- Home
- Topclubs
- Clubs zoeken
- Chatten
- Afspreken
- Links
- Sex Shoppen
- Bingo / Poker
- Contact
  Ervaringen

 
Naam: PartyPlayers
6.0
Adres: Kofschip 14
Plaats: 8223 EZ Lelystad
Provincie: Flevoland, Nederland
Telefoon: 0320-224050
Website: http://www.partyplayers.nl

Erotiek in een stijlvolle ambiance waarin iedere swinger zich thuis zal voelen. LB's Party Players heeft een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Met haar all-inclusive systeem staat men nooit voor verrassingen achteraf!

Lees alles over PartyPlayers >>


Voeg hier je eigen ervaringen met PartyPlayers toe

  We twijfelen. Een club of een bordeel. andere clubs zijn direct herkenbaar een parenclub dit is een verkapt bordeel. Vrouwen met munt en hoedje om te sexen tegen betaling? Niets is afgemaakt zonde hoor. De eigenaar deed zelf ook graag mee merkte we. Voor ons geen aanrader. Veel geld voor een verkapt hoerenkastje dat niet echt schoon is en ook nog onvriendelijk?


Mery en Bert
31-07-2016 / 10:37
Hygiene 5
Gastvrijheid 2
Bar 3
Restaurant 2

  Zaterdag 18-6-16 geweest wat is dit een Zeer slechte club zeg, overal losse kabels en keuken al om 01 uur leeg geen eten meer te krijgen vanaf die tijd veel ruimtes dicht de hottub moest nog gevuld worden om 20 uur, en je moet aan de bar condooms vragen en handdoeken is toch om je dood te schamen als club zijnde dat je in deze tijd zoiets durft te vragen, en dat voor 80 euro waardeloos wij komen er nooit meer


AenH
19-06-2016 / 20:57
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 2
Restaurant 1

  Leuk, al die recensies hier. 
Wij zijn laatst geweest naar PP, op een woensdag, om 15u: de hele weg stond helemaal vol met auto's. Daar hadden we niet op gerekend. Maar de club kon de drukte goed hebben. Het was gezellig en ja, "de mega gangbang is nou eenmaal populair". Dat hebben we wel eens anders meegemaakt. 
Leuk veel vrouwen en aardige, niet opdringerige mannen. 
Niet heel erg 'mooi' publiek en overwegend wat ouder en vriendelijk. 
Later, bij de borrel om half 8, ook wel mooi jong volk maar die leken wat minder actief. 
Klachten die hieronder staan over hygiene konden we niet echt onderschrijven. Ja, er slingert wel wat maar dat ligt echt aan de drukte en mannen, ach, mannen: ze zijn het gewoon niet zo gewend. Bij de rondleiding griste de gastvrouw wat geïrriteerd een slingerende handdoek uit de doucheruimte: aan haar zal het niet liggen. 
Het eten is niet bepaald goed maar wat verwacht je nou voor dat geld? Echt slecht is het ook niet. 
Veel mooie ruimtes met variatie. 
Dat je mag blowen op de binnenplaats, buiten, verraste ons, maar het heeft wel wat. 
Al met al een aardige ervaring en mijn vriendin kwam prima aan haar trekken (en ik dus ook ;). 
Zeker een aanrader en volgende keer gaan we wat eerder. 
Want: welke club kan nou zeggen dat het er door de weeks en overdag al gezellig is? 
 
Peter en Amélie.


Peter en Amélie
14-06-2016 / 23:41
Hygiene 7
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 6

  Leuke club voor mensen die van sex houden in open ruimtes. Heerlijke geile zondag middag gehad. Geen last van opdringerige mannen of vrouwen, komen pas bij je als je er om vraagt. Domper was het eten ronduit slecht.


M&M
03-05-2016 / 19:59
Hygiene 7
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 2

  GEWELDIGE club. Hoop clubs bezocht en deze is een blijvertje. Afgelopen 2 maanden veel bezocht en echt ontzettend leuk! Gezellige sfeer, leuke mensen! Een aanrader!


Hornyandweloveit
19-04-2016 / 19:43
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Wij gaan graag naar deze club vooral op de donderdagavond want dan is het bi-avond en de vrouw hier is bi.Ook komen er dan dan niet zo veel alleenstaande mannen want die zoeken we niet.Het is er altijd erg gezellig en gemoedelijk ook in de rokersruimte.Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. 
Dus het is ons clubje.Clubgangers
06-04-2016 / 20:11
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  oude vrouwen neuken er voor een muntje. veel sex zonder cd. vies eten, bordeelsfeer.Die vr leveren hun muntjes in voor geld.Personeel is alleen bezig met hun mobiel, veel drugs.


123danny
25-02-2016 / 22:33
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 7
Restaurant 1

  Super leuke en gezellige club, vooral wat de prijs maar is voor stellen. Super leuk barpersoneel en geen opdringerige mannen. Wordt met de week drukker. En de kwaliteit van de club wordt met de week nog steeds verbeterd. Een echte aanrader waar iedereen zich thuis voelt. De negatieve reacties hier onder, snappen wij echt helemaal niets van. Bij ons is het de nummer 1 club qua prijs en aanbod. Meestal komen wij op de woensdag en 1 dag in het weekend. Xxx


Geilkoppel Emmen
14-12-2015 / 18:45
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 7

  Ik ben nu al drie maal in party Players geweest met mijn vriendin, de eerste keer wel heel vreemd en spannend, je moet nog aan veel dingen wennen. De 2e en 3e keer was het leuk en zeker erg gezellig, bij de derde keer een man meegevraagd om een trio te doen, wat mijn vriendin graag een keer wilde doen, dat gaat in een parenclub veel makkelijker dan thuis. Wat hygiëne betreft, daar kan ik alleen maar zeggen, dat de mensen die daar komen, zelf de rotzooi achterlaten in de ruimtes, echt te gek voor woorden, condooms op de grond, handdoeken achter laten enz het personeel is echt vriendelijk, een nadeel zijn de dames die voor de muntjes komen en niet voor die spanning en het avontuur zoals het behoort te zijn in een parenclub, waar je naar elkaar kunt kijken of samen kunt spelen, kom graag weer terug, wij gaan altijd op de woensdag


Albert
01-12-2015 / 23:14
Hygiene 7
Gastvrijheid 8
Bar 7
Restaurant 6

  wat een hoop negatieve berichten over diverse onderdelen. ja de handdoeken waren wel eens op ( doordat mensen 3 handdoeken meenemen om te douchen) , maar dat is opgelost door ze bij de bar te houden. hebben ze er beter zicht op hoeveel er nog ligt en kunnen ze op tijd aanvullen. condooms zijn ook gewoon bij de bar te krijgen zodat je er altijd genoeg kan hebben. de kamers zijn keurig bij binnenkomst, maar ja als ze actief gebruikt worden wil het wel eens gebeuren dat een bezoeker daar wat achter laat wat niet hoort. personeel kan daar niks aan doen en die lopen regelmatig een rondje om te checken. het eten is redelijk. tussen de middag hebben ze allemaal broodjes liggen, per stuk verpakt met ruim belg en een los botertje en mesje erin. er is fruit en je kan een salade maken. 's avonds is er een warme hap die best te eten is,maar geen restaurant kwaliteit heeft. wat wil je dan ook anders dan voor € 35 per stel. eten, drinken, bad, sauna alles incl. ben ook wel in cub geweest voor € 110 per stel en ja dar was het eten beter, maar ook daar wel eens een vieze kamer of oude handdoeken. Dan nog het muntjes verhaal, ja er zijn vrouwen die voor een muntje met mannen mee gaan, maar ook daar zijn regels voor. met 20 kom je er echt niet thuis, er is een max en waarom zeggen al die stellen: veel mannen maar we hebben er geen last van gehad. Nee, dat komt omdat die bij de vrouwen terecht kunnen die dat wel willen. ook qua tijd wat er wel gezegd wordt is onzin. het muntje is als attentie dat je actief bent met de mannen alleen en als je die mannen niet dat idee geeft , ben je gewoon niet meer welkom. ik kom er al tijden en heb vaak veel plezier zonder muntje. het is gewoon net een huiskamer,iedereen is welkom en doe wat je leuk vind en laat wat je niet wilt. er is erg veel respect voor een ieder. hetero, bi, homo, travo het maakt niet uit. 
ik kom er graag!!!


loen
16-11-2015 / 20:42
Hygiene 7
Gastvrijheid 10
Bar 8
Restaurant 7

  Jammer dat er zoveel is opgeknapt aan het interieur maar dat het eten nog steeds waardeloos is. Nu moeten weer handdoeken en condooms bij de bar worden opgehaald. Dat handdoeken moeten worden afgehaald zien we in andere clubs ook maar condooms?  
 
De eigenaren zouden eens bij Duitse clubs moeten gaan kijken. Zelfde entree prijs maar betere faciliteiten een goede DJ en uitgebreid buffet.


Douwe en Joyce
16-11-2015 / 17:19
Hygiene 6
Gastvrijheid 7
Bar 7
Restaurant 2

  Wij kome hier elke keer met veel plezier. Oke hygiene kan een stuk beter en een likje verf zou geen overbodige luxe zijn maar de sfeer is er altijd wel goed. De rommel ja mannen weten de prullenbak vaak niet te vinden en gooien alles maar in een hoek (doen ze thuis ook vaak LOL) De eigenaar is een aadig kerel maar zie je niet veel. Personeel mag wel wat geitresseder zijn maar kom je er voor hun of ga je genieten van wat aanwezig is. wij genieten vaak van de aandacht en als de dames van de muntjes erzijn laat ze lekker. de heren en dames die daar niet voor komen genieten vaak wel van elkaar en soms een mannetje erbij. Sfeer moet je echt zelf maken en zeiken kunnen we allemaal wel.


Latinka enJelle
14-11-2015 / 10:38
Hygiene 4
Gastvrijheid 5
Bar 7
Restaurant 5

  Hallo, 
 
Wij zijn sinds lange tijd weer eens in deze club geweest. 
Toch missen we de ouderwetse sfeer van in begin. 
Heel in begin kwamn we er al (toen et net over genomen was van gogonuts) 
We hebben dus ook al veel veranderingen mee gemaakt. 
zowel van consept als personeel . 
Dat laatste is ook geen goed teken bij een bedrijf dat er te veel verloop in personeel zit. 
Dat blijkt ook wel uit hoe de club bezocht word. 
Ook de mensen hier onder vonden et eerder mooier als nu en die ebben het over de tijd van Marcel en Judith  
Wij vondde het toen weer een beetje opkrabbelen maar kan niet tippen aan de tijd van Menso en Manuela dat waren leuke tijden. 
Erg jammer dat die weg gegaan zijn . 
Daar voelde je je echt thuis komen. 
En dat laatste missen we toch nog steeds. 
ondanks dat de club erg veranderd is (ook in positieve zin)mis je toch het gastvrije gevoel van toen dan kunnen de veranderingen er niets aan doen. 
Als het welkomst gevoel goed is maakt het niet zo veel uit hoe et in de club is qua inrichting en intrieur . 
Het moet gewoon een goed gevoel zijn en dat missen we. 
Of we zijn in het verleden gewoon te veel verwend door Menso en Manuela


M&R
01-11-2015 / 12:00
Hygiene 4
Gastvrijheid 5
Bar 5
Restaurant 4

  Komen met regelmaat bij Party Players en dat bevalt altijd prima. Vooral met de heerlijk warme baden. Ook geen opdringerige mannen, even hand weghalen en de mannen snappen het gelijk.De snacks zijn prima met Van Dobben kroketten.  
Er is altijd wat te zeuren, wij missen een stoombad, maar sauna is ook lekker. Bezoekers laten soms handdoeken slingeren, maar die worden ook door het personeel weer snel opgeruimd. 
 
Personeel is vriendelijk. Wij snappen echt die negatieve berichten niet. Wij komen al jaren in deze club en we genieten altijd.


Stel
26-10-2015 / 18:32
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 7

  we zijn een keer weggestuurd. we gaven daar massages aan gasten die bij aankomst een munt kregen. zonder vooraankondiging en met de smoes we konden jullie niet bereiken, hebben wij voor niets gereden. We kregen een flesje H2O dat was alles en een excuusje. Nu werken ze met happy together "Dames en stellen kunnen bij ons een strikje vragen. Zo maken ze kenbaar aan de single heren dat ze in zijn voor "fun" en worden misverstanden voorkomen.". Een hookers club dus.


ervaringsdeskundigen
13-10-2015 / 00:26
Hygiene 7
Gastvrijheid 1
Bar 7
Restaurant 7

  Hygiene: wat kunnen wij ervan zeggen, de troep van een ander mag je vaak zelf nog opruimen. Hier heb ik het over gebruikte condooms en smerige tisseu's, over volle prullebakjes en volle asbakken. Handdoeken die niet altijd fris ruiken, volgens mij worden ze zo in de droger gedaan, zonder eerst te wassen.  
 
Gastvrijheid: afhangend wie er werkt word je als nieuwkomer rondgeleid. Een vrouw met krullen en een bril die daar werkt heeft het volgens mij niet zo op de gasten, is veel met haar mobieltje bezig. Ook haar vriend die er werkt staat er soms bij als een zout zak en heeft eigenlijk ook niets in te brengen. Zij schenken je drankje in en dat was het eigenlijk ook wel. Waar is de gastvrijheid van vroeger gebleven, een meid met donkere haren en tattoo's maakte vroeger nog wel eens een praatje met de gast, en stelde je op je gemak. Deze heeft het toen der tijd nog voor het zeggen gehad, hellaas nu niet meer. En deze club vliegt achteruit. 
 
Bar: op het oog lijkt het allemaal netjes, maar houd je glas eens tegem het licht aan en je ziet de vingervlekken en viezigheid er gewoon opzitten. Ook plakt de bar aan alle kanten, stukje hygiene is hier dus ook niet te vinden. 
 
Restaurant: hellaas slaan zei hier ook de plank volledig mis. Het lijkt erop dat het eten wat er aangeboden word word im de koudhoudbak niet altijd even fris is. Ook het vlees om te grillen is niet altijd vers zie het kleur verschil. Er waren tijden dat het eten er beter heeft uitgezien, en er ook naar de gast werd geluisterd met betrekking wat beter zou kunnen. Grillplaat die gewoon zwart is en patat die niet te eten is. Te slof etc. 
 
Overig: mocht je eerst op de woensdag avond van 19:45 tot 20:00 gratis naar binnen en overal gebruik van maken is dit verlengt bij telefonische reservering tot 21:00. Voor een club die in deze staat is lijkt mij persoonlijk dit geen goed idee. Hellaas is deze club aan het aftakellen, en weten de eigenaren niet goed wat zei er nog mee aan moeten. Dit lijkt mij geen goede actie bij een club die al een hoop verlies draait. De vroegere manager wist zijn personeel vroeger nog wel met de neuzen de zelfde kant op te krijgen, hellaas op de dag van vandaag lijkt de manager het leuker te vinden om in zijn boxer short rond te lopen en zijn vrouwtje achterna te lopen. Het geven van leiding aan zijn personeel komt hier niet eens te sprake.


Moniqeu en Hans
16-09-2015 / 15:39
Hygiene 5
Gastvrijheid 3
Bar 3
Restaurant 3

  Leuke club, alleen die muntneukers worden we gek van. Als je hoort en ziet hoe deze inmiddels ingeburgerde hoeren hun ding daar komen doen is je avond al vergald . Daar deze wijven in de middag al die kerels al hebben leeggezoogen onder de noemer wat een pracht vent ben jij , wat een mooi lichaam heb jij ( terwijl je b.v. moddervet bent ) enz. is er savonds geen man meer over voor en stel/ vrouw die het niet voor de poen doen maar er écht van willen genieten en de man dus ook écht wil laten genieten...Laat die vrouwen hun betaalde baan uitvoeren tot maximaal 16:00 uur en daarna stoppen met die bullshit!!!


Petra en Henk
11-09-2015 / 21:47
Hygiene 5
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 4

  Wij komen al enkele jaren in Partyplayers, was in begin (tijd met Marcel en Judith) erg gezellig en fijn. Nu zij weg zijn en er anderen voor in de plasts zijn gekomen, zie je de club vernderen van parenclub in bordeel. Er vindt op grote schaal betaalde sex plaast. Neem bijvoorbeeld die vrouw met lang donker hasr, welke vaak in Tarzanrokje rondloopt en er iedere dag is. Zij neukt, pijpt alleen voor muntjes, gaat soms met meer dan 20 muntjes per dag naar huis, a €35/stuk, tel uit je winst. Zij is blijkbaar de tophoer van de club, maar als je er nasr vrasgt en de regels er op naleest is prostitutie verboden, jaja....! Verder is het restaurant bagger, kwaliteit van het eten is echt slecht! Onze hond krijgt vaak nog beter te eten, echt wasr en dexe wordt beslist niet verwend!! Ook het sperma in het zwembad en hottub is goor, de randen van deze twee attracties zijn echt zo goor en vet, dat je deze niet aan durft te raken. Mijn vrouw is al twee keer geconfronteerd met een vaginale schimmelinfectie, na bezoek van deze club. Kwam niet doir de sex, want zoals zo vaak, liepen er alleen bijaarden rond, in vieze witte onderbroeken met gulp, deze mannen worden dan ook weer voor een muntje klaargemaakt. De handdoeken zijn soms op, en worden ze gewassen, dan doen ze dat volgens mij alleen in water, want ze stinken gewoon en ruiken beslist niet fris. Ook hebben wij, net zoals velen, kritiek op de tijgerprint bedovertrekken, deze stinken ook en zijn vask nat van de voorgangers. Verl gehoord srgument is, dat dit door de bezoekers zelf wordt veroorzaakt en de club dasr niets aan kan doen! Een misvatting van de eerste orde, de club moet voor hygiene zorgen, in dit geval geen stoffen overtrekken, maar bv latex, dan kan kan het personerl het makkelijk schoon houden. De prijs is verhoogd en daar krijg je echt niets extra's voor terug, behalve sterke drank, en daar zitten we echt op te wachten, want we komen allemaal met het OV!


Suus en Peet
29-08-2015 / 11:36
Hygiene 9
Gastvrijheid 6
Bar 6
Restaurant 2

  afgelopen zaterdag naar partyPlayers geweest. 
We werden heel vrolijk en enthousiast ontvangen door de eigenaar en na betaling begeleid naar de kluisjes. Na het omkleden eerst even in de bar kijken, op het eerste oog ziet het er allemaal goed uit, sfeervol, gezellige mensen en ook de mannen die aanwezig zijn dringen zich niet als een stel geile honden aan je op. Voor gezellig en laagdrempelig contact moet je echt hier zijn!!!! Wij hebben een hele leuke avond gehad ;-)  
Maar als je wil gaan zitten aan de barkrukken is het leer hiervan wel erg versleten en dus niet meer hygiënisch verantwoord, dat is overigens van toepassing op bijna al het overige meubilair. Na een drankje....waar we heel lang op moeste wachten omdat de eigenaar zowel de bar als de entree alleen bediende, personeel bij de bar is geen overbodige luxe......gingen we maar eens een rondje lopen om alle kamers te bekijken. In het hoofdgebouw ziet alles er redelijk goed uit, maar in de bijgebouwen heb je het idee dat je op een bouwplaats loopt (je weet wel, bij verbouwingen in openbare gebouwen heb je vaak van die sluisjes van houten platen met goedkope vloerbedekking van 3 mm op de vloer zodat mensen ongestoord door de bouw kunnen lopen) de kamers daarin tegen zijn wel netjes en lijken ook schoon te zijn. Ik zeg "lijken" schoon te zijn omdat de wateractiviteiten echt te ranzig voor woorden zijn dat je haast niet kunt geloven dat de rest in het gebouw wel echt schoon is. 
Het water ruikt muf, je ziet schimmel aan de randen en wij hebben gesproken met vaste klanten die het bord van "geen sex in het water" als volgt omschreven: "ahhh, het hangt er wel, maar heeft geen waarde".  
 
Dus, als je niet komt om ff lekker te bubbelen, en geen smetvrees hebt (want alles lijkt schoon te zijn, maar ik heb dus mijn twijfels) is dit een leuke club om te bezoeken. 
Veel plezier met jullie geile avontuurtjes!!!


samen1
20-07-2015 / 09:25
Hygiene 5
Gastvrijheid 10
Bar 7
Restaurant 6

  Voor ons is het de perfecte club. Wij willen graag een man erbij voor triosex en die lopen er maar het is ook weer niet zo dat je wordt opgejaagd zoals bij andere clubs. Ze doen hun best om alles te verbeteren en regelmatig worden we aangenaam verrast met nieuwe ruimtes. Ik ben het wel eens dat ze het eten iets mogen verbeteren als je het vergelijkt met andere clubs. Hygiene is altijd lastig, bij een drukke avond kan het soms iets minder zijn, maar ook dat zien we bij andere clubs. Toch kunnen wij deze club aanbevelen.heetkoppel1969
07-06-2015 / 15:53
Hygiene 6
Gastvrijheid 7
Bar 7
Restaurant 5

  Wij zijn regelmatige bezoekers van Patyplayers en komen er minimaal één keer in de week. 
We vinden het DE club voor ons, altijd gezellig, gezellig personeel en alles goed geregeld. 
Nu hebben we onderstaande ervaringen zitten lezen en kunnen het met de negatieve ervaringen toch echt niet allemaal eens zijn. 
Er zijn veel mensen die kritiek hebben op de eigenaar, maar wij vragen ons af of die mensen wel echt weten wie de eigenaar is? 
Zo zou hij boos achter de bar hebben gestaan, personeel afzeiken en flink aan de drank zitten. 
Die man is de vriendelijkheid zelf, wij hebben hem nog nooit achter de bar zien staan, laat staan dat we hem ooit alcohol hebben zien drinken. 
Wat de gastvrijheid betreft, hebben wij het ook altijd goed naar onze zin, en dan maakt het niet uit wie er bijvoorbeeld achter de bar staat. 
Altijd gezellig en in voor een leuke babbel. 
Het restaurant is misschien iets aan de kleine kant, om het een restaurant te noemen, maar vergeet niet dat je er wel kunt eten als je daar behoefte aan hebt en dat het allemaal bij de prijs zit inbegrepen. wat de smaak en kwaliteit betreft, ach....smaken verschillen, zullen we maar zeggen en als je naar Partyplayers komt, om uitgebreid te gaan uit eten, heb je het iedee van een parenclub niet helemaal begrepen en moet je naar een "echt" restaurant gaan, waar je dan vervolgens veel meer kwijt bent, voor alleen dat uurtje eten. 
Ook de hygiëne is een veel besproken onderwerp. 
Het zou allemaal niet hygiënisch zijn, vaak geen handdoeken, kamers zijn vies en je moet de tisseus en handdoeken van de voorgangers opruimen. 
Als de bezoekers er nu eens zelf niet zo'n zooitje van zouden maken, zou het inderdaad een stuk hygiënischer zijn, maar daar kan je de club niet op aanspreken vinden wij. 
Het zijn de bezoekers die niet één, maar gelijk een hele stapel handdoeken meepakken. 
Het zijn de bezoekers die de boel onder smeren. 
En het zijn de bezoekers die zo netjes zijn om hun eigen tisseus en handdoeken achter hun reet laten liggen. 
Er wordt verschillende keren per avond langs alle kamers gegaan en de manden met handdoeken opgehaald [ja mensen, die manden zijn ervoor om je gebruikte handdoek in te gooien] en vervolgens gewassen, gedroogd en weer aangevuld in de club. Dat de kamers eventueel smerig zijn, is natuurlijk ook weer te danken aan de hygiëne van de bezoeker. 
ZIJ zijn het die de boel smerig maken en je kunt niet verwachten dat er iemand van het personeel klaar staat met een doekje een een flesje glassex, om de boel gelijk schoon te maken, wanneer er mensen uit een kamer komen. 
En uit ervaring weten we dat dit nu eenmaal in iedere club hetzelfde is. 
Er is sinds vorig jaar inderdaad het één en ander veranderd en zoals wij dat ervaren zien wij het wekelijks stukje bij beetje steeds beter, leuker en gezelliger worden. 
Er zij n atuurlijk altijd mensen die de veranderingen niet zien, of vinden dat het allemaal anders zou moeten, maar dergelijke veranderingen gaan nou eenmaal niet in één dag. 
Dan is er nog een opmerking over het toegangsbeleid en dan met name de leeftijd. HOE DURF JE, Limburgstel vind zichzelf blijkbaar ontzettend goed/mooi/perfect 
en vind het blijkbaar niet nodig om andere mensen met exact dezelfde interesse toe te laten in welke club dan ook, alleen omdat men daar te oud voor is ??? 
 
Even kort samengevat,  
Vriendelijke eigenaar, die er alles aan doet, o.a. door regelmatige verbouwingen enz, om de club nieuw leven in te blazen en dat blijkt goed te lukken. 
Partyplayers is geen drugshol, je wordt al op de vingers getikt als je een jointje probeert te draaien. 
Partyplayers is gezellig, met vriendelijk personeel, schoon, met een restaurant, waar je toch nog even lekker kunt eten, als je trek hebt. 
Gemoedelijk en familiaire sfeer, waar je je [zeker als beginnende swinger] snel op je gemak voelt en niet, zoals bij vele andere clubs, bijna gelijk anngerand wordt zodra je binnen bent. Als je dan ook nog eens naar de prijs kijkt en vergelijkt met de "bekendere" clubs, dan heeft Partyplayers gewoon een hele goede prijs/kwaliteit verhouding. 


Gert en Anne
31-05-2015 / 17:18

  Toch wel nieuwsgierig geworden van al die wisselende berichten op deze leuke ervaringssite, maar eens gaan kijken op een woensdag in Partyplayers. Een woensdag, zal wel rustig zijn dachten we. We arriveerden om 14.00 uur en ware n verbaasd over de hoeveelheid autos. Wat een drukte. Voornamelijk stellen maar ook heren( niet echt ons ding). Geen last van gehad. Lekker gerelaxed en leuk stelletje uit utrecht ontmoet. Eten was okay voor de prijs die je all in betaald (35 eu per stel is niet echt duur). 
Jammer adt we niet wisten dat je op woensdagavond tuissen 19.45 en 20.00 uur gratis als stel naar binnen kan. Werd daardoor nog drukker. Om 21.00 uur weer vertrokken. Was gezellig en doen we nog een keer. Geile groetjes Nico en Mariella ( met die slang tatoo )


Nico en Mariella
27-05-2015 / 10:23
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  Door de week naar de Woesndag Avond Borrel geweest, tussen 19:45 en 20:00 uur gratis entree voor stellen dus we konden geen buil vallen! Wat ontzettend gezellig en geil hebben we het gehad. Hele avond goede muziek: deephouse/techno/dance gemixed door een live DJ. Vriendelijke personeel, schone kamers, voldoende handdoeken en condooms. Geen opdringerige mannetjes, wel hele mooie en actieve stellen! En dit allemaal voor NOP. Wij zijn vaste klant! Tot volgende week!


budas
30-04-2015 / 09:34
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10

  jammer dat zo'n mooie club, want dat is het zeker, niet op de rit te krijgen is. Veel mensen in kleding, geen of slecht eten, trage bediening omdat de barkeeper ook de deur moet doen en vaak daar blijft staan praten.


douwe en joyce
25-04-2015 / 08:53
Hygiene 5
Gastvrijheid 7
Bar 6
Restaurant 1

  We bezoeken deze club maandelijks. De kinkyparadise feesten zijn echt TOP. Druk, veel actie, geen opdringerige mannen. Goede prijs kwaliteit. Vlotte bediening aan de bar. Vriendelijk personeel. Andere dagen zijn wel rustiger. Ook dan genoeg actie. Overal condooms en rekken vol met schone handdoeken. Bij aankomst zijn alle kamers netjes voorzien van een aantal condooms en liggen er al schone handdoeken klaar :-) Aan het einde van de avond keurig een flesje koud water mee voor onderweg. Tot snel! S & R


SanenRich
15-04-2015 / 11:28

  Gistermiddag voor het eerst geweest. Door de kleinschaligheid van de club en het feit dat het niet heel druk was, was het minder spannend dan verwacht. Veel alleengaande mannen, en weinig actie. Aardig personeel, flesje water mee voor onderweg, dat was prima. Geen eten genomen, lokte me niet echt en er mag wel iets meer uitgegeven worden aan een goede droge witte wijn! 
Al met a een leuke eerste ervaring, maar ws niet voor herhaling vatbaar in deze club.


It'sme
04-04-2015 / 13:36
Hygiene 6
Gastvrijheid 9
Bar 8

  Wij zijn kortgeleden op zondag geweest, maar de club is niet echt schoon het personeel is eerst aardig, maar als je klaagt over het vieze eten en de hygiëne, dan draaien ze om als een blad aan de boom.  
Ons zien ze daar niet meer.


leukestellen
21-02-2015 / 20:06
Hygiene 3
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Wij komen sinds half 2013 in deze club. Ook wel eens in andere clubs geweest, maar sinds wij Party Players hebben ontdekt, is dit onze club numero uno. Wat een gezellige en gemoedelijke club. Het is gewoonweg thuiskomen voor ons. Sinds onze eerste keren zien wij het alleen maar drukker worden. Telkens verrassende verbeteringen in de club. De prijs/kwaliteit verhouding is meer dan in orde. Heerlijke keuken, regelmatig gaat men met hapjes rond. En .......daar komen wij voor, veel activiteit. Geen opdringerige mannen en veel stellen en af en toe een vleugje BDSM en leuke thema-feesten. Maria & Johan


Maria & Johan
18-02-2015 / 23:45
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  Stel dat door echt wangedrag en mishandeling personeel (zelf gezien) op een zondag er uit gezet is mag gewoon weer komen.. Schandalig! Zij is gewoon een hoer. Er loopt er nog eentje rond daar. Donker met hoedje op. Bah. Ons zien ze daar nooit meer.


wij twee
24-01-2015 / 08:39
Hygiene 6
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 6

  Het wordt minder, dit hebben wij ervaren naar aanleiding van ons laatste bezoek. Het date my wife concept is omgezet in "date for Fun" echter is het hetzelfde gebleven, dwz dat er vrouwen zijn (hoeren) die per beurt met een man een muntje krijgen, er zijn vrouwen die met meer dan 10 muntjes langs de kassa gaan en per muntje een bedrag van ca. EUR 30-35 krijgen, dus met ongeveer EUR 300-350 per middag/avond naar huis gaan. Als je er naar vraagt zegt men dat prostitutie niet wordt toegestaan, echter is de praktijk anders! Dit bepaald mede de zeer negatieve sfeer voor de " normale" vrouwen/stellen, omdat de " hoeren" stellen met hun mannen een vast clubje zijn geworden!! Ook is de toegangsprijs verhoogd met als argument dat de klanten er ook meer voor zouden krijgen, zoals beter eten en drinken, het enige is dat nu ook sterk alcoholische dranken incl. zijn! wat heb je daar aan als bezoeker die met de auto komt!!! Het eten is echt slecht, er is bij een lunch alleen een droog broodje met karig beleg, heb je mazzel, dan kun je nog een krentenbol scoren. De warme hap s-avonds willen we niet eens bespreken. Ook worden de mannen afgekloven in de hottub, zodat hun sperma rijkelijk in het water wordt gespoten, lijkt niemand te interesseren, zeker de dame(s) in kwestie niet, want dat is weer een muntje, kassa!! Ook op de bedden liggen leuke tijgerprint overtrekhoezen, deze ruiken beslist niet naar een fris geurig wasmiddel, evenals de handdoeken!! als je pech hebt, en dat hebben we nogal eens, dan kun je zelf de condooms, handdoeken en tissues van anderen opruimen. Ook ruikt het riool nog al eens erg sterk, dit hebben wij diverse keren mogen ervaren. Het toegangsbeleid qua leeftijd, zou men ook eens onder de loep moeten nemen, het is soms zo erg dat je jezelf in een bejaardentehuis waant, dat jong ogende vrouwen sex hebben met 80+ lijkt mij zonder geldelijke genoegdoening geen optie, maw deze vrouwen krijgen hier voor betaald!!! Weer een muntje extra!!!


Limburgstel
18-01-2015 / 12:31
Hygiene 2
Gastvrijheid 5
Bar 5
Restaurant 2

  weer eens bij partyplayers geweest altijd veel gezelligheid er was een gangbanggaande van gbclubnederland waar we bij mochten kijken zeker heel gezellig en geil om mee te mogen maken. wij gaan zeker weer kijken


latinka en jelle
15-01-2015 / 15:27
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  Oud en nieuw wat een aanfluiting. Een jonge vent die de boel runde en er echt niets van snapt. Mensen wat zonde van onze nacht. Veel drugs en drank en eigenlijk mag het de naam club niet dragen. Een veredelde hoerenkast vinden wij. 
Dat is wel anders geweest. Eindelijk was het weer een club maar sonds de laatste maanden weer veel verandering in prijs en personeel en dat merk je gelijk. Erg jammer waar zijn de mensen gebleven die deze club in de lift brachten?


Miranda en Wim
03-01-2015 / 14:26
Hygiene 5
Gastvrijheid 4
Bar 5
Restaurant 8

  Wat zonde allemaal. de club was echt onze favoriet geworden. Nu zijn er mensen weg vanuit de leiding en doet de eigenaar het zelf met een man van hotel airport lelystad. Beide geen succes. De een is echt zenuwachtig en beter als gast, wat hij ook nog steeds is. De andere is de eigenaar die zelf dronken bezig is met van alles behalve het zorgen voor ons. Een sof. Je kan er als stel wel lekker geld verdienen. Je kan dagelijks muntjes verdienen en die tegen vergoeding inleveren aan de uitgang. Goede verdienste. Of het allemaal mag weten we niet, maar wel interessant om geld te krijgen voor seks zonder voorwaarden.


johan en maria
08-12-2014 / 13:07
Hygiene 2
Gastvrijheid 2
Bar 5
Restaurant 8

  zwijgbericht:De club is prima, maar er lopen veel dames te jagen op mannen. Ze krijgen dan een muntje en kunnen dat inwisselen. Ik vind het niet erg om aangesproken te worden door een dame, maar blijkbaar gaat het enkele dames alleen om de muntjes. Volgens mij worden ze betaald, want iedere keer als ik kom zie ik wel dezelfde dames. Verder achter de bar regelmatig niemand te zien. Afgelopen keer 7 personen aangekleed aan de bar, waarschijnlijk bezoek van de eigenaar. Dat kan absoluut niet, neem ze dan even apart. Het grote bad was afgesloten en eten was om half zeven al op..


Willem
03-11-2014 / 13:27

  Afgelopen vrijdag deze voor ons nieuwe club bezocht. 
Hebben het egzelliog gehad. Voor ons nieuw dat er ook mannen alleen waren , maar geen last van gehad. Leuk stel ontmoet ebn daar de hele avond mee opgetrokken. Restaurant redelijk en all inclusive . 
We waren er om 16.00 uur en gingen om 0.200 uur weg.Voor entreeprijsje van 50 eu goeie deal.


theo en roos
27-10-2014 / 12:16

  pas geleden weer eens naar party players geweest na lange afwezigheid. in eerste instantie waren we wel enthousiast het was erg gezellig dat de eigenaar zijn gezicht liet zien en achter de bar stond. maar afgelopen donderdag waren we er weer en toen was de man alweer teruggevallen in zijn oude patroon. boos rondkijkend, met openlijk kritiek geven op zijn personeel. hij ging weer vrij snel weg maar de sfeer was helemaal weg. voor ons geen party players meer.


leukstel
26-10-2014 / 10:36
Hygiene 4
Gastvrijheid 3
Bar 4
Restaurant 5

  Wat een aanfluiting. Zijn daar zaterdag geweest.Prima Dj dat wel. Veel goede dingen over gehoord. Wij vinden het niks. Geen gastvrij onthaal maar een drugshol met een stuk of 25 tot 30 stellen. Zonde van ons geld geweest en gaan nimmer meer. Oordeel zelf en geloof ons vooral niet.


H en M
24-10-2014 / 00:33
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Komen regelmatig in PP. Laatste verbouwing een succes, vooral de baden. Vroegen ons de laatste keer wel af waar de gloty home kamer zich bevindt. Weet iemand dat? 
 
Wij kunnen altijd heerlijk met elkaar spelen in PP. Mannen ook niet opdringerig. Ja gluren is logisch toch en als een man met zichzelf gaat spelen als we in de sauna zitten is ook logisch. 
Maar nee is nee en zo hoort het ook. Kortom altijd heerlijk. 
Stel Z-H.


Paar uit Flevoland
09-10-2014 / 16:50
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  vandaag 7-10-2014 naar het kofschip gereden hadden we beter niet kunnen doen volgens mij waren we het enigste stel bij binnenkomst dit is verre van een parenclub zeker op de dinsdag mijn man die door de gang liep werd meteen al aangesproken door een dame schatje heb je een muntje voor me dan kunnen we plezier maken hoezo parenclub nee voor ons niet meer


pretletters
07-10-2014 / 20:07
Hygiene 6
Gastvrijheid 4
Bar 4
Restaurant 4

  eerst de webpagina eraf nu weer aan met een andere simpel pagina. geen gezelligheid meer. waar zijn die mensen gebleven? eindelijk was het een clubje. nu weer achteruit en zelfde dame regelmatig de baas?


astrid en maarten
18-09-2014 / 10:53
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  We gingen altijd met veel plezier naar PP. Op zaterdag betaalde je 45 euro, couples only. Gisteravond bleek dat de eigenaar het roer heeft omgegooid. De 'support medewerker' is aan de kant gezet en nu betaal je 80 euro op de zaterdag. Entree op de andere dagen is op dit moment niet bekend want de site is offline omdat ze naar een andere host moeten. 
Het blijft een leuke club met een gezellige familiaire sfeer maar deze prijs op de zaterdag is in verhouding te hoog. Indien er 50 stellen zouden zijn was het goed, die zijn er helaas bij lange na niet op een gewone zaterdag. Veel klachten over de entreeprijs waren er gisteren.  
Eigenaar: als je dit leest, snel veranderen anders ben je veel bezoekers kwijt en kan je de tent snel sluiten.


PP fans
14-09-2014 / 20:16
Hygiene 6
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 7

  jammer de sfeer weg. ons clubje bouwt weer af.


c en m
13-09-2014 / 12:14
Hygiene 2
Gastvrijheid 2
Bar 2
Restaurant 2

  Vorige week zijn wij in partyplayers geweest. De club is heel erg opgeknapt, leuke en spannende plekjes en voorzien van stijl en klasse. Wat echter een domper was, dat de eigenaar mijn vrouw aansprak dat als ze met andere mannen sex zou hebben ze ook mee kon doen aan date my wife. Dan kon ze wat verdienen. Het voelde als een koude douche en mijn vrouw was beledigd dat ze gezien werd als een hoer. Jammer dat er blijkbaar niks verandert is. Het personeel is onverzorgd en toont geen interesse. Het eten is erg smaakvol.


swingstel
28-08-2014 / 17:43
Hygiene 5
Gastvrijheid 4
Bar 4
Restaurant 7

  Zondag zijn wij naar partyplayers geweest. Goede ontvangst echt druk, dat hebben wij wel anders gezien, en gezellig personeel. Binnen enkele maanden is deze club omgebouwd tot een leuke parenclub. Dat is onze mening. Speciale dank aan Don en de andere collegas die het echt een gezellige dag maakte. Wij raden iedereen aan zelf eens een kijkje te nemen. Zelf gaan wij zeker terug op de zondag wat een dag.


Chantal en Romario
12-08-2014 / 19:29
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 8

  Gisteravond bij Party Players geweest. Erg rustig in verband met vakantie, maar super avond gehad. Zeer vriendelijk personeel (kan sommige commentaren hieronder dus niet bevestigen) dat te alle tijde in is voor een praatje, uitleg of een grapje. Mooie ruimtes met in iedere kamer condooms, handdoeken en tissues. De keuken is niet bijzonder, maar het vlees is goed en wat je krijgt. De prijs/kwaliteit is gewoon goed. Drinken en eten is namelijk inclusief en daarom is een avondje van 40 euro voor twee personen gewoon goed.  
Wij komen zeker terug.


Lekker paar
10-08-2014 / 09:23
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 6

  Voor het eerst deze club aangedaan. Mooie club, prima faciliteiten en leuke kamertjes. Was, voor een zondagavond, redelijk wat volk, maar helaas weinig actieve stellen. Misschien dat we nog eens op een zaterdag gaan kijken en hopen dat er dan meer actie is


2snoepers
08-07-2014 / 22:23
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 7

  Wij vinden onderstaande niet te begrijpen. Hebben afgelopen vrijdag een superdag gehad tot de late uurtjes. Werkelijk alles in orde. Leuk personeel en een gevoel van welkom zijn. Erg mooi geworden daar.


Marriette en Janus
08-07-2014 / 20:02
Hygiene 7
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 9

  Allereerst willen we zeggen dat de club qua inrichting mooi en gezellig is, maar hebben wel enige kantekeningen/verbeteringspunten. 
- Handoeken bijna tot niet aanwezig! 
- Sanitair mag wel is grondig worden schoongemaakt! 
- Spiegels op de kamers zit onder de viezigheid. 
- Het eten valt erg tegen 
- Ook het personeel vinden we niet representatief..  
- We missen het gevoel van : we gaan uit!  
Kortom voor ons niet meer!


two love
17-06-2014 / 12:44
Hygiene 2
Gastvrijheid 3
Bar 2
Restaurant 1

  Prachtige vrijdagavond gehad. Wij waren jaren niet geweest en hebben ons ogen uitgekeken. Wat een mooie zaak. Super gastvrij waren de dames en gezellige grappenmakende gastheer. een echte thuisfeest in een grote club vol wellness en lekker eten. Onze complimenten! Tot een volgende keer!


Jorien en Marco
26-05-2014 / 16:32
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  Wat een ontvangst. Van binnenkomen tot weggaan een echt gevoel of je bij bekende bent. Grote club, goede rondleiding door een gastheer, veel dingen zoals sauna, electriek en houtgestookt, een grote soort zembad met waterval en stroming, een disco met gezellige hoekjes en eigen bar, maar liefst drie barren in de club, veel kamertjes en super aardig personeel. In het restaurant was het genieten, de dame die de keuken deed kwam zelfs vragen of alles naar wens was. De bardames niets dan aardig en de man aan de muziek die een soort vliegende keep gastheer vertolkte was ronduit goed voor een fijne huiselijke sfeer. Toen we weggingen vroeg de dame of alles echt naar wens is geweest en bedankte ons voor het bezoek. Dat is lang geleden dat iemand dat deed. Wij vinden het zeker de moeite waard om opnieuw te gaan en hopen dat we vrijdag tijd hebben dan gaan we zeker weer genieten daar.


Maurice en Sofie
13-05-2014 / 16:57
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 9

  2 weken terug op woensdagmiddag-avond geweest het muntjessysteem werkt slecht als je je als man aan het uitkleden bent dan komen ze al vragen of je een muntje hebt heel opdringerig, de bardame met tatoes en zwarte haren was chagarijnig zei niets en liep de hele tijd weg, je moest heel lang wachten tot je een drankje kreeg. Het eten was die dag zeer slecht zat geen kreek of smaak aan, handdoeken en condooms ver te zoeken. Heel jammer allemaal aan de ene kant doen jullie heel erg je best om er wat moois van te maken maar hoor van heelveel mensen deze klachten. Probeer er wat aan te doen zodat iedereen een gezellige middag heeft.We krijgen het idee dat het alleen nog maar om de feesten gaat.


blauwvingers
08-05-2014 / 10:53
Hygiene 6
Gastvrijheid 3
Bar 3
Restaurant 3

  Vrijdag bij de club in Lelystad geweest. Voor mij zeker herhaling. Een verademing. Oergezellige mensen. Zowel het stel aan de bar als de mensen waarmee ik contact had. Heerlijk en gratis gegeten een lekker ontspannende dag. Kregen een koud flesje water toen ik wegging. Nergens ooit meegemaakt. Normaal schrijf ik niks, maar wilde dit toch een keer doen. Aanrader vind ik.


Brenda
01-05-2014 / 03:09
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  Eerlijk is eerlijk en had van mezelf niet verwacht dit bericht met mede chatters te delen. 
Na een afwezigheid van ons als stel van ruim 3 jaar zijn we voor het eerst weer naar Party Players geweest op een zondag. De club is totaal verbouwd en voor ons bijna niet meer herkenbaar. 
We zijn vandaag een paar oud-bekenden tegengekomen en het leek erop alsof we nooit weg geweest zijn. 
De warmte en gezelligheid nu eindelijk duidelijk is dat er een vast beleid lijkt te zijn gekomen is een reden te meer om zelf eens een kijkje te nemen of die oude warme gezelligheid voor iedereen zo is. 
Ons is het super prima bevallen en zullen zeker weer vaker de dijk over gaan. Ronald en Maya
28-04-2014 / 01:26
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 8

  Afgelopen zondag bij partyplayers gweeest, ongelooflijk veranderd. Personeel vriendelijk heerlijke spa en buitentuin er was een bbq en tot savonds gedanst op de muziek. wij gaan weer partyplayers bedankt voor een ongelooflijk gezellige dag.


Mies en Joop
01-04-2014 / 11:23
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 8

  Gisteren weer een heerlijke dag gehad bij deze club. Oergezellige muziek en erg gastvrije mensen aan de bar. Er worden veel dingen vernieuwd en opgeknapt en heb weer nieuwe mensen ontmoet.


Petra
14-03-2014 / 10:59
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 7

  Zijn twee weken terug naar deze club geweest. Gaan zeker weer. Jarenterug waren we vaste klant. Toen werd het slecht en gingen we niet meer. Nu op aanraden weer geweest en echt leuk gehad. Leuke mensen met gevoel voor klant en medemens. Veel nieuwe dingen gezien en erg verbeterd. Tijd zitten praten met een man in de tuin tijdens een peuk die me vertelde dat dit door gaat zetten en ze echt klantvriendelijk en scherpe prijs willen. Goede feesten en geen ellende en smeer. wij zijn verkocht en gaan daar zeker weer heen met onze vrienden.


Johan en Marjo
24-01-2014 / 21:34
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 8
Restaurant 8

  Wij zijn ook op het feest geweest vrijdag en sluiten ons bij Inge aan. Het woord redhot werd door iedereen aan meegedaan zo ook het personeel was volledig in rood. Super ontvangst, lekkere muziek veel ruimtes en doeners, bij het weggaan een watertje en goede woorden/zorgen over veilig thuiskomen. Wij komen zeker weer.


Leonie en Jeroen
21-01-2014 / 12:32
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 7

  Afgelopen vrijdag naar pleasuredome geweest. Heerlijke avond gehad. Wij hebben niets gemerkt van ongezellige barvrouw. Integendeel oergezellige mensen die tijd voor je hebben en ons een erg welkom gevoel gaven. Bedankt en tot de volgende keer dames. Uh, dat geld zeker ook voor de andere personeelsleden hoor. Erg welkom gevoel gehad en dat is voor ons de reden om volgende keer weer te komen.


Inge en Jan
20-01-2014 / 22:24
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  Prima. Wij gaan zeker vaker. Maar enkele puntjes moeten beter worden. Een bardame met piercings, zwart jurkje, erg slank, mag wel eens leren lachen. Wat een sjagerijn. Een ander dame van rond de 40 met half lang haar was zeer vriendelijk, super!!! Handdoeken en condooms waren vaak moeilijk te vinden, veel te weinig. En op enkele plaatsen mag de kachel wat hoger staan. verder zijn de mannen absoluut niet opdringerig, zelfs wat verlegen. Het restaurant is prima, maar de bakplaat en afzuiging absoluut afgekeurd, gewoonweg vies. Maar dubbel en dwars is deze club de entree prijs waard.


Wij Twee
19-01-2014 / 14:36
Hygiene 7
Gastvrijheid 7
Bar 7
Restaurant 5

  Dit is een hele mooie zaak aan het worden. Steeds weer nieuwe aanpassingen en verbeteringen. Moderne uitstraling van deze tijd en er word rekening gehouden met de crisis en passen hun prijzen hier op aan. Personeel is leuk en vakkundig. Geschikt voor startende swingers, de ervaren swingers maar ook voor gelegenheidsstellen die eens niet naar een hotel willen.


love
11-01-2014 / 12:23
Hygiene 7
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 8

  Wij zijn afgelopen zaterdag voor de tweede keer bij jullie geweest. De vorige keer was 22 november (eerste couples-only zaterdag). Afgelopen zaterdag keken we hun website: daarin stond vermeld dat nu elke zaterdag een couples-only avond is. Dat was voor ons de reden om naar Lelystad te gaan: we gaan alleen naar parenavonden, de rest vinden we niets aan (opdringerige mannen). Een heerlijke relaxte avond gehad. Er hangt nu een leuke sfeer. Verder in de warme hotpoule geweest: heerlijk. Er is sinds november alweer het een en ander verbouwd. Het ziet er steeds mooier uit. Voor ons een leuke club. En dat voor maar 40 euro, inclusief drank en eten!


S. en T.
07-01-2014 / 14:46
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 7

  Zaterdag avond geweest. Het is een mooie nette club met mooie kamers en leuke hoekjes. Het was wel wat jammer dat het nogal rustig was. Maar met de stellen die er waren was het toch heel gezellig. Wij zijn geen swingers die willen ruilen maar vinden het spannend om naar andere te kijken en bekeken te worden(door stelletjes). Met al die leuke hoekjes overal is dat goed gelukt. Er waren wel wat mannen alleen maar daar hadden we geen last van. Het is er schoon en netjes. Wij gaan zeker nog een keer. Een leuke avond uit voor 40 euro (de 10 euro voor de borg voor de sleutel, hebben we fooi gegeven).


Mar en Jeroen
30-12-2013 / 10:56

  Eigenaar van deze club zal eens bij zich zelf te rade moeten gaan wie dit soort negatieve stukken schrijft...  
Het lijkt mij duidelijk dat dit uit een hoek komt van ex personeel die hier ook voor de vorige eigenaar heeft gewerkt, zowel in groningen als lelystad.In beide tenten hebben zij ontslag gekregen en zijn hier niet zo blij mee.Ze willen zelf graag verder in deze branche maar dat lukt schijnbaar niet dus kraken ze deze tenten af en maken de mensen zwart omdat ze niets verder komen. Ze zijn niet voor niets uit bepaade tenten vetrokken en dit niet uit vrije wil, ik begrijp dat ze zo nu en dan wel eens de eigenaar uit de brand helpen, mischien dat het zo wel minder opvalt dat ze je eigenlijk zwart willen maken, puur en alleen uit afgunst!!! Ik zou als eigenaar niet zomaar je personeel vertrouwen en en je ogen er voor sluiten want de vijand zit altijd dichter bij dan je denkt!Dus eigenaar deze personen die zich uitgeven als personeel en vriend niet te veel vertrouwen aangezien ze niet al te positief over beide tenten(pp en sd) spreken! Er valt ook genoeg vuile was van deze personen buiten te hangen!Wees gewaarschuwd!!!


swingers
26-12-2013 / 01:28
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Wij van't weekend ook bij partyplayers geweest. 
Was voor ons de eerste keer daar maar hebben wel vaker andere clubs bezocht. 
We werden hartelijk ontvangen en ook dame aan de bar was zeer vriendelijk. 
Vonden het van binnen echt een hele mooie club met veel leuke en mooi aangeklede ruimtes... 
Wij vonden het jammer dat het er niet druk was (was ook avond voor stellen alleen) en was eigenlijk geen sfeer. 
Ook afknapper was meneer achter de bar die dacht dat ie wel heel populair was. 
Al met al scoort deze club toch wel voldoende van ons maar dit dan door de ambiance en voor de prijs (30 euro) hoef je het ook niet te laten. 


Friesstel
23-12-2013 / 19:22
Hygiene 7
Gastvrijheid 8
Bar 7
Restaurant 7

  Afgelopen weekend na jaren weer even naar die club geweest. Mede door de nieuwsbrieven, mensen die we kennen en de verhalen over een promo stel hebben we de stap gewaagd. Veel veranderingen leuk gedaan. Alleen de oude gewoontes van het zelfde personeel en eigenaar met vrienden zijn ongewijzigd. Wij gaan er niet meer heen. Een soort bank in de tuin met een combinatie van vaste gasten en eigenaar die er vrolijk op los feesten onder invloed van? Overal word gerookt en geblowd? Ballonnenfeestje? Dat is niet ons ding. Zonde want het ziet er goed uit en de entree bar en het personeel daar was erg lief en gezellig voor ons. We gaan voorlopig niet meer. zijn gebleven tot een het feest bijna leeg was rond half twee en zagen toen zoveel dat we het voorlopig niet meer aandurven. Zijn benieuwd naar meningen van andere mensen.


Lydie en Ron
23-12-2013 / 13:36
Hygiene 5
Gastvrijheid 5
Bar 8
Restaurant 5

  Voor het eerst sinds een paar maanden weer terug geweest in deze club. Wauw, wat een veranderingen zeg! Ze timmeren flink aan de weg, nu zijn er mooie nette toiletten, meer kamertjes die ook leuk ingericht zijn. Sommige kunnen op slot, andere niet. Er is een nieuwe bar bijgekomen en de grot is helemaal verbouwd. De eigenaren lopen er ook een stuk vrolijker bij dan een poos geleden. Het is Echt een mooie club nu. MAAR: wij komen er alleen nog op de goeie feestjes (zoals pleasure dome of kinky). Dan blijven de kansloze heren namelijk buiten en dan is het binnen ge(il)zellig druk.


LL
21-12-2013 / 17:03
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  Wij zijn geen bekenden van PP en waren er gewoon voor de eerste keer. Wat ik hier op schreef is gewoon een objectieve reactie. Het is een mooie gelegenheid en het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Als het eerst anders was..........dan hebben ze het zich blijkbaar aangetrokken en het (positief) veranderd. En zoals ik ook schreef vonden wij het jammer dat er niet meer stellen waren. Jammer voor ons maar ook jammer voor de eigenaar. Maarja........als op dit soort sites negatieve berichten staan dan is het ook wel logisch dat mensen voor iets anders kiezen en het rustig blijft. Wij hebben verder geen belangen bij de club hoor. We vonden het gewoon lullig voor een eigenaar/beheerder van een club als je op deze site (in onze ogen) ontercht "te slechte kritiek"krijgt. Dus voor iedereen die een slechte ervaring heeft (of twijvelt aan onze mening!) ...........ga het nog een keer uitproberen (voor de zeer lage toegangsprijs hoef je het niet te laten) en zeg dan op de site wat jullie er van vinden. 
Groetjes SamenGenieten  
(het is ons in ieder geval zo goed bevallen dat we de 28e nog een keer gaan)


SamenGenieten
19-12-2013 / 20:01

  Sorry hoor maar zijn jullie allemaal bekenden van de eigenaren van PP? 
Of mischien zelf van PP? 
Want wij ervaren het niet als druk eerder rustig. 
of komen we mischien op de verkeerde dag? 
als wij er zijn is het nooit druk 
en dezelfde sjagerijne dame staat nog achter de bar. 
nee we wachten nog even een poosje met weer komen


jack en loes
19-12-2013 / 18:45
Hygiene 3
Gastvrijheid 2
Bar 2
Restaurant 2

  Wij sluiten ons helemaal aan bij onderstaande positieve reacties. Weergaloos veranderde partyplayers. wij hebben eigenlijk niet meer te melden dan dat wij een top avond hadden van binnenkomen tot aan het weggaan. PartyPlayers blijf luisteren naar de klant en de rokende vent in de tuin, wie het was weet ik niet meer, maar zag het eerder hier ook al. Ook wij hebben even met hem geklept en met barbediening erg gezellig. Wij kunnen zaterdag niet maar komen nu op de vrijdag eens kijken. We zijn benieuwd.


Els en Johan
16-12-2013 / 02:42
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 7

  Gisteren voor het eerst bij Party Players geweest. We hadden op deze site vooraf de reacties gelezen en die begonnen heel positief maar meer naar beneden zeer negatief. De club heeft de kritiek vast aangegrepen want alle negatieve dingen kloppen echt niet of niet meer. Het was een gastvrij onthaal, aardige bediening(zonder telefoons aan de oor en hard aan het werk) en het was er schoon en netjes. We snappen niet dat het er niet drukker is maar dat kan heel goed te maken hebben met een negatief imago. Poets dat maar eens weg. Wij hadden samen in ieder geval een hele gezellige leuke avond en er waren leuke stellen varierend in leeftijd van 20 tot 55 en een paar mannen alleen. Voor ons drie keer een 10 (we hebben er niet gegeten dus daar hebben we geen mening over) 
Een prima prijs-kwaliteit verhouding !


SamenGenieten
15-12-2013 / 16:31
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10

  Wat een prachtige club! Heel mooi ingericht, we waren blij verrast. Lekker eten, schoon, sauna en baden, echt superleuk en schoon. Een aanrader. Aardige mensen en niet duur ook. We komen weer graag. Topclub.


sjoerd
13-12-2013 / 21:43
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  We zijn het helemaal eens met Patries en Rik. Leuke gezellige club. We waren er vorige week zaterdag en hebben het echt helemaal naar onze zin gehad. Leuke mensen ontmoet en.......gewoon tof, dus voor herhaling vatbaar. Tot gauw dus maar weer.  
 
H & A


H & A
09-12-2013 / 17:34
Hygiene 7
Gastvrijheid 7
Bar 8
Restaurant 7

  Gisteren naar lelystad geweest voor een eerste bezoek. Geweldige avond gehad. Leuke dame aan de bar en een top rondleiding gehad door de tent. Was al met al groter dan we dachten. Maar erg leuk en wij gaan komende zaterdag weer eens kijken. Tot dan als jullie dit lezen partyplayers.


Patries en Rik
09-12-2013 / 16:21
Hygiene 7
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 7

  Afgelopen zaterdag naar deze club geweest. Dit na eigenlijk altijd negatieve dingen gehoord te hebben. Heerlijke avond geweest. Lekker druk en veel doeners. Leuke bardame die tijd had voor een gesprek. tijdens het rokersminuutje een leuk gesprek gehad met de gastheer en alles was in orde. Enige minpuntje was dat het in de tuin koud was, maar het weer kan niemand beinvloeden. Super gezellig en gaan er zeker weer heen!


Marianne en Vincent
06-12-2013 / 12:25
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 8

  Afgelopen donderdag naar Lelystad gereden. Was een verademing, zeker als ik denk aan ons laatste bezoekje. Kwam een leuke kennis tegen en ook die deelde mijn mening. Ga zeker weer. De tens is opgesmukt met leuke plekken super scherp in prijs en erg gezellige dames aan de bar. Er stond en brunette en een blonde dame die beide zorgde voor een goede sfeer. Later op de avond kwam er een gastvrije vent bbij die ons tot het laatst het gevoel gaf welkom te zijn. Het flesje water wat ik hier lees, kregen wij ook mee is een hele geslaagde dag geweest. Zaterdag weer eens kijken samen met vrienden.


Walter en Suzanne
29-11-2013 / 16:39
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 8

  Ook wij waren afgelopen zaterdag op de Couples Only party die van begin tot het eind super gezellig was. Voor de dames was er een loting voor een diamantje en we kregen op het einde een goed gevulde goodiebag mee. Wij gaan vanaf nu iedere maand naar deze avond. Mooie zaak, leuk personeel en alles goed verzorgd.


sexy
27-11-2013 / 12:39
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 8

  We zijn afgelopen zaterdag naar de opening geweest. Er was een vipruimte gemaakt waar de mensen daar in zich erg vip voelde... er werd openbaar gesnoven ...dat ze dat doen oke, maar ik hoef dat niet te zien. 
Vervolgens zien we de eigenaresse die volgens ons iets te veel ophad waardoor ze een hele onprofessionele show op voerde waar iedereen zijn vraagtekens bij had. Dit kan niet! We komen bijna om de 2 weken naar Lelystad maar denk dat we nu het ff gezien hebben. Hygiëne en klantvriendelijk heid door het barpersoneel was perfect! En voor de prijs verhouding was het super!


RenJ
26-11-2013 / 18:40
Hygiene 7
Gastvrijheid 9
Bar 7
Restaurant 9

  16-11 hier geweest voor het eerst. 
hartelijk ontvangst! 
verder was het helaas erg rustig max 8 stellen en 3 alleen gaande mannen ofzo. dat was wel jammer. 
voor de rest netjes allemaal al kunnen sommige delen wel wat warmer. er wordt nog veel verbouwd. al met al een leuke tent als het wat drukker is...


jacmat
25-11-2013 / 12:32
Hygiene 7
Gastvrijheid 8
Bar 7
Restaurant 7

  Gisteren (22-11-'13) hebben wij voor het eerst jullie club bezocht. Naar later bleek was dat de eerste couples-only avond,. Een hele leuke avond met heel veel paren. Gezellige ambiance met twee bar's met elk hun eigen muziek. Bij het dans gedeelte draaide een D.J. met veel techno-dance. Bij de andere bar draaide meer rustige muziek. We hebben samen genoten ook in de houtgestookte sauna en hotpool. We begrijpen absoluut niet de vele negatieve reacties van deze site. De nieuwe eigenaar doet enorm z'n best om de club op te bouwen, onze complimenten hiervoor. Je krijgt van de eigenaar en z'n vrouw veel aandacht en met een warm gevoel verlaat je het terrein. Voor 30 euro per paar, gratis drank, lekker eten en gebruik maken van alle faciliteiten, waar vind je zoiets? Wij komen zeker weer terug!


S. en T.
24-11-2013 / 21:04
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  Wij zijn afgelopen zaterdag bij deze club geweest, naar aanleiding van een facebook contact. Moet zeggen dat doen we vaker vanaf nu. Ongelooflijk gezellig geweest. Gezellige mensen, veel stellen (kan nog wel wat meer) en enkele leuke mannen, Mannen waren er niet veel, maar er hing een sfeer die super lekker te noemen is. De dame aan de bar was gezellig, de hapjes in overvloed en lekker en er was een gastheer die voor iedereen even aandacht had. toen wij weggingen nog een flesje water mee gekregen voor onderweg? Waar krijg je dat nog. Wij gaan zeker weer. wilde we toch even melden.


Martin en Marianne
22-11-2013 / 12:42
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 8

  Vandaag weer eens naar PartyPlayers geweest. Moesten een stukje rijden maar het was de moeite waard. We kwamen aan op lunch tijd dus na zo een rit lust de innerlijke mens ook wel wat. Er stonden heerlijke broodjes klaar. verse salades en zelfs een lekker soepje toe, lekker fruit. Na de heerlijke lunch. lekker op verkenning gegaan. kortom ons heerlijk vermaakt en zeker voor herhaling vatbaar.


Liefje/mopje
20-11-2013 / 23:03
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 8
Restaurant 10

  Voor het eerst sinds lange tijd door internetrumoer weer eens langs geweest. Met gemengde gevoelens. Alles overtrof onze verwachtingen. Echt heerlijk. Vriendelijke ontvangst door een leuk stel, die na een rondleiding door alle nieuwe dingen, ons echt tot de laatste minuut het gevoel gegeven hebben welkom te zijn. Bij vertrek nog een drankje mee voor de terugweg en een knuffel. Wat een verademing. Wij zijn zeker weer van de partij hier. Het feest Kinkyparadise kende we al van hen, maar nu ook pleasuredome en crazy saturday, eindelijk is de club daar weer op stoom. Hopelijk lezen ze onze reactie, wij zijn echt blij verrast!


Yve en Jan
17-11-2013 / 18:56
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 8
Restaurant 7

  We zijn laatst geweest wat een aanfluiting. 
leuke club wat interieur aangaat maar daar is het ook mee gezegd. 
geen gezelligheid 
ze lopen er met telefoon te fotograveren zonder dat je het in de gaten hebt 
personeel heeft ook meer interesse voor hun telefoon dan de klanten 
we hebben het er wel eens schoner gezien 
wel goeie verbetering met de wc's  
maar ja daar kom je niet echt voor dat kan thuis ook 
nee voorlopig PP in de ijskast


hij en ik
31-10-2013 / 19:10
Hygiene 3
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 2

  Wij komen met zekere regelmaat naar PP. Mijn vriendin en ik vinden het een prima club. Komen er enkel door de week dus weten niet wat er in het weekend gebeurt. Volgens recensies is het dan meer een bar zonder seksuele activiteiten. Ja volgens de recencies dus. Wij vinden het prettig dat in ieder geval één kamer compleet op slot kan. Wel jammer dat je voor enkele speciale kamers die op slot kunnen, moet betalen. 
Zou ook wel leuk zijn als ook de grote sauna open gaat. In die kleine sauna is het wel heel erg krap als het een beetje druk is. 
Wij vinden het jammer dat het bubbelbad niet meer in gebruik is, maar er schijnt een nieuw bubbelbad aan te komen. Er is daarentegen wel een hottube, ook wel leuk, maar wel een beetje klein. Vooral als een aantal mannen ook 'plotseling' gebruik wil maken van het bad als wij er in zitten. Ja dat is wel minder. 
De club is prima ingericht. De alleenkomende mannen zijn over het algemeen netjes waarbij nee ook nee is. 
Wij gaan binnenkort weer naar PP om van elkaar en de sauna te genieten. Ook lekker lounchen met altijd een zekere spanning. Gewoon hartstikke leuk. Met het restaurant hebben we geen ervaring, dus daar geef ik geen cijfer voor. 
 
P & A (stel eind 30)


Peter & Astrid
08-10-2013 / 22:05
Hygiene 7
Gastvrijheid 7
Bar 7

  hele leuke club  
 
alleen handoeken doen ze niet veel aan 
zaten zonder als we niet toevallig zelf wat in de tas hadden 
en niks te doen pffffffffff


mijn vrouwtje en ik
08-10-2013 / 18:19
Hygiene 1
Gastvrijheid 2
Bar 1
Restaurant 4

  Via een datingsite in contact gekomen en een avond meegemaakt. Super gezellig en zeker voor herhaling vatbaar, erg gezellig en welkom gevoel. Leuke mensen ontmoet.


Jantine en Erik
08-10-2013 / 12:37
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 8
Restaurant 9

  In de meeste clubs is een gsm etc ook verboden.Er zouden zomaar fotos gemaakt kunnen worden.Dus voor het personeel ook verboden, uitzonderingen daar gelaten. Maar das zeker vervelend als ze conitnu met een gsm achter de bar zitten.


She & He
04-10-2013 / 10:16

  We zijn na een kleine 3 jaar weer eens wezen kijken. 
en eerlijkm is eerlijk het word er steeds mooier maar dat was vroeger ook al zo alleen 1 ding is nog steeds niet veranderd en dat is de gastvrijheid. 
Heren ondernemers kijk toch eens wat voor personeel je er hebt lopen pffffffffffff 
idd zoals hiervoor geschreven is de telefoon belangrijker dan de gasten 
eigelijk zou de telefoon verboden in de club moeten zijn  
verder werden de handoeken niet bij gevuld de wasmanden wel maar dit i v olgens ons de bedoeling dat die geleegd worden en de kasten gevuld 
eten lijkt wel versoberd te zijn in de laatste jaren 
kortom zorg dat je goed en VRIENDELIJK personeel hebt dan zijn die verbouwingen niet zo nodig scheelt veel geld en wij hebben meer plezier 
de eeerste jaren waren tot nog toe het mooist terwijl de club er vergeleken met nu niet uitzag 
we komen nog wel eens een keer weer over een jaar of 2 misschien 3


erotiek lovers
03-10-2013 / 13:15
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 3
Restaurant 2

  Na een lange tijd niet geweest te zijn, toch maar weer eens een poging gewaagd en daar hebben we geen spijt van! Alles is helemaal modern opgeknapt en de toiletten zijn echt super! Leuk personeel en de muziek was de hele tijd goed te noemen. Wij waren op een donderdag en vonden de mensen ook allemaal leuk en actief! Kortom een aanrader.


Lekkerstel
01-10-2013 / 17:06
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 8

  Party Players is een relaxte tent. Wij zijn er diverse keren geweest op verschillende feestjes, het ene is wat meer ons ding dan het andere. Maar tot nu toe steeds leuke mensen getroffen en lekkere seks gehad, Dat is toch het belangrijkste wat een club te bieden heeft.  
 
De dame bij de deur zou wat vriendelijker en gastvrijer mogen zijn. Denk dat het voor de inkomsten ook wat beter is om er iemand neer te zetten die wel met z'n hoofd erbij is.Tot nu toe bijna elke keer voordeliger naar binnen gekomen dan dat de bedoeling is.  
 
Toiletten en douches redelijk verzorgd. Wel af en toe dat de handdoeken op zijn en dat is erg vervelend als je wilt douchen. Zagen ook enkele keren, terwijl wij in het begin van de avond aankwamen, volle manden met gebruikte handdoeken liggen en niet veel in de kasten. 
 
Het eten is meestal redelijk verzorgd. Alleen de bakplaat zou wel eens vaker gereinigd mogen worden tijdens de avond.....of vervangen, laatst kwam bij het aanbrandsel afschrapen een hele laag metaal mee, en er zaten diverse oneffenheden in de bakplaat! 
 
Maar al deze dingen zijn bijzaak. Wij kunnen de PartyPlayers aanraden voor alle kinky, openminded en jong van geest mensen die een leuke en geile avond willen beleven.


chronisch geil stel
10-09-2013 / 16:11
Hygiene 6
Gastvrijheid 6
Bar 7
Restaurant 6

  Voor het eerst geweest, erg leuk. 
Werd rondgeleid door een dame en later aangesproken op mijn idee over deze club, was voor mij nieuw maar erg prettig dat ook ik als eerste bezoeker gehoord werd. 
Tikkie rommelig nog wel, veel nieuwe dingen. 
Kom zeker nog is kijken bij die club. 


Joke
31-08-2013 / 16:07
Hygiene 6
Gastvrijheid 10
Bar 7
Restaurant 8

  Wij zijn samen met een ander stel bij Party Players geweest maar gaan nooit meer. 
De dame achter de bar was zeer onvriendelijk was veel met haar telefoon bezig was zeker belangrijker dan de gasten. De eigenaars lusten zelf ook wel een stevige borrel of een pilletje waardoor de eigenaresse luid en duidelijk aanwezig was dit ter erfenis van meerdere gasten. Het eten was minimaal de grillplaat erg smerig en daar moet je je vlees op bakken. De kamers stonken gewoon overal lagen gebruikte condooms en vuile handdoeken terwijl het personeel het nog steeds druk had met hun telefoon. Jammer dat het zo moet zijn de club is groot genoeg om er iets van te maken. Maar wij gaan nooit meer


u&me
24-08-2013 / 21:34
Hygiene 3
Gastvrijheid 3
Bar 3
Restaurant 3

  Juist daarom vind ik ook het verhaal van inloggen wel goed.


Appel
19-08-2013 / 13:44

  Dreigen met een proces en dan nog snel even je eigen clubje hoge scores geven # indekken na loze bedreigingen#


swingstel
15-08-2013 / 00:11
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  beetje jammer dat cludeigenaren. hier zo op antworden. dan weet je dat er wat achterzit. ik zou zeggen doe wat leuks met je club. en zorg dat je wat meer mensen aan trekt. en blijf gewoon een parenclub.. en niet dat jullie je geld moeten verdienen met singel mannen. want de meeste mensen kijken toch of er singels in mogen en gaan dan liever naar een andere club waar echter allleen stellen in mogen hoop dat iedereen nog veel mag genieten .van het swingen. en eerlijk zijn op hun eigen site. dan heb je geen clubtijd nodig. maar aangezien dat de niet leuke berichten. van mensen gelijk worden verwijderd.. dat is het zelfde als je hier iets neer zet en alleen maar 11111 geeft of alleen maar tienen. mensen zien zelf wel dat dat niet klopt maar als je voor het eerst gaat naar een club wil je wel een beetje weten hoe het in zoon club gaat. dus een beetje eerlijk antwoord is dan wel gepast volgens ons. vriendelijke groetjes lust


lust
14-08-2013 / 18:15

  En ik (geen clubeigenaar!!!!) denk dat er wel meer clubs zijn die heel blij zouden zijn als deze site opgedoekt zou worden. Ook in het veleden zijn er heel veel nog andere clubs en clubgangers persoonlijk hier écht zwart gemaakt. Beschuldigd van vanalles wat niet waar is. En dat klopt gewoon niet.Zorg dat als iemand hier iets neer wil zetten dat men zich moet aanmelden en inloggen.Dan weten we ook via het adres wie die smerige berichten er neer zet en zelfs kunnen weigeren. Bedenk ook dat er zoiets als internet-pesten, valse beschuldigingen ed veboden is.  
Wordt je er in een ander club uitgezet (drugsgebruik en terecht) of om een hele flauwe reden dan kun je als je dat wilt hier zomaar vanalles neerzetten. Dan vinden de meeste mensen een zeer kwalijk punt.  
Mensen worden met naam en toename, uiterlijke beschrijvingen etc hier besmeurd met valse uitingen.Zelf blijven ze anoniem.Maar met deze site wordt geld verdiend dus die wordt niet zomaar opgedoekt. Als deze site zo kwalitatief goed, is laat de mensen zich dan aan melden en inloggen! Dan pas krijg je de meest eerlijke menigen.


Al heel lang swingers
14-08-2013 / 13:40

  Geachte eigenaar van clubtijd en lezers, 
De manier waarop u zaken aanpakt, geeft de kwaliteit aan. 
 
Driemaal is er een vriendelijk verzoek gestuurd of de zaken die nonsens weergeven, en over personeel met naam en toenaam gaan, te verwijderen. 
Op geen van deze zaken is ook maar 1 antwoord binnen gekomen. 
Ook worden deze niet gemeld. 
 
Nu is er een iets strenger maar zeer net mailtje verzonden, en daar wordt opnieuw niet op gereageerd, tot een van onze collega's dit las. 
 
Uiteraard zullen wij gepaste actie ondernemen, waarvan hier, openbaar, akte. 
 
Wij wensen u nogmaals veel succes met uw site.  
 
Hier in het openbaar het dringende verzoek om: 
PartyPlayers 
Club Lebaron 
Parenclub-Monique 
per direct te verwijderen van uw "onafhankelijke" website. 
 
Met vriendelijke groet, 
Genoemde clubs. 


PartyPlayers | ClubLeBaron | Parenclub-Monique
13-08-2013 / 18:28
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  De site Clubtijd werkt! En de eigenaren van de diverse clubs lezen de comments erg goed! Schrijven er zelf ook menige....... 
 
Clubtijd ga door met je goede werk!


swingstel
13-08-2013 / 01:27

  In plaats van ClubTijd te dreigen met rechtzaken zou deze club er beter aan doen naar de commentaren te luisteren die oa hier worden gepost. 
 
De commentaren die hier gepost worden zijn de MENINGEN van de gasten van de club, dus erg dom om daar niet naar te luisteren.  
 
Onze bezoekers zijn zelf oud en wijs genoeg om de onzin-berichten te filteren, evenals de posts die door de eigenaar zelf worden geplaatst..... 
 
UITERAARD worden geen meningen verwijderd zoals dat vaak wel op de websites van de clubs gebeurd wanneer die te negatief zijn (tenzij de commentaren totaal niet onderbouwt zijn, zie de regels) 
 
 
Dreigmail van de eigenaar: 
Zou u zo vriendelijke willen zijn om zelf, of uw cliënt dringend te verzoeken, de volgende zaken te regelen: 
 
1 de nonsens van clublebaron - partyplayers - en parenclub-monique te verwijderen. (wij bedoelen daarmee de nonsens berichten die door non bezoekers geplaatst zijn). 
2 het nonsens bericht verwijderen bij parenclub-monique dat geschreven zou zijn door party players! Dit is namelijk absoluut niet het geval!!! 
3 als dit allemaal niet kan in ieder geval clublebaron, partyplayers en parenclub-monique, volledig te verwijderen van uw site en hierover geen enkel bericht meer willen publiceren! 
 
Dit is een laatste poging om deze zaak vlot te trekken op een nette en vriendelijke manier. 
Mocht opnieuw actie of reactie uitblijven, dan overwegen wij clubtijd en aanverwanten in rechten te betrekken. 
 
Het kan niet zo zijn dat we tot viermaal toe een net contactverzoek doen als collega's en reactie uitblijft, maar de negatieve nonsens berichten voortduren. 


Redactie ClubTijd
12-08-2013 / 20:03

  Mensen die schrijven zoals Bennie, die wil je volgens mij ook niet tegenkomen in Partyplayers. Die wil je nergens tegenkomen.Wij zijn er morgen weer, heerlijk.


Huub en Kim
09-08-2013 / 22:18
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  Jezus Bennie, leer eens schrijven met hoofdletters, komma's en punten.Hier is geen doorkomen aan, niet te lezen.


Karin
09-08-2013 / 15:21

  ze verbouwen en veranderen zo vaak laatst zelfs geen erotiek meer in de weekenden in een parenclub wij teleurgesteld weer weg wnt we hadden blijkbaar op de verkeerde website gekeken ja dat kan ook snel als je 3 of meer web sites hebt voor 1 locatie en nu mag er in de weekende wel weer erotiek ze denken zeker dat wij klanten/gasten jojo's zijn maar zo is het niet het is jammer want het is dicht bij huis maar zo gun ik hun mijn geld niet ik moet er hard voor werken en iedere keer is het anders terwijl de eigenaren wel weten hoe het moet dat is nou zo vreemd want in lelystad veranderen ze keer op keer en in le baron heerenwaarde blijft het altijd het zelfde en daar blijven de mensen ook komen daar hebben ze ook beter personeel maar directie jullie verbouwen en steken er ontzettend veel geld in wat er nooit weer uitkomt op zo'n manier en dat is erg zonde jullie zouden eens in jullie concept tijd moeten steken en dan ook eens een keer volhouden en ga eens op zoek naar goed personeel wat gastvrij is en vriendelijk ook als het rustig is want dat is erg belangrijk want nu is het niets ik geef deze tip omdat ik graag kwam en ook een leuke tijd gehad heb bij jullie maar jullie veranderen nu veel te veel als je naar jullie toe wilt gaan ben je haast verplicht om op de site's te kijken anders krijg je een enorme verassing en ga ook niet bezuinigen op schoonmaak werkzaam heden want dat laat de laatste tijd ook te wensen over steek dan minder geld in de verbouwing mij zijn jullie voorlopig in lelystad als klant kwijt en er hoeft ook niet gezegd te worden dat dit iet wat negatieve verhaal vast van oud en of ontslagen personeel is want ik ben maar gewoon een klant die graag kwam en volgens mij als ik de namen zo lees over alle positieve berichten hier onder en naar de schrijf wijze kijk worden deze gewoon door 2 personen neer gezet  
ik wens jullie succes verder en als laatste tip ga eens in het oud personeels bestand kijken en ga daar eens mee praten toen was het namelijk gezellig minder leuke tent maar 10 keer gezelliger toen kwamen er ook nog meer mensen


bennie
08-08-2013 / 12:37
Hygiene 2
Gastvrijheid 1
Bar 2
Restaurant 2

  Wat een mooie club. Wij zijn vrij nieuw in het swingers wereldje. Maar bij binnenkomst een rondleiding gehad van een aardige dame. Heerlijk gegeten. Wat mij op viel is dat iedereen vriendelijk is.


R en R
03-08-2013 / 13:26
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 10

  Ik ga al meer dan 12 jaar naar deze locatie toe en heb veel mooie tijden meegemaakt en heb het zien veranderen van een club tot een kasteel, in al die jaren veel stellen, dames en bezoekers leren kennen ik kwam er met mn (nu ex) natasja vanaf 2000 ongeveer, op zich mooie club maar nu het een disco is mogen de prijzen voor t drinken wel wat zakken aangezien een biertje elders in lelystad 2€ maximaal is. zelfde geld voor fris. maar met 1x in de maand kinky paradise is alles allin en is het zeker te doen je hebt tenslotte onbeperkt eten en drinken . ik heb de club van eigenaar naar eigenaar zien gaan, met zn ups en downs, ikzelf vind dat de ruimtes gewoon beschikbaar moeten blijven en niet compleet weggestopt voor de ClubX disco gangers. (op slot wel natuurlijk) maar als je wat wil doen op kinky avond..is alles dicht en gesloten of vol betreft ruimtes. maar als men een klein beetje dingen aanpast is alles weer in balans. en vraag nou es doordeweeks geen entree of hooguit 5€ entree :) dan zal je zien dat het makkelijk groepen bezoekers trekt die toch wel wat gaan drinken..


Richard Ouwerkerk (Wizkid)
02-08-2013 / 15:41
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 7

  Wie gaat nu internetten in een club. 
Flapdrollen


stel
31-07-2013 / 22:59
Hygiene 6
Gastvrijheid 6
Bar 6
Restaurant 6

  Na de verbouwing is de dansvloer verbeterd, hebben ze een gezellige bar gemaakt in tropische sferen en een internet plek waar je gezellig met andere mensen kan chatten als er "even niks voor je is". De thema feesten en speciale evenementen zijn geweldig en er zijn ook gezellige dans feesten geweest voor het "gewone" uitgaansleven. Wij vermaken ons hier prima!


Jan en Birgit
31-07-2013 / 18:11

  Na een lange tijd weer eens naar Party Players geweest; hadden in een andere club gehoord dat ze de club helemaal hebben opgepimpt. Bij binnenkomst leek het wel of we in een totaal andere parenclub waren terecht gekomen. De buitenkant en entree lijkt op een oud kasteel, heel mooi gedaan. Verder zijn de toiletten splinternieuw, wat ook wel noodzakelijk was. Ook is er nu een cocktailbar maar deze was helaas niet open. Het grote matras is weg en heeft plaats gemaakt als lounge met allemaal zitzakken. Onze indruk was heel positief te noemen. Het eten was heerlijke Hollandse kost en de muziek heel divers. Kortom voor herhaling vatbaar!


Triolovers
10-07-2013 / 22:02
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 10

  Wij zijn laatst op een zondag geweest, het was een 'besloten party' bleek later, maar dat was geen probleem.  
Wij hebben er een hele leuke middag en avond gehad. Leuk publiek, veel aansluiting en veel seks!  
Nette en best wel mooie,verzorgde club. Sommige stukjes zijn nog in wederopbouw, maar het meeste nieuw, mooi en gaaf. Heel wat anders dan toen wij er 3 jaar geleden voor het eerst kwamen. 
Het eten, handdoeken en condooms was goed verzorgd. 
Wij gaan hier weer vaker naar toe!


A & R
25-06-2013 / 21:09
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  Wat jammer!!! PP is voor swingers verleden tijd. Alleen op wo t/m vr kun je overdag nog terecht alleen moet je dan voor de avond begint wegwezen! Besloten party's in het weekend, maar nog wel, zolang het duurt, de swingers dulden op de rustige dagen of dan toch nog maar een swingersparty tussendoor organiseren. Wat een zwalkend beleid! 
 
Ik wens PP veel succes met hun besloten party's! 
 
Flevoswingers


flevoswingers
19-06-2013 / 19:35

  Wij houden erg van Kinkyparty's. En zoals ze in PP gegeven worden zijn ze helemaal SUPER. Het is er altijd gezellig druk, goeie muziek, een lekker hapje eten en een all-inn-concept. Dat zijn toch dingen die ons erg aanspreken.  
Aan de club is het laatste jaar veel verbouwd. Wij vinden het erg mooi geworden en hebben het elke keer heel goed naar de zin. En met ons vaak ook de andere 200-250 kinkygangers. Alles kan en niets moet. Kortom: Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. En..........alleen gezellige stellen en geen alleenstaande mannen (een enkele uitzondering daar gelaten).  
Misschien komt het dan door de drukte, maar het personeel is op deze feestavonden altijd op en top vriendelijk. Misschien moeten jullie dan eens op zo'n avond gaan kijken? 
Succes!!!!


E.R.
17-06-2013 / 22:43
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

  Party Players als parenclub zal (net als de vele voorgangers die het op die locatie hebben geprobeerd) snel tot het verleden behoren. Je ziet aan alles dat ze nu wanhopig op zoek zijn naar een nieuwe formule om de tent draaiende te houden. Ik hoop voor ze met succes! Maarrrrr: een parenclub is het al tijden niet meer! Geen aanrader voor de (beginnende) swingerstellen dus


Helaas Pindakaas
11-06-2013 / 14:36

  heb er een super tijd gehad ben erg gastvrij ontvangen had er verder geen ervaring mee maar echt een te gekke club


bitchie73
10-06-2013 / 23:41
Hygiene 7
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 8

  PP is in de weekenden geen parenclub meer. Na talloze wijzigingen in de programering stonden we nu voor de zoveelste x voor niks op de stoep. Ze gaven op de site aan 30,- verplichte besteding voor stellen. Eenmaal aangekomen bleek het 47,50 p/p te zijn en mogen er geen sexuele activiteiten meer plaatsvinden in de weekenden. Wij zijn dus teleurgesteld weer naar huis gegaan.  
 
Door de weeks kwamen we er al niet meer, ivm slechte muziek, kwaliteit eten en veel mannen alleen. 
 
Grappig is dat ze doen aan leeftijds discriminatie iets wat bij wet verboden is in NL Mannen alleen onder de 40 betalen minder als mannen boven de 40!


D&J
20-05-2013 / 14:43
Hygiene 5
Gastvrijheid 5
Bar 5
Restaurant 5

  PP is in het weekend GEEN parenclub meer maar een gewone discotheek waar erotische activiteiten uitdrukkelijk niet meer toegestaan zijn. 
 
Nou was het het laatste jaar al verschrikkelijk rustig, dus misschien hopen ze hiermee het aantal swingers te 'concentreren' maar anders heb ik er een hard hoofd in. Jammer, want het is een hele mooie club. Wij gaan binnenkort nog eens op een vrijdag kijken of er dan wel bezoekers zijn....


LL
05-05-2013 / 21:38
Hygiene 7
Gastvrijheid 7
Bar 7
Restaurant 7

  Afgelopen zaterdag 2 februari weer eens lekker naar PP geweest. Wat een heerlijke muziek van DABLADEZ, werkelijk te gek. Een heerlijke en gezellige club! Lekker kletsen en stout doen bij de open haard! Alles kan en niets moet! 
 
Liefs 
J


flevoswingers
06-02-2013 / 19:48
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  Nu een paar keer naar de kinkyparty geweest en het was toppie,spergezellige sfeer en veel mag en niets moet drugsgebruik ben je zelf bij en dat is tegenwoordig in elke club.Vijftien jr geleden in het swingerswereldtje gekomen dus heb wel wat om me heen gezien hoor!!!! Overal zie je het gebeuren dat ze het zonder condoom doen maare daar ben je toch zelf bij!!!! Het is er op de kinkyparty echt gemoedelijk jammer dat ik zo ver weg woon :(


m
02-02-2013 / 10:01
Hygiene 7
Gastvrijheid 7
Bar 9
Restaurant 8

  zo wij gaan zondag midag weer lekker genieten 
tot zondag 
r&g


r&g
02-01-2013 / 15:15

  Zo weer een goede zondag midag gehad  
Lekker in de goede sauna en bubbelbad 
Lekker eten en gewoon gezellig  
R en g 


R en g
10-12-2012 / 10:57

  hoi 
op zondag is het er erg gezelig 
dus wij gaan weer van midag  
dus kom alle  
r en g


r en g
09-12-2012 / 11:40

  deze club heeft zijn leukste tijd gehad personeel wat hier gewerkt heeft geeft regelmatig ergens in andere clubs feestjes omdat ze hier niet meer welkom zijn maar brengen toch tussen de 50 en 70 stellen mee naar een club jammer dat ze die hebben laten lopen


hij en zij
07-12-2012 / 14:33
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Deze club is ten dode opgeschreven.En dat ligt echt alleen maar aan hunzelf.Of het personeel deze regeltjes moeten opvolgen of ze maken er zelf maar wat van.


?????
28-11-2012 / 14:10
Hygiene 2
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Wij zijn het met G en H hier verder naar beneden eens 
sinds deze mensen er niet meer zijn zijn we nog 3a4x geweest  
maar is toen erg achteruit gegaan dus we komen er nooit meer


S&H Lelystad
27-11-2012 / 15:58
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  zaterdag 24-11-2012 geweest. 
Drama erg rustig 
geen vriendelijk ontvangst 
ze denken daar dat ze god zijn helaas hebben ze geen publiek en goh? hoe zou dat nou kunnen


k&a
26-11-2012 / 15:06
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Zo op zondag maar weer een kijken  
de voorgaande keer was goed  
Tot vanmiddag jong stel r en g


R en g
18-11-2012 / 08:14

  Is zeker een mooie club ben ik met onderstaande eens alleen het personeel is bagger 
vaak kunnen ze als het rustig is niet eens de hout gestookte sauna bij houden en liggen er vaak bergen handoeken 
als je door de week komt vroeg in de avond zo rond +-19.00 uur dan word er bij de deur al gezegd door bregje van oh we hadden er niet meer op gerekend de keuken is al dicht en vervolgens word je een uurtje tot 1,5 uur later er min of meer uit gekeken terwijl er op internet bij de openings tijden staat dat ze tot 22.00 uur open zijn. 
de hot tub hebben ze helemaal verkeerd begrepen want een dompel bad is er nog warm bij nee het is er nooit druk en het zal er ook vast niet druk gaan worden want je word er gewoon uit gekeken erg jammer want het inderdaad een erg mooie club 
nu nog wat gastvrijer personeel met wat meer horeca gevoel dan kan het misschien nog wel eens wat worden. 
paar jaar terug was het drukker maar waren er ook personeels leden die erg gastvrij waren en de mensen er nooit uit keken ook al was het dan eens wat rustiger je was en voelde je altijd welkom 
Ook was er altijd tot het laatst wel een kopje soep of balletje te krijgen en als dat al opgeruimd was was er altijd wel een tosti 
en als je een puntje aan te merken had kreeg je niet te horen Äls je het niet bevalt ga je toch weg" nee dan werd er of uitleg gegeven waarom of er werd iets aan gedaan. 
je zag toen het personeel ook altijd rond gaan en alles werd ook gezien en in de gaten gehouden hier voelde je je als vrouw ook altijd veilig 
M&M en (toen de rest van de crew) we missen jullie er wel hoor  
de tent is mooier geworden en de sfeer minder 
helaas


geja en hans
15-11-2012 / 17:04
Hygiene 8
Gastvrijheid 1
Bar 2
Restaurant 1

  Wij zijn onlangs voor de eerste keer naar deze club geweest. Wij vonden de club erg mooi, goeie muziek, etc. Het jammere was dat het er echt veel te rustig was. Te weinig stellen waardoor de alleenstaande mannen te weinig keus hadden en opdringerig waren voor de paar paren die er waren (haha dat rijmt). 
Wij gaan zeker nog een keer terug en hopen dat het er dan wat drukker is.


ZwolleStel
09-11-2012 / 12:36
Hygiene 7
Gastvrijheid 7
Bar 8
Restaurant 8

  Wij komen geregeld in PP en zijn van mening dat deze club wordt ondergewaardeerd. Afgelopen vrijdag 2 november waren wij weer aanwezig. De club is bijzonder sfeervol en heeft vele leuke zithoeken en kamers waar je je kunt terugtrekken. Daarnaast is er op vrijdagavond een dj aanwezig die heerlijke muziek draait. Wat dat betreft zijn alle ingredienten aanwezig om zo'n club tot een succes te maken. Jammer genoeg hebben de swingers dit nog niet ontdekt. En laten we wel wezen, leuke, lekkere en veel bezoekers maakt dat zo'n club gaat leven. Laten we hopen dat dit gaat lukken! Jammer dat in het club oordeel niet gevraagd wordt naar de ambiance! Daar scoort PP naar onze mening hoge punten.


koppeltje flevoland
07-11-2012 / 18:44
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  het is hier zeer kliekerig 
we komen bij veel club's en overal maken we makkelijk kontact behalve hier nu 5 keer geweest en ook niet weer


leuk koppeltje
30-10-2012 / 19:15
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  zondag midag erg goed en gezellig 
we gaan zeker vaker


r en g
29-10-2012 / 11:04
Hygiene 7
Gastvrijheid 7
Bar 7
Restaurant 7

  Perfecte club! 
En we zijn al in véél clubs geweest maar , niet wetende dat in Lelystad zo,n leuke én mooie club bestond! 
Alles erop en eraan van sauna,s tot bubblebad. 
Perfect restaurant en goede bediening. 
P.s. voor degene die zo negatief zijn over deze club....gezelligheid maak jezelf, niet een club.


Een couple...
10-10-2012 / 00:59
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 10

  Er word veel drugs gebruikt. 
Natuurlijk wel in meer club's 
Maar Als er mensen eerst op de vingers getikt worden op hun drugs gebruik en dan later door de eigenaresse gevraagd word of ze 2 pilletjes voor hun hebben slaat wel alles 
voor ons dus nooit weer


B & A
07-10-2012 / 02:52
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Party Players heeft een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Met haar all-inclusive systeem staat men nooit voor verrassingen achteraf! 
 
hahahah het is iedere keer een verassing als je komt er verandert altijd wel iets hahah hoie durven ze bovenstaande tekst te plaatsen


jannes
08-09-2012 / 18:43
Hygiene 2
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  na lange tijd maar weer eens geweest 
wat een ramp 
weer een make over ondergaan en geen sfeer 
gastvrijheid is ver te zoeken zeker als je als enige er nog bent kunnen ze je de deur wel uit kijken terwijl ze volgens de internet site nog een aantal uren open zouden moeten zijn 
nee voor ons voorlopig niet meer 
iedere keer een make over zonde van jullie poen mensen zorg maar voor gastvrijheid en sfeer kost niet zo veel en levert meer op 


mike en bar
12-08-2012 / 18:22
Hygiene 1
Gastvrijheid 3
Bar 1
Restaurant 3

  Wij zijn een poosje minder in partyplayers geweest maar komen er nu weer geregeld. De club heeft een make-over gehad en is erg leuk geworden. Het is er schoon, de mensen die er werken zijn erg aardig en de prijs-kwaliteitsverhouding meer dan prima. Het all-in systeem is losgelaten, maar wij zijn met zn tweetjes vaak rond de 30-35 euro kwijt. Daarvoor heb je een hapje en een drankje, speelkamers in overvloed en leuke mensen in de club.  
 
Het is voor ons in de buurt, en komen er graag even 'n paar uurtjes in het weekend. Door de weeks zijn er naar onze smaak teveel loslopende mannen, maar dat komt omdat onze voorkeur daar niet naar uitgaat (we gaan naar een parenclub om paren te ontmoeten). Overigens nooit last mee hoor, een enkel handgebaar is voldoende om ze te laten verdwijnen.


Ik en Hij
13-06-2012 / 20:01
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 7

  Maar wegblijven!!!


P&C
19-03-2012 / 12:01

  Ik snap niet dat er mensen klagen over de vrijgezellen.Sommige ergeren zich al als ze al in dezelfde ruimte staan.Ga dan alsjeblieft naar een club waar op die dag dan geen mannen alleen mogen komen.Maar daar is de prijs dan ook naar. In clubs waar geen mannen alleen mogen komen is de prijs ook meestal veel hoger.Dus niet zeuren!!!!!


P&C
19-03-2012 / 12:00

  Na een pauze van een jaar weer terug maar helaas is de club veel minder geworden. Onveilige sex, overal gebruikte condooms, opdringerige kerels. De inrichting is fantastisch maar daar blijft het ook bij. Personeel is afstandelijk, niet echt gastvrij. Helaas, we rijden wel om naar wieringerw..... Jammer want het is een mooie club. Wel leuke stellen maar niet echt druk.


jomar
19-03-2012 / 04:24
Hygiene 3
Gastvrijheid 3
Bar 4
Restaurant 6

  25/02/2012 voor de 1e keer naar Partyplayers geweest, na jarenlange ervaring met vrijwel alle clubs in NL. 
Na alle slechte recensies oa hier, toch zelf benieuwd naar wat de club te bieden had.... Onze mening is helemaal niet zo slecht als hieronder beschreven!! 
Vriendelijke ontvangst, direct een rondleiding gekregen en daarna omkleden in de grote en nette kleedruimtes. Vriendelijk personeel aan de bar, alle gewenste drankjes beschikbaar en een leuke grote Papegaai als clubhuisdier! Een gezellige dansvloer met goede DJ (Pedro) en leuke zithoekjes verdeeld over de begane grond met uitzicht over de dansvloer. Rookruimte apart beneden met zitbanken en open haard. Het hele pand is zeer groot met zeer veel ero-ruimtes, allen met een leuk thema en netjes ingericht! Er werd een gedeelte verbouwd waar nog een dansvloer zou komen en extra bar, ook dit weer erg ruim opgezet. Lekkere jacuzzi aanwezig en sauna. Het leuke aan de club is dat je rond kunt lopen door het gehele pand, zonder trappen e.d. en niet verwacht zoveel ruimtes en kamertjes tegen te komen! Wij vonden het wel mooi ingericht met het kasteel-thema en vinden dit een van de mooiere en grotere clubs van NL! Van de prijs hoef je niet te schrikken....min 20 euro besteding voor stellen. Verder geen entree-geld, gratis koud/warm-buffet, broodjes aan de bar en gebruik van alle faciliteiten! Wij waren met 5 personen en nog geen 100 euro kwijt...!! Inderdaad, het is wel vrij rustig en veel heren alleen, maar ik zou zeggen: neem wat vrienden mee en maak het zelf gezellig! Er waren wel enkele stellen Als dit wat meer bekendheid zou krijgen is het zeker een hele leuke club, voor een zeer betaalbare prijs! Voor dit geld kun je niet thuis op de bank blijven zitten.... Wij gaan zeker terug iig, op 31 Maart is er een BI-party waar wel drukte wordt verwacht, dus mijn mening....ga gewoon eens kijken....het is echt zo slecht nog niet!


Clubbers
01-03-2012 / 09:20
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 9

  We worden stapelgek van telkens weer al die wijzigingen in de pp. Je kan hier niet heen zonder op de site gekeken te hebben. Eigenaar en personeel is niet vriendelijk (slechte klantenbinding) en meestal is het een dooie boel. Jammer, want eerder was het een leuke gezellige tent. Het bubbelbad is lekker en de keuken prima, maar het beleid is waardeloos.


Christina
25-02-2012 / 13:47
Hygiene 8
Gastvrijheid 5
Bar 6
Restaurant 9

  Tijd voor een eerlijke recensie, want kunnen we mensen die een 1 geven serieus nemen? Een 1 is niet ondermaats (dat begint al bij een 5,4) maar slechter dan slecht en dat vond ik het zeker niet. 
Gisteren ben ik (30 jr.) er met mijn vriendin (23 jr.) er geweest.  
Het is er best groot. Elke keer ontdekte we weer nieuwe ruimtes om plezier te beleven en doordat het zondag was, zouden niet eens alle ruimtes open zijn. Het heeft niet de meest moderne uitstraling, maar alles ziet er goed en schoon uit. 
 
De muziekkeuze was zeker niet de onze. Bij de bar oude klassiekers die bij een pornofilm zouden kunnen en in de bdsm speelruimte muzak. Een muzak versie van ‘Somewhere Over the Rainbow’ werkt niet echt voor onze lusten. Pas toen we weggingen draaide ze Happy Hardcore, iets wat we dan wel weer kunnen waarderen, maar meer voor het dansen dan de seks. 
 
Wat moet ik zeggen over het publiek. We waren de jongste, maar voelde ons niet te jong omdat er genoeg rond de 40 waren. Op 1 wat oudere vrouw en een man (die er voor het eerst er was) na, voelde we ons niet erg aangetrokken tot anderen. De meeste mensen waren niet onze types en miste een stijl of uiterlijke schoonheid. Door onze leeftijd en schoonheid konden we weinig alleen zijn. Iets waar je naar een tijdje wel even naar snakt, maar het is begrijpbaar dat mannen blijven kijken of er toch niet een kans is even te mogen. Ze hielden zeker genoeg afstand waar we ook neukte en niemand die zomaar te dichtbij kwam, zelfs niet in de grote orgie ruimte.  
De mensen waren wel heel eerlijk en gezellig. Leuke gesprekken dus en dat maakte wel dat we ons thuis voelde.  
 
Dan het eten; dat mag je zelf bereiden, maar dat vind ik alleen maar leuk. Er was een plaat waar je op kan bbq’en (en ja dan moet je wel uitkijken met spattend vet), genoeg vlees en andere extra’s zoals tosti’s, ijs, vers fruit, brood enz.  
 
Natuurlijk zijn er dingen die me negatief opvielen. Bubbelbad had veel te veel chloor en was niet heel schoon, het personeel zou wel eens een rondje mogen lopen om te zien of alles goed gaat en schoon blijft, maar echt veel meer kan ik niet bedenken.  
 
En dit alles zeker voor de prijs die we betaald hebben. Want wat was onze rekening voor dit alles? Een dag met zijn 2en in een parenclub, met sauna en vele ruimtes, gratis gebak, eten, koffie en samen 8 drankjes: 20 euro. 20 euro!! Dat is 10 euro per persoon; dat betaal ik normaal voor 8 drankjes alleen! Nee echt, voor die prijs zou je 10en moeten geven qua prijs/kwaliteit verhouding. Dit kunnen ze vast niet lang volhouden, dus zullen ze de prijzen vast verhogen, maar ons hoor je niet klagen.  
 
We hebben een heerlijke dag samen gehad. 


MB
13-02-2012 / 21:55
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 7

  nou idd een aflopende zaak denk ik 
 
geen dresscode meer 
duurder nu moet nu entree betalen 
dan nog eens een minimale besteding 
lopen steeds meer in kleding 
nog even en dan de prostituees er weer in en het is weer een le baron 
dus met andere woorden ze WAREN goed bezig 
ook het personeel is niet meer wat het geweest is 
waar is het gezellige personeel van eerder gebleven? 
zijn zelfs die gevlucht?


erik
17-12-2011 / 15:44
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Vroeger was het een leuke gezellige club. Maar nu, nooit meer gaan we er naar toe. 
Bijna geen bezoekers meer. Single mannen in hema onderbroek, gemiddelde leeftijd ligt erg hoog, barpersoneel, wat een drama. De keuken...keuze is ook niet meer wat het is geweest. En dan de kamers, hygiene is ver te zoeken en alles heeft echt een flinke opknapbeurt nodig.  
Dresscode hanteren ze niet meer. En nu, nu moet je en betalen om binnen te komen en ook nog eens een minimale besteding hebben voor drank. En achteraf krijg je nog eens een flinke rekening gepresenteerd. 
Waar zijn ze nu mee bezig? 
Aflopende zaak als je het mij vraagt.


P&M
13-12-2011 / 11:46
Hygiene 2
Gastvrijheid 2
Bar 2
Restaurant 2

  Geen all in systeem meer, of ik ff 42,50 euro bij wou betalen. FF niet natuurlijk. Ik heb 3 drankjes zelf besteld, de rest kreeg ik, of ik die ook ff wou betalen, dacht ik echt niet. 
Veel medelanders daar, als ik die wil zien of wippen ga ik wel naar het buitenland. Dooie boel daar, jaren 60 muziek, mensen we leven in 2011, bijna 2012.  
Dress code hebben ze niet daar, iedereen loopt met kleding aan daar. 
Is geen parenclub, maar een slecht lopend buurtcafé. 
NOOIT meer natuurlijk he! 
Milena


Milena
13-11-2011 / 22:11
Hygiene 2
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 2

  Voor heen was het een leuke club, maar aangezien ze daar niet weten wat ze willen gaat het steeds meer achteruit.  
Ik heb ze gevraagd waarom ze steeds wijzigen, als antwoord kreeg ik, "als het je niet bevalt dan ga je toch ergens anders heen" Dus naast geen bedrijfsplan, weten ze ook niet wat klantenbinding is. Kwam er al jaren! Ik ga daar nooit meer heen. Er is genoeg dat wel leuk en stabiel is.


katja
12-11-2011 / 21:53
Hygiene 2
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  mag de naam parenclub niet hebben


ex bezoekers
30-10-2011 / 22:01
Hygiene 5
Gastvrijheid 3
Bar 3
Restaurant 5

  Volgens mij is het een club die ze niet van de grond kunnen krijgen. 
Iedere keer te veel veranderingngen. 
Dan weer de prijs dan weer met handoeken dan weer met aktieve mensen dan weer met muziek dan wel party's dan geen party's het gezellige personeel is al weg. 
En nu de dresscode weg bij deze wij ook afscheid. 
Mensen hebben jullie wel eens van een bedrijfsplan gehoord? 
Dat is iets waar je je in grote lijnen aan houd maar hier lijkt het wel een op hol geslagen navigatie 
Die iedere keer enorm bij stuurd van noord naar zuid naar west naar oost enz enz. 
kort om een stuurloos schip. 
Wij worden er gek van als bezoeker zijnde dus we hebben nu een ander leuk clubje ontdekt en zijn daar nu te vinden


Robert & Eva
27-09-2011 / 14:09
Hygiene 2
Gastvrijheid 1
Bar 2
Restaurant 2

  sinds er een personeels wisseling heeft plaats gevonden kunnen we onze draai er niet meer vinden de ontvangst is niet meer zoals we gewend zijn en de gezelligheid is er alleen nog maar als er een feest is van Kinky paradise en bi party verder is de club erg achteruit gegaan ook de keuken is erg terug gelopen net als de bar vaak staat er niet eens iemand achter zijn ze aan het roken voor een half uur ofzo we zijn tegenwoordig in een drijvende club te vinden


jason en angela
13-09-2011 / 22:35
Hygiene 3
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  cijfers zeggen genoeg


cris en hennie
28-08-2011 / 18:26
Hygiene 4
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 2

  Over onze ervaring kunnen wij kort zijn, een vaste groep beurt bewoners wachten U op ( goedkoop buurtcafé), komen waarschijnlijk nog Gratis naar binnen ook, drinken Gratis, eten Gratis, Wippen Gratis, als jong stel ben je prooi daar. Veel alleenstaande mannen, leuke club als je de 50 gepasseerd bent(oude mannen genoeg daar).


natalie & dave
18-08-2011 / 21:02
Hygiene 3
Gastvrijheid 1
Bar 2
Restaurant 3

  2 ervaringen 
De 1e x hadden we met een ander stel afgesproken.  
qua ruimtes is er voldoende aanbod en variaties. Ook het enorme bubbelbad is erg leuk om te starten. De ontvangst was mwhoh... als aktief stel kun je gratis naar binnen, dan krijg je een bandje om. Aangezien wij met z'n 4tjes pret wilde hebben daar niet voor gekozen.  
aan de Bar lang wachten op je drankje, er zat geen vaart in, soms was de bar onbemand, maar stonden ze wel met z'n drietjes in de hal... of ze zagen je niet staan. Wel de brulapen die naast je kwamen staan en hun drankbestelling even doorschreeuwden... niet echt ons volk dus. Lachen dat je zelf je vlees moet braden bij PP; sta je in je lingeriesetje de spetters te ontwijken, maar het had wel iets. Misschien wel handig om dan niet de plaat op het hoekje aan te doen, maar de middelste, kun je makkelijker met meerdere omheen staan. Het is dat onze date een heerlijk stel is, dus hebben ons absoluut wel vermaakt en er was wel wat activiteit in de ruimtes, in tegenstelling tot gisteravond. 
Omdat we niet veel keuze hebben qua PC's in de buurt kozen we ervoor om toch naar PP te gaan, vanwege de variatie aan ruimten. Monique was dicht en C4P heeft weinig te bieden.  
Helaas viel het erg tegen, de ruimtes waren nagenoeg leeg, weinig actie. Veel alleengaande mannen die, als je maar even je kont lichtte achter je aan liepen als vliegen op stroop. Begrijpelijk als je een hoop geld moet neerleggen, dan hoop je op enige actie. Maar maak eerst ff contact (tip) vinden de meeste stellen wel zo leuk (en niet zoals die ene heer die meteen begon met "even voelen aan je benen" "mag ik je schatje noemen" Ik werd gewoon gekeurd! De manier van contact maken beviel me niet.. Gats zeg en daarbij; ook al zei ik; ik heb geen klik met je, dit wordt niks, doorblijven gaan.... De verhouding stellen/alleengaande mannen was 20-80 % voor ons gevoel en wij zijn er nog net niet uit weggerend. 
Maar wel vroegtijdig vertrokken. Het was echt een teleurstellende avond voor ons.


Feel4it
31-07-2011 / 14:43
Hygiene 7
Gastvrijheid 4
Bar 4
Restaurant 6

  Beloven sex garantie, had het dus kunnen weten. 
Had beter naar de hoeren kunnen gaan. 
Overal vies tapijt. 
Toilet schoon maken hebben ze daar nog nooit van gehoord. 
Ga je niet voor je lol naar toe. 
Vaste ploeg mensen (buurtcafe). 
Heel stil (behalve de vaste bewoners) 
(tokkies en floders) 
Jaren 60 muziek. 
Restorant wel ok. 
Hebben sm kamer (heel vies tapijt) 
Het bubbelbad stonk heel erg. 
Gemiddelde leeftijd 50 jaar


d. hansen
24-07-2011 / 01:05
Hygiene 1
Gastvrijheid 3
Bar 3
Restaurant 6

  Lees toch wel heel wat negatieve ervaringen van mannen alleen. Na een hele tijd niet meer in Lelystad te zijn geweest herinneringen aan gogo nuts op gaan halen bij PP. Het was er erg rustig maar iedereen was vriendelijk, de gastvrijheid uitmuntend en een goed "restaurant" na eerst even e.e.a. aan te kijken ook actief geweest met 1 van de vrouwen die daar alleen was en later op de avond met een stelletje waar later nog een paartje bij kwam en we met zijn 5-en heerlijk verder zijn gegaan. Heerlijke avond gehad en zeker ook zijn geld waard. Tja mannen, kom je alleen is het altijd afwachten hoe de avond verloopt maar bij een negatieve ervaring heb je daar ook zelf de hand in hoor. Top Club. Kom binnenkort weer, alleen of met vriendin.


dave
15-07-2011 / 00:11
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  Afgelopen zaterdag onze 1e party player kinky party ervaring. 
Nou, wij zijn wel positief. Al hoe wel de club er op de foto's beter uitziet dan dat ie in het echt is, bleek ook nu weer dat je party people nodig hebt voor een party.  
 
De sfeer was uitstekend, overal gebeurde wel wat. Lekker sjansen met mensen om je heen. Singel mannen schijnen er ook te lopen en daar zagen we tegenop. Maar daarvan geen last gehad (deze keer). 
 
Het bar personeel werkt hard! Ruimt constant op, is vriendelijk en beleefd.  
 
Complimenten (ook aan de gasten)


doet er niet toe
04-07-2011 / 10:55

  Laten we eerlijk zijn mensen !!! 
Staat hier boven duidelijk voeg je eigen ervaring toe. 
En niemand gelooft 3 zeer positieve ervaringen op een dag als je er 10 reacties in een jaar krijgt. 
Ik, alleenstaande man, 36 jaar, heb me laten overhalen naar Lelystad te gaan. Laat ik nou net deze vrijdag ( 1 juli 2011) zo stom geweest te zijn om daar naar toe te gaan, 75 euro armer. Je weet wel, die man, die uit ellende de ene na de andere sigaret maar ging roken in een hokje in de kelder. 6 koppels en allen maar mannen, leeftijd 55+ daar. Waar waren die geweldige koppels met hun reacties hier onder.  
Leuk om je cijfer hier om hoog te halen, allen ik heb geen positieve ervaring gehad precies op die dag. Kan me niet aan de indruk ontrekken, dat deze reacties van de club zelf zijn. 
Ik wou ze een 5 of een 6 geven, maar bij deze een dikke onvoldoende. 
P.S. Ik vond de ijs machine wel OK.  


manneke36
02-07-2011 / 23:34
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Bedankt lekker stel uit Amsterdam voor de geile bi-ervaring vrijdag middag. Kom zeker vaker in PP


Singel man
01-07-2011 / 21:27
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 7

  Voor de eerste keer naar parenclub geweest !!! Gaan we zeker vaker doen.


Bart en Marjanne
01-07-2011 / 21:23
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Wij komen regelmatig in de pp en vinden het een hele gezellige mooie en schone topclub met een leuke open binnenplaats die prachtig verbouwd is/wordt en bovendien met een prima keuken/restaurant, dus wij snappen niet wat er te zeuren valt. Er is een ruime sauna en bubbelbad en brandschone kamers met handdoeken en condooms; als het ergens een zooitje is komt dat dan waarschijnlijk omdat iemand zijn/haar eigen troep niet heeft opgeruimd na het sexen. Wij hebben al heel veel geile avonturen beleefd.


fryskpearke
01-07-2011 / 20:49
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Enorm geslaagde avond in Lelystad bij Party Players. 
 
Enkele weken geleden zijn wij eens gaan kijken bij  
Party Players in Lelystad.  
Na de wisselende ervaringen hier op de site wilden we het toch eens met eigen ogen zien. 
 
Bij binnenkomst melden we even dat we hier nieuw waren en kregen ,van de dame die ons ontving, een uitgebreide rondleiding. 
 
Daarna omgekleed bij de kluisjes en richting de bar gegaan. 
 
Wij waren er omstreeks 21.30 uur en het was al gezellig druk, niet bomvol,maar hing goede sfeer. 
 
We hebben een Topavond gehad daar..leuke stellen van allerlei leeftijden (wij zijn vaak de jongste),maar dat was nu zeker niet het geval! 
 
En ja, er lopen daar inderdaad single mannen rond ,maar onze ervaring is dat ze heel beleefd en gezellig zijn en zeker niet opdringerig.  
 
Ook het restaurant is naar onze mening prima in orde. Er lag vers fruit, vlees om te grillen, stokbrood en een heerlijke surinaamse schotel met kip, rijst etc.  
Verder werd er ook in het bargedeelte van alles geserveerd durende de avond.(snacks) 
 
Later op de avond hebben we ons heerlijk vermaakt met een ander stel en ook nog met een single man, kan niet anders zeggen dat we het Top gehad hebben en zeker nog een keer richting Lelystad gaan..(is voor ons dik uur rijden) 
 
Ons oordeel is dan ook een dikke 7! 
 


stel(30/35)
29-06-2011 / 13:20
Hygiene 7
Gastvrijheid 7
Bar 7
Restaurant 7

  altijd vaste bezoeker geweest van Party Players, dus weet waar ik over praat. Tent is ten dode op geschreven, niemand komt er meer, eten is zeer slecht gewoorden ( maar dan kom je niet voor), werken vrouwen die betaald worden voor sex (oma`s), koppels komen er bijna niet of komen nooit meer terug, veeel opdringerige allenstaande mannen, muziek jaren 60. Hebben een chat waar op ze stellen en allenstaande mannen probeeren te loken om te komen, maar zitten vaste mensen op die verhaaltjes vertelen dat het leuk is en druk, ONZIN. Komt bijna niemand meer, op vrijdag en zaterdag gemiddeld 18 mensen incl. personeel. Hele leuke club met arrogant management, veel oude mensen is net een bejaarde club. 
de reactie hier onder wordt door de manadement zelf geplaats. 
 
is reis, tijd en geld NIET WAARD.


ex-vaste bezoeker lekkerding
18-06-2011 / 13:43
Hygiene 3
Gastvrijheid 1
Bar 3
Restaurant 1

  Gisteren ben ik voor t eerst alleen naar PP geweest, na eerst 2 keer vergezeld te zijn. Het is mij een raadsel waarom de club op zaterdag zo rustig is en waarom er zo n lage beoordeling uitkomt. De sfeer is okee, ook voor een vrouw alleen. De ruimtes zijn prima, mijn favoriet is de jacuzzi of de heerlijke bank bij de open haard. De bezoekers zijn okee en van alle leeftijden en, nog belangrijker, in verhouding!! Dus niet overwegend oud of overwegend "gezet" maar echt gevarieerd. Ook de alleengaande mannen waren netjes en zeker niet opdringerig..  
Natuurlijk is het niet zo mooi en gelikt als sommige grotere clubs, maar deze club verdient echt beter, ze hebben de faciliteiten, leuk personeel en een goede prijs/kwaliteit verhouding, dus geef deze club, net als ik, een kans mensen1!!


sandra
12-06-2011 / 14:15
Hygiene 7
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 7

  Als je sommige reactie zo aan het lezen ben. Vraag je je wel eens af wat verwachten die mensen nou… 
Partyplayers en dan weer goed dan weer slecht, vind dat daar ook wel een op geregeerd mag worden.. 
Single mannen die als het ware de club zo afstempelen van waardeloos, geeft mij meer de indruk dat ze niet aan hun trekken zijn gekomen en dit afschuiven naar de club.. 
Misschien eens naar je zelf kijken waarom je het niet naar je zin hebt gehad… 
Dit geld trouwens ook voor de stellen die opmerkingen hebben. 
 
PartyPlayers is een leuk, gezellig en mooie club. 
De mensen die er komen zijn veelal spontaan en wat hier ook al werd beschreven… laten je in je waarde. 
Of je nu dun, dik, groot, klein of wat dan ook ben, ze maken rustig een praatje met je en accepteren iedereen zoals ze zijn. 
Daar mogen meerde clubs wel eens een voorbeeld aan nemen. 
 
Als je voor het eerst naar PartyPlayers gaat en je aangeeft dat je voor het eerst ben krijg je wel degelijk een rondleiding.. maar ja als je niets zegt… het is natuurlijk niet aan je voorhoofd af te lezen van ik ben NIEUW. 
 
Wat ik kan adviseren is om gewoon eens lang te gaan en ervaar de gezelligheid van PartyPlayers. 
En vergeet de verhalen hier. 
 
En voor de prijs hoef je het zeker niet te laten want zeg zelf… als stel €50,- all-in vind je nergens. 


M&A
15-05-2011 / 14:43
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 8
Restaurant 10

  Redelijke en vooral grote club. Als nieuwkomers in deze club kregen we geen rondleiding of uitleg iets wat we bij andere clubs wel gewend zijn. De toiletten worden tussendoor niet schoongemaakt. Bestellen aan de bar ging ondanks dat er niks te doen was langzaam en onprofessioneel. Met weinig middelen is hier meer van te maken. Ditzelfde geldt voor de keuken overigens. Wij hebben ons prima vermaakt en gezien de prijs was het prima al verwachten wij in dit soort bedrijven geen rondslingerende gebruikte condooms op de bedden.


Visitors
08-05-2011 / 21:03
Hygiene 4
Gastvrijheid 5
Bar 5
Restaurant 5

  Ben er geweest, gastvrij ontvangen door de gastheer peter erg super, was nog vroeg en nee ben alleenstaand en alleen daar ook geweest maar ondanks alle kritiek ik zeg gewoon doorgaan en wat verwacht je van een paren club ik vond het er schoon en erg beleefd en zeer vriendelijk publiek ik heb genoten dank nogmaals. En ja 75 euro is wel aan de prijs maar goed je krijgt er alles voor als je wil toch. 
 
Gr. Brandon


brandon
12-01-2011 / 16:52
Hygiene 7
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 6

  We zijn afgelopen vrijdag (12 nov 2010) voor de eerste maal in Party Players geweest. Na even zoeken (Tom Tom geeft wel juiste weg maar niet locatie) aangekomen. Ontvangst was prettig en hartelijk. Na betalen (€50 + €10 borg voor sleutel) omgekleed en naar de bar gegaan. Niet echt druk, in verhouding nogal wat heren alleen. Wat te drinken genomen en daarna samen een rondje gemaakt door de club. Zag er goed uit, voldoende ruimtes, maar weinig actie. Terug gegaan naar de bar en nog wat gedronken. Goede rustige muziek, stond zeker niet te hard. Hierna naar een van de relaxruimtes gegaan en heerlijk met elkaar gespeeld en lekkere seks gehad. En alleenstaande man probeerde ongevraagd contact te hebben, maar na hem te hebben aangegeven dat we dat niet wilden, geen probleem meer gehad. Zo de avond lekker door gebracht. Daarna een wens van mijn lieve vrouw in vervulling laten gaan. Seks met een gekleurde man. Ze vond het heerlijk, maar wel op ons verzoek.  
Al met al een lekkere avond, niet te druk, maar toch wel lekker. We gaan zeker vaker naar deze club.  
Prijs oké,  
Een paar lekkere hete vrouwen die aanwezig waren hebben er een lekkere natte geile boel van gemaakt, klasse, bedankt!! 
Minpuntje is wel dat er op een paar plaatsten condoomverpakkingen rondslingerden en een aantal gebruikte handdoeken werden door de gebruikers niet opgeruimd. 
En er lag ergens in een hoek een gebruikt condoom (naast de prullebak) 
Kus Ma and Arn


Ma and Arn
14-11-2010 / 20:13
Hygiene 7
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 7

  Als alleengaande man tch weer eens wat nieuws proberen naast mijn vaste clubbie in Beek en Donk en de stoute schoenen aangetrokken en naar Lelystad vertrokken. 
Bij aankomst heel gastvrij ontvangen door de ( eigenaar ? ) dus dat begon lekker. 
Binnengekomen bij de kleedruimtes zag alles er toch niet zo netjes uit als het er op de website uitziet. 
Oude versleten vloerbedekking en de toiletten zijn ook even snel in elkaar gezet zo lijkt het. 
Binnen bij de bar lang moeten wachten voordat m'n kluissleutel werd aangenomen en ik wat te drinken kreeg. 
De dame achter de bar had er zelf denk ik ook niet zo veel zin in want echt vriendelijk deed en keek ze niet. 
Na wat drinken toch maar even gaan rondlopen en wat ik zag was toch niet je van het. 
De inrichting leek op die van een bordeel i.p.v. een parenclub zoals de eigenaars het noemen . 
Overal zijn kleine kamertjes in elkaar gebouwd en de geur van hout was overal te ruiken. 
In de ene gang was het erg koud en in de andere gang weer bloedjeheet. 
Toen bij het bubbelbad aangekomen waar een heel groot bord boven hangt van "geen sex in de pool" maar er zaten toch verschillende stellen in die in de pool met de oudste beweging ter wereld bezig waren en daar omheen allemaal vieze rukkende oude mannetjes. 
Dus er maar niet in gegaan om geen ziektes op te lopen en even een sigaretje te roken. 
Nou de rookruimtes waren ook al niet veel beter. 
Open electriciteitsdozen, vieze vloer en banken om op te zitten.  
De mensen ( veelal 40+ )waren ook niet echt vriendelijk want als je wat tegen ze zei dan werdt je ook aangekeken alsof je van Mars kom. 
Mannen!!!! Bij deze wil ik gewoon even kwijt dat niet elke man gelijk je vrouw wil neuken als hij tegen je begint te praten!!!!!! 
 
Nog even tot slot : ik zeg gewoon alles platgooien daarbinnen en vanaf de grond weer alles opbouwen dan wordt het misschien nog wel eens een keer wat en kun je het echt een parenclub gaan noemen. 
 
Als je het niet zo serieus neem met de hygiene dan gewoon naar dit bordeel gaan. 
Zeker geen 75 euro waard en zeer slecht bevallen. 
Heb mij hier alleengaande man niet echt op mijn gemak gevoeld! 
Mij zie je hier je niet meer !


Bezoeker
03-10-2010 / 18:15
Hygiene 1
Gastvrijheid 2
Bar 4
Restaurant 5

  Wij hebben een uitstekende ervaring in deze club. 
Iedereen wordt in zn waarde gelaten of je nu een maatje meer hebt of slank als een den maakt allemaal niet uit ,je kan daar echt jezelf zijn. 
Verder staat hygiene hoog in het vaandel,en je hoeft je geen seconde te vervelen,de tijd vliegt daar. 
Verder is de prijs voor wat je krijgt echt acceptabel. 
Echt een aanrader,ook voor beginnende stellen. 


Tweeharten
18-09-2010 / 17:30
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 9

  Geen amateurprosti's? Duh, ze krijgen er gewoon voor betaald. Ik geef de club in deze opzet een jaartje of 2 en dan -alweer- onder een nieuwe naam verder. Ik vind het zeer matig met meer wappers dan swingers. Geen topper al met al. Veel arrogante stellen.


Weekendlover
18-09-2010 / 12:53
Hygiene 6
Gastvrijheid 4
Bar 5
Restaurant 5

  Deze club heeft GEEN amateurprostitutie meer! 
 
Het is een laagdrempelige club, heel ontspannen en erg gezellig! 
 


valerie
18-09-2010 / 12:09
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

 
 
 
Fata-Morgana (8.0)
Inn Joy (8.0)
Monique's Parenclub (8.0)
Mystique (8.0)
Club Organza (7.0)


Laatste 25 ervaringen:

club: Fun 4 Two
We waren keurig op tijd vanaf het hotel (10 minuutjes rijden) vertrokken maar de navigatiesystemen hadden wat moeite de juiste locatie te vinden. Om 2...
lees meer >>


club: PartyPlayers
We twijfelen. Een club of een bordeel. andere clubs zijn direct herkenbaar een parenclub dit is een verkapt bordeel. Vrouwen met munt en hoedje om te ...
lees meer >>


club: Drie Angel
Wij bezochten op een zaterdagavond Drie Angel. Het was er bijzonder rustig.... maar ondanks dat troffen we een leuk stel, en dat maakte veel goed. We ...
lees meer >>


club: Devils & Angels
woensdag geweest voor de 2 de keer . 
eerste keer op een zaterdag . 
zaterdag avond .geweldige avond .erg druk .en gezellig actief .goede muziek...
lees meer >>


club: Inn Joy
Weer een leuke gezellig avond gehad 14-07 op de donderdag Bi avond. 
Paar leuke stellen binnen die graag meerdere mannen lieten kijken maar ook mee...
lees meer >>


club: Fun 4 Two
Prettige club 
Al een aantal jaren komen wij bij Fun4Two. Na de wisseling van eigenaars hebben wij geen negatieve verandering ervaren. De club is n...
lees meer >>


club: Drie Angel
Als er 1 club is met een heel zwaar gecensureerd gastenboek is dan heb je hem bij deze club te pakken. Een kleine kern van ex Temptation gasten en een...
lees meer >>


club: Mystique
Afgelopen weekend weer eens naar Mystique geweest en we hebben genoten. Nadat mijn vrouw eerst met een donker gekleurde man sex had hebben we samen me...
lees meer >>


club: Devils & Angels
Ik kom regelmatig naar deze fantastische club en snap dan ook niets van de negatieve reactie's. En de eigenaren van dronkenschap beschuldigen gaat ech...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Zaterdag 18-6-16 geweest wat is dit een Zeer slechte club zeg, overal losse kabels en keuken al om 01 uur leeg geen eten meer te krijgen vanaf die ti...
lees meer >>


club: Drie Angel
Zijn hier in het verleden een paar keer geweest, was nooit druk maar toch gezellig. We houden ons hart vast nu Petra van de Temptation hier ook mee in...
lees meer >>


club: Amourette
Na een aantal jaren weer eens gaan kijken op de zaterdag bij amourete. Wat viel ons dit tegen zeg. 10 stellen en een aantal singel mannen. Totaal geen...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Leuk, al die recensies hier. 
Wij zijn laatst geweest naar PP, op een woensdag, om 15u: de hele weg stond helemaal vol met auto's. Daar hadden we n...
lees meer >>


club: Kasteel Waterloo
Tijdje geleden in deze club geweest. Veel vollere vrouwen daar. 
Helaas ook een overschot aan mannen.
lees meer >>


club: Mystique
Heb 2juni ( alleenstaande man ) een bezoek afgelegd. Het was super gezellig en actief. Mensen van alle leeftijden en zonder kapsones. Dus gang bang is...
lees meer >>


club: Devils & Angels
In onze vakantie's komen we hier regelmatig, echter omdat we er niet zo vaak komen dus zien we het ook in deze club een heel stuk rustiger worden.
lees meer >>


club: Inn Joy
Woensdag 25-5 zijn we met zijn 2e bij de Inn joy geweest. Het was die avond koppels voor koppels. Ze wisten niet of het druk zou zijn omdat dit pas de...
lees meer >>


club: Amourette
Sonja(blond, blauwe ogen, normaal postuur, d cup, 42jaar) en Theo(grijs, bruine ogen, normaal postuur , 55 jaar) op zaterdag 14 mei naar L`amourette g...
lees meer >>


club: Sameplace
We zijn er inmiddels 3x geweest en vinden het een heerlijk geil café. Soms wat te weinig actie, maar we hadden gelukkig elkaar. Heel netjes, vriendeli...
lees meer >>


club: Pleasure 2 Gether
We waren op een vrijdagavond in deze club ! We zijn een stel van middelbare lijftijd mijn man is bi en ik zelf hetero !! We kwamen al gauw aan ...
lees meer >>


club: Devils & Angels
Ben hier nu 2 keer op de woensdagavond milf avond geweest, moet helaas cocluderen dat de aanwezige stellen op deze avond alleen vermaak aan de bar heb...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Leuke club voor mensen die van sex houden in open ruimtes. Heerlijke geile zondag middag gehad. Geen last van opdringerige mannen of vrouwen, komen pa...
lees meer >>


club: Inn Joy
Afgelopen zaterdag zijn we hier voor de eerste keer geweest. Na wat grotere clubs te hebben aangedaan nu eens de Innjoy. 
We hebben onze ogen werke...
lees meer >>


club: Fun 4 Two
We zijn zaterdag in de fun geweest eerste indruk was heel goed t eten vonden wij matig en voor deze intree prijs zelfs slecht  
Na lekker gedanst t...
lees meer >>


club: Inn Joy
Op vrijdagavond zijn we er hartelijk ontvangen en geile kontakten gehad met andere stellen. leuke niet al te grote actieve doeners club.
lees meer >>

Heart Ball Gag
€ 19.95 € 15.96
EasyGlide Waterbasis Glijmiddel 500 ML
€ 22.95 € 14.95
EasyGlide Waterbasis Glijmiddel 1000 ml
€ 29.95 € 18.95
Amped Ass E-Stim Cock & Ball Strap Met Anaaldildo
€ 79.95 € 29.95
Bear Beginners Bondage Set
€ 39.95 € 22.95
Glanzende Body Met Netstof Zijkanten
€ 39.95 € 22.95
Main Squeeze Vicky Vette
€ 67.95 € 61.16
PA-5000 Kuisheidskooi met Piercing - Zwart
€ 69.95 € 62.96
Close2You Paso Masturbator
€ 79.95 € 71.96
Fleshlight Girls - Tera Patrick Tease
€ 79.95 € 57.00