- Home
- Topclubs
- Clubs zoeken
- Chatten
- Afspreken
- Links
- Sex Shoppen
- Bingo / Poker
- Contact
  Ervaringen

 
Naam: Pleasure 2 Gether
7.0
Adres: Leyenbroekerweg 160
Plaats: 6132CJ Sittard
Provincie: Limburg, Nederland
Telefoon: 046 - 4517250
Website: http://www.pleasure2gether.nl

Pleasure2gether is een mooie,intieme club met een hoog gezelligheidsgehalte en een erotische sfeer. 
Behalve paren zijn bij ons alleengaande heren en single dames ook van harte welkom. 
Pleasure2gether is er dus voor iedereen!!!

Lees alles over Pleasure 2 Gether >>


Voeg hier je eigen ervaringen met Pleasure 2 Gether toe

  We waren op een vrijdagavond in deze club ! We zijn een stel van middelbare lijftijd mijn man is bi en ik zelf hetero !! We kwamen al gauw aan praat met een leuke kerel die mee na boven wilde . Dus boven aangekomen op de zolder vertelde mijn man dat hij bi is maar dat vond de vrijgezel niet goed Door dat hij weer na onder ging en het aan de bar doorgaf ! N een half uur gingen we weer na onder en na een paar minuten vroeg de bar dame aan mijn man hard !! Zo dat iedereen het mee kon krijgen of hij bi was !! We vinden dit niet normaal voor parenclub bezitters om hun klanten aan de bar zo boot te stellen voor ons was de laatste keer dat we er geweest zijn !!!


stel Heerlen
10-05-2016 / 00:05
Hygiene 10
Gastvrijheid 5
Bar 5
Restaurant 2

  Wat een gedateerde groezelige club. Brrrrr...interieur in echt uit de tijd en bij elkaar gefrommelde rotzooi. Mensen met een beetje klasse gaan hier niet naar toe.


A&M
02-02-2016 / 12:04
Hygiene 8
Gastvrijheid 7
Bar 2
Restaurant 2

  we bestelden een keer dropshot. was aanwezig, we kregen het ook, echter als je het liever niet wil schenken vanwege de inkoopprijs, schenk het dan ook niet. Een heel verhaal hierover, dat het duur is etc. Wij voelden ons niet welkom en komen niet meer natuurlijk


deskundigen
13-10-2015 / 00:44
Hygiene 7
Gastvrijheid 2
Bar 7
Restaurant 7

  Ik ben diverse keren in de club geweest, op vrijdag /zaterdag /maandag /woensdag /donderdag 
De club is uitgezonderd de milfavond niet druk bezocht. Op maandag en donderdag zitten er 2 betaalde oudere dikke dames die een die paar single heren nemen. Met wat geluk zijn er 3 a 4 single heren op de middagen. De woensdagavond is het ook heel slap, dan is het meer vriendentijd waar er flink geroddeld wordt over iedereen. De weekenden is meer voor de eigenaresse, die neemt alle single heren wel zelf stuk voor stuk. Dit is meer een vriendenclub waar je als buitenstaander niet echt tussen komt.


Sjef
04-09-2015 / 13:24
Hygiene 6
Gastvrijheid 6
Bar 6
Restaurant 5

  Vandaag een geile Gangbang gehad met Charisma en Nikki. Ook kennis gemaakt met verschillende gasten. Is mij prima bevallen, een goede gemoedelijke sfeer en spontane ontvangst. 
Ik ga dus vaker terug"komen" bij jullie, tenminste als ik niet te wild ben hahaha. 
Alle dames waren toppie, ik was vooral supergeil op Nikki vandaag. :).Ik heb van Nikki verschillende squirt douches ontvangen. 
Ook een leuk gesprek gehad met Jolanda. 
 
XXX Noopiebear


Noopiebear
24-08-2015 / 18:21
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9

  wij zijn in deze club geweest. 
uiterst slechte ervaring . 
niets te doen .eten was niet lekker . 
en veel geroddel aan de bar . 
een soort stamcafe waar men niet bij hoort. 
nee geen aanrader . 
een tip voor de baas .je club lijkt erg veel op de zaar en cupido . 
erg porno gericht gastenboek . 
hadden we daar maar eerst op gekeken . 
jammer dat je die toer op gaat met deze club . 
zeker als je weet wat er gaande is met die andere clubs . 
maar mischien ook een wanhoops daat. 
wij vonden het in ieder geval niks . 


slechte ervaring
29-04-2015 / 23:27
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Vanmiddag deze kleine club bezocht..viel goed mee.leuke inrichting en gezellige sfeer.De club is erg schoon en er waren enkele lieve dames aanwezig die duidelijk niet alleen voor een drankje kwamen.Ik ga zeker terug.


Ger
30-03-2015 / 20:36
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 8

  Bdsm avond geweest. Amateur bdsm was het. 
Veel singel mannen en een meester (de flinke met staartje) moet nog veel leren. 
Verder klein rokerig clubje. 
Sorry restaurant punt is onjuist want dat was niet in gebruik maar kunnen het niet meer veranderen


echte bdsm
24-09-2014 / 15:14
Hygiene 5
Gastvrijheid 5
Bar 5
Restaurant 1

  Ik kom hier regelmatig en vind het er schoon,gezellig en ee komt een heel gevarieerd publiek.Tenminste een club waar ook voor een single man iets te beleven valt.


Roger
15-09-2014 / 15:39
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 8

  Wij ook tegenvallende avond gehad .bericht geplaatst.commentaar Nederlands email en koppel be . 
Mischien zijn dat onze Namen. 
Deze eigenaar kan commentaar niet verdragen .gooide laatst een ip adres op de site van ontevreden gasten .niet normaal toch. 
Wij vonden de club zwaar tegen vallen en het gastenboek doet je op een dwaalspoor zetten. 
Veel koppel zetten berichten als andere er op. 
Is ons zelf verteld Door een stel uit sittard . 
Om hun clubje drukker te laten lijken . 
Viel ons in ieder geval tegen .


koppel be
13-09-2014 / 18:33
Hygiene 5
Gastvrijheid 2
Bar 2
Restaurant 1

  Als ik voorgaand bericht lees stellen wij ons de vraag of dat zomaar gezegd mag worden.Als ergens de boel NIET beduveld wordt is het wel in deze club.Wij kwamen er de eerste keer op een avond dat het er erg rustig was.dat werd ons door de eigenaar aan de deur medegedeeld met de opmerking dat het niet zijn bedoeling was ons de centen uit de zak te kloppen en de avond voor ons minder te laten verlopen.Mede door deze eerlijke houding besloten we toch binnen te gaan en we hebben genoten van de gastvrijheid en de aanwezige gasten die er samen toch iets van wisten te maken.Ondanks dat het er rustig was stond er een uitgebreid,lekker buffet klaar en werd iedereen op zijn wenken bediend.Na deze "kennismaking" hebben we er al diverse heerlijke avonden doorgebracht,de ene keer wat drukker,de andere keer wat rustiger. 
Sommige heren moeten toch eens gaan inzien dat een parenclub geen bordeel is waar ze sexgarantie hebben en dat hun eigen houding van doorslaggevend belang kan zijn richting paren of single dames.Daarbij opmerkend dat in deze club vrijwel altijd single dames tot de gasten behoren.wij winden voorgaand commentaar dan ook nergens op slaan.Pleasure,tot snel weer!!


Rustig stel
13-09-2014 / 18:20
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 8

  Komen net van af deze club. 
Niks te beleven .weinig volk .ouder.en geen actie. 
Erg tegen gevallen.


geil stel
12-09-2014 / 23:42
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Club bezocht viel erg tegen. 
Op hun gastenboek bericht geplaatst maar schijnbaar mag commentaar daar niet . 
Ze beduvelen de boel zo . 
Op gastenboek dames die er die dag toevallig niet zijn . 
Klein muf rokerig .


singel man
08-09-2014 / 06:43
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Eerste keer grotere club in regio bezocht, maar dat was me te massaal . Voelde me niet op mijn gemak als single vrouw, daarom naar deze club gekomen, Ik was aangenaam verrast, door de gemoedelijke sfeer en gastvrijheid . Ik heb hier een leuk persoonlijk contact gekregen met de uitbaters en een deel van de bezoekers. Kortom : een super avond gehad met een lekkere massage op de koop toe . Zeker voor herhaling vatbaar.


Nancy
13-08-2014 / 00:10
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 8

  Deze club bezocht op een middag. 
Tja wat kan ik zeggen ,stil,saai,en niet bepaald leuke dame. 
Op het gastenboek kreeg je de indruk dat er meerdere waren. 
En foto zag er leuk uit. 
Maar eenmaal binnen!een vrouw die niets op de foto leek. 
De andere zogenaamde dames hadden auto pech enz enz. 
Heel jammer van je geld heren. 
Heb nu een leuke club gevonden 20 min er vandaan.d en a 
Club was verder in orde dat zeker.


de swingers
18-05-2014 / 11:32
Hygiene 7
Gastvrijheid 5
Bar 5

  Op deze maandagmiddag naar P2G geweest. Het is altijd wat rustiger op se maandagmiddag maar het was een geslaagde middag. Er hangt een gezellige ongedwongen sfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn. De diverse ruimtes zijn zeer netjes en schoon en de gastdames maken er een gezellige sfeer van. Ik heb heerlijk genoten en ga zeker terug komen. Eten kan ik moeilijk beoordelen maar er stonden nootjes en cassave op de bar. Ook heeft een van de gastdames nog wat hapjes klaargemaakt. Al met al een gezellige en fijne middag gehad.


creativehands
14-04-2014 / 18:29
Hygiene 9
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  Voorheen kwamen we wel eens in deze club helaas word er door het personeel erg geroddeld over klanten met naam en toenaam genoemd ook worden er onwaarheden verteld over deze klanten. Helaas want we hebben hier wel gezellige stellen/singles ontmoet maar wij zoeken het ergens anders succes nog


helaas
13-01-2014 / 19:36
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Tjonge,tjonge.Wat wordt er toch bekrompen gedacht.Als je 65 euro vraagt voor een hele avond inclusief eten en drinken en je moet dan ook nog dames inhuren,kun je beter sluiten.Dat kan helemaal niet. 
Na een aantal bezoeken aan deze club ben ik tot de conclusie gekomen dat er gelukkig nog een club is waar geswingd wordt en waar aktieve dames en stellen komen.Als je je hier als single netjes opstelt,kom je ruim aan je trekken en is dat een keer niet het geval heb je toch een gezellige avond gehad. 
Het valt wel op dat er hier in de commentaren reclame gemaakt wordt voor andere clubs en daarmaken deze clubs geen vrienden mee.Gewoon doorgaan jongens!!


Rik
06-01-2014 / 21:59
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 9

  Terwijl op deze site vrijwel alle Limburgse clubs in oorlog met elkaar lijken te zijn genieten wij in één van de allermooiste nieuwe parenclubs van het Zuiden van het land... Gelukkig nog niet op Clubtijd vermeld voordat ook deze club met de grond gelijk wordt gemaakt door kwaadwillende, prima rookbeleid n.l in de rokerslounge, luxe fingerfood dish, mooie wellness en leuke koppels jawel geen single mannen toegestaan, Super!


Chris
06-01-2014 / 21:42

  Hoi mensen. 
Het lijkt wel een Limburgse Club oorlog om de klanten. 
Als er gepraat word over stellen dan staan er ook weer rijen stellen bij bepaalde clubs, nu op het moment is het gevecht hier om de alleengaande man uitgebroken bij de Limburgse clubs. 
Ik ben als alleengaande hier bij deze club (P2G) geweest, superleuk gezellig en aktief, ook voor de mannen. 
Ik ben bij Temptation geweest (zondag) (1 jaar geleden) goed bevallen. 
Ik ben bij Mistique geweest op maandag Top! 
Ik ben bij Innjoy geweest op de zondagmiddag Top! 
Ben bij D&A geweest op de milfavond viel erg tegen diverse stelen maar geen aktie! 
Ik ben ook bij de Zaar geweest enige tijd geleden, niet druk maar wel aktief. 
Ik ben bij Amourette geweest (woensdag) Toppie! 
Ook in Belgie kan het heel goed zijn. 
Ga sinds binnenkort met een chatvriendin naar een nieuwe club in Maaseik(net bij Limburg over de grens) 
Aan de andere mannen zou ik willen zeggen ga eens overal kijken en geloof niets van de belofte's op de gastenboeken, zijn vaak de vrienden van..... je moet ook een beetje geluk hebben als man alleen. 
Je moet het zelf ervaren en niet van horen zeggen hebben. 
 
 


Peter
06-01-2014 / 19:23
Hygiene 7
Gastvrijheid 7
Bar 7
Restaurant 6

  Staat ook op de site.sex garantie.kan maar een ding betekenen toch.want dan moeten ze iedereen pakken. 
fiscus moet dit idd eens lezen allemaal. 
ik vond het er trouwens tegenvallen. 
en zeker omdat op hun site bi koppel geil stel en f en l allemaal de zelfde koppels blijken te zijn.


john
06-01-2014 / 12:51
Hygiene 6
Gastvrijheid 6
Bar 6

  Zijn wel betaalde dames.Deze dames hebben sex met iedereen.Moeten ze. 
Een dame die dit doet omdat ze het zelf wil, wil geen sex met lelijke of dikke of oude mannen.Deze dames doen dat wel.


Richard
06-01-2014 / 11:08

  Dames in deze club zijn betaalde dames idd. 
hebben ze zelf verteld . 
gaan nu ook milf avond doen op vrijdag.vrouwtje zei kan ik goed gebruiken. 
ga dit melden bij de fiscus. ze moeten maar uitkijken daar.en niet zo veel jatten bij cupido. 


singel
06-01-2014 / 08:18

  Wat een gelul..de man met de staart speelt een spel met zijn vrouw.Trek niet meteen verkeerde conclusies als je niet weet waar het over gaat. 
Ik kom er wekelijks en neem maar van mij aan dat er geile single vrouwen komen en niks betaalde.Wat een onzinverhaal.Als er ergens aktie is is het wel bij P2G en de dames achter de bar moedigen dat nog eens aan. 
Als het je ergens niet bevalt,ga dan gewoon ergens anders heen.Smaken verschillen nu eenmaal maar zeik een zaak niet af omdat ze toevallig jouw ding niet is.Het lijkt wel of er een hetze aan de gang is tegen de Limburgse clubs want die hebben het hier behoorlijk gevreten.En we hebben er ook nog zo veel...voor ieder wat wils toch???


Rob
03-01-2014 / 01:05
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

  Wat een raar verhaal toon want ik was er ook. 
betaalde dames waren het en zo gezellig was het niet. 
een man met een staart was volgens mj de pooier. 
hij was erg aanwezig vond ik. 
was al snel weer weg.vond het erg tegenvallen


singel
02-01-2014 / 02:01
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 6
Restaurant 4

  Ik ben er vrijdag en zaterdag geweest..beide avonden waren heel gezellig en met veel aktie.Op vrijdag 65 euro betaald en op zaterdag slechts 50 omdat ik twee dagen achter elkaar geweest ben.Vrijdag waren er redelijk wat heren,maar aangezien de aanwezige koppels erg tolerant waren en er maar liefst drie single dames aanwezig waren die er ook zin in hadden heeft niemand last gehad van het herenoverschot. 
Zaterdag waren er geen single dames en met mij erbij volgens mij 3 heren. 
Ik ga er binnenkort ook eens op maandagmiddag kijken want dan schijnt het er ook erg leuk te zijn en met veel aktie.Ik hou jullie op de hoogte.


Toon
01-01-2014 / 21:53
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 8

  Afgelopen zaterdag zijn we ook daar geweest, vreemde reactie , aangezien er maar enkele sigelmannen waren en geen enkele singelvrouw. Deze mannen hebben zich heerlijk kunnen vermaken met de koppels die er waren. Dus wij vragen ons af of de eerdere reactie wel over dezelfde club gaat. Daarbij zijn wij de vrijdagavond ook daar geweest en was het helemaal een topavond. Direct ons op de gastenlijst voor de sylvesterparty laten zetten. Wat hebben we er zin in.


Stel prettig gestoord
30-12-2013 / 18:11
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 9

  Afgelopen zaterdag geweest. 
viel zwaar tegen,eten was erg goedkoop. 
Zes koppels en wel 8 mannen,2dames die er werkten begreep ik uit het gesprek. 
Voelde me bedrogen. 
mannen van limburg bedenk wat je nog meer met je geld kan doen. 
veel te veel mannen voor 6koppels.


singel man
29-12-2013 / 21:08
Hygiene 7
Gastvrijheid 6
Bar 5
Restaurant 5

  Herlijke doenders club.gaan snel weer na toe.


f en l
18-12-2013 / 00:16
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  wij hebben goede ervaringen met deze club het is wat je erzelf van maakt 
eten kan idd beter maar is niet slecht ben in clubs geweest daar werdt chinees gehaald bij de afhaal schinees en was uit dipevries dus. vind het alleen raar dat hier een bepaald iemand wordt afgekraakt wij hebben de persoon in kwestie leren kennen en hebben goede ervaringen hij dwingt zijn vrouwtje echt niet weet ik uit ervaring!!!! 
 
en als je hem niet wil zien dan ontwijk je hem toch gewoon doe het liever persoonlijk en wat de spelfouten betreft hij is van origine buitenlander en mensen moeten niet afgerekend worden op spelfouten



M en R uit R
01-12-2013 / 18:29
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 6

  @STEL KERKRADE. 
tips hoe je een vrouw mee naar boven moet krijgen van mister lover lover hahah. 
een koppel man die jaagt op singel vrouwtjes..deze club is goed als je er van houd . 
franz idd is een raar ventje die zijn vrouwtje dwingt. 
goed voorbeeld heb je aangenomen kerkrade.


reactie
25-11-2013 / 08:46

  HALLO KOPPEL GELEEN waarom wordt franz afgekraak bij jullie !!! ik ken franz zeer goed ! en hij is prima kerel . hij is een mister lover lover waar andere mannen zich een voorbeeld aan kunnen nemem hij heeft altijd twee a drie dames om zich heen .hij heeft mij tips gegeven hou ik gedragen moet om met dames na boven te kunnen gaan ! ben hem en zijn vrouw ook tegen gekomen in andere clubs en het liep prima daar dus koppel GELEEN LAAT FRANZ MET RUST  
ALS JULLIE NIET SLAGEN OP EEN AVOND DAN DOE JE IETS FOUT KOPPEL GELEEN OF ZIJN JULLIE JALOERS OF ZO IK BEGRIJP HET NIET MENSEN !!!!


STEL KERKRADE
25-11-2013 / 01:40
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 7
Restaurant 8

  franz franz alweer die spelfouten als je berichten op hun gasten boek. 
en dan reclame maken voor een gb. 
dit doet de club geen goeds.


koppel
11-11-2013 / 19:38

  hallo ik kom regelmatig in de club hij is super gezellig en echt een doeners club vooral op gangbangs zijn de 4 a 5 vrouwen super !!! ga binnenkort weer na tou dus echte huisvrouwen gangbang en geen pornstars of hoeren hou bij andere clubs dus gewoon wilige dames groetjes peter .en frans is een goede kerel die de club alleen in deze tijd helpen wil anders niets


peter
11-11-2013 / 00:08
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  beste mensen. 
ik kom regelmatig in deze club en ik denk toch dat er voldoende ruimte is om iemand die je niet ligt te ontwijken. 
Je laat je door een persoon het plezier in een avondje stappen toch niet verzieken?Dan ga je toch gewoon in een ruimte spelen waar die persoon of personen niet zijn. 
Ik heb alleen maar lof voor de manier waarop de eigenaren dit clubje uitbaten en hoe er met de bezoekers wordt omgegaan.Want ik heb nog nergens een zo persoonlijke aanpak meegemaakt,hoewel ik eerlijkheidshalve moet toegeven dat dat makkelijker is wanneer je een kleine club hebt dan in een grote. 
Pleasure,ga zo dooren tot gauw!


Ruud
19-10-2013 / 17:11
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  Wij komen er vaak,maar frans is idd iritant. 
Hopen dat hans dat ooit ziet. 
Blijven er zeker komen.behalve als frans er is.


anoniem
23-08-2013 / 14:38
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  Leuke club,jammer van het personeel. 
Die man met die staart,erg bemoeizuchtig. 
Daarvoor blijven wij weg.


koppel geleen
21-08-2013 / 00:09
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  Ja, kan toch? Als er nou allemaal 1en zouden staan had ik het ook niet vetrouwd, maar zo kan dat wel.


Appel
19-08-2013 / 13:47
Hygiene 6
Gastvrijheid 7
Bar 6
Restaurant 6

  Raar raar vreemd vreemd!!! 
Voor oude mensen idd een goede club. 
Voor ons niet. 
Slechte ervaring. 
En voorlaatste bericht klop wel degenlijk


oud bekende
02-07-2013 / 16:47
Hygiene 6
Gastvrijheid 6
Bar 6
Restaurant 6

  Vreemde reaktie,deze laatste....wij sluiten ons bij het voorlaatste berichtje aan...supergezellige avonden gehad,muziek inderdaad op praatsterkte en druk of niet druk,gezellig was het iedere keer,mede door de eigenaren die heel persoonlijk zijn in de omgang.Volgens mij zijn mobieltjes zelfs sinds kort verboden aan de bar of in de club en ze hebben er een rekje achter de bar waar je je mobieltje in kunt leggen voor het geval je bereikbaar moet zijn. 
 
De eigenares gaf haar man zelfs een keer een berisping toen hij zijn GSM pakte om een berichtje te lezen.,,,,dus nooit een club afrekenen op één avond...ons zien ze er in ieder geval vaker en als je naar een discotheek wil,moet je naar een discotheek gaan...sorry...een parenclub is er om contacten te leggen en dan moet je elkaar op zijn minst kunnen verstaan. 
Groetjes,Peter en Annet.


Peter en Annet
01-07-2013 / 23:14
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  Wij hebben een andere mening,zijn laatst geweest en het viel ons tegen. 
De eigenaren stonden steeds te smsen achter de bar. 
Muziek te zacht,en veel oudere mensen. 
Het was erg rustig daar. 
Zo zie je maar ieder zijn eigen ding. 


andere mening
29-06-2013 / 17:10
Hygiene 7
Gastvrijheid 6
Bar 6
Restaurant 5

  Na al meer clubs bezocht te hebben was het gisteren onze 1ste keer deze gezellige club, en het was meteen een superervaring! Het was een erg leuke en gezellige avond waar we samen een heel fijn en goed gevoel aan over hebben gehouden, En we hebben er ook nog een mooie ervaring opgedaan met een ander koppel... Zowel de eigenaars als het publiek waren heel gemoedelijk en zeker geen kliek waar je bijna niet tussen zou kunnen komen. We werden meteen gevraagd om ook mee aan de bar bij de overige gasten aan te schuiven en zo ook al snel contact te kunnen maken. De muziek was goed en niet zo stampend hard als soms elders het geval is. We wonen niet in de buurt, moeten meer dan een uur rijden maar wij komen zeer zeker nog vaker aangewipt ;-)


Adri en Mary
29-06-2013 / 14:29
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  Wij zijn nieuw in dit wereldje en deze club was onze eerste club en tot dusver de enige.Het bevalt ons hier prima dus voorlopig hebben we geen behoefte aan een andere club. 
Wij vinden zowel de eigenaren als de gasten erg sociaal.Het is hier schoon en aan alles wordt gedacht. 
Wij kunnen ons dan ook helemaal niet vinden met het bericht van anoniempje. 
Over andere clubs wordt nauwelijks gesproken en toen wij naar de concurrentie vroegen antwoordde de man achter de bar dat ze alleen collega's hadden en geen concurrentie omdat alle clubs in de regio verschillend zijn en er dus voor iedereen wel iets passends te vinden is in de regio. 
Ga wat ons betreft zo door.Wij zullen in de toekomst zeker ook eens bij andere clubs een kijkje nemen,maar deze mensen hebben ons over de drempel geholpen,en daar zijn we dankbaar voor. 
Met onze voorganger zijn we het eens.een 1 geef je niet en een 10 ook maar zelden,want beter kan haast altijd.


Nieuwelingen
25-05-2013 / 15:53
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 9

  Er zijn hier meer clubs die daar last van hebben.Nét die ene of twee die dan ook wel hele lage punten geven.Willen wij een 1 geven, dan moet het wel écht bagger zijn.We zijn al in veel geweest maar niemand krijgt een één.


C&P
23-05-2013 / 18:32

  Vreemd te lezen dat het overgrote deel van de reakties heel positief is en er twee zijn die van de club niks heel laten....een reden voor ons om zelf de stoute schoenen aan te trekken en te gaan kijken. 
Wij waren heel positief verrast.de ontvangst was alleraardigst,er werd veel aandacht aan ons als nieuwelingen besteed en er was een heel leuk gevarieerd gezelschap aanwezig.We voelden ons meteen thuis,hebben heerlijk gegeten en gedronken en ons prima geamuseerd. 
We zijn er nu een aantal keren geweest en kunnen niets verkeerds zeggen over de club,de hygiene of de mensen die er komen.Als een club niet "jouw"ding is,zeik ze dan niet af maar blijf er weg en zoek een andere club.Deze berichten zeggen meer over de schrijvers ervan dan over de club. 
Als ik de berichten lees zou ik de conclusie willen trekken dat deze een persoonlijk tintje hebben en dat de schrijvers wellicht een probleem met de uitbaters gehad hebben.en dan is dit een laffe manier om dat uit te vechten.Daarbij lijken de eigenaren ons mensen waar je heel ver bij moet gaan om er ruzie mee te krijgen. 
Wij zeggen in ieder geval:toppie en ga zo door!!Ons zien jullie in ieder geval vaker.


G en W
23-05-2013 / 03:10
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  Frans als je negatieve dingen plaats bij devils en angels, 
Doe dat niet op de zelfde dag als hier. 
Met een paar min tijdverschil. 
Als dit je club is dan is dat mooi. 
Zeik andere niet af. 
 
Stop hier mee meester Franz.


oude bekenden
08-05-2013 / 17:30

  hallo mensen de club is echt een doenes club geen barhangers club hou bij andre clubs in limburg veel aktie boven en gezellig en altijd leuke moppen leuke stellen , verder zo !! groetjes xxxx


franz en linda
06-05-2013 / 21:30
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 8
Restaurant 8

  Je moet als vrijgezel niet te veel drinken en zeker niet klooien.Daar houden de dames niet van en werkt zéker averechts.


P&C
25-02-2013 / 12:47

  Waardeloos, 
Echt bagger.


f en l ,,heerlen
24-02-2013 / 21:10
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Hoi, wij er 30-11-2012 geweest.Ik dag ik ben de BOB de hele 
avond aan de cola het wordt niets.Mijn neef kan lekker drinken,en klooien maar het werdt een hele gezellige avond. 
Mijn maatje was vooral bezig om te scoren maar dit was de verkeerde aanpak.Want ik was passief niet opdringerig 
dit wilde een dame wel belonen maar daar ben ik niet op in gegaan.Maar verder.Het was heel gezellig leuke mensen leren kennen.Zeer leuke uitbaters en de mensen uit 
Sittard zijn pure,en relax helemaal top.Een nadeel te grootte aafstand. 
 
Groetjes De Chauffeur Rob uit Arnhem


Rob de chauffeur uit Arnhem
02-12-2012 / 08:17
Hygiene 6
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 6

  En wat er hieronder wordt geschreven verbaasd mij ook.Kan ik me helemaal niet in vinden.En meerdere met mij want zo slecht is er nog niet over geschreven.


Anoniempje 2
01-12-2012 / 13:41
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  ik heb deze club al diverse malen bezocht. het verbaasd mij dat er zoveel positiefs over deze club wordt geschreven. mijn ervaringen zijn toch heel anders. de bar is klein en erg rokerig. de keuken stelt niks voor de keuringsdienst voor waren moeten daar maar eens een kijkje gaan nemen. het eten is slecht. 
de douches zijn vies kijk maar eens naar het plafond. of de lakens elke avond de was ingaan daar twijfel ik aan. 
het volk wat er komt zijn niet erg jong meer en meestal een vast kliekje waar je niet of bijna niet tussenkomt. er wordt flink geouwhoert aan de bar over van alles en nog wat oa over kinderen ziekten die iemand en over dieren. 
de meeste mensen die daar komen zijn niet om aan te zien. ook worden verschillende dames betaald om de heer te amuseren. 
ook de privacy is ver te zoeken zo hoor ik diverse keren dat er over anderen club bezoekers wordt geroddeld. ook zelfs door de eigenaren!!!!!!!!!!! 
negatieve berichten over de club worden van het gastenboek gehaald door de webmaster. 
alleen door de prijzen acties die de eigenaren bedenken kan de club open blijven. maar is natuurlijk de vraag hoe doen de eigenaren dat????  
nee helaas ik kom er niet meer. dan zijn er toch andere clubs die het een stukken beter doen dan deze voor het zelfde geld en meer garantie op een leuke avond met een leuke dame. 


anoniempje
30-11-2012 / 10:47
Hygiene 2
Gastvrijheid 4
Bar 3
Restaurant 1

  Het is een heel gezellige club en de gastvrijheid is er SUPER je wordt heel vriendelijk ontvangen en de hygiene is ook super en goed verzorgd. Ook voor de mensen die er voor de eerste keer komen worden met veel warmte onthaald


frans & aswintha
29-04-2012 / 23:03
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 7

  Tijdje als single vrouw in deze club vertoeft. Leuke gezellige club met een redelijk vaste kern, echter niet arrogant en altijd nieuwsgierig naar nieuwe stellen. Verhouding man/vrouw/stel is prima naar mijn mening. Het is klein in vergelijking met bijvoorbeeld Partyplayers maar juist dat maakt het gemoedelijk en een echte doenersclub! Restaurant gedeelte is niet zo uitgebreid als bij andere clubs maar kom je voor het eten of voor een lekkere geile avond??? :)


Maggie
07-04-2012 / 20:35
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 6

  wij waren zaterdag voor het eerst in deze club....en waren zeer tevreden leuke mensen leren kennen,en je voelde je meteen welkom zeker niet weggekeken! mooie kleine club met veel gezelligheid en tijd voor elkaar!


bianca en rob
19-02-2012 / 23:00
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 5

  Fijne intieme club, waar je als stel, maar ook als single man of vrouw niets tekort komt. Gezellige bar, veel actie, vriendelijke mensen, zowel klanten als eigenaren, schoon, kortom.. top! De kritiek in onderstaande stukken herken ik niet, integendeel.. naar mijn idee een aanrader voor iedereen die geen grote, 'discotheek-achtige' superclub zoekt maar het meer van sfeer, gezelligheid en actie moet hebben. Het feit dat hier ook met grote regelmaat single vrouwen komen, is naar mijn idee veelzeggend! En het eten... als je naar een parenclub gaat om op driesterren niveau te eten maak je volgens mij ergens een verkeerde afweging; gezien de mogelijkheden die er zijn doen de eigenaren ook op dit gebied er alles aan om de klanten zo goed mogelijk tegemoet te komen. Gezellige bar, op de kamers veel actie, en gevarieerd publiek, wat wil je nog meer....



John_zL
11-04-2011 / 06:08
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  vele berichtjes lezende,word het ons vaak niet goed.een p club ligt je of niet,we leven in een vrije wereld toch.ga er heen of blijf er weg.ga geen lul verhalen neer zetten.omdat je het er niks vind heeft in ene keer ook de rest het gedaan eten en, en.voor die gene die van een leuke gez avond houden met een hoop aktie zit je in pleasure goed.de leeftijd varieerd van voor in de twintig tot in de vijftig.leuk gez sociaal toch.was dat in de hele wereld maar zo.bar gedeelte en boven twee aparte verhalen.dus leuke gez hot avond kom s vaker kijken en maak je eigen oordeel.en lees vaker het gastenboek,ziet men wie er komt en de leeftijden.clubs waar wij het niet vinden zwijgen we verders over,anderen ligt die club wel.we wensen die mensen dan daar ook erg veel plezier.net als in iedere club is het eens een keer een avond wat minder.die gene die respectloos over andere en ouderen wat neer zetten,bedenk het is een volwassen wereld,leef daar na.heb je iets tegen ouderen,een tip hang je nu op word je het nooit.wij kijken hoe iemand is,niet wat ie is.


m j
08-11-2010 / 13:07
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 9

  Ik(32)ben zelf regelmatig in deze club te vinden,en ik ben het dan ook helemaal niet eens met hetgeen mijn voorgangers schrijven. 
Als single word je in veel clubs binnengelokt en ben je je centen kwijt.Bij Pleasure2gether zijn ze altijd eerlijk en als de verhouding mannen/vrouwen niet goed is zeggen ze dat al als je binnenkomt.De keuze is dan bij jezelf....dus geld vangen en bekijk het maar is er absoluut niet bij. 
De hygiene is ver boven het gemiddelde en je wordt er altijd heel gastvrij ontvangen.Als je hier geen kontakt krijgt ligt het echt aan jezelf.Ik kom er met veel plezier en ben blij dat er een club in de regio is waar zoveel aktie is......als ik alleen maar iets wil drinken kan ik ook naar de kroeg gaan....daarbij is een goede mop aan de bar ook niet verkeerd,toch? 
mensen,ga zo door....jullie club is een aanrader voor iedereen die van gezelligheid houdt gecombineerd met erotiek. 


Patrick
20-01-2010 / 23:38
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 9

  Erg klein clubje met vast volk (vooral oudere mensen) die wat moppen zitten te vertellen en waar je verder niet tussenkomt. Je wordt wat aangekeken en dat is het. Eenmaal binnen, geld binnen en dat was het dan!! Voor ons nooit weer. Slechte club!!!!


hama
10-01-2010 / 12:21
Hygiene 6
Gastvrijheid 3
Bar 3
Restaurant 2

  We komen regelmatig uit emmerich richting P2G gereden en ook zijn er regelmatig op de woensdgavond. 
Gezellige mensen en een goede Hygiene iets wat wij heel belangrijk vinden. 
 
 
 
 


emmerich jes
09-01-2010 / 17:49
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 5

  Wij vonden het tegen vallen, omdat we het idee hadden dat er alleen koppels van 50+ aanwezig waren. Daarnaast is het bargedeelte heel klein, waarbij bijna iedereen rookte. Ook dat viel tegen. 
Het eten viel ons ook tegen: zelf je bordje opwarmen in de magnetron.  
Ik denk dat oudere stellen hier best een gezellige avond kunnen hebben, maar als 30'er zul je het geluk moeten hebben dat je net een stel tegen het lijf loopt van je leeftijd.


Limbokoppel
28-06-2009 / 08:53
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 3
Restaurant 3

  p2g is the place to be!!!!!! 
Na een aantal keren in 1 club ver van huis te zijn geweest, kwamen wij in deze club terecht. 
Lekker dicht bij huis en ..... meteen voelden wij ons er thuis. 
Dit dankzij het superteam die er alles aan doen om dit de beste club van het zuiden te laten zijn. 
En de gasten zijn allemaal vriendelijk en spontaan en als nieuweling ben jij dan ook snel op je gemak .... en kan het avontuur beginnen. 
Na 4 keer hier te zijn geweest hebben wij er veel vriendjes erbij met dezelfde naughty interesses ihihi. 
En weet je..... het is zooooo verslavend. 
Dus wie weet tot snelllll. 
liefs r en s


hot koppeltje
01-02-2009 / 22:01
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  P2G is een kleine maar fijne club, hygienisch zeker en vast en mooie ruimtes. De bar is klein, maar gezellig. het restaurant daar spreek ik me niet over uit, maar in ieder geval je komt niet naar een club om steeds te eten. 
P2G is gewoon een club waar je leuke contacten kan leggen met anderen. 
Voor ons zijn ook de uitbaters schatjes, lief, spontaan en altijd goed gezind. Doe zo verder zou ik zeggenxxx


geleenskoppel
08-07-2008 / 21:08
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 1

  Wij hebben zeer positieve ervaringen in deze club, mooie ruimten, gezelligheid, veel erotische actie en vooral erg hygienisch



Hein & Mirjam
04-07-2008 / 15:55
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 7

  het is een heel gez sfeervol intiem cluppie.klein van buiten groot van binnen.mooie relax ruimtes waarvan 2 grote,en een room waar de deur dicht mag,ideaal voor beginnende stelletjes.het is erg proper,gastvrijheid super.het sociale omgaan met elkaar ook erg fijn.er is verders nog een sauna en kleiner bubbelbad.bar gedeelte erg sfeervol intiem.loont dus echt de moeite om er eens een kijkje te nemen.laat ff merken en zien dat je erbij wil horen en zijn en men voelt er zich zo thuis.muziek word er van alles gedraaid op een normaal niveau.dus hou je niet van een grote club en de hele avond kaboeng muziek tot kiekes in pleasure2gether dan.


belhamels
02-07-2008 / 13:12
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  Zeer, zeer gezellige club! Niet al te grote barruimte, maar veel ruimte om te relaxen, waar dan ook vaak gebruik van wordt gemaakt. Saunaatje, bubbelbad, altijd lekker druk in de weekends, met gezellige vrienden van alle leeftijden. Aardige en sympathieke bediening! Geen overschot aan single mannen, meestal zelfs een paar single vrouwen, voldoende actieve stellen! Kortom, als je in het zuiden van Limburg woont, zou ik zeker eens komen kijken!


John en Bianca
28-06-2008 / 11:05
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

 
 
 
Fata-Morgana (8.0)
Inn Joy (8.0)
Monique's Parenclub (8.0)
Mystique (8.0)
Club Organza (7.0)


Laatste 25 ervaringen:

club: Fun 4 Two
We waren keurig op tijd vanaf het hotel (10 minuutjes rijden) vertrokken maar de navigatiesystemen hadden wat moeite de juiste locatie te vinden. Om 2...
lees meer >>


club: PartyPlayers
We twijfelen. Een club of een bordeel. andere clubs zijn direct herkenbaar een parenclub dit is een verkapt bordeel. Vrouwen met munt en hoedje om te ...
lees meer >>


club: Drie Angel
Wij bezochten op een zaterdagavond Drie Angel. Het was er bijzonder rustig.... maar ondanks dat troffen we een leuk stel, en dat maakte veel goed. We ...
lees meer >>


club: Devils & Angels
woensdag geweest voor de 2 de keer . 
eerste keer op een zaterdag . 
zaterdag avond .geweldige avond .erg druk .en gezellig actief .goede muziek...
lees meer >>


club: Inn Joy
Weer een leuke gezellig avond gehad 14-07 op de donderdag Bi avond. 
Paar leuke stellen binnen die graag meerdere mannen lieten kijken maar ook mee...
lees meer >>


club: Fun 4 Two
Prettige club 
Al een aantal jaren komen wij bij Fun4Two. Na de wisseling van eigenaars hebben wij geen negatieve verandering ervaren. De club is n...
lees meer >>


club: Drie Angel
Als er 1 club is met een heel zwaar gecensureerd gastenboek is dan heb je hem bij deze club te pakken. Een kleine kern van ex Temptation gasten en een...
lees meer >>


club: Mystique
Afgelopen weekend weer eens naar Mystique geweest en we hebben genoten. Nadat mijn vrouw eerst met een donker gekleurde man sex had hebben we samen me...
lees meer >>


club: Devils & Angels
Ik kom regelmatig naar deze fantastische club en snap dan ook niets van de negatieve reactie's. En de eigenaren van dronkenschap beschuldigen gaat ech...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Zaterdag 18-6-16 geweest wat is dit een Zeer slechte club zeg, overal losse kabels en keuken al om 01 uur leeg geen eten meer te krijgen vanaf die ti...
lees meer >>


club: Drie Angel
Zijn hier in het verleden een paar keer geweest, was nooit druk maar toch gezellig. We houden ons hart vast nu Petra van de Temptation hier ook mee in...
lees meer >>


club: Amourette
Na een aantal jaren weer eens gaan kijken op de zaterdag bij amourete. Wat viel ons dit tegen zeg. 10 stellen en een aantal singel mannen. Totaal geen...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Leuk, al die recensies hier. 
Wij zijn laatst geweest naar PP, op een woensdag, om 15u: de hele weg stond helemaal vol met auto's. Daar hadden we n...
lees meer >>


club: Kasteel Waterloo
Tijdje geleden in deze club geweest. Veel vollere vrouwen daar. 
Helaas ook een overschot aan mannen.
lees meer >>


club: Mystique
Heb 2juni ( alleenstaande man ) een bezoek afgelegd. Het was super gezellig en actief. Mensen van alle leeftijden en zonder kapsones. Dus gang bang is...
lees meer >>


club: Devils & Angels
In onze vakantie's komen we hier regelmatig, echter omdat we er niet zo vaak komen dus zien we het ook in deze club een heel stuk rustiger worden.
lees meer >>


club: Inn Joy
Woensdag 25-5 zijn we met zijn 2e bij de Inn joy geweest. Het was die avond koppels voor koppels. Ze wisten niet of het druk zou zijn omdat dit pas de...
lees meer >>


club: Amourette
Sonja(blond, blauwe ogen, normaal postuur, d cup, 42jaar) en Theo(grijs, bruine ogen, normaal postuur , 55 jaar) op zaterdag 14 mei naar L`amourette g...
lees meer >>


club: Sameplace
We zijn er inmiddels 3x geweest en vinden het een heerlijk geil café. Soms wat te weinig actie, maar we hadden gelukkig elkaar. Heel netjes, vriendeli...
lees meer >>


club: Pleasure 2 Gether
We waren op een vrijdagavond in deze club ! We zijn een stel van middelbare lijftijd mijn man is bi en ik zelf hetero !! We kwamen al gauw aan ...
lees meer >>


club: Devils & Angels
Ben hier nu 2 keer op de woensdagavond milf avond geweest, moet helaas cocluderen dat de aanwezige stellen op deze avond alleen vermaak aan de bar heb...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Leuke club voor mensen die van sex houden in open ruimtes. Heerlijke geile zondag middag gehad. Geen last van opdringerige mannen of vrouwen, komen pa...
lees meer >>


club: Inn Joy
Afgelopen zaterdag zijn we hier voor de eerste keer geweest. Na wat grotere clubs te hebben aangedaan nu eens de Innjoy. 
We hebben onze ogen werke...
lees meer >>


club: Fun 4 Two
We zijn zaterdag in de fun geweest eerste indruk was heel goed t eten vonden wij matig en voor deze intree prijs zelfs slecht  
Na lekker gedanst t...
lees meer >>


club: Inn Joy
Op vrijdagavond zijn we er hartelijk ontvangen en geile kontakten gehad met andere stellen. leuke niet al te grote actieve doeners club.
lees meer >>

Push-Up Slip - Zwart Transparant
€ 17.95 € 9.95
Scene Stealer Vibrator - Zwart
€ 99.95 € 59.95
JimmyJane G-Rabbit Vibrator
€ 77.95 € 39.95
Main Squeeze The Original Pussy
€ 64.95 € 29.95
Fleshlight Girls - Angela White Indulge
€ 64.95 € 57.00
Gates of Hell Peniskooi
€ 37.95 € 17.95
JimmyJane Evoke Rol-O
€ 72.95 € 34.95
Kniekousen Met Knoopjes - Zwart
€ 12.95 € 5.95
Brunette Pony Staart Buttplug
€ 32.95 € 14.95
Dillio Double Trouble Dubbel Dildo
€ 22.95 € 14.95