- Home
- Topclubs
- Clubs zoeken
- Chatten
- Afspreken
- Links
- Sex Shoppen
- Bingo / Poker
- Contact
  Ervaringen

 
Naam: Showboat
7.0
Adres: Lagedijk 328
Plaats: 1544 BX Zaandijk
Provincie: Noord Holland, Nederland
Telefoon: 075-6222348
Website: http://www.showboat.nl

De Showboat in Zaandijk is een unieke erotische club voor ruimdenkende paren en een gecontroleerd aantal alleengaanden. De Showboat kenmerkt zich vooral door een ongedwongen en gastvrije sfeer, waarin iedereen zich snel thuis zal voelen. Ons motto is "bijna alles mag en er hoeft weinig"  

Lees alles over Showboat >>


Voeg hier je eigen ervaringen met Showboat toe

  Wij Jong stelletje 25&26 zijn bekend met Showboat en vinden het er erg leuk. Opdringerige mannen hebben we geen last van gehad (nee = nee). Zolang je gewoon geen interesse toont in de man(nen) waar je geen interesse in hebt dan hoef je je nergens geen zorgen om te maken! Er mag alleen wel beter gedraaid worden qua muziek + overgangen van muziek..Gr ons xx


Stel2526
24-02-2016 / 21:54
Hygiene 10

  Leuke club. Geen last van opdringerig mannen. Mochten die er toch zijn. Zeg nee ik wil niet gaan ze door vraag de bewakers of ze je willen helpen. Helaas hebben deze heren geen blauwe jurk ala jomanda aan en kunnen niet altijd weten of er problemen zijn geef dit zelf aan. Anders geef ze luk op stuk. Niet aanraken wat je niet kan betalen. Of zeg als ze aan je hebben gezetten. Vond je het lekker? Ik vind het lekker om jouw ballen driemaal in de rondte te draaien. Zal ik dat doen? Verder leuke club met respect voor elkaar. Heerlijk eten en goede prijs kwaliteit verhouding. Muziek zou beter mogen en wijn ook. We nemen daarom altijd een portwijn die is ok. Er zijn ruimtes die je kunt afsluiten. Glory hoes play ground. En niet vergeten. Niet zonder hoesje in een poesje dus doe je kwakkie in een zakie voor de heten en voor de dames. You got the pussy and you make the rules.


timetogo
06-12-2015 / 23:13
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 10

  Super! Mn 1e ervaring was op de showboot en t was perfeckt ook voor beginners dus,wat je leest over opdringerige mannen klopt niet want Nee is Nee vrouwen bepalen wat r wel of niet gebeurt!!! 
Ga zo door xxxxx


brigiite
10-07-2015 / 14:59
Hygiene 7
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 9

  Afgelopen donderdagmiddag voor het eerst naar de Showboat geweest. Bij binnenkomst een hartelijk welkom. Mooie ruime gezellige boot met allerlei faciliteiten. Werd uiteindelijk een spannende middag die zeker voor herhaling vatbaar is! :) We gaan zeker binnenkort weer!


Lekker stel
30-03-2015 / 15:02
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  ook wij hebben de ervaring van loslopende mannen die niet kunnen luisteren en maar graaien.Heel frustrerend.Als je er tegen kunt en er van houd prima,maar ik niet. De afgesloten hokjes beneden zijn prima,soms is het lekker om je even af te sluiten van de rest en lekker met een partner aan de rol gaan.Erg jammer dat dat in het openbaar lastig is omdat er meteen mannen aan je zitten.Het fatsoen om te vragen of ze mee mogen doen hebben ze niet.We zijn geen house liefhebbers,helaas staat de muzuek zo hard dat je moet schreeuwen om elkaar te verstaan,maar beneden hoor je daar gelukkig niet veel van.Op een zondag toen we er waren was er jaren 80 en 90 musiek,erg leuk Soms mag de temperatuur wel een graadje lager beneden.  
Het enige wat ik aanraad laat niet teveel single mannen binnen


bianca
12-11-2014 / 23:33
Hygiene 6
Gastvrijheid 5
Bar 5
Restaurant 8

  Wij kwamen regelmatig in de showboat,met de nadruk op kwamen.Ik voelde me als vrouw niet altijd op mijn gemak,werd soms meer als neukvlees gezien dan als vrouw.Ik ben niet vies om met een andere man te rollebollen,maar wil die wel zelf uitkiezen.Nee was zeker niet altijd nee, en de beveiliging,ach die keken alleen maar mee en hadden niet veel oog voor de opdringerige mannen.Laten we wel zijn,niet allemaal,want er zijn er ook die wel het respect hebben,en met een paar heb ik zeker plezier gehad,maar het totaal plaatje was niet positief voor me.Nog even een opmerking diegene die alles positief vinden of alleen maar negatief over de showboat en welke andere club dan ook,die zijn erg ongeloofwaardig,er zijn bij elke club wel leuke dingen en minder leuke dingen.Net als in het echte leven.Dus die meningen zijn of reclame,of mensen van een andere club.Niet echt onafhankelijk dus.


lindaenhenk
09-11-2014 / 12:10
Hygiene 7
Gastvrijheid 4
Bar 8
Restaurant 5

  Wij komen er al twee jaar zeer gezellige club het wisselt wel met de drukte.. als de club nu eens iemand achter de muziek laat staan die het aanvoelt wat men graag wilt dan zal het naar een tijdje wel drukker worden.. jammer dat men hier niets aan doet want het kan nog leuker en gezelliger worden/zijn en nog een klein minnetje is dat er te veel alleen staande mannen lopen 
dus eigenaar zet een goed iemand achter die draaitafel en laat iets minder alleen staande mannen binnen en het wordt drukker en gezelliger of vraag het aan je gasten dan hoor je het 
Maar mensen verder is het een zeer tot zeer fijne club dus ik zeg kom allen


w&c
06-10-2014 / 23:01
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  Als doener couple is het heel onrustig. Je wordt constant achterna gelopen door getinte mannen die er echt niets van snappen helaas. Tewijl ik daar juist altijd respect hoor. Mooie club, prima bar maar dat is het ook.


veluweStel
20-07-2014 / 00:51
Hygiene 4
Gastvrijheid 6
Bar 4
Restaurant 8

  Wij zijn afgelopen zaterdag naar de Showboat geweest het was er vrij rustig  
Dat was ook gelijk met het eten te merken er was weinig keus. 
En het personeelslid (bewaking)bleef steeds bij mensen kijken en op een gegeven moment toen wij aan vrijen waren ging hij er gewoon bij zitten en zat te kijken wat wij aan het doen waren, normaal hebben wij hier geen probleem mee maar we kregen het gevoel of dit strafbaar was . 
Wij voelde ons niet echt op ons gemak en zijn maar naar huis gegaan. 


H&B
28-06-2014 / 17:01
Hygiene 6
Gastvrijheid 6
Bar 7
Restaurant 6

  Zaterdagavond weer naar de showboat geweest....was weer supergezellig en hebben nog heerlijk genoten met extra (aantrekkelijke) man erbij!! tot de volgende keer...


Friesstel
09-06-2014 / 18:40
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  hier kwamen wij vrijwel elke werk. Meestal op de donderdag Nu is het een stuk minder en dat is erg jammer.


D&G
25-05-2014 / 00:55
Hygiene 4
Gastvrijheid 6
Bar 3
Restaurant 7

  Leuke club waar wij veel plezier hebben. Heerlijk rookvrij en 'privekamertjes' waar je ook met een beperkt gezelschap in kan. Dit laatste ook fijn als je gewoon even met een ander stel of tijdens de gangbang met maar een paar mannen erbij alleen wilt zijn.


Jo en Jo (Funduo)
25-04-2014 / 23:21
Hygiene 7
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  Afegelopen vrijdagavond 18-04 maar weer es naar de showboat geweest...gaan meestal op zaterdagavond maar waren nu es nieuwschierig naar de vrijdagavond. 
We waren er al vroeg dus nog redelijk rustig maar ong uur of 11 was het al lekker druk geworden. 
Eerst ff lekker aan de bar gezeten en nog van buffet genoten....was inmiddels al heeel gezellig op de dansvloer geworden :) dus toen maar ff omgekleed naar wat spannenders en ons maar bijgevoegd op de dansvloer. 
Daarna maar etage lager opgezocht waar de spannende vertrekken en het grote bed zich bevinden....hier belanden we ineens in een hele geile situatie met anderen waar we beide erg van genoten hebben... 
Ja in deze club komen ook alleenstaande mannen wat wij niet erg vinden maar wat sommigen er van weerhoud om in zo'n club te komen maar mannen hier zijn helemaal niet opdringerig en nee is dan ook nee en de mannen hebben snel genoeg in de gaten of je wel of geen interesse in ze hebt. 
Zijn al in verscheidene clubs geweest maar nergens vinden we de echte gezelligheid als hier...iedereen laat elkaar hier ook in zn waarde en contact is snel gelegd hier...niet zoals in veel clubs groepjes waar je moeilijk tussenkomt maar moet zelf ook open staan voor contacten natuurlijk....gaat om gezellige avond en als je dan nog leuke mensen tegenkomt is leuk meegenomen! 
Barpersoneel is zeer vriendelijk en vaak ook in voor een lolletje en eigenaar ook zeer gastvrij en attent!! 
Al met al leuke club zowel op zaterdag als op vrijdag. 
Is voor ons een stukje rijden maar zeker de moeite waard en voor de prijs hoef je het helemaal niet te laten! 
Wij komen zeker weer! 
Groetjes Friesstel.


Friesstel
22-04-2014 / 20:44
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Ook wij moeten er een eindje voor rijden, maar dat is ons zeker de moeite waard! De eerste x kregen wij keurig een rondleiding en een drankje van het huis. Zeer vriendelijk barpersoneel, heerlijke muziek en lekker eten. En dit allemaal voor een kleine prijs. Wij voelen ons hier thuis, mensen behandelen elkaar met respect, uitzonderingen daargelaten maar dat is overal wel eens, toch? Natuurlijk vinden wij dat mensen hun eigen rommel op moeten ruimen, dat is gewoon smerig en daar kan de showboat verder niets aandoen. Een echte aanrader!


T en P
11-03-2014 / 15:29
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 10

  Heerlijke relaxte club waar je als je wilt heerlijk los kunt gaan vooral op de vrijdag. zijn topavonden met verschillende thema's zoals biparty in februari was het 6 jarig bestaan


Diva Blackie
06-03-2014 / 22:08
Hygiene 7
Gastvrijheid 9
Bar 7
Restaurant 9

  wij waren er voor het eerst gisteren op de biparty zonder enige andere ervaring. we werden erg goed ontvangen en er waren hele lieve stellen travo,s en gays gelukkig niet allemaal van die modepopjes voor ons was de avond helemaal top!!!


Paul&Karin
01-03-2014 / 19:51
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 7
Restaurant 10

  een geweldige club erg schoon en goed personeel  
wat is de aankondiging staat prostituees klopt niet  
het zijn vrouwen die graag met mannen op het grote bed bezig zijn  
en zoals het hier staat denk je dat je ervoor moet betalen  
maar er komt geen geld aan te pas is allemaal vrijwillig dus geen prosties


Anja&Wim
23-02-2014 / 22:53
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 7
Restaurant 9

  Tja, in heel veel clubs is het niet meer zoals een paar jaar geleden.veel mensen zijn er financieel op achteruit gegaan en dan zal het ook minder moeten.en veel mensen doen dit een paar jaar en vinden er dan niks meer aan.of de thuispartys.


Bloem
03-02-2014 / 10:40

  maanden nauwelijks ervaringen en dan in een maand een twintigtal? jammer dat veel clubeigenaren en vaste kliek proberen op die manier de cijfers omhoog te krijgen, aan de manier van schrijven alleen al zie je dat het vaak dezelfde persoon betreft, ik kom hier af en aan al meer dan 9 jaar en iedere bezoeker die er al lang komt kan beamen dat het allemaal achteruit gehold is hier, in principe nog steeds mooie en goede club, alleen vroeger zat het er heel het weekend bomvol, nu is het er geregeld totaal niet druk meer


danielle
13-01-2014 / 17:51
Hygiene 6
Gastvrijheid 6
Bar 6
Restaurant 6

  Wat een fijne club om kennis te maken met de wereld van swingers! veel ruimte en mooie kamers top club jullie gaan ons zeker vaker zien


saskia&jp
12-01-2014 / 18:35
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 7
Restaurant 9

  Wij zijn heel erg tevreden over ons eerste bezoek afgelopen weekend. Wat een leuke, gemoedelijke club


Joke&Henk
10-01-2014 / 22:43
Hygiene 7
Gastvrijheid 10
Bar 7
Restaurant 9

  Was zondag weer een leuke middag op de showboat Whambang party heerlijk gegeten


Johan3
05-01-2014 / 20:40
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 7
Restaurant 10

  gisteren was de laatste biparty op de showboat [silverparty] 
was een leuke avond heerlijk genoten


H&E
28-12-2013 / 18:07
Hygiene 7
Gastvrijheid 9
Bar 7
Restaurant 9

  Gisteren een fantastsiche Kerst gevierd op de Showboat. Met een super zangeres en een heerlijk buffet. De sfeer was weer opperbest! Personeel was heel klamt vriendelijk en lief. Zeker voor herhaling vatbaar!


Black Bootie
28-12-2013 / 01:14
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 8
Restaurant 9

  Leuke gezellige club...zijn er al meerdere keren geweest en al heel wat leuke/lekkere avondjes gehad. 
Leuke ambiance en hygienische kamertjes en hier wordt nog gedanst op de dansvloer! 
Prijs/kwaliteit is zeker goed...waar kan je nog een leuke avond uit hebben voor 45 euro! 
Mannen alleen zijn er idd maar als je geen zin aan hebt zijn ze zeker niet opdringerig en kan je gewoon ook samen een gezellige avond hebben. 
Is voor ons eindje rijden maar komen zeker vaker op een zaterdagavond in deze club!! ;)


Friesstel
23-12-2013 / 19:48
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

   
Was gisteravond op het boatje ,,,was heel gezellig geheel in kerst sfeer super.


Mark
22-12-2013 / 20:01
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 6
Restaurant 8

  Wat een geklaag over een bardame, we gaan ervan uit dat als we hier de verhalen mogen geloven het er druk is. 
Nou dan is er ook meer barpersoneel lijkt ons, en bestel je je drankje toch bij een ander? 
Maar als je naar een club gaat en alleen aan de bar gaat hangen kun je regelmatig dezelfde bardame tegenkomen. 
Totaal nietszeggende reactie's. 
Wij gaan niet voor de bardame/barheer of wat dan ook naar een club, maar voor de sexuele beleving. 
Bij de ene club is het barpersoneel de klos, bij de andere de eigenaren enz enz.  
Wij komen regelmatig bij Amourette en wij vinden de eigenaresse ook altijd een beetje vreemd overkomen, maar daar blijven we echt niet voor weg! 
 
Hier zijn we echter nooit geweest.


Wij2
21-12-2013 / 15:25

  Over het bar personeel is hieronder al eens geklaagt. Een paar weken geleden al de dame achter de bar is regelmatig bot en tegen sommige klanten onaardig.


J&G
21-12-2013 / 14:25
Hygiene 8
Gastvrijheid 7
Bar 5
Restaurant 8

  Dit is voor ons een perfecte club, de prijs-kwaliteitsverhouden is prima. Een club waarop het op een zaterdagavond zeer gezellig is, jammer van het ontbreken van een vriendelijke bardame


Anneke&Johan
19-12-2013 / 18:57
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 4
Restaurant 9

  Zeker een aanrader voor alleengaande vrouwen ook.  


Dame69
14-12-2013 / 20:04
Hygiene 9
Gastvrijheid 8
Bar 6
Restaurant 9

  was weer een leuke middag op de showboat heerlijk gegeten  
de showboat geheel in kerst stijl super verzorgd


Marjo
12-12-2013 / 20:22
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 6
Restaurant 10

  Zijn diverse keren naar volle tevredenheid in de showboat geweest. Onze voorkeur gaat dan uit naar de zaterdag


Marja&Peter
07-12-2013 / 19:16
Hygiene 7
Gastvrijheid 8
Bar 6
Restaurant 9

  een prachtige schone club min punt was gisteren de dame achter de bar was erg arrogant en schreeuwde naar een stel.


E&R
07-12-2013 / 15:51
Hygiene 8
Gastvrijheid 7
Bar 4
Restaurant 8

  Ach d'r zijn er hier zoveel afgekraakt.Noem ze maar op Dolce Vita, Devils and Angels, 3Angel,Temptation.Sommige eigenaren van clubs hebben zelf gevraagd om verwijderd te worden omdat ze zelf hier geen toestemming voor gegeven hebben.Ik vind hier heel veel en al heel lang uitspraken over mensen wat eigenlijk smaad is.Hiervoor kun je mensen aanklagen!!!!!


Klaas en Otje
06-12-2013 / 12:36

  daar gaan we weer. Eén positief berichtje en de club word weer afgekraakt over de ruggen van mensen die daar dan ook komen  
wat een geouwehoer volgens mij is deze site bedoeld om een cijfer over de club te geven niet om andere gasten af te zeiken.


Carla&Hans
05-12-2013 / 13:47
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 7
Restaurant 9

  Al lange tijd een heel fijne locatie waar ik zowel met mijn ex (scheiding was GEEN gevolg van clubbezoek!) als met huidige partner fijne uren ondervind. IK voel mij er altijd veilig en kijk na een poosje weer uit naar een volgende "sessie".


Cecilia van Hooff
03-12-2013 / 20:23
Hygiene 9
Gastvrijheid 8
Bar 7
Restaurant 8

  Als niet de helft van de positieve ervaringen in dit topic door personeel of de eigenaren van deze club zijn geschreven, dan eet ik mijn linkerschoen op. Zo doorzichtig! Dat maakt de club nog treuriger dan ie al is.


Kees en z'n lief
01-12-2013 / 19:29
Hygiene 7
Gastvrijheid 3
Bar 7
Restaurant 5

  Op de showboat hoef niet supermooi te zijn om je geaccepteerd te voelen en je kunt lekker je eigen gang gaan en toch makkelijk contact maken  
dat maakt het voor ons de een echte een super club.


Jan&Truus
01-12-2013 / 18:40

  Dit is onze favoriete club voor de feestdagen, dus met kerstmis en nieuwjaar.  
Fantastisch aangekleed dus met een echt feestelijk sfeertje.Uitstekend eten


A&J
01-12-2013 / 15:30
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 8
Restaurant 10

  Wow 4 reacties op één dag.Das veul.


Knap
30-11-2013 / 14:30

  Nog nooit vervelende ervaringen gehad


m&c
29-11-2013 / 23:11
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Restaurant 8

  Was op de bunga bunga party donderdag een woord heerlijk genoten.


rinus
29-11-2013 / 20:30

  de sfeer is er inderdaad prima en je legt snel contact met andere mensen. 
alle kamers zijn zeer hygienisch ingericht en kunnen desgewenst op slot, nadeel vinden wij geen bubbelbad 
Het buffet is prima je moet alleen direct aanvallen.


Judith&Paul
29-11-2013 / 20:18
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 7

  wij waren zaterdag voor het eerst in deze club....en waren zeer tevreden leuke mensen leren kennen,en je voelde je meteen welkom zeker niet weggekeken! mooie kleine club met veel gezelligheid en tijd voor elkaar!


Karin
29-11-2013 / 16:40
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 7
Restaurant 8

  Beste Judith en Frank, 
Ik geef alleen maar mijn weergave neer hoe ik de Showboat ervaren heb. Dus je kunt niet spreken over juist of onjuist. Zo zagen wij het. Dat jullie het anders zien, is jullie goed recht. 
Maar dit is een site over ervaringen en die zullen niet van iedereen hetzelfde zijn. 
Voor ons is de Showboat een van de slechtste clubs die we ooit bezocht hebben. Ordinair publiek en opdringerige mannen. Dat er alleengaande mannen kwamen, daarvan waren we op de hoogte. Maar we hadden ons niet gerealiseerd dat ze zo vervelend konden zijn. 
Over de fotograaf: Hij maakt misschien foto's van de show, maar in zo'n kleine club ontkom je er dan niet aan dat je dan ook publiek vastlegt. Maar los van dat: In geen enkele parenclub lopen fotografen rond. Of het staat bij de ingang aangegeven en dan kun je als gasten altijd nog besluiten of je naar binnen gaat of niet. Hier werd je er gewoon tijdens de avond mee geconfronteerd en dat hoort niet. 
De verchtpartij heeft overigens wel degelijk plaatsgevonden en dat is een FEIT en geen mening. En vechten is ordinair en hoort niet thuis in een parenclub waar respect zou moeten heersen.


Kees en z'n lief
29-11-2013 / 14:12
Hygiene 7
Gastvrijheid 3
Bar 7
Restaurant 5

  Natuurlijk, de "eerlijke" reacties zijn ook oneerlijke reacties van mensen die reclame maken voor hun club.Trek je maar helemaal niets aan van wat hier neergezet wordt.t is toch lulkoek.


K en P
27-11-2013 / 15:04

  vrijdag naar de biparty geweest geweldig feest zeker een aanrader om eens te bezoeken


Esther
24-11-2013 / 15:34
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 6
Restaurant 8

  De prijs en kwaliteit zijn goed ! De sfeer is gezellig en voor iedereen toegankelijk


jerry
23-11-2013 / 02:29
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 7
Restaurant 8

  Als er mensen rondlopen die naar hun mening slecht gekleed of slecht gekapt zijn, dan kan dat toch.Er wordt hier naar jou mening gevraagd en over smaak valt niet te twisten. Met feiten is dat anders.


L En L
22-11-2013 / 15:20

  Beste Kees wil even reageren op je onjuiste bericht geving wat betreft de showboat JAMMER {Het publiek dat er komt is van een bedenkelijk nivo. Slecht gekleed, slecht gekapt, schreeuwerig, ons-kent-ons, slecht verzorgd. } 
Op de showboat is iedereen welkom en dat maakt de showboat zo een geweldige club uit ervaring kan je dit over vele swingers clubs niet zeggen het maakt de showboat niets uit hoe je er uit als je maar lekker je zelf blijft, ongeacht leeftijd kleur dik dun enz enz enz 
je opmerking zegt wat meer en veel over jou als mens. 
De showboat bestaat al meer dan 16 jaar en is voor mij nog steeds een van de top clubs in nederland . 
En op de showboat loopt er een fotograaf op de sm en bi party van de showboat rond die nog nooit ongevraagd foto,s van de gasten neemt maar meer de shows fotografeerd nogmaals jammer zegt veel over jou eigen houding. 
Vriendelijke groeten Judith&Frank


Judith&Frank
22-11-2013 / 12:39
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 9

  Het publiek dat er komt is van een bedenkelijk nivo. Slecht gekleed, slecht gekapt, schreeuwerig, ons-kent-ons, slecht verzorgd. 
De club ziet er op zich niet slecht uit. Het eten was niet bijster goed, en de muziek was als in een disco op het Oostenrijkse platteland. 
Maar het allerergste vonden we 2 andere zaken: 
1. 
Er worden foto's gemaakt. Klaarblijkelijk door een fotograaf van de club. En die schiet gewoon plaatjes zonder aan mensen te vragen of het ok is. Ik heb ze tot nu toe nergens terug gezien, maar ik vind dat dit gewoon niet hoort. In een andere club krijg je al op je lazer als je je telefoon mee naar binnen neemt, en hier worden er gewoon kiekjes geschoten. Absurd! 
2. 
Er was een vechtpartij. Wij komen al jaren in clubs. We hebben wel eens ooit gezien dat een stelletje onderling gedoe kreeg en dat de clubeigenaar moest ingrijpen. Ook een keer meegemaakt dat een opdringerig iemand een oorvijg kreeg. Maar een echte vechtpartij waar mensen elkaar te lijf gaan.... Nog nooit. Dat geeft meteen aan wat voor soort volk daar komt.  
Een afrader en afknapper eerste klas 


Kees en z'n lief
19-11-2013 / 19:34
Hygiene 6
Gastvrijheid 6
Bar 6
Restaurant 6

  IK lees hier op de site dat er op de showboat te veel single mannen rond lopen,maar wil jullie graag even advies geven dat er eens per maand op de showboat een biparty wordt gehouden. 4e vrijdag van de maand 
op de biparty zijn alleen bimannen welkom,dus op de biparty geen last van de single mannen die jagen.


Bidame
18-11-2013 / 15:03
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 8
Restaurant 10

  de club showboat bestaat al 16 jaar  
wij komen regelmatig op de showboat voor ons is dit echt de club waar je naar toe zou moeten alleen al om de vriendelijkheid van de crew kan geen andre club,s tegen op .  
Wij gaan altijd op zondag naar de showboat, en dan is het bere gezellig. vooral is het eten buitengewoon goed!!!!  
De alleen staande mannen gedragen zich ook erg goed en netjes, erg belangrijk vinden wij. Voor ons de topclub van Nederland!


Geilstel
17-11-2013 / 20:48
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 7
Restaurant 10

  We hadden erveel over gehoord en nu ook zelf ervaren. Zejer de moeite waard om te bezoeken want wij gaan dus ook zeker terug. De verhalen over alleenstaande mannen valt reuze mee want er is een strenge deurbeleid en hopelijk dat ook zo. Ben zijn naam vergeten deo geloof ik je bent een leuke en correcte gastheer. Leuke club jongens en wij komen nu zeker regelmatig bij jullie langs. X alice


alice
16-11-2013 / 00:11

  top club geen last van de single mannen daar ,houden zich netjes aan de regels


Miss Love
15-11-2013 / 21:59
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 7
Restaurant 9

  Ook wij vermaken ons hier uitstekend.  
Ga zo door


wij
09-11-2013 / 20:35

  goede club5


wj
09-11-2013 / 20:27

  Top club! Dit is naar onze mening de leukste club van Nederland. Wij gaan altijd alleen maar op de Zondag  
Heerlijk relaxed met een schitterende bar dancevloer sauna en gangbang ruimte. Geweldig goed eten vanaf 18.00 uur en zeer vriendelijk personeel.


dame44
09-11-2013 / 20:26
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 8
Restaurant 9

  gemoedelijke sfeer. Eten, bar, muziek, uitgaan van een zeer goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.  
een leuke club voor een super prijsje


stel69
09-11-2013 / 17:23
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 7
Restaurant 9

  ook wij hebben de ervaring van loslopende mannen die niet kunnen luisteren en maar graaien.Heel frustrerend.Als je er tegen kunt en er van houd prima,maar ik niet. De afgesloten hokjes beneden zijn prima,soms is het lekker om je even af te sluiten van de rest en lekker met een partner aan de rol gaan.Erg jammer dat dat in het openbaar lastig is omdat er meteen mannen aan je zitten.Het fatsoen om te vragen of ze mee mogen doen hebben ze niet. Positief is de bar.We zijn geen house liefhebbers,helaas staat de muzuek zo hard dat je moet schreeuwen om elkaar te verstaan,maar beneden hoor je daar gelukkig niet veel van.Op een zondag toen we er waren was er jaren 80 en 90 musiek,erg leuk Soms mag de temperatuur wel een graadje lager beneden. 
Het enige wat ik aanraad om de wc op te knappen die vooral voor de dames is erg krap.



lindajoop
01-11-2013 / 15:35
Hygiene 7
Gastvrijheid 7
Bar 8
Restaurant 7

  Wij komen nu vaker bij de Showboat het is er meestal gezellig druk. 
Maar als je wilt klagen is overal wat te vinden om te klagen, wij kwamen vroeger erg veel in de Amourette maar daar was het de laatste tijd zo erg stil dat er zelfs op een bepaalde tijden geen bar man / vrouw aanwezig was. 
Wat ons wel eens stoort op de Showboat is wanneer het rook gedeelte open staat wij hebben behoorlijk last van onze luchtwegen. 
Maar voor rest zijn wij erg tevreden.


B & H
30-10-2013 / 18:25
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  teveel hitsige donkere en gefrusteerde mannen die nee niet snappen!


stel69
25-09-2013 / 02:23
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Als doener couple is het heel onrustig. Je wordt constant achterna gelopen door getinte mannen die er echt niets van snappen helaas. Tewijl ik daar juist altijd respect hoor. Mooie club, prima bar maar dat is het ook.


aktief stel
22-09-2013 / 15:13

  In sommige getinte culturen accepteren de mannen geen "nee"van een vrouw.En dan zeker niet van vrouwen die in zulke clubs komen.


Carla
16-09-2013 / 15:39

  Irritante getinte mannen...bleven maar achter ons aanlopen. Zo'n afknapper. Voor de rest nette tent!


wim & monique
16-09-2013 / 02:45
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 8
Restaurant 8

   
Mooie club alleen veel irritante buitenlandse mannen die nee niet begrijpen. Voor ons...gezellige avond maar nooit meer.


bert & els
16-08-2013 / 03:44
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 10

  Nou nou Linda en anderen, als iemand zijn ervaring deelt, dan hoef je niet gelijk zo raar te doen als die ervaring niet de jouwe is. Hier worden ervaringen weergegeven van bezoekers en die zijn voor ieder verschillend. 
 
We vinden je reactie niet erg passend. Wellicht kan het toch beter op de showboat, als mensen niet altijd als prettig ervaren,


GeilStel
28-07-2013 / 20:03
Hygiene 7
Gastvrijheid 3
Bar 8
Restaurant 8

  Mannen idd niet klagen. Dan zijn er nog altijd de hoeren.Kunnen jullie een mooie jonge meid uitzoeken die een half uurtje zit te faken en als je klaar bent oprotten. Ben je nog meer geld kwijt,


Linda
19-07-2013 / 11:50

  Mooie club aar teveel afgesloten en nodigt niet uit om sex te hebben met meerdere omdat alles afsluitbaar is. Het is meer gezien worden en niets doen jammer.


Stel 40
19-07-2013 / 02:34
Hygiene 6
Gastvrijheid 7
Bar 7
Restaurant 8

  Mannen mannen als jullie zo blijven klagen dan zot er de kans in dat jullie straks nergens meer binnen mogen. 
Denk goed na.


gasten
01-07-2013 / 11:17
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  op zondag als alleenstaande naar de showboat geweest. zondags is het een beperkte groep di elkaar kent. je kan er moeilijk tussen komen. publiek is ouder dan 45 jaar. geen aanrader


mk
01-07-2013 / 10:25
Hygiene 6
Gastvrijheid 6
Bar 8
Restaurant 8

  Afgelopen zondag eens een bezoekje gebracht aan de showboat, eerst een rondleiding gekregen die ons zeer zeker beviel. Alle regels werden goed uitgelegd en het eerste drankje kregen we gratis van een zeer charmante barman. Eerst heerlijk gepraat met verschillende koppels, en daarna heerlijk gegeten van het buffet wat nergens zo uitgebreid is. Na het eten zijn we beneden heerlijk bezig geweest met verschillende koppels. Een top ervaring waar we zeer zeker vaker gaan komen nu!


jongstelletje
04-06-2013 / 13:43
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Verschillende keren op zaterdagavond geweest, we stoppen er maar eens mee. Het is lang zo druk niet meer (trend ook bij andere clubs), veel oudere stelletjes. Als dertigers niet direct onze voorkeur. Veel 'loslopende" mannen, met weinig respect en vaak helemaal geen tekst! Denken ze nu echt dat vrouwen zitten te wachten op mannen die ongevraagd maar lopen te graaien? En als ze daarop aangesproken worden verontwaardigd doen?


jos en miranda
28-05-2013 / 16:04

  Dat viel tegen! Gezien worden lukt daar wel maar doeners doen het met de deur dicht....Beter Amourette op de laatste zaterdag van de maand!


Stel 2013
27-05-2013 / 01:39
Hygiene 5
Gastvrijheid 7
Bar 5
Restaurant 8

  Mega ontvangen en in de bar is het zeker ok! Beneden liggen de condooms en het sperma/vocht overal en niemand die het schoonmaakt. De grote ruimte is het nepleer gespleten/kapot verder veel geile donkere (egyptische) meelopers. Totaal afknapper ook volgens andere stellen. Geen beleid, afknapper. Zonde want het kan echt anders als je de beveiliging instrueert om mee te denken.


unhappy stel
21-05-2013 / 02:11
Hygiene 1
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  Super geile bedoeling geweest en voldaan en leeg naar huis. Mijn vrouw is heerlijk verwend en ik ook :) Duidelijk maken wat je wilt en iedereen heeft respect.


happy stel
17-05-2013 / 14:36
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 9

  27-04 zijn we inderdaad zoals wij hier onder schreven geweest,wat hebben wij het naar ons zin gehad. 
En mijn vrouw ging met een grote glimlach op haar gezicht naar huis  
Er stond ook een bedrijf met lingerie en zoals wij begrepen komen deze voor vast daar te staan ,dat pas er goed bij


H & B
09-05-2013 / 16:50
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Gisteren ben ik eerste keer geweest en ik had helemaal naar mijn zin gehad, het is gezellig, stellen zijn relax , maar wel kieskeurig. dans vloer is prima, alleen eten is snel opgeruimd, dit is minder, verder is een top club naar mijn mening 
 
PS. op agenda staat feest tot 5 uur maar ze hebben 4 uur alles opgeruimd, dit was wel onbegrijplijk



centilmen
28-04-2013 / 18:11
Hygiene 7
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 3

  Wat hier onder geschreven word ,vind ik nog wel meevallen en zeker in deze crisistijd. 
Wij komen ook in andere clubs daar is het op zaterdag soms erg stil,dan doet de Showboat het nog niet zo verkeerd . 
Wij gaan vanavond ook maar weer een keer. 
Mijn vrouw hoop daar wel een paar leuke singel man te scoren. 
.


H & B
27-04-2013 / 14:28
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  kom hier al meer als 8 jaar, ik ben 40+ vrouw en wel liefhebber van extra man, vroeger was dit voor mij echt de club, mooi, kamers die evt dichtkunnen als je dat wil, het was dr op vr, zat en zon altijd druk met alle soorten en maten mensen en vooral ook: jonge mannen en dat is wat ik leuk vind, laatste jaren is het er echter zelden druk, de gemiddelde leeftijd van de bezoekers is ook flink omhoog gegaan, maar das jammer genoeg in iedere club van toepassing, er is een tijd geweest dat ik hier wekelijks te vinden was , laatste 2 jaar komen we dr zo eens per 2 maanden maar dr was echt weinig te doen en heel weinig publiek, echt jammer deze club is echt top geweest


danielle
25-03-2013 / 10:00
Hygiene 6
Gastvrijheid 6
Bar 6
Restaurant 6

  zoals wij de eerste keer mee maakte dat is gewoon zo  
iedereen ervaart op zijn eigen manier dat bericht menen wij.  
dus non actie dat heeft gewoon aan jullie zelf gelegen


passie-stel
25-03-2013 / 09:07
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Daarom moet je het allemaal niet zo serieus nemen wat hier allemaal geschreven wordt.


Kim en Nico
23-03-2013 / 21:48

  Raar verhaal van passie stel, wij waren er ook en er was bijna niets te doen, lijkt ons meer op een verkapte reclame boodschap.


Non-actiev
23-03-2013 / 18:29
Hygiene 7
Gastvrijheid 7
Bar 7
Restaurant 7

  gisteravond voor het eerst in de showboat geweest. 
we wisten niet zeker of er een bi-party was, en  
dat was ook zo. dat wilden wij wel ervaren.onze eerste indruk was goed 
bij binnen komst kregen we meteen een rondleiding in 
de boat. daarna eerst kennis gemaakt met de 
gezellige bardame. eerst wat rond gekeken hoe het aan toe ging, het ging er lekker geil aan toe. 
niet lang daarna hebben we met een ander stel 
meegedaan. we hebben nog een paar keer een lekkere geil avontuurtjes gehad.  
de dj draaide heerlijk muziek. heerlijk gedanst 
samen. het buffet was goed en genoeg te eten. 
we hebben een heerlijke avond/nacht gehad in de 
boat. we komen zeker terug. 
 
xxx passie-stel


passie-stel
23-03-2013 / 16:56
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  De laatste tijd de Showboat veelvuldig bezocht en dat is ons zeer goed bevallen. Van opdringerige mannen is geen sprake, integendeel, mannen nemen in de regel een afwachtende, goedkeurende houding aan, zelfs bij de bungagangbang worden stellen die voor de kick willen kijken en alleen met elkaar willen vrijen met rust gelaten. Deze club is een absolute aanrader voor starters in de swingwereld of voor stellen die willen experimenteren met een man of vrouw erbij. Ik(we inmiddels) loop reeds 20 jaar mee in de swingwereld en het parenclubbezoek in heel Nederland, maar de Showboat is uniek, mannen die door ons worden afgewezen staan later net zo gemakkelijk aan de bar met ons te kletsen. Dus 100% gemoedelijke sfeer. Eten, bar, muziek, uitgaan van een zeer goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.


Henriette&Ronald
05-01-2013 / 14:45
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Wij kwamen al jaren in de Amourette,daar kwamen steeds minder bezoekers en de gastvrijheid ging met grote stappen achteruit en zeker nadat Rocco weg was. 
Wij hadden al verschillende verhalen over de Showboat gehoord, 
Dus hebben wij op een zaterdag onze stoute schoenen aangetrokken. 
We waren er aan de vroege kant maar dat was erg fijn we kregen een goede rondleiding en we werden erg op ons gemak gesteld door de barvrouw. 
Wij hebben een super avond gehad. 
Het is voor ons ver rijden anders kwamen wij zeker vaker. 
En voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. 
En natuurlijk er zijn ook wat verbeter punten ,want de kleedruimte en toiletten kunnen wel een opknap beurt krijgen. 
En de deur van het rook gedeelte bleef op het einde van de avond steeds vaker open staan waardoor er voor de niet rokers achter in niet meer te houden was 
Het is zeker een aanrader voor zowel starters als gevorderden en voor jonge en oudere mensen  
Wij vonden de bezoekers erg vriendelijk en de alleen gaande man zeer correct. 
Dit is voor ons de nieuwe club.


B & H
23-12-2012 / 17:00
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Wij komen nu al ruim 7 jaar in de Showboat, zijn ook weleens in andere clubs geweest, maar er is voor ons geen andere club waar het zo gezellig is als op de boat, je hebt er altijd aanspraak, gezellige mensen, gezellig en vriendelijk personeel het eten is er goed, over het algemeen is het erg schoon (maar je hebt altijd wel weer van die mensen die hun troep niet achter hun kont aan opruimen ) en het is niet duur kortom ons favoriete club 
En....van die mannen alleen die er komen heb je echt geen last, tenzij je het zelf aan hun aangeeft. 
Wij zijn er elke maand wel een keer op de zaterdag te vinden en heel soms gaan we ook weleens naar de bi-avonden op de laatste vrijdag van de maand 
 
Ook sluiten we ons helemaal aan bij de ervaringsverhalen van onze vriendjes martin en michaela hieronder ergens hihi 
 
Groetjes Blondie&J



Blondie&J
06-10-2012 / 00:00
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Komen als stel met regelmaat in de Showboat. Hebben enkel seks met ons tweetjes. Maar de spanning is altijd heerlijk. Van alleengaande mannen hebben we weinig last. Nee is nee en Carla reageert.  
Wij vinden het fijn dat je in een afgesloten kamer samen kunt genieten. In sauna en stoombad strelen we elkaar altijd. Ook onder de douche geilen we elkaar op. Logisch dat mannen kijken ( en met hun pik spelen...), vinden we best wel geil. We Komen er meestal op donderdagmiddag/avond. 
Het is heerlijk dat je in een saunacomplex gewoon elkaar op kunt geilen. En daarna lekker op een bank boven vrijen. Voor ons het het elke keer weer genieten van de ambiance. 
Ja soms zijn de matrassen in de kamertjes smerig. Ik snap niet dat mensen hun troep niet opruimen, maar goed dat is het enige nadeel.


Carla en Aad
03-05-2012 / 14:54
Hygiene 7
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  Ja toch maar weer eens reageren, wat we tegenwoordig zien is een enorme omslag in de parenclubs. Zoals een stel hieronder al beschrijft, er zijn clubs waar 18 verschillende gerechten te verkrijgen zijn. 
Vaak zijn dit de clubs waarmen komt om te eten en te showen, maar sex ....neeee niet aan denken. De tijd van 20 jaar geleden dat we met zijn allen op een groot matras actief met elkaar bezig waren en dat er belegde broodjes op de toog stonden is verleden tijd. 
Ook de gastenboeken van al deze clubs staan vol met mensen welke zich zorgen maken welke DJ er komt. We zijn wel eens op een vrijdag in een swingers- club in Brabant geweest, we waren bijna de enigste binnen en toch stond dat gastenboek vol van mensen welke er komen zouden,maar frapant ook welke er blijkbaar geweest waren, nou NIET dus, we zullen geen namen noemen, mensen moeten dit maar zelf ervaren. 
Je wordt gefaked waar je zelf bij staat. 
Heimwee naar vroeger is het enigste wat ons rest. 
 
p.s we zjn nooit bij deze club geweest dus ook geen puntjes. 
 


Actief Stel 1964
24-03-2012 / 18:34

  Ja, zeg dat wel, heimwee naar die goeie ouwe doenerstijd.Mensen maken zich druk om de DJ anders kunnen niet lekker gaan op hun pilletje,of de rest wat ze allemaal innemen.


P&C
22-03-2012 / 18:49

  Showboat is the plays to by!!!!!!!!!! Gezellig,lieve vriendelijke personeel,Heerlijke grote bar,sauna,douchruimtes,veel kamers en een grote gangbang ruimte,beveiling is aanwezig, gevarieerd publiek.Maar je moet het wel zelf gezellig maken en meegaan met de sfeer.Restaurant is zeer gevarieerd de donderdag uitgebeid warme en koude schotels de vrijdag en zaterdag iets minder vanwege de late openings tijd 21:00uur en dan gaat het buffet om 23:00 uur open.Op zondag is het uitpakken,dan kan je zoveel als je wilt eten,mij is opgevallen dat er meer dan 18 gerechten staan.Kortom de showboat is ons stekkie...........en zullen er blijven komen


Danny & Carin
22-03-2012 / 10:17
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 9

  Hier zijn wij 1 keer geweest en nooit meer. Wat een herrie en wat een verboden middelen. Mooie plek voor dealers.


Mix koppel
25-01-2012 / 13:30
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 4
Restaurant 8

  Als ik ga swingen of stappen dan ga ik na showboot 


C & I
04-12-2011 / 04:22
Hygiene 9
Gastvrijheid 8
Bar 10
Restaurant 8

  gisteren voor het eerst geweest daar.warm welkom.gezellige club.rondleiding goed.genoeg handdoeken enz.heerlijk aktief daar.prijs goed.kom zeker weer.


schatje
02-12-2011 / 08:39
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 9

  My wife didnt like. A lot of man alone and too much old couples. The restaurant closed early.


Pearl Smith
27-09-2011 / 00:12
Hygiene 5
Gastvrijheid 4
Bar 7
Restaurant 4

  We weten niet meer wat er tegenwoordig aan de hand is, maar het publiek van parenclubs is tegenwoordig niet meer het pbliek van toen, hiermee bedoelen we dat als we vroeger naar een parenclub gingen we tegen elkaar zeiden "wie ontmoeten we vanavond"? 
De tegenwoordige bezoekers maken zich echter drukker om wie de DJ is en wat voor eten er is, vaak zijn deze stellen ook de NIET aktieve stellen in een parenclub maar de praters welke totaal niet aktief zijn. 
Wij noemen het erotisch uitgaan eten en drinken voor een all inn prijs. 
We hebben toevalllig hier gereageerd na het lezen van een paar reactie's . 
Wij kennen de "clubtijd" nog van in de jaren 80 en begin 90, geen gemiep over muziek, dj's eten etc maar wel lekkere flinke actieve sex met zijn allen....heimwee..... 


A&N
15-09-2011 / 11:23

  Wij komen nu al een tijdje in de showboat en doen dit met zeer veel plezier. Het is een mooie club met een zeer goed en varierend warm en koud buffet, gewoon toppie eten daar. Ook zijn er leuke knuffelruimtes en is de muziek elke keer weer goed, maar kan nog wel iets pttiger.  
Daarnaast hebben wij van los lopende mannen absoluut geen last, het ligt aan je zelf als je er last van hebt en hoe je er mee om gaat. 
personeel en de eigenaar zijn zeer leuke en toppie mensen en weten hun gasten goed te vermaken en te plezieren. 
Kortom een hele fijne club om een leuke avond te vertoefen. 
 
gr martin



martin
12-09-2011 / 14:43
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  ja wat zal ik eens zeggen...ik als vrouw van stel [martin] vind de schowboat tot nu toe de beste en leukste club die er is...en waarom...we worden in onze waarde gelaten..en met respect behandeld...en dat vinden wij al heel wat....wij vinden het eten wel lekker ..je moet niet vergeten dat de smaken van de mens verschillen...en tuurlijk gaat er wel eens wat fout pffff hallo dat gaat thuis ook wel eens... 
Daarnaast vinden we het leuk dat er van alles komt ..dun dik groot klein jong en oud en dat moet ook kunnen ..we zijn er om lol te hebben en een leuke avondje uit... 
van ons mag de muziek wel iets pittiger ..maar ja das ook een smaakverschil... 
de ruimtes zijn schoon en netjes... en handdoeken genoeg..ook droge ..gewoon effe aan de balie vragen...en ja is er iets niet goed geef het dan door aan de eigennaar die kan er dan wat mee...en ja aan het eind van de avond is beneden soms een rommeltje maar ligt dat ook niet aan ons zelf mensen..thuis ruim je ook je rommel op waarom niet in de club..het soms schande wat een mens achter laat...en dan word de club er voor aan gekeken en das niet alleen op de showboat 
maar wilde alleen zeggen wij vinden het een super leuke club waar we graag heen gaan..en vinden de bediening en medewerkers en de eigenaar Arie fantstische mensen...toppie ga zo door....



michaela
12-09-2011 / 12:51
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Vroeger kwamen wij ook regelmatig op de showboat en dat was toen inderdaad een hele leuke club om daar een heel weekend te vertoeven maar onze voorkeur gaat nu uit naar club4pleasure. Een prachtige gezellige club en een hele goeie dj die aan de oude tijden van de boat doen denken. 
Ook toevallig....of zou het komen omdat dj Ruud-S daar nu draait, die vroeger ook de showboat draaide? hahaha, hoe dan ook, heb je heimwee naar de muziek die je vroeger op de boat hoorde..?? kom dan nu naar club4pleasure.. 
 
dikke zoen.... 
Ziva. 
 


ziva
30-08-2011 / 15:19

  Vroeger was het hier helemaal fantatisch.


Peter
28-08-2011 / 22:19

  ik kom hier af en aan al 8 jaar en jammer genoeg zie ik het van een club die een dikke 8 verdiende afglijden naar een bedenkelijke 6, zit net ff de reacties te lezen en dr staat bv geweldig eten vroeger was er idd van alles , div vleessoorten en mooie visschotels , maar nu is het een veredelde snackhoek , met frikandel, kroket, kaassouflle en bal gehakt en 2 soorten friet, na de overstroming is de muffe lucht beneden nooit meer helemaal verdwenen, veel minder druk als een aantal jaren terug, welliswaar geen entree maar wel minimale besteding van 22,50 pp maar met de flinke zoute prijzen zit je daar met drie mixdrankjes al snel aan, in principe best leuke club, met prima dansmuziek, mooie inrichting, veel kamers kunnen dicht, en veel actie


danielle
28-08-2011 / 10:22
Hygiene 7
Gastvrijheid 7
Bar 7
Restaurant 4

  Wij komen niet meer bij de showboat. Er lopen teveel alleengaande, opdringerige mannen rond. Als je ergens wat gaat rommelen dan zitten er zo een stel om je heen, daar zitten wij igg níet op te wachten. Je kan toch vragen of je mee mag doen?? 
Ik vind het prima dat sommige deuren van kamers op slot kunnen, want dan heb ik niet dat gegraai aan me lijf. Alhoewel je wel heel erg gestoord kan worden door 'zogenaamde' behulpzame personen die je een donkere man willen aanbieden, terwijl je net lekker op gang bent. Afknapper van diepvriesformaat dus! 
Het is bijzonder irritant te noemen dat de beveiliging gewoon rustig gaat zítten om te kijken hoe jij bezig bent, daar zijn ze toch niet voor?  
Goede rondleiding kregen wij niet, hebben alles zelf moeten opzoeken en onderzoeken. 
 
De matrassen zijn vaak nat en dat is géén water! Dat vind ik heel erg ranzig! Handdoekje neerleggen is zeker teveel gevraagd? 
 
Wiet roken in deze club is blijkbaar gewoon, want er worden daar veel joints gerookt. Ik krijg daar dus koppijn van en vind het ook vies. Veel dronken personen en onder invloed van iets anders.  
 
Seks met een vrouw vind ik geen bal aan, maar dat wordt blijkbaar ook in deze club van je verwacht als je interesse hebt in een stel. De man van een stel heeft interesse in mij, maar de vrouw niet in mijn vriend. Daar ben ik dan zo klaar mee! Seks hebben tegen mijn zin..no way! 
 
Het eten is/was wel prima! 
 
Hebben het nu 2x geprobeerd, maar nee...



Joke
31-07-2011 / 19:32
Hygiene 6
Gastvrijheid 7
Bar 6
Restaurant 7

  Wij waren laat op een zaterdagavond (eerder nacht) aangeschoven bij de Showboat, omdat we weggehold zijn bij een andere PC en hoopten onze avond/nacht toch nog leuk af te sluiten. en dat is zeer zeker gelukt! Ontvangst super, eerst dachten ze dat we er vaker waren geweest, maar na de verrastte blik van mijn man (hier is de sleutel, veel plezier) herstelde de medewerker zich met; komt u hier voor het eerst. drankje van het huis, rondleiding van een medewerker en de eigenaar die erg gastvrij was. 
We waren bij de andere PC weggehold vanwege de overheersende hoeveelheid single mannen en gebrek aan stellen, waardoor je je kont niet kon keren of er liepen er 2-3 achter je aan. Dit gevoel hebben we bij showboat NIET zo ervaren.  
De aankleding prima; veel variatie, ruimtes en we waren ook erg content met de ruime douches, om ook na een heerlijke verhitte sexpartij je ook te kunnen afspoelen. 


Feel4it
31-07-2011 / 14:12
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 9

  Komen al jaren regelmatig op verschillende dagen in de sb en het is altijd toppie toppie: schoon, gezellig, trendy muziek, dansen, lekker eten en natuurlijk de sex remmen even los. Nog nooit vervelende ervaringen gehad. Jammer dat het voor ons ver weg is anders kwamen we vaker.


suske en wiske
01-07-2011 / 20:58
Hygiene 10
Gastvrijheid 8
Bar 10
Restaurant 10

  Wij gaan altijd op zondag naar de showboat, en dan is het bere gezellig. Goed personeel en vooral is het eten buitengewoon goed!!!! Wij moeten er 1.5 uur voor rijden maar dat hebben we er graag voorover. De alleen staande mannen gedragen zich ook erg goed en netjes, erg belangrijk vinden we. Voor ons de topclub van Nederland!



a&b
16-03-2011 / 19:24
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 10

  Super slechte ervaring. Vele alleenstaanden mannen die geen respect hebben als of ze nooit seks gezien hebben. verschrikkelijke plek niet voor stellen...


Geile_couple
04-03-2011 / 00:29
Hygiene 6
Gastvrijheid 2
Bar 5
Restaurant 2

  Muziek staat zo hard dat je je alleen verstaanbaar kan maken door in elkaars oren te schreeuwen. 
Eten was lekker, maar veel irritatie van vervelende mannen en leek wel of de helft van de gasten zwaar onder invloed waren. 
Kamers waren koud, vochtig en een er heerste een penetrante lucht.


Pieter en Mella
12-02-2011 / 14:11
Hygiene 1
Gastvrijheid 3
Bar 5
Restaurant 7

  Op zondag was het publiek gezelliger dan op zaterdagavond. Gezellige club en zeker het bezoeken waard. Hopelijk blijft er een deurbeleid en niet te veel alleenstaande mannen toelaten, dit heeft paradise de kop gekost!


jonmar
27-10-2010 / 22:14
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  zaterdagavond 2 jan ging ik als simgleman, na gereserveerd te hebben voor het eerst naar de showboat. 
Een geweldige ervaring./ je komt letterlijk aan je trekken. Ook vrouwen die wel wat met een single man willen. Geweldig; een aanrader! 
Het enige negatieve was, dat de beveiligingsmensen teveel letterlijk altijd en overal aanwezig waren, wat de spanning van sex weg haalt. Ook jammer dat er deuren in de diverse kamers zijn, die ook gewoon op slot gaan; zou niet moeten kunnen. Iets meer spanning over laten zou nog veel leuker zijn 


Peter
05-01-2010 / 23:33
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Zondag 3 mei gingen wij voor het eerst naar "de showboat", we hadden daar afgesproken met vrienden van ons. We werden bij binnenkomst vriendelijk ontvangen. Na even wat rond gekeken te hebben, kwamen we al snel bekende tegen. 
Vriendelijke mensen achter de bar, lekkere muziek niet te hard zodat je ook kon praten. Het was een gezellige groep mensen en het barste al snel uit in een spetterende partij. Waarbij er niemand vergeten werd. Om 7 uur kregen we een heerlijk buffet, hiervoor werderom onze dank, TOP gewoon klasse. Later nog naar de kooi geweest maar de deuren waren open zodat iedereen er in kon en wat een lekkere voorbind dildoshow kregen de kijkers. Ook van de douche en de sauna werd gebruik gemaakt. Voor ons was het de moeite waard en we zullen zeker vaker naar deze club gaan. Vriendelijke groeten happy_stel X X X. En voor onze vrienden het was een geslaagd feest


happy_stel
16-05-2009 / 20:48
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 9

  een geweldige club erg schoon en goed personeel  
wat is de aankondiging staat prostituees klopt niet  
het zijn vrouwen die graag met mannen op het grote bed bezig zijn  
en zoals het hier staat denk je dat je ervoor moet betalen  
maar er komt geen geld aan te pas is allemaal vrijwillig dus geen prosties


swingersstel
07-01-2009 / 23:40
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  de club showboat bestaat al 11 jaar 
wij komen regelmatig op de showboat voor ons is dit echt de club waar je naar toe zou moeten alleen al om de vriendelijkheid van het personeel kan geen andre club tegen op .


joke&martin
02-01-2009 / 16:31
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 10

  Een leuke club welke niet onder doet voor een op het vaste land. 
Er komen ook alleen gaande mannen die zich soms heel hinderlijk gedragen. 
Prijsbeleid is willekeurig hiermee bedoelen we dat je betaald naar wat je gebruikt, wel heel goed opletten dat derden er geen misbruik van maken en dat jij de rekening moet betalen !!!!!! 
Het buffet is prima je moet alleen direct aanvallen als het opengaat anders vind je de hond in de pot. 


WE
17-08-2008 / 18:57
Hygiene 6
Gastvrijheid 7
Bar 6
Restaurant 7

  Een club waar we vroeger redelijk vaak kwamen, de sfeer is er inderdaad prima en je legt snel contact met andere mensen. Nadeel van deze club is dat er niet zoveel word gelet op drugsgebruik. Alleenstaande mannen zijn in beperkte mate welkom maar als wij met een stel naar beneden gingen maakte we ze altijd duidelijk dat zij niet welkom waren. Ook het barpersoneel is altijd gericht om het je op zo n goed mogelijk manier het je naar je zin te maken 
 
groetjes dick en angelique


dick en angelique
21-07-2008 / 01:16
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 6

  waren weer 2 mooie dagen het afg. weekend


ronald en wilma
14-07-2008 / 15:05
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  lekker dicht bij huis een club waar we al 7 jr ieder weekend komen , 
goed personeel goede sfeer lekkere muziek. 
de zaterdagen voor jong en oud met veel trance de zondag voor de gemiddelde leeftijd en ouder met de chill muziek opvoerend naar licht trance en dance in de avond. 
je kan er echt genieten en ieder praat met elkaar. 
je vind ons er altijd maar soms pikken we eens een ander feestje tussendoor maar dan zijn we de zondag weer present.


ronald en wilma
14-07-2008 / 14:54
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  paar keer geweest op de zondag helaas te veel mannen die zich op dringen , verder mooi groot en intieme plekjes om contact te leggen wij geven deze club



amstelstel
02-07-2008 / 12:47
Hygiene 5
Gastvrijheid 5
Bar 5
Restaurant 3

  ons eerste clubje wat we bezochten, heel mooi ingericht, mooie bar en dansvloer, prima geluid, bijna wel allemaal trance/dance muziek, maar voor de dansliefhebber een aanrader, alle kamers zijn zeer hygienisch ingericht en kunnen desgewenst op slot, nadeel vinden wij geen bubbelbad op zaterdagen veel jonger en echt danspubliek op andere dagen met name de zondagen meer mensen rond de 40 en meer actie


clubgangers
30-06-2008 / 17:50
Hygiene 9
Gastvrijheid 7
Bar 9
Restaurant 7

 
 
 
Fata-Morgana (8.0)
Inn Joy (8.0)
Monique's Parenclub (8.0)
Mystique (8.0)
Club Organza (7.0)


Laatste 25 ervaringen:

club: Fun 4 Two
We waren keurig op tijd vanaf het hotel (10 minuutjes rijden) vertrokken maar de navigatiesystemen hadden wat moeite de juiste locatie te vinden. Om 2...
lees meer >>


club: PartyPlayers
We twijfelen. Een club of een bordeel. andere clubs zijn direct herkenbaar een parenclub dit is een verkapt bordeel. Vrouwen met munt en hoedje om te ...
lees meer >>


club: Drie Angel
Wij bezochten op een zaterdagavond Drie Angel. Het was er bijzonder rustig.... maar ondanks dat troffen we een leuk stel, en dat maakte veel goed. We ...
lees meer >>


club: Devils & Angels
woensdag geweest voor de 2 de keer . 
eerste keer op een zaterdag . 
zaterdag avond .geweldige avond .erg druk .en gezellig actief .goede muziek...
lees meer >>


club: Inn Joy
Weer een leuke gezellig avond gehad 14-07 op de donderdag Bi avond. 
Paar leuke stellen binnen die graag meerdere mannen lieten kijken maar ook mee...
lees meer >>


club: Fun 4 Two
Prettige club 
Al een aantal jaren komen wij bij Fun4Two. Na de wisseling van eigenaars hebben wij geen negatieve verandering ervaren. De club is n...
lees meer >>


club: Drie Angel
Als er 1 club is met een heel zwaar gecensureerd gastenboek is dan heb je hem bij deze club te pakken. Een kleine kern van ex Temptation gasten en een...
lees meer >>


club: Mystique
Afgelopen weekend weer eens naar Mystique geweest en we hebben genoten. Nadat mijn vrouw eerst met een donker gekleurde man sex had hebben we samen me...
lees meer >>


club: Devils & Angels
Ik kom regelmatig naar deze fantastische club en snap dan ook niets van de negatieve reactie's. En de eigenaren van dronkenschap beschuldigen gaat ech...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Zaterdag 18-6-16 geweest wat is dit een Zeer slechte club zeg, overal losse kabels en keuken al om 01 uur leeg geen eten meer te krijgen vanaf die ti...
lees meer >>


club: Drie Angel
Zijn hier in het verleden een paar keer geweest, was nooit druk maar toch gezellig. We houden ons hart vast nu Petra van de Temptation hier ook mee in...
lees meer >>


club: Amourette
Na een aantal jaren weer eens gaan kijken op de zaterdag bij amourete. Wat viel ons dit tegen zeg. 10 stellen en een aantal singel mannen. Totaal geen...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Leuk, al die recensies hier. 
Wij zijn laatst geweest naar PP, op een woensdag, om 15u: de hele weg stond helemaal vol met auto's. Daar hadden we n...
lees meer >>


club: Kasteel Waterloo
Tijdje geleden in deze club geweest. Veel vollere vrouwen daar. 
Helaas ook een overschot aan mannen.
lees meer >>


club: Mystique
Heb 2juni ( alleenstaande man ) een bezoek afgelegd. Het was super gezellig en actief. Mensen van alle leeftijden en zonder kapsones. Dus gang bang is...
lees meer >>


club: Devils & Angels
In onze vakantie's komen we hier regelmatig, echter omdat we er niet zo vaak komen dus zien we het ook in deze club een heel stuk rustiger worden.
lees meer >>


club: Inn Joy
Woensdag 25-5 zijn we met zijn 2e bij de Inn joy geweest. Het was die avond koppels voor koppels. Ze wisten niet of het druk zou zijn omdat dit pas de...
lees meer >>


club: Amourette
Sonja(blond, blauwe ogen, normaal postuur, d cup, 42jaar) en Theo(grijs, bruine ogen, normaal postuur , 55 jaar) op zaterdag 14 mei naar L`amourette g...
lees meer >>


club: Sameplace
We zijn er inmiddels 3x geweest en vinden het een heerlijk geil café. Soms wat te weinig actie, maar we hadden gelukkig elkaar. Heel netjes, vriendeli...
lees meer >>


club: Pleasure 2 Gether
We waren op een vrijdagavond in deze club ! We zijn een stel van middelbare lijftijd mijn man is bi en ik zelf hetero !! We kwamen al gauw aan ...
lees meer >>


club: Devils & Angels
Ben hier nu 2 keer op de woensdagavond milf avond geweest, moet helaas cocluderen dat de aanwezige stellen op deze avond alleen vermaak aan de bar heb...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Leuke club voor mensen die van sex houden in open ruimtes. Heerlijke geile zondag middag gehad. Geen last van opdringerige mannen of vrouwen, komen pa...
lees meer >>


club: Inn Joy
Afgelopen zaterdag zijn we hier voor de eerste keer geweest. Na wat grotere clubs te hebben aangedaan nu eens de Innjoy. 
We hebben onze ogen werke...
lees meer >>


club: Fun 4 Two
We zijn zaterdag in de fun geweest eerste indruk was heel goed t eten vonden wij matig en voor deze intree prijs zelfs slecht  
Na lekker gedanst t...
lees meer >>


club: Inn Joy
Op vrijdagavond zijn we er hartelijk ontvangen en geile kontakten gehad met andere stellen. leuke niet al te grote actieve doeners club.
lees meer >>

Bellamy Beginners Bondage Set - Paars
€ 42.95 € 34.36
EasyToys BDSM Set - Zwart
€ 69.95 € 29.95
Apprentice Ball Gag
€ 19.95 € 9.95
Strapskousen wit
€ 12.95 € 5.95
Genie In A Bottle - Slip And Slide Masturbator
€ 15.95 € 5.95
Dubbele Anaal Plug - Zwart
€ 32.95 € 12.95
Kousen met gordel
€ 17.95 € 8.95
Platinum Tru Plug Taper - Paarse Buttplug
€ 32.95 € 13.95
Transparent Rok Met Jarretels En Wetlook Details
€ 64.95 € 24.95
Fleshlight Turbo Ignition - Ijsblauw
€ 54.95 € 49.90