- Home
- Topclubs
- Clubs zoeken
- Chatten
- Afspreken
- Links
- Sex Shoppen
- Bingo / Poker
- Contact
  Ervaringen

 
Naam: Inn4Love
6.0
Adres: Fa. Bronsweg 66
Plaats: 9945 TA Wagenborgen
Provincie: Groningen, Nederland
Telefoon: 0596-533600
Website: http://www.inn4love.nl/

Wij nemen alle tijd voor stellen die nieuw in ons erotische paradijs komen! 
Bij binnenkomst krijgen jullie eerst een sleuteltje voor je locker. Daarna ga je lekker wat drinken aan de bar... om er even in te komen. Wanneer jullie nog nooit zijn geweest of misschien nog nooit een parenclub hebben bezocht, kunnen jullie een rondleiding krijgen waarbij we ook al jullie vragen proberen te beantwoorden. 
Na de rondleiding kunnen jullie je lekker ontspannen aan onze bar of één van gezellige zitjes. Lekker dansen, kletsen. En de dresscode is vanaf 23.00 uur, dus je kunt eerst even alles op je in laten werken.

Lees alles over Inn4Love >>


Voeg hier je eigen ervaringen met Inn4Love toe

  Wij zijn er nu 3x geweest en wat is het daar gezellig en er is veel respect na elkaar . 
Een compliment wat is het hygiënisch alles ziet er netjes en schoon uit , de sfeer is super en de nieuwe eigenaren zijn zeer vriendelijk wij gaan hier vaker komen


tomassen
07-12-2015 / 00:01
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  Masseerde daar 8 jaar lang de dames daar, ook van de stellen. Ik mocht daar graag heen gaan, niet voor de sex, maar om erotische water of tafel massages te geven daar. Zo langzaam bouwde ik daar een vaste klantenkring op die daar midweeks kwam. Vond het een geweldige ambiance met heel veel water faciliteiten daar. Zoals buitenzwembad, heerlijk in de zomer, meerder Jacuzzi's. Een waterkamer voor watermassage en een goed gevulde BDSM kamer. 
Helaas door verhuizing kom ik er niet meer (zo vaak), maar ben nog geen club tegen gekomen met zoveel faciliteiten daar. 
Ga zo door Lara en Marco 
 
p.s. Mis vooral de watermassages daar


TantraMassageStel
29-09-2015 / 20:13
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 6

  Met de nieuwe eigenaren is de club ontzettend gezellig en leuk! De sfeer is goed en de mensen zijn leuk. Zelfs op de rustige momenten. Het is schoon en netjes en hoewel de keuken wekelijks hetzelfde biedt, is het altijd lekker. Het gaat niet om de snoeiharde house muziek met pillen en poeders, het gaat om gezelligheid, duidelijkheid, intimiteit en dat is prima relaxen! Wij vinden het een topclub. Ga zo door Lara en Marco!!


amsterdamstel
16-08-2015 / 16:14
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 7

  Voor het eerst naar deze club geweest op zaterdagavond. Om 9 uur geen auto's op de parkeerplaats, dus twijfel of we wel naar binnen gaan. Merkwaardig dat hier pas om 23 uur de dresscode ingaat op zaterdag. Rond 10 uur toch iets meer bedrijvigheid, maar houdt niet over, 8 stellen is wel max. Toch weten de gastheer en gastvrouw een prima sfeer te maken. Eenmaal binnen een fantastisch ingerichte club waar heel veel zorg aan is besteed. Voor wat betreft de voorzieningen misschien wel een van de beste clubs van Nederland.  
De bar is gezellig, de bediening prima. Van het buffet moet je je niet teveel van voorstellen, is wel erg beperkt. 
Zeker voor mensen die in een rustige omgeving voor het eerst naar een parenclub willen gaan een prima locatie. Je moet wel ff zoeken om het te vinden. Website mag wel iets meer uitstraling hebben.


Stel57
04-08-2015 / 10:46
Hygiene 10
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 4

  Enige tijd geleden voor de eerste keer geweest. Prima ontvangen en zeker mijn vrouw die erg nerveus was. Nu is zij zelfs degene die weer wil. Ontvangst prima, behulpzaam en de bediening ook super. Voor ons als eerste keer helemaal dat kunnen doen wat we hoopten bij een eerste keer.


J & S
07-04-2015 / 12:57
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  Sinds december nieuwe eigenaren. En de club is weer top. Lara en Marco ga zo door. Kan niet wachten tot het zwembad weer open is.


Frits
15-02-2015 / 18:24
Hygiene 7
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 7

  Als regelmatig bezoeker van gangbangs bij inn4love. Moet ik eerlijk zeggen sinds er nieuwe eigenaren zijn. 
Is het er weer top. 
Ook in het weekend op de parenavond. 
Ga zo door. Als vanouds  
 
Gr Frits.


frits
02-01-2015 / 20:09
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 7

  Onze ervaring is daar zeer goed begrijp dan ook niet waar die andere reacties vandaan komen zijn ze wel in de zelfde club geweest als wij? We komen daar ongeveer 4 keer per jaar maar heb nog nooit iets van drugs of dergelijks gezien zoals we bij swingersdream wel zien. 
Is soms inderdaad wel eens rustig maar ook vaak genoeg een stel of 25. 
Als we de muziek anders wllen maken we dit gewoon kenbaar aan de bar en dan regelen ze dat. 
We zijn bij alle parenclubs in het noorden geweest maar vinden dat geen 1 club zoveel luxe bied als deze. zoals uitgebreid buffet bij andere bellen ze bv de chinees om 10 uur en dan moet je snel wezen want een uur later is er niks meer. 
Wij hopen dan ook dat er veel mensen blijven komen zodat we daar lekker kunne genieten.


noordstel
09-11-2014 / 17:06
Hygiene 7
Gastvrijheid 9
Bar 10
Restaurant 8

  Sinds ongeveer 1,5 jaar weer eens geweest maar wat een teleurstelling!!! Het was er heel erg rustig en weinig activiteit. De bediening was waardeloos, we moesten soms wel een kwartier wachten tot er iemand achter de bar kwam om de bestelling op te nemen. Dit kwam denk ik omdat de dame alles in haar eentje moest doen; mensen binnenlaten, bar, wasgoed, handdoeken aanvullen. keuken enz.... Het was er ook beslist niet schoon, in de enige douche die het deed, zat overal schimmel, handdoeken waren gerafeld en oud, buiten rond het zwembad zag het er vervallen uit, geen onderhoud. Bubbelbad buiten viel van ellende uit elkaar, er was totaal geen sfeer, laat staan dat het iets opwindends had. We zijn ook na 3 uur weer snel vertrokken. Voor ons de laatste keer, gaan volgende keer naar een andere club.


Blackbirdy
27-07-2014 / 21:39
Hygiene 1
Gastvrijheid 6
Bar 2
Restaurant 5

  antwoord  
we zijn 5 x geweest en elke keer was niemand . en nog een keer ....en nog een keer max 4 of 5 stellen en al zelfde stellen . en nog allemaal pillen op en zitten op de bank . waar is de erotica ????????? beter cafeshop noemen . niemand kan daar sexen. als je nooit daar geweest bent dan advies ik jou dat niet daar gaan. gr


J&A
25-12-2013 / 00:30
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  jullie mogen feestje geven maar ik denk niet dat ander (nep eigenaar) .. of ander feest maak de tent drukker.4x geweest .maar is goed zo . nooit weer


jac & mo
25-12-2013 / 00:16
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  a.u.b. niet . mensen zijn niet gek . is niets en word niets voor paren. mooi maar leeg. en zijn 2 hoertjes daar van opdraag van kees . drugs tent. nooit meer


we
25-12-2013 / 00:07
Hygiene 3
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  J-A , hebben jullie 5 bezoekjes moeten brengen om tot zo een reactie te komen????? 
Of waren die andere 4 wel top??? 
Zo ja.....dan is het een hele laffe reactie. 
Zo nee.... dan hebben jullie een steekje los om toch 5 x te gaan. 
Ik ben er nooit geweest.


Mening van mij.
23-12-2013 / 13:07

  Voor de vijfde keer , zijn we hier geweest, wat viel het tegen.... verlaten, ongezellig en die er waren, zaten onder de drugs.Wij zijn naar een andere club toe gegaan.


j & A
22-12-2013 / 22:59
Hygiene 3
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Jammer van deze hele mooie, gastvrije, betaalbare ect. club.  
Gisteravond na een lange tijd weer de Inn bezocht. Helaas waren wij de enigen. We hebben een kop koffie gedronken en zijn weer richting huis gegaan. We vinden het ontzettend jammer dat deze club, ooit wel gezellig druk bezocht, niet meer is wat het geweest is. Misschien kunnen de trouwe inn- gangers is de koppen bij elkaar steken zodat we weer kunnen genieten van alle facaliteiten die deze club te bieden heeft kunnen genieten. Mail gerust.


knabbel en babbel
15-12-2013 / 09:33
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 7

  het eten is goed de gastvrijheid ook  
hygiëne is goed bij gehouden alleen toen wij er waren er weinig stellen maar jongens van 19-20 jaar dat was de enigste minpunt 
wel voor herhaling vatbaar.


bianca-henk
13-12-2013 / 17:43

  Wauw, wat een verschil met enige tijd gelden zeg!  
De nieuwe jonge uitbaatster heeft goede ideeën en de tent trekt weer meer koppels dan enige tijd geleden; in alle leeftijden en gelukkig allemaal actieve stelletjes! Veel voorzieningen, maar enkele zaken verdienen aandacht. 
Wij hebben hier weer een fantastische avond gehad met een ander jong stel.  
Ga zo door met de ontwikkeling van de club Esmee!


Twee Snoepers
14-10-2013 / 21:30
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 7
Restaurant 7

  Gisteren avond naar de inn geweest,dat was voor ons een afknapper.De ontvangst was alles behalve vriendelijk en de rondleiding een lachertje boven moesten we het zelf maar uitzoeken vertelde ze(weet niet hoe ze heet)en beneden ging het allemaal snel snel,wel werdt er netjes verteld waar de rookkamer was en daarmee af en wat schertst de verbazing ze gaat achter de bar zitten en steekt een peuk op,de meeste mensen aan de bar roken trouwens,maakt mij niet uit rook zelf ook,maar voor mijn vrouw die astma heefd is dit geen opkikker.Rond half elf maar eens op ontdekkingstocht gegaan,eerst om gekleed en rond die tijd is er nog niks tedoen boven,wij naar beneden en het bubbelbad in daar zat al een ander stel daar wat mee gepraat,na verloop van tijd nog ff wat tedrinken gehaald aan de bar en het restaurant op gezocht,deze ruimte heefd de uitstraling van een bedrijfskantine en het eten kon ons niet bekoren.We besluiten om een kamer op tezoeken,maar eigenlijk hebben we alle twee eral geen zin meer in,het is koud in de inn en de sfeer die erhangt is alles behalve opwindend,in goed overleg besloten we onverrichte zaken richting huis te vertrekken.Het was voor ons de eerste en meteen de laatste x in de inn. 
gr K&A


Nooitteoudomteleren
25-11-2012 / 11:02
Hygiene 5
Gastvrijheid 1
Bar 3
Restaurant 2

  Afgelopen vrijdag erg genoten, vooral van elkaar maar zeker ook van lieve en toegewijde mensen daar. Erg leuk om D weer eens tegen te komen. Jammer dat er gefrustreerde mensen zijn die er hun draai niet kunnen vinden en dat in dit forum kenbaar maken. (kom voor jezelf en geniet van wie je daar treft) (and if you can’t be good in bed at least be funny)


hecht stel
28-10-2012 / 21:47
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  Die mensen willen alleen geld binnenhalen, bij alleenstaande mannen en stellen.  
Er komen veel hoeren daar. Geen gezelligheid.


bert
04-09-2012 / 01:22
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  ook wij willen een mening plaatsen. 
We zijn er vorige week zondag geweest.Was een aardige tent jammer van de gasten...alles was wappie zoals men de druggebruikers noemt.Werd volop rongeslingerd met de pillen en de ghb. nee mensen dit kan zo niet, dit is voor iemand die gewoon lekker een dagje erotisch uitwil niet leuk tussen de gebruikers en dealers te zitten!beetje jammer!!!wij gaan weer ederd kijken, 
 
mischien een tip om aktie hiertegen te ondernemen??


Annet en Johna
02-09-2012 / 16:20
Hygiene 2
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 2

  niet voor herhaling vatbaar!! 
drugstent bah!


jeanette
27-08-2012 / 14:37

  we hebben het er zeer naar onze zin gehad. 
veel verschillende bubbelbaden binnen en 1 in de tuin met een leuk zwembad in de tuin. 
verder een uitgebreid buffet (zeker vergeleken met de rest van de club's in groningen) 
en dat voor maar €60. all in. 
In de andere club's zijn we meestal meer kwijt en minder uitgebreid buffet. 
we hebben weer leuke nieuwe mensen leren kennen. 
Verder zag alles er netjes en schoon uit en werden we heel gastvrij ontvangen. 
Wij hebben onze keuze wel gemaakt in onze provencie. 
We komen snel weer


Martin en Monique
22-08-2012 / 23:04
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  Wij zijn er vorige week ook geweest en als ik mijn eerlijke menig moet geven snap ik niet wat er zo geweldig is in deze club.Je betaald een hoge prijs en als je dan niet jezelf volgiet met drank en je vol eet met het geringe buffet is de prijs naar mijn idee veel te hoog. Er gebeurd weinig tot niets en er zijn maar een paar stellen aanwezig.De meesten kennen elkaar en klieken aanelkaar vast en daar passen wij niet tussen. 
Iedereen hangt en er is helemaal geen gezelligheid. We hebben het een keer geprobeerd maar herhalong komt er niet, 
 
gr A


anneke en kees
22-08-2012 / 13:18
Hygiene 3
Gastvrijheid 2
Bar 1
Restaurant 1

  gister avond zijn we nog even gekomen na een terleurstelling in een club waar we jaren geleden elk weekend kwamen maar sinds 2009 niet meer geweest waren(prive omstandigheden) 
We hebben hier in de inn enorm genoten. 
alles schoon een betere keuken netjes bij gehouden op tijd aangevuld kortom zoals het in onze ogen hoort. 
Wij komen volgende week met white party weer. 
 
xxx Suzan


suzan
19-08-2012 / 12:21
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 10
Restaurant 8

  JE IS OOK ZO een club met potentie alleen zit er een eigenaar op die teveel met zijn lul denkt. ook de prijs/kwaliteit verhouding is ver te zoeken. we zijn er regelmatig geweest en vaak zijn de bubbelbaden niet schoon. vette randen erin en wordt dus niet echt bij gehouden. het eten is vaak van hetzelfde en wat overblijft wordt weer gebruikt voor de volgende dag( Hebben het zelf zo ervaren als je twee dagen achter elkaar komt. maar dat gebeurt dus niet weer. er zijn wel betere clubs in Nederland die hygiene en het eten wel in een hoog vaandel hebben staan en zijn de gastheer/dame netjes gekleed en lopen niet in een boxershort die te klein is. dus dan kun je beter een stukje rijden voor dat geld en weet je zeker dat je waar voor je geld krijgt. en natuurlijk niet alles is negatief het publiek wat er komt dat is buiten de vaste kern om gezellig en daar draait hetdan allemaal om en dat kan een avond/middag nog wel weer goed maken maar als je echt goed kijkt!!! dan is het, het net niet!! jammer er is zoveel leuks van te maken


MEF&LIN
24-03-2012 / 01:54
Hygiene 3
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  70 EURO BETALEN EN ....!!!!!! ER IS NIETS MEER.NEVER MEER


MONA&HENK
24-03-2012 / 01:47
Hygiene 2
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  ik ben eens.wat een slechte eigenaar,niet te geloven,,,,,


rob
24-03-2012 / 01:41
Hygiene 2
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 2

  ooooo deze baas is viezerik. loop naar alle vrouwen en ..... 
nooit meer.


martin en suzi
29-02-2012 / 20:08
Hygiene 3
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 2

  Hallo, 
Wij zijn al een aantal keren in de club geweest. We kunnen niets anders zeggen dat het een heerlijke club is. Mooi pand en de sfeer is erg aangenaam. Wij kwamen hier een tijdje terug ookal maar vonden het saai worden omdat er nooit iets werd gedaan. Nu zijn er met enige regelmaat meer thema avonden en dat spreekt ons erg aan. Zoals gangbang en bdsm avonden en er is nu ook 1 keer in de maand een dj. Nu moeten we eerlijk zeggen dat we niets met bdsm of gangbang hebben maar de avonden dat de dj er is zijn echt geweldig!!! Absoluut een aanrader om een keer heen te gaan als hij daar draait. Die gast is echt goed en geeft meer klasse aan de club!!!!!


Leukstel
27-02-2012 / 15:33
Hygiene 10
Gastvrijheid 8
Bar 9
Restaurant 9

  Is weinig te doen, betaald 70 euro, waarna je in een koud pand loopten ook nog eens wordt afgesnauwd door een oostblokbitch, nee geen klasse geen stijl!


leeuwardencouple
07-02-2012 / 08:39

  afgelopen zaterdag waren wij even daar geweest . er waren 3 stellen daar en verder niets .en voor 70 euro wij zijn verneukt. 
dus wij gaan niet meer daar.gr


julie en piter
03-02-2012 / 01:35
Hygiene 2
Gastvrijheid 2
Bar 1
Restaurant 1

  Verre rijden meer dan de moeite waard, zeer vriendelijke ontvangst, leuk personeel, verzorgd buffet en heerlijke whirlpools. Gezellige drukte en ontspannen sfeer. Een echte aanrader. Na afgelopen zaterdag voor de eerste keer geweest te zijn, komen we ongetwijfeld vaker terug.  
 
Grts


R & K
29-11-2011 / 21:40
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 9

  In 2008 1 x geweest en toen viel het tegen...te rustig en de mensen die er waren kliekten samen en kontakt maken was lastig.En idd eigenaar in zijn ondergoed ed. In mei 201 toch een keer weer gegaan omdat we hadden gehoord dat er veel verranderd was....we hebben een superleuke avond gehad.barpersoneel is heel gezellig en de mensen die er waren ook. Niet super druk 25 stellen ofzo,maar voor ons prima. Buitenzwembad is echt helemaal top!! Eten is goed. Vorige week nog op een vrijdagavond geweest...voor ons iets minder qua alleenstaande mannen die er dan rondlopen en die we neit zoeken,haha...maar opdringerig zijn ze niet. Wederom een super gezellige avond gehad veel gelachen,geklets en genoten! Ik denk dat wij hier voortaan wel vaker te vinden zullen zijn...


SenJ
08-08-2011 / 09:43
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  Leuke ontvangst, relaxte mensen voor- en achter de bar. We zijn er met slecht weer geweest maar je kon heerlijk genieten in de jacuzzi en het zwembad: watertemperatuur was lekker warm!  
Verder zijn er in de club meerdere whirlpools. Voor ons is dit een leuke club.


Juno
29-05-2011 / 16:36
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  een club met potentie alleen zit er een eigenaar op die teveel met zijn lul denkt. ook de prijs/kwaliteit verhouding is ver te zoeken. we zijn er regelmatig geweest en vaak zijn de bubbelbaden niet schoon. vette randen erin en wordt dus niet echt bij gehouden. het eten is vaak van hetzelfde en wat overblijft wordt weer gebruikt voor de volgende dag( Hebben het zelf zo ervaren als je twee dagen achter elkaar komt. maar dat gebeurt dus niet weer. er zijn wel betere clubs in Nederland die hygiene en het eten wel in een hoog vaandel hebben staan en zijn de gastheer/dame netjes gekleed en lopen niet in een boxershort die te klein is. dus dan kun je beter een stukje rijden voor dat geld en weet je zeker dat je waar voor je geld krijgt. en natuurlijk niet alles is negatief het publiek wat er komt dat is buiten de vaste kern om gezellig en daar draait hetdan allemaal om en dat kan een avond/middag nog wel weer goed maken maar als je echt goed kijkt!!! dan is het, het net niet!! jammer er is zoveel leuks van te maken!!!!


maf stel
11-02-2011 / 23:07
Hygiene 3
Gastvrijheid 3
Bar 3
Restaurant 2

  wij zijn vorig weekend voor het eerst in de inn geweest, 
goed ontvangen was het was onze eerste keer, goed uit leg gehad en alles zag er keurig uit, op naar een volgende keer



gruunstel
17-03-2010 / 13:52
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 8

  Wij, een stel van 23, uit het noorden hebben zaterdag onze eerste PC-ervaring opgedaan. Eerst waren we van plan naar Monique te gaan (sprak veel vertrouwen uit de site en de ervaringen), maar wij twijfelden over de leeftijden. Daarom zijn wij, mede om de extra faciliteiten en reacties op het forum over swingers op een site van een bekend damesblad, naar Inn4love gegaan. Mochten we ons niet thuis voelen tussen de sexende mensen, konden we altijd gebruik maken van bubbelbaden en sauna's etc. 
Toen we binnen kwamen kregen we een soort van rondleiding. Er werd met een vinger in het rond gewezen wat waar ongeveer zat, beetje jammer dus. Daarna zijn we bij de bar gaan zitten voor een glaasje drinken. Bij binnenkomst gingen alle koppies onze kant op, misschien dat wij een wat jonge uitstraling hadden ;). Al snel kwam er een stel bij ons zitten waar we mee in gesprek raakten over de wereld van de parenclubs. Erg leuk om met 'ervaren' pc-gangers daarover te praten. Daarna zijn we even rond gaan kijken door de club. Rond 23:00 in dresscode en het bubbelbad ingegaan waar al snel nog een aantal stellen bij kwamen. Gezellig met elkaar gebabbeld en weer een beter beeld gekregen van pc's. 
We hebben ons deze avond goed vermaakt met z'n 2tjes.  
Een nadeel aan de Inn is dat er in het bargedeelte gerookt wordt en de muziek hard aan staat. Hierdoor wilden wij niet graag in de bar zitten waardoor je dus de hele avond tussen de sexende mensen moet vertoeven en dus (vooral als beginners) niet gemakkelijk contact maakt. Erg jammer. Er is ook duidelijk te zien dat er een vaste groep komt die niet echt actief zijn maar wel de hela avond aan de bar hangen.  
Wij (als jonkies) kregen ook het advies om een keer naar de fata te gaan (is voor ons net zo ver rijden) of naar Monique. We zien het wel wat we doen en waar we heen gaan. 
Het bargedeelte in de Inn is een rokershol en dat weert je wel. Verder is elkaar een watermassage geven heerlijk (zou niet met de verloting meedoen, want dan krijg je een massage van de eigenaren).  
Toch wel een leuke eerste keer gehad in dit nieuwe wereldje, maar ik weet niet of we weer direct naar de Inn gaan als het roken zo blijft. Of we gaan in het rokersgedeelte zitten waar zelfbediening is.. Hier heb je geen last van rokers (want die zijn daar niet) en het is ook een ontzettend mooie plek. 
 
Overigens is het een mooie club, het ziet er schoon uit en zo ruikt het ook. De bubbelbaden zijn heerlijk. De (te harde) muziek die gedraaid wordt is wel redelijk trendy.


jong stel
23-11-2009 / 14:15
Hygiene 10
Gastvrijheid 8
Bar 2
Restaurant 8

  Paar keer in de Inn geweest. Mooie afgelegen locatie. Ruime afgeschermde parkeergelegenheid, aardige mensen en gemoedelijk publiek. Veel vaste bezoekers. Ons kent ons en niuchtere noorderlingen zonder poeha. 
We vonden het gister erg rustig. Weinig actie en in die zin wat minder geslaagd dan anders. Alles hing een beetje aan de bar. De bubbelbaden en matrassen bleven leeg. Wel weer een spannende ervaring in de gynaecologenstoel. Dat dan weer wel. En een leuk, normaal stel ontmoet waarvoor het de eerste keer was. Nog van harte! Origineel verjaardagscadeau! We vonden jullie leuk. Ons googelen mag ;-) 
Wat ons het meest tegenvalt in de Inn4Love en wat steeds meer een belemmering wordt om te gaan, is dat er zo veel gerookt wordt. De rookkamer boven wordt niet gebruit en aan de bar rookt vrijwel iedereen. Voor ons is dat echt een afknapper en steeds meer reden om op zoek te gaan naar een leuke club met een beetje vergelijkbare sfeer en inrichting maar dan met een rookvrije bar. 
In het verleden zijn we ook een enkele keer bij Monique geweest. Voor ons 10 minuutjes verder rijden. Misschien een volgende keer daar maar weer eens kijken?


Stel_42-43
01-11-2009 / 09:13
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 6
Restaurant 6

  Heerlijk gezellig altijd, en waar vind je nu een club met een zwembad, en een sauna en 4 grote bubbelbaden waar je heerlijk kunt relaxen en spannende spelletjes doen. 
Echt een top tent.


Stel uit A..
29-10-2009 / 17:30
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  schone club, alles leuk ingedeeld, alleen vinden we de mensen niet erg actief en terughoudend 
blijven dus eeeeerg lang bij de bar hangen, zelfs na de drescode die wat ons betreft erg laat is, daardoor wacht iedereen. 
boven mooie donkere kamer, allee kruipen de mensen niet bij elkaar, alles op enige afstand vinden wij. 
eten stond te lang, en dus ook weer verpietert !!..beetje meer aandacht en verversen af en toe. 
 
verder wel aardig allemaal.


a en b
18-10-2009 / 15:54
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 3

  Wij zijn afgelopen weekend bij Inn4love geweest. Met een woord geweldig! 
Het is er superschoon en de ruimtes zien er prachtig uit. Ook vinden we het fijn dat er om 23 uur dresscode is. 
 
Wij denken dat er in het noorden niet zo iets bestaat! Een pluim voor Kees en Diana!


Silvia en Daniel
22-01-2009 / 02:44
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Wij zijn afgelopen weekend bij Inn4love geweest. Met een woord geweldig! 
Het is er superschoon en de ruimtes zien er prachtig uit. Ook vinden we het fijn dat er om 23 uur dresscode is. 
 
Wij denken dat er in het noorden niet zo iets bestaat! Een pluim voor Kees en Diana! 
 


Silvia en Daniel
22-01-2009 / 02:42
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  we zijn er diverse keren geweest en vinden het een hele leuke club alleen de muziek is veel te hard je kan in de barrruikte amper gezellig kletsen en er zijn veel groepjes waar je moeilijk tussen komt verder kwa aankleding een fantastiesche club en o ja kees en diana niet meer meedoen ga es als gastheer te werk



harm en anja
06-01-2009 / 13:59
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 3
Restaurant 6

  wij komen nu al 2 jaar in deze club en ik vind niet dat mensen kunnen oordelen na 1 keer in deze club te zijn geweest.. elke club heeft zijn voor en nadelen en min en plus punten.. wij kunnen pas oordelen... het is een super club.!!!!! 
 
en mensen ga ff ergens anders lopen zeiken!!! 
 
dikke kus van ons


Danny enSuus
05-01-2009 / 12:16
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  we zijn er nu 1 keer geweest en dat was zeker niet de laatste keer. het was voor ons de eerste keer in 'n parenclug en we werden heel vriendelijk ontvangen. de sfeer was er super gezellig.


Marc & Daniella
03-01-2009 / 23:11
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  we zijn er op een zaterdag avond geweest. 
was voor het eerst in deze club maar absoluut geen 2de keer in deze club. 
het was niet gezelllig teveel personeel liep er rond ook die niet hoefde te werken. 
geen bubbelbaden maar jetstream baden. 
sfeer en muziek soort past totaal niet bij elkaar. 
erg klein en weinig actie



aenw
15-07-2008 / 19:56
Hygiene 4
Gastvrijheid 5
Bar 5
Restaurant 4

  Zijn nu één keer geweest op een zaterdag avond. Was voor ons de eerste keer. We zijn erg goed ontvangen en hebben echt een hele leuke avond gehad.  
 
Heerlijk ontspannen in de bubbelbaden, heerlijk genoten in de leuk ingerichte ruimtes, netjes en schoon en absoluut geen opdringerige mensen. 
 
Kortom erg geslaagd



ontdekkenstel
03-07-2008 / 09:36
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 8
Restaurant 7

  Ontzettend mooie en gezellige club. We komen hier regelmatig en altijd met veel plezier.  
 
Niets moet en alles mag, dat kun je vrij letterlijk nemen bij de inn4love. Alleen al het zwemmen, bubbelen, kletsen in de bar... dat maakt het al een heerlijke belevenis. En de watermassages natuurlijk, dat mag je niet missen als je er bent! Verder mooi aangeklede en nette ruimtes om nog een stukje verder te gaan.  
 
Het laatste jaar is het steeds drukker geworden. Steeds meer lieve en spannende mensen om een leuke avond mee te beleven. Altijd wat te ontdekken! 
 
Zelf vinden we de vrijdagavond het leukst qua sfeer en gaan er zeker nog veel vaker heen.


Realstel
28-06-2008 / 18:21
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 7

  Leuke club in het noorden. Eigenaars zouden naar ons mening niet moeten meedoen en zich moeten opstellen als gastheer/vrouw. Hebben massage te hoog in het vaandel staan. 
Muziek past niet bij het clubgebeuren en dus niet sfeerbepalend. Eigenaar neukt zijn eigen gasten die er voor bealen dat ze binnen mogen komen dus eigenbelang staat ook voorop. Bar personeel straalt niets uit en is geen aanspreekpunt voor de club. 
Maar als je dat niets kan schelen is het zeker een bezekje waard. Maar wij komen er niet weer. 


Joystel
24-06-2008 / 14:22
Hygiene 7
Gastvrijheid 7
Bar 6
Restaurant 5

 
 
 
Fata-Morgana (8.0)
Inn Joy (8.0)
Monique's Parenclub (8.0)
Mystique (8.0)
Club Organza (7.0)


Laatste 25 ervaringen:

club: Fun 4 Two
We waren keurig op tijd vanaf het hotel (10 minuutjes rijden) vertrokken maar de navigatiesystemen hadden wat moeite de juiste locatie te vinden. Om 2...
lees meer >>


club: PartyPlayers
We twijfelen. Een club of een bordeel. andere clubs zijn direct herkenbaar een parenclub dit is een verkapt bordeel. Vrouwen met munt en hoedje om te ...
lees meer >>


club: Drie Angel
Wij bezochten op een zaterdagavond Drie Angel. Het was er bijzonder rustig.... maar ondanks dat troffen we een leuk stel, en dat maakte veel goed. We ...
lees meer >>


club: Devils & Angels
woensdag geweest voor de 2 de keer . 
eerste keer op een zaterdag . 
zaterdag avond .geweldige avond .erg druk .en gezellig actief .goede muziek...
lees meer >>


club: Inn Joy
Weer een leuke gezellig avond gehad 14-07 op de donderdag Bi avond. 
Paar leuke stellen binnen die graag meerdere mannen lieten kijken maar ook mee...
lees meer >>


club: Fun 4 Two
Prettige club 
Al een aantal jaren komen wij bij Fun4Two. Na de wisseling van eigenaars hebben wij geen negatieve verandering ervaren. De club is n...
lees meer >>


club: Drie Angel
Als er 1 club is met een heel zwaar gecensureerd gastenboek is dan heb je hem bij deze club te pakken. Een kleine kern van ex Temptation gasten en een...
lees meer >>


club: Mystique
Afgelopen weekend weer eens naar Mystique geweest en we hebben genoten. Nadat mijn vrouw eerst met een donker gekleurde man sex had hebben we samen me...
lees meer >>


club: Devils & Angels
Ik kom regelmatig naar deze fantastische club en snap dan ook niets van de negatieve reactie's. En de eigenaren van dronkenschap beschuldigen gaat ech...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Zaterdag 18-6-16 geweest wat is dit een Zeer slechte club zeg, overal losse kabels en keuken al om 01 uur leeg geen eten meer te krijgen vanaf die ti...
lees meer >>


club: Drie Angel
Zijn hier in het verleden een paar keer geweest, was nooit druk maar toch gezellig. We houden ons hart vast nu Petra van de Temptation hier ook mee in...
lees meer >>


club: Amourette
Na een aantal jaren weer eens gaan kijken op de zaterdag bij amourete. Wat viel ons dit tegen zeg. 10 stellen en een aantal singel mannen. Totaal geen...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Leuk, al die recensies hier. 
Wij zijn laatst geweest naar PP, op een woensdag, om 15u: de hele weg stond helemaal vol met auto's. Daar hadden we n...
lees meer >>


club: Kasteel Waterloo
Tijdje geleden in deze club geweest. Veel vollere vrouwen daar. 
Helaas ook een overschot aan mannen.
lees meer >>


club: Mystique
Heb 2juni ( alleenstaande man ) een bezoek afgelegd. Het was super gezellig en actief. Mensen van alle leeftijden en zonder kapsones. Dus gang bang is...
lees meer >>


club: Devils & Angels
In onze vakantie's komen we hier regelmatig, echter omdat we er niet zo vaak komen dus zien we het ook in deze club een heel stuk rustiger worden.
lees meer >>


club: Inn Joy
Woensdag 25-5 zijn we met zijn 2e bij de Inn joy geweest. Het was die avond koppels voor koppels. Ze wisten niet of het druk zou zijn omdat dit pas de...
lees meer >>


club: Amourette
Sonja(blond, blauwe ogen, normaal postuur, d cup, 42jaar) en Theo(grijs, bruine ogen, normaal postuur , 55 jaar) op zaterdag 14 mei naar L`amourette g...
lees meer >>


club: Sameplace
We zijn er inmiddels 3x geweest en vinden het een heerlijk geil café. Soms wat te weinig actie, maar we hadden gelukkig elkaar. Heel netjes, vriendeli...
lees meer >>


club: Pleasure 2 Gether
We waren op een vrijdagavond in deze club ! We zijn een stel van middelbare lijftijd mijn man is bi en ik zelf hetero !! We kwamen al gauw aan ...
lees meer >>


club: Devils & Angels
Ben hier nu 2 keer op de woensdagavond milf avond geweest, moet helaas cocluderen dat de aanwezige stellen op deze avond alleen vermaak aan de bar heb...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Leuke club voor mensen die van sex houden in open ruimtes. Heerlijke geile zondag middag gehad. Geen last van opdringerige mannen of vrouwen, komen pa...
lees meer >>


club: Inn Joy
Afgelopen zaterdag zijn we hier voor de eerste keer geweest. Na wat grotere clubs te hebben aangedaan nu eens de Innjoy. 
We hebben onze ogen werke...
lees meer >>


club: Fun 4 Two
We zijn zaterdag in de fun geweest eerste indruk was heel goed t eten vonden wij matig en voor deze intree prijs zelfs slecht  
Na lekker gedanst t...
lees meer >>


club: Inn Joy
Op vrijdagavond zijn we er hartelijk ontvangen en geile kontakten gehad met andere stellen. leuke niet al te grote actieve doeners club.
lees meer >>

King Cock Dual Density Dildo - 22 cm
€ 49.95 € 22.95
Hawke Handboeien
€ 17.95 € 14.36
Jarretel Catsuit Met Open Kruis - Neon Roze
€ 27.95 € 12.95
Fever roze boblijn pruik met pony
€ 52.95 € 22.95
Pleasure Me Vibrator - Paars
€ 49.95 € 14.95
Leren Jockstrap Met Afneembare Pouch
€ 99.95 € 34.95
Ultra realistische dildo
€ 77.95 € 62.36
EOL Parfum One Love voor Haar 16ml
€ 49.95 € 14.95
Duke XL Dildo
€ 69.95 € 59.95
Kunstleren Halsband + Riem
€ 52.95 € 22.95