- Home
- Topclubs
- Clubs zoeken
- Chatten
- Afspreken
- Links
- Sex Shoppen
- Bingo / Poker
- Contact
  Ervaringen

 
Naam: Cupido
6.0
Adres: Putstraat 85a
Plaats: 6131 HK Sittard
Provincie: Limburg, Nederland
Telefoon: 046-4583801
Website: http://www.parenclub-cupido.nl

Proef de warme en gezellige sfeer van onze gastvrije en supergezellige parenclub met intieme relaxruimtes en een geweldige sfeer waar iedere zaterdag weer de meest sexy en charmante bezoekers komen voor een erotisch avondje uit

Lees alles over Cupido >>


Voeg hier je eigen ervaringen met Cupido toe

  Zullen we daar maar geen woorden aan vuil maken. Op naar een volgende club.


Jan en Mariet
03-01-2015 / 00:52
Hygiene 7
Gastvrijheid 5
Bar 6
Restaurant 5

  Deze club is helaast gesloten vanwege faninceele problemen !!!


oud club gangers
20-12-2014 / 23:05

  Mooie grote leuke club nu 2 x geweest en erg leeg. de uitbaters waren niet bepaald sociaal. Geen Aanrader.


Mrk
19-09-2014 / 13:07
Hygiene 6
Gastvrijheid 3
Bar 3
Restaurant 1

  Uiterst slechte ervaring ben met mij vrouwtje afgelopen vrijdag geweest. Zou bijzondere avond zijn uiteindelijk waren wij de enigste klanten. Eigenaar niet bepaald vriendelijk of gast vrij. Bar dame uiterst vriendelijk en leuke rondleiding gehad. We gaven het een kans hebben ons maar met zijn 2 vermaakt. Echter bezocht hen enkel ander koppel of wie dan ook deze club. Achteraf kan ik het mij voor stellen deze gastheer deed ook totaal geen moeite om ons op het gemak te stellen of iets. Zelf bij vertrek begeleiden was te veel moeite. Hoop dat hij gelukkig is geworden van de niet bepaalde verdiende entree prijs. Ik raad deze club totaal niet aan.


Lee
08-04-2014 / 21:14
Hygiene 7
Gastvrijheid 4
Bar 4
Restaurant 1

  afgelopen vrijdag 4 april deze club voor het eerst bezocht. entreeprijs voor deze avond was €30 ipv €10 ivm een thema avond. op zich nog niet duur voor een heerlijk avondje met drank en eten erbij in. vriendelijk ontvangen en na onze spullen opgeborgen te hebben (omkleden was niet direct verplicht) naar de bar voor een drankje. bij de bar aangekomen helaas onaangenaam verrast doordat we als enige bezoeker daar zaten. drankje gedronken en daarna een rondleiding gekregen. eerlijk is eerlijk,de club en de ruimtes zien er top uit. menig club kan daar een voorbeeld aan nemen. de bardame deed haar uiterste best om er iets van te maken en was zeer vriendelijk. de gastheer en partner zaten er maar een beetje bij, net als de personen die aanwezig waren voor de demonstratie.  
drankjes die we wilden nuttigen waren niet aanwezig,drank die er wel was, was nep. keuken was leeg, geen eten te vinden. aan de bar was wat chips ed aanwezig. 
na aanvang van de demonstratie die niet ons ding was, maar dat is persoonlijk, zijn we maar samen naar de mooi en sfeervolle ruimte beneden gegaan en hebben wij ons prima vermaakt. gelukkig hebben we ook voldoende aan elkaar ;) 
daarna gebruik gemaakt van de douches (waarbij 1 douchebak vol water liep) en ons weer aangekleed. terug naar de bar en de sleutel van het kluisje ingeleverd.  
de gastheer stond er een beetje terneer geslagen bij achter de bar. er kwam geen woord over zijn lippen over de verloop van de avond of de entreeprijs. zelfs het fatsoen om ons te begeleiden naar de uitgang bleef achterwege. 
kortom, een mooie ambiance waar helaas weinig uit wordt gehaald of mee gedaan wordt.  
normaal zijn we best bereid om een club een tweede kans te geven ook al valt de eerste enigszins tegen, maar dit sloeg werkelijk alles. geen herhaling meer voor ons!


Lee en Lin
08-04-2014 / 15:08
Hygiene 6
Gastvrijheid 6
Bar 4
Restaurant 1

  bij de vorige eigenaars was t best leuk en gezellig, kwamen toen ook nog leuke mensen maar, bij hyperrobert zien ze ons niet meer :)


swingers4life
07-02-2014 / 15:54
Hygiene 4
Gastvrijheid 4
Bar 4
Restaurant 4

  hallo hebben jullie weer eigen reclame er op gezet maar dat baat denk ik niet meer voor jullie !!!! heb gehoord dat jullie volgend jaar niet open gaan !! wegens geld gebrek !! sorry maar dat zijn jullie zelf schuld hou jullie met klanten omgingen was niet normaal !!! veel ruzie onder jullie en geschreeuw en nog eens grote mond achter de bar tegen de klant ,dat kan echt niet !! we waren oud club gangers . die zijn verhuist zijn na andere club in limburg ik hoop dat met jullie goed afloopt groetjes oud club gangers .


oud club gangers !!
30-12-2013 / 18:31
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Slechte club


swingers belgie
25-12-2013 / 23:52

  Goede geile club idd .druk ook groot buffet.grote zaak. 
fijn personeel danst op de bar. 
Echte aanrader.


geil stel
19-12-2013 / 15:49
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Wauuuuuuwwwwwww wat een club,die sfeer ,die ambiance, 
en druk daar niet meer normaal!!. 
Mogen zich wel de beste club van nederland noemen .


w en s
18-12-2013 / 11:15
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  top clubje


rachel en rene
18-12-2013 / 00:11
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  waardeloze club, zaterdagavond uitgestorven, 3 koppels die alleen daar maar wat zitten te drinken, geen actie, geen sfeer, was de eerste en de laatste kaar wat ons betreft


joke en harm
08-12-2013 / 16:55
Hygiene 3
Gastvrijheid 3
Bar 3
Restaurant 3

  Tja...er zijn zoveel clubs die hier verwijderd willen worden omdat er leugens, zwartmakerij en weet ik wat niet allemaal hier neergezet wordt.En niet alleen de club-of clubeigenaren, maar ook de mensen die er komen en die er helemaal niks mee temaken hebben. 
Als je als koppel of dame een man/koppel weigerd, wordt er hier al hele lelijke dingen over die mensne geschreven.


J en H
12-11-2013 / 11:29

  Deze mail ontvingen wij van club Cupido: Bij deze zou ik graag willen dat parenclub Cupido te Sittard, waarvan ik met mijn vrouw de eigenaren zijn per direct van uw site/forum verwijdert wordt. Er worden veel teveel onwaarheden en de laatste tijd zelfs ernstige smaad en laster geventileerd waarop wij niet staan te wachten. Dit door mensen welke uit onze club zijn verwijderd en met zeer goede gronden!!! De tijden zijn zo al moeilijk genoeg.


Club Cupido
11-11-2013 / 14:52

Reactie van de ClubTijd redactie:
Geachte club Cupido. De ervaringen die hier door uw bezoekers worden gedeeld blijven hier uiteraard staan. Het is namelijk de kracht van onze website, dat zowel negatieve als positieve reacties blijven staan, wat helaas bij veel websites van clubs niet het geval is.

Natuurlijk moeten de reacties wel onderbouwt zijn en niet een 'haat-campagne' van een boze klant zijn. Deze hebben we recent nog gefiltert, dus de onderstaande reacties zijn voor zover wij na kunnen gaan van uw eigen bezoekers.

  Slechte club meer woorden is het niet waard


hans
09-11-2013 / 20:39

  armzalig gebeuren.zijn er gisteren geweest.nooit meer.


mix stel
09-11-2013 / 20:31

  De foto s op de site zijn mooier dan de werkelijkheid.Wij vonden het erg tegenvallen.


nieuwe bezoeker
05-10-2013 / 10:57
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  wij delen de mening hier onder helemaal niet, 
duur klein en zo goed is het eten niet . 
4 koppels op zaterdag en geen sfeer. 


triggerfinger
05-10-2013 / 10:05
Hygiene 6
Gastvrijheid 3
Bar 2
Restaurant 4

  We weten niet wat voor een oorlogje er nu gespeeld wordt maar vinden deze opmerkingen toch echt niet nodig. We willen ons dan ook beperken tot gewoon een oordeel te geven over deze gezellige club!! 
We zijn regelmatige bezoekers en zijn in diverse clubs geweest. Echter in Cupido voelen we ons toch het beste. De warme sfeer, de gezelligheid ook als het niet vol of druk is is er voor ons altijd. 
Het oergezellige keldergewelf is uniek te noemen en ook de muziek is aangepast aan de plekken waar deze hoort. Op de dansvloer lekker niveau en aan de bar ietsje minder zodat men zich ook nog wat kan vertellen en leuke contacten kan leggen. Laat de mensen die er komen een commentaar geven. Deze kunnen het weten. En wat van wie overgenomen of gejat is, so what, elke club zal het daarna toch zelf waar moeten maken. En alleen maar afkraken zonder reden maar puur omdat de een of de ander niet meer komt, dat vinden wij niet netjes. Gasten zijn niet je eigendom en gaan daar waar ze het leuk vinden en dus blijven wij gewoon hier. 
Overigens vinden wij het nieuwe concept waarbij op de 3e zaterdag van de maand enkel koppels en dames toegelaten worden een heel leuk idee. We zien wel hoe dit gaat worden hoewel er nooit een scheve verhouding was tussen koppels en heren, maar dat terzijde. 
 
Vaste en blijvende bezoekers die elke club alles goede wensen, 
 
Groetjes en tot komende zaterdag, 
 
B & P


B & P
30-09-2013 / 16:24
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  niet dat wij nog in deze club komen en wel nu in die andere, 
zijn wij van mening dat jullie gasten hier niet zo moeten zeiken over andere clubs. 
ook al is deze club uitgebloeid ,hier is niets aan te doen. 
ze hebben hun glorie jaren gehad maar afzeiken hoeft niet . 
iedereen op zijn eigen manier ,toch?. 
wij wensen ze veel succes in ieder geval . 
 
oude bekenden


stelletje
28-09-2013 / 11:59
Hygiene 8
Gastvrijheid 6
Bar 5
Restaurant 4

  die avonden waren er al voor de overname.ze hadden ook erotic cafe.


andere mening
27-09-2013 / 17:57
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Ook de gayavond op maandag hebben ze van Innjoy gekopieerd,  


Mening
26-09-2013 / 22:08

  Uuhm....nie lullen.Devils and Angels hebben alle thema's ook van allerlei verschillende clubs gejat.Noem eens een thema die hullie écht zelf bedacht hebben en in een ander club nog nooit geweest.Is nie errug, maar zeg dan niks over anderen.


Niks verplicht.
26-09-2013 / 19:17

  jullie concept? laat ons niet lachen, 
gejat van devils en angels in susteren. 
vanaf die club open is wil iedereen meesurfen op en via hun concept. 
schame on you!!!!!!!! 
kunnen jullie niets zelf verzinnen. 
maar ga zo door prima prijzen voor zo een kleine niet goed lopende club. 
wij hebben veel clubs gezien en zien gaan maar jullie spannnen de kroon. 
verzin zelf iets en jat het niet van andere clubs uit het zuiden.


andere meening
26-09-2013 / 09:35
Hygiene 5
Gastvrijheid 5
Bar 5
Restaurant 5

  lolbroeken, wij hadden helemaal geen klagen!! 
Maar ja, kraken is makkelijker dan maken!! 
Wij zijn de volgende alvast wel weer van de partij, 
Mensen van New cupid, doe zo voort, jullie concept gaat vast wel aanslaan in de echte swingerswereld. 
xxxxx


adam and eve
24-09-2013 / 23:26
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  goed lezen demk ik ze zeggen niets over de club maar over het b4 stel. 
wij zijn geweest en al thuis dat zegt genoeg denken wij


nieuw
21-09-2013 / 23:42
Hygiene 5
Gastvrijheid 5
Bar 5
Restaurant 5

  Wij zijn het helemaal niet eens met de vorige meningen. Wij zijn afgelopen vrijdag naar deze zelfde Cupido gegaan.We werden erg vriendelijk ontvangen. Verder was alles op en top verzorgd. Het eten was erg lekker..Leuke mensen leren kennen daar en een heerlijke geile avond beleefd. Is er nog een Cupido in Sittard ? Loving69.


loving69
21-09-2013 / 13:56
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 9

  Deze club moet zich schamen.


geleen
13-09-2013 / 19:15
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Wij zijn oud bezoekers van deze club en willen een ding zeggen over deze club,nu gaan er in clubs in brabant al de geruchten over deze club. 
Waar zij aan beginnen is niet netjes in de hele ned club wereld. 
Het promotie team van b4 dating nederland gaat hier Weekenden organiseren door de club weekends over te nemen. 
Dit is heel erg onjuist en niet netjes tegen over andere club is nederland die samen werken met b4 dating. 
Als je wil verdienen aan een club en dat lukt niet dan is er gemakkelijk en snel gebruik gemaakt van je contackten en mail adressen van huin b4d site. 
Wij hopen dat clubeigenaren hun samenwerken met deze mensen stoppen.


n en p
12-09-2013 / 12:34

  we komen regelmatig wel bij Cupido . 
zeker een keer in de maand wanneer er de VSSM party gehouden word  
we worden daar altijd en niet alleen wij maar iedereen met open armen ontvangen door het personeel . 
de club is schoon en geeft een heerlijk sfeer weer . 
leuke mensen waar iedereen die nieuw is zeer verwelkomt word en meteen aansluiting heeft met de aanwezige mensen . 
een aanrader voor mensen die eens kennis willen maken met de bdsm en er over willen praten met anderen , er zijn genoeg mogelijkheden in de club om ook leuk te spelen of te kijken hoe anderen spelen  
 
groet MrLhetoMrLheto}dees{
17-03-2013 / 11:28
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10

  Wat betreft onderstaand bericht kunnen wij dit helaas bevestigen. Zelf komen wij in clubs rondom Zoetermeer en omstreken. Daar zijn ook deze "Petra en Rob" bezig geweest met hun mooie verhaaltjes over geld en investeringen wat helemaal niet waar bleek te zijn. Mensen aub geloof hun zielige verhaaltjes niet want het zijn gewoon een stel oplichters. Ik heb mijn laten vertellen dat ze weer in Sittard wonen.


Giovanni
08-10-2012 / 17:19
Hygiene 8

  Als je niet van de grote massale clubs houdt zoals wij , dan zit je prima bij cupido. tis er superschoon, de service is top. je voelt je er meteen thuis. 
klein maar fijn!!! 
groetjes p en s


p en s
12-10-2010 / 12:02
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 9

  Een zeer gezellige, mooie en gastvrije club. Wij komen er regelmatig en graag, aangepaste muziek, mooie en netjes verzorgde relaxruimtes.


M&V
26-12-2009 / 12:31
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  zeer slechte toko uiterlijk mooi van binnen zeer weinig aktiviteit geen parenclub waardig meer een dans school


brabootjes
17-12-2009 / 10:36
Hygiene 5
Gastvrijheid 1
Bar 3
Restaurant 2

  een zeer leuke club


pompom
24-01-2009 / 14:59
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  Ik ben in de loop der jaren verschillende keren in Cupido geweest. Het heeft een gemoedelijke sfeer, knus mede door de bogen beneden waar de bar en dansruimte gelegen zijn. 
Iedereen wordt geaccepteerd, ik ben zelf lichamelijk gehandicapt maar daar werd en wordt niet moeilijk overgedaan. Het eten is goed, evenals het drinken. 
Er zijn verschillende relaxruimtes waar men zich terug kan trekken plus sauna.Edgar
19-10-2008 / 19:04
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 7

  Erg leuke geheel gerenoveerde club met goede begeleiding voor nieuwkomers en een zeer gevarieerd publiek. Erg hygienisch met voldoende douches (4 stuks) en leuke moderne muziek die niet te hard staat zodat je er ook nog een goed gesprek kunt voeren!! Echt een aanrader!!!


joma
04-10-2008 / 14:31
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

 
 
 
Fata-Morgana (8.0)
Inn Joy (8.0)
Monique's Parenclub (8.0)
Mystique (8.0)
Club Organza (7.0)


Laatste 25 ervaringen:

club: Fun 4 Two
We waren keurig op tijd vanaf het hotel (10 minuutjes rijden) vertrokken maar de navigatiesystemen hadden wat moeite de juiste locatie te vinden. Om 2...
lees meer >>


club: PartyPlayers
We twijfelen. Een club of een bordeel. andere clubs zijn direct herkenbaar een parenclub dit is een verkapt bordeel. Vrouwen met munt en hoedje om te ...
lees meer >>


club: Drie Angel
Wij bezochten op een zaterdagavond Drie Angel. Het was er bijzonder rustig.... maar ondanks dat troffen we een leuk stel, en dat maakte veel goed. We ...
lees meer >>


club: Devils & Angels
woensdag geweest voor de 2 de keer . 
eerste keer op een zaterdag . 
zaterdag avond .geweldige avond .erg druk .en gezellig actief .goede muziek...
lees meer >>


club: Inn Joy
Weer een leuke gezellig avond gehad 14-07 op de donderdag Bi avond. 
Paar leuke stellen binnen die graag meerdere mannen lieten kijken maar ook mee...
lees meer >>


club: Fun 4 Two
Prettige club 
Al een aantal jaren komen wij bij Fun4Two. Na de wisseling van eigenaars hebben wij geen negatieve verandering ervaren. De club is n...
lees meer >>


club: Drie Angel
Als er 1 club is met een heel zwaar gecensureerd gastenboek is dan heb je hem bij deze club te pakken. Een kleine kern van ex Temptation gasten en een...
lees meer >>


club: Mystique
Afgelopen weekend weer eens naar Mystique geweest en we hebben genoten. Nadat mijn vrouw eerst met een donker gekleurde man sex had hebben we samen me...
lees meer >>


club: Devils & Angels
Ik kom regelmatig naar deze fantastische club en snap dan ook niets van de negatieve reactie's. En de eigenaren van dronkenschap beschuldigen gaat ech...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Zaterdag 18-6-16 geweest wat is dit een Zeer slechte club zeg, overal losse kabels en keuken al om 01 uur leeg geen eten meer te krijgen vanaf die ti...
lees meer >>


club: Drie Angel
Zijn hier in het verleden een paar keer geweest, was nooit druk maar toch gezellig. We houden ons hart vast nu Petra van de Temptation hier ook mee in...
lees meer >>


club: Amourette
Na een aantal jaren weer eens gaan kijken op de zaterdag bij amourete. Wat viel ons dit tegen zeg. 10 stellen en een aantal singel mannen. Totaal geen...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Leuk, al die recensies hier. 
Wij zijn laatst geweest naar PP, op een woensdag, om 15u: de hele weg stond helemaal vol met auto's. Daar hadden we n...
lees meer >>


club: Kasteel Waterloo
Tijdje geleden in deze club geweest. Veel vollere vrouwen daar. 
Helaas ook een overschot aan mannen.
lees meer >>


club: Mystique
Heb 2juni ( alleenstaande man ) een bezoek afgelegd. Het was super gezellig en actief. Mensen van alle leeftijden en zonder kapsones. Dus gang bang is...
lees meer >>


club: Devils & Angels
In onze vakantie's komen we hier regelmatig, echter omdat we er niet zo vaak komen dus zien we het ook in deze club een heel stuk rustiger worden.
lees meer >>


club: Inn Joy
Woensdag 25-5 zijn we met zijn 2e bij de Inn joy geweest. Het was die avond koppels voor koppels. Ze wisten niet of het druk zou zijn omdat dit pas de...
lees meer >>


club: Amourette
Sonja(blond, blauwe ogen, normaal postuur, d cup, 42jaar) en Theo(grijs, bruine ogen, normaal postuur , 55 jaar) op zaterdag 14 mei naar L`amourette g...
lees meer >>


club: Sameplace
We zijn er inmiddels 3x geweest en vinden het een heerlijk geil café. Soms wat te weinig actie, maar we hadden gelukkig elkaar. Heel netjes, vriendeli...
lees meer >>


club: Pleasure 2 Gether
We waren op een vrijdagavond in deze club ! We zijn een stel van middelbare lijftijd mijn man is bi en ik zelf hetero !! We kwamen al gauw aan ...
lees meer >>


club: Devils & Angels
Ben hier nu 2 keer op de woensdagavond milf avond geweest, moet helaas cocluderen dat de aanwezige stellen op deze avond alleen vermaak aan de bar heb...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Leuke club voor mensen die van sex houden in open ruimtes. Heerlijke geile zondag middag gehad. Geen last van opdringerige mannen of vrouwen, komen pa...
lees meer >>


club: Inn Joy
Afgelopen zaterdag zijn we hier voor de eerste keer geweest. Na wat grotere clubs te hebben aangedaan nu eens de Innjoy. 
We hebben onze ogen werke...
lees meer >>


club: Fun 4 Two
We zijn zaterdag in de fun geweest eerste indruk was heel goed t eten vonden wij matig en voor deze intree prijs zelfs slecht  
Na lekker gedanst t...
lees meer >>


club: Inn Joy
Op vrijdagavond zijn we er hartelijk ontvangen en geile kontakten gehad met andere stellen. leuke niet al te grote actieve doeners club.
lees meer >>

Double Ended Dildo - Zwart
€ 49.95 € 39.96
EasyGlide Waterbasis Glijmiddel 500 ML
€ 22.95 € 14.95
Kruisloze Catsuit Met Lange Mouwen - Wit
€ 14.95 € 9.95
BDSM Set - Roze
€ 69.95 € 29.95
Glazen G-Spot/Prostaatdildo No. 1
€ 24.95 € 19.96
Triple Threat Cockring Met Anaalplug
€ 32.95 € 11.95
Fleshlight Stamina Training Unit STU Value Pack
€ 84.95 € 79.95
Realistische Dildo Zwart - 20 cm
€ 34.95 € 27.96
Neon Ribbed Rocket - Roze
€ 27.95 € 12.95
Julia Kimono
€ 39.95 € 22.95