- Home
- Topclubs
- Clubs zoeken
- Chatten
- Afspreken
- Links
- Sex Shoppen
- Bingo / Poker
- Contact
  Ervaringen

 
Naam: Drie Angel
7.0
Adres: Gochsedijk 7
Plaats: 5853 AA Siebengewald
Provincie: Gelderland, Nederland
Telefoon:
Website: http://www.swingclub3angel.com

Swing/Lustclub Drie Angel is een niet te grote, maar vooral GEZELLIGE Swing&lustclub die GRENSOVERSCHRIJDEND anders is. 

Lees alles over Drie Angel >>


Voeg hier je eigen ervaringen met Drie Angel toe

  Wij bezochten op een zaterdagavond Drie Angel. Het was er bijzonder rustig.... maar ondanks dat troffen we een leuk stel, en dat maakte veel goed. We waren erg te spreken over het eten dat op tafel kwam. Daar was veel aandacht aan besteedt. Wat ons tegenstond was de arrogantie waarmee eigenaar Jan de dames overdadig begroet, en de heren die erbij waren compleet negeert. Stuitend! Gastvrijheid was belabberd, onvriendelijk barpersoneel annex deejay. Pluspunten: hygiëne en eten. Minpunten: weinig te beleven, en ronduit slechte gastvrijheid.


R en L
25-07-2016 / 10:07
Hygiene 8
Gastvrijheid 2
Bar 5
Restaurant 8

  Als er 1 club is met een heel zwaar gecensureerd gastenboek is dan heb je hem bij deze club te pakken. Een kleine kern van ex Temptation gasten en een paar "vaste" gasten van 3angel zelf laten je doen geloven dat het er sinds Temptation gesloten is, het er met de benen buiten hangt.  
Nou bij de Temp was niemand en bij de 3 angel was ook bijna geen volk. Dus 1+1=2 
Lege club en bijna lege club maken niet ineens een hele volle club, mensen laat je niet bedonderen door het gastenboek. Of ga er zelf eens naar toe om onze ervaring te delen. 


Bloos
04-07-2016 / 12:36
Hygiene 8
Gastvrijheid 1
Bar 5
Restaurant 4

  Zijn hier in het verleden een paar keer geweest, was nooit druk maar toch gezellig. We houden ons hart vast nu Petra van de Temptation hier ook mee in zit, daar zijn we ook een paar keer geweest en daar was niemand binnen, we hopen dat Jan en Annie het niet zo vergaat in de toekomst, foute boel is dit!


L&M
19-06-2016 / 12:31
Hygiene 6
Gastvrijheid 6
Bar 6
Restaurant 5

  Ontzettende aardige eigenaren, die heel goed snappen hoe het allemaal werkt. Complimenten. Het was op dat moment niet erg druk, maar ik heb de tijd van mijn leven gehad. Ook de hapjes waren perfect. Niks mis met de hygiëne en wij gaan er zeker binnenkort weer naar toe. Tot gauw!


P & W
05-11-2015 / 10:19
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  heel mooie zaak, helaas een erg zuinig uitbater, schrale drankjes aangelengd bier (misschien een beetje overdreven) maar in ieder geval veel te duur voor wat ze te bieden hebben vandaar dat het er ook nooit druk is. ook niets te eten en dan absurd hoge entreeprijzen en veel gelul over andere mensen en clubs, wij nooit meer!


nogeenstelleke
03-07-2015 / 19:31
Hygiene 8
Gastvrijheid 6
Bar 4
Restaurant 2

  Wij zijn een stel die, weliswaar in het verleden, veelvuldig bij 3-Agel zijn geweest. De eigenaren meten zich de laatse tijd een arrogantie aan of ze een top club zijn, vergelijkbare met werkelijke andere topclubs in het land. Helaas ik moet ze teleurstellen. Hun toegangsprijzen hebben ze hier wel op aangepast. Bezoekers let op, laatje niet pakken. 
Stelletje


stelletje
22-10-2014 / 15:10
Hygiene 7
Gastvrijheid 8
Bar 5
Restaurant 3

  Gewoon top. 
 
Geweldig hoe men afstand hield en respectvol waren. 
Heerlijke sfeer en niets moet.  
 
Mocht je voor een all you can eat maaltijd gaan, stop dan ff bij een Mcdrek ofzo. Want de hapjes zijn meer dan prima! Gauw effe vorkje prikken en weer verder genieten. 
Ook niets gemerkt van afrekenen met extra drankjes. Ook daar komen we niet voor. 
 
Voor de eerste keer heeel goed bevallen. 
 
Grts


C&R
30-07-2014 / 21:50
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  We hebben via deze site een paar clubs bekeken en ook bezocht. Helaas was door de negatieve reacties op deze site, onze keus niet op de drie Angels gevallen. Dat heeft als voordeel gehad, dat we wel wat ervaring hebben in andere clubs. (niet dat die tegenvielen) 
De Drie Angels is gewoon super bevallen. Punt! 
Ja het is een tikkie gek soms, maar daar moet je van houden. Met gek bedoel ik eigenlijk prettig gestoord. In de positieve zin! Mensen hebben plezier en dat stralen ze uit. Is meteen een gerust gevoel, dat men zich kan en mag uitten! 
 
Dat is onze ervaring en onze mening. We hebben er geen belang bij een club af te zeiken, of op te hemelen. 
 
We willen alleen aangeven dat het een leuke sfeervolle club is. En al dat gemauw over het keukentje en losse prijzen pfff. Is volgens ons gewoon goed. Klein bordje, lekker hapje effe bijtanken en klaar. Wil je een grote all you can eat maaltijd? Wellicht even een McDrek (ofzo iets) aandoen voor je/jullie binnen komen. (maarja dan zit je zo vol, dat je alleen maar aan de bar wil hangen en uitbuiken hahaha)  
 
Trouwens nog een reuze compliment voor de mede bezoekers, is de afstand die er wordt gehouden. Keurig netjes wachten of we wel of geen contact wensten. Een gebaar was al genoeg en geen ene keer nee hoeven zeggen! Men hield zelf gepaste afstand.Top!!!


R&C
15-07-2014 / 20:51
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  Oud, Dik, Travo, Gay ziet de eigenaar liever niet komen maar laat het toe puur voor de poen en achteraf worden deze mensen flink belult. Dun en knap dat is wat hij wel graag ziet komen en die komen ook wel (soms) maar worden aan de achterdeur betaald of op zijn kantoortje. Let maar eens heel goed op zijn gedrag ...... zo doorzichtig allemaal. De eerste kaar dat je daar kom hoef je niks te doen maar een 2de of 3de keer wordt er wel wat van je verwacht. Nee! geef ons maar een gelegenheid waar echt niks moet maar alles mag wanneer WIJ zin hebben.


Yeah
03-04-2014 / 22:06

  Als jong stel 3 weken geleden onze eerste clubervaring gehad bij DrieAngel en het was in één woord geweldig!!!! De eigenaren zijn heel hartelijk en oprecht. Je kunt hier lekker jezelf zijn en je word meteen in de club opgenomen. De club is mooi en erg hygiënisch. Het eten is niet erg uitgebreid maar wel erg smakelijk! AL met al een aanrader voor iedereen, jong, oud, dik, dun, bi, hetero, gay, travo maakt allemaal niet uit!


B&N
27-03-2014 / 23:33
Hygiene 9

  Geweldig nette en verzorgde maar kleine zaak, helaas zelden of nooit auto's op de parking, wij zijn er verschillende keren naartoe gereden en weer omgedraaid. Heeft teveel vreemde pogingen gedaan om op zijn eigen manier succesvol te worden, echter lijkt dit niet gelukt. ALs de entreeprijzen leuker waren zou het een groot knus succes kunnen worden ...... Gelukkig lijkt hij heden ten dagen weer wel echte ALL INN prijzen te hanteren :)


SWINGERS4LIFE
13-02-2014 / 10:43
Hygiene 10
Gastvrijheid 8
Bar 7
Restaurant 5

  Wij zijn de laatste tijd een aantal malen geweest en is ons zeer goed bevallen. Vriendelijk personeel, eten is niet uitgebreid echter wel heel goed verzorgd. De goede en cleane verzorging zie je in de hele club terug.


Stel Limburg
11-02-2014 / 07:25
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

  We zijn al een paar keer geweest en hebben het altijd erg naar onze zin, spontaan barpersoneel en een nette gelegenheid. We zijn een stel van 33 en 39jaar


Petra en Richard
10-02-2014 / 14:35
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 7

  De site is shotdown!!!!!!!!!, weet iemand wat er gebeurd is. Falliet misschien?


jon
02-01-2014 / 23:54

  afgelopen weekend kennis gemaakt met de 3A....... 
WAUW! mooie, schone en gezellige club........respectvol.......en de gasten.......tja.......bloedgeil! heerlijk dus!!


mimi
06-11-2013 / 13:52
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Het is helemaal geen geheim.Iedereen kan van iedereen het ip-adress opzoeken, das helemaal niet zo moeilijk om dat na te gaan.Dus niemand is hier anoniem en op een gastenboek ook niet. 
Geen punten want zijn hier nog nooit geweest.


C
26-10-2013 / 14:27

  honderste ervaring......man man wat een kinderachtig geleuter van een kinderachtig persoon die zijn zin niet krijgt!!! 
De clou van een parenclub is met jou anoniema gezeik helemaal verdwenen.Jij weet niet hoe het werkt in een club...zeker niet als je mening niet is bijgeschroeft naar jij zelf zegt je hondertste ervaring....man ga een leven zoeken of ga achter de geraniums....daar hoor jij thuis met je eeuwige gezeik over de 3a ..... 
 
Jan en Annie...blijf doen wat jullie doen...alsjeblieft...want jullie hebben ons geleerd onszelf te zijn....ook na de hondertste heerlijke ervaring...


hoezo anoniem....iedereen kent ons duh
26-10-2013 / 10:27

  Zal ik de 100ste ervaring dan maar schrijven? Oke doe ik, maar die is niet positief te noemen. Kijk vooral naar hun gastenboek en lees alles vooral. Bovenaan staat > Aanmelden kan Anoniem via de mail.. maar mag ook op ons Gastenboek, maar onder een bericht van een gast staat > we hebben na onderzoek de naam van dit meisje en haar telefoonnummer verwijderd...Als schrijvers denken op deze manier grappen te kunnen uithalen op ons gastenboek, waarschuwen wij dat het ip adres bij ons bekend is. Dus hoezo anoniem.... Ja ja kijkbuismensen hierdoor zijn al vaker mensen in de problemen geraakt. Als je dit allemaal zo lees dan wil je toch niet eens meer naar die club en meld je zeker niet aan, want bij een probleem ben je zwaar "Het haasje" Buiten dat ze lopen wel te zeiken over clubtijd en de negatieve ervaringen die men hier deelt "Wie de schoen past .... (ook zo'n uitspraak van hun en lees vooral het verhaal erachter) O Ja! check gerust dit IP adres "No Problem" want na horen zeggen doen ze bij de Drie Angel niet anders en weten ze zo info van gasten te achterhalen o.a. adres en woonplaats! 
 


Reactie anoniem
25-10-2013 / 20:39

  Wij zijn als stel voor de eerste keer naar een club geweest en hebben de 3A daarvoor gekozen. 
Wij moeten heel eerlijk zeggen het was niet druk maar waar is dat nog wel, maar de sfeer is super en je wordt als nieuwkomer meteen opgenomen in de club door iedereen aanwezig. 
Diegene die slechte recensies schrijven hier; BEN JE ER WEL GEWEEST????? de prijzen staan goed aangegeven, de club is schoon, hygiënisch en de eigenaren zijn erg vriendelijk. 
kortom onze eerste keer was super en niet waar we door mensen op deze site een beetje bang voor waren kliekjes ed. 
Wij kunnen de club zeker op vrijdag aanraden voor stellen die nieuw in de wereld zijn. respect staat heel hoog in t vaandel bij de 3A. 
Ze gaan ons zeker terug zien. 
 
Voor mensen die twijfelen waar heen te gaan een tip, doe net als wij; kijk rond en trek je eigen plan.


B & B
11-10-2013 / 22:09
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 9

  Jammer dat we mensen zoals bistel1975 nog niet zijn tegengekomen in de 3a....misschien omdat ze bang zijn dat ze zich kunnen vergissen!!!kom es keer kijken in de leukste gezelligste club....waar het respect voor mensen heel hoog staat....xxx



20-09-2013 / 19:19

  Wat een super club...wij kwamen drie weken geleden voor het eerst binnen en voelde ons gelijk top....dus besloten om de week erop weer te gaan...en jawel weer een super avond...je kunt heerlijk uit je dak gaan zonder aangekeken te worden...geen kliekjes zoals je vaak ziet...het eten was heerlijk....om het kort te houden gewoon super daar. Tot gauw


Ed en Ka
28-08-2013 / 15:12
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  WAAUUUW :Dit is de eerste parenclub die in korte tijd zoveel van concept is veranderd, Ik ga binnenkort als alleengande man daar kijken en ik zal zeker hier op de site vertellen wat ik ervan vond. ik ben trouwens een ervaren parenclub bezoeker. en ik ben zwart. dus ik hoop dat ik naar binnen mag. we zullen zien. tot snel.


jon
24-08-2013 / 21:42

  Iedereen heeft recht op een eigen mening,maar dat eeuwige gezeur over drankjes en perse seks moeten hebben ga ik nu even de wereld uit helpen! Regelmatig kwamen wij in andere clubs waar je je buitengesloten voelde doordat er groepvorming was, Dit hebben wij bij 3A vanaf het begin nog nooit mee gemaakt. Wat de drankjes betreft ; ga eens naar een gewone kroeg; daar reken je heel wat meer af na een avondje drinken en ik durf te wedden dat je daar oplet wat je weggeeft....nogal niet wiedus dat er een systeem gemaakt is om dat een beetje binnen de perken te houden! Dan dat gezeur over verplicht seks hebben: Wij komen er nu twee jaar en nog nooit is ons op welke manier dan ook verplicht om seks te hebben met een ander. Klinklare onzin, wij hebben seks wanneer we willen en met wie wij willen. Rommel, zoals handdoeken en rondslingerende condooms heb ik nog nooit gezien. Evenmin de eigenaren in beschonken toestand of stoned. Iemand voelt zich thuis in een club of niet en als je het gastenboek goed leest werd er verwezen naar een kegelbaan door een bezoeker en niet door de eigenaren....Komt ook nog eens bij dat als je het gastenboek WEL goed had gelezen dat je dan had geweten dat er wel degelijk onder de gasten een zeer gezonde (niet-verplichte) sexbeleving is....Zeker de laatste tijd zijn er goede feesten met heerlijke muziek en een heerlijk stel gezellige 'open-minded'poeple...Als je het lef hebt kom je eens op de vrijdag of zaterdag langs,,,,je zult zien dat je met gevoelige spieren en zonder stem naar buiten gaat....gewoon omdat jij dat zelf wilde beleven...en niet omdat er een eigenaar zou zijn die jou vertelde dat je dat moest doen .Heb het lef om te komen en ik zal er zijn om je te laten zien dat daar niets moet,alles mag en dat je in 3A WEL jezelf MAG zijn.....heb het lef......


James Bond1976
22-08-2013 / 19:11
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Daar hebben ze het over een nieuw programma, maar de zaterdagavond is gelijk gebleven net als de zondag de vrijdag is na de donderdag gegaan, wat is er nou daadwerkelijk veranderd? dat de vrijdagavond niet meer toegankelijk is voor mannen alleen......... wat een nieuw programma zeg en hier zullen ze wel weken over nagedacht hebben :) maar hoe zou deze keer de drank worden afgerekend? muntjes met polsbandjes, afvinken, all in, fair use of zouden ze daar ook WEER een nieuw systeem in hebben, waarschijnlijk krijg je nu knipkaartjes :) Ja je moet wat he als 95% alleen aan de bar blijft hangen en de kosten van het drank gebruik de pan uit springen! Nee! geef ons maar een echte swingersclub waar ze een vast beleid hebben en waar je nog echt voor de sexbeleving gaat en zelf bepaal wat je doe en er ook geen eigenaar is die je na boven kijkt of je zelf aanspreekt of er nog wat gedaan wordt....... er staat zelfs in het gastenboek kegelen doe je op een kegelbaan en paren in een parenclub of dat de swingers echt dom zijn omdat niet te weten.... zo zie je maar hier MOET je seks hebben met andere!


BiStel1975
17-08-2013 / 15:03

  Ik denk dat je tegenwoordig ver moet zoeken naar een club met sexbeleving.Of je moet kilometers ver rijden of het zijn allemaal oudenvandagen die er zitten.


Ptrck
06-08-2013 / 15:29

  Al lang en breed geen doenersclub meer en meer een club voor alle ouderen onder ons. Weer een verandering van thema's en beleid. Ook wij haken af en gaan op zoek na iets wat stabieler in het leven staat en waar de mensen nog komen voor de sexbeleving. LoveDuo xxx


LoveDuo
05-08-2013 / 22:12
Hygiene 2
Gastvrijheid 1
Bar 2
Restaurant 2

  Onze ervaring was niet optimaal vooral omdat we achteraf wat drankjes moesten afrekenen, we hadden n.l. meer gedronken als dat bij de all in prijs inzat je heb daar 2 termen all in en fair use in beide gevallen mag je gewoon bij betalen als je iets meer drink als normaal we hebben er niet gegeten want zag er allemaal niet zo toppie uit beetje het idee van kant en klaar maaltijden die je in de oven opwarmt. Verder mooi bubbelbad maar onder de 37 graden en niet zo fris water erin. De kamers boven worden verder niet bijgehouden tussendoor en stapel het vuil zich op van condooms, papiertjes ect. ect. we hebben ook sterk de indruk dat het merendeel daar zo stijf staat van de pillen incl. de eigenaren dat het ze verder allemaal niet boeit wat er gebeurd. Als je goed luistert kraakt de eigenaar openlijk swingers af die het niet zo doen zoals hij verwacht. Succes verder maar ons niet meer gezien.


G en H
23-06-2013 / 16:06
Hygiene 1
Gastvrijheid 2
Bar 3
Restaurant 1

  wij waren er voor het eerst zonder enige andere ervaring. we werden erg goed ontvangen en er waren hele lieve stellen. gelukkig niet allemaal van die modepopjes voor ons was de avond helemaal top!!!


d&r
01-06-2013 / 21:33
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  We zijn in veel clubs geweest maar hebben hier een erg leuke avond gehad, vrijdag 17 mei. Van de hier genoemde negatieve opmerkingen hebben wij niets gemerkt. Andere bezoekers waren vriendelijk en we hebben heerlijk boven genoten. Mannen zijn niet opdringerig en vragen alles netjes, dit hebben we bij andere clubs wel anders meegemaakt. Het restaurant is niet uitgebreid maar wel goed en als we willen eten gaan we wel naar de bistro. Al met al een fijne sfeer wat we maar van weinig clubs kunnen zeggen. Het deur beleid is prima, er worden gereduceerd mannen toegelaten, nu is het zo dat wij ook niet dol zijn op clubs waar 30 mannen zijn en 4 stellen, dus hier zijn wij op onze plaats. Wij gaan hier zeker weer heen. Groetjes Moniek en Sebastiaan 33 en 39jaartjes jong :-)


Moniek en Sebastiaan
29-05-2013 / 22:11
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 8
Restaurant 8

  wij roken graag een sigaret en dat kan en mag daar aan de bar maar om dan aangesproken te worden door gast J.... dat hij dat niet leuk vind en die zich ook met andere zaken bemoeit stellen wij niet op prijs. De arrogantie straalt van hem af en doet net alsof de club van hem is. in deze club is het ook niet meer erg actief en druk al doet het gastenboek anders vermoeden. ze hanteren een all in tarief maar achteraf mag je wel even bij betalen voor de drank nee.... deze uitbaters snappen volgens ons het woord all in niet helemaal. en wat er allemaal zit zijn vriendjes van de uitbaters een vaste groep die daar vastgeroest zijn


Onze ervaringen
26-05-2013 / 15:13

  Nee eigenlijk klopt het niet dat mannen alleen minder betalen dan een stel.Nog nooit gezien.


P&C
23-04-2013 / 19:57

  Allemaal Lidel producten zelfs de redbull en imitatie drank die ze in merkflessen doen en dan denken dat mensen dat niet proeven ach hemel hoe belazer je de klanten. als man betaalde je voorheen op de donderdag 100 euro en nu nog maar 25 euro en als stel betaalde je 25 euro en nu 35 euro nee deze club is echt slim bezig noem het maar >vanhetpadjeafclub< en zo zie je vele mannen en stellen niet meer terug in het vanhetpadjeafclub.


Swingman40
04-04-2013 / 13:57

  Wat een rare club, we zijn hier geweest en we mochten naast de entree die we betaalden en net zo aan de prijs is als bij andere clubs maar 5 drankjes drinken op basis van fair use. Maar drink je mixdrankjes dan krijg je maar drie drankjes en sterke drank nog minder. Wat een sof was het voor ons zeg. Inkoop kost dat allemaal niets, bier uit een flesje en fris van een grote supermarkt. Eten is een soort fingerfood buffet en stelt ook niet zo veel voor. Dat hoeft voor ons ook niet, komen niet in een club voor het eten, maar het concept slaat wat ons betreft de plank helemaal mis. Het publiek wat er komt is nu ook niet dat je zegt gezellig, dus helaas komen we hier niet meer terug. Een avondje club is gewoon een all-in prijs waar je ook komt. Fair-use GELUL.


DABE
01-04-2013 / 09:46
Hygiene 8
Gastvrijheid 5
Bar 4
Restaurant 5

  Wat een geneuzel zeg met dat afvinken van de drankjes! en op donderdag betaal je als stel veel meer als een man alleen ... nee deze club slaat echt de plank totaal mis en buiten dat de gemiddelde leeftijd gaat echt omhoog richting de 50 jaar en men laat alles maar toe wat benen heeft ook bemoei de eigenaar zich met alles en iedereen.


GuHe
31-03-2013 / 21:21
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Als je bij hun op de site "vergelijk" aanklikt kun je lezen hoe ze andere clubs afkraken, hoe het niet moet volgens hun.Als mensen "thuis gaan wappen"en "dan niet stilstaan bij de gevolgen".Wat de mensen vooral thuis doen moeten ze zélf weten.En "clubs die mannen aanzien als een bordeel."Bah wat misselijk om zo andere clubs af te kraken als clubeigenaar zelf zijnde.Je dient juist als eigenaar iedereen in zijn of haar waarde te laten wat andere mensen doen, je kunt het er niet mee eens zijn maar uit je als club-eigenaar niet zó.Neeee, bij jullie is het allemaal wél goed geregeld.Met jullie "fair use" en "amateur-prostituees".Jullie gaan het niet redden in inderdaad deze dure tijd, want als mensen écht naar een luxere club willen gaan ze wel naar de bekende clubs.


H&M
23-03-2013 / 13:03
Gastvrijheid 1
Bar 1

  Hoi saampies. 
We zijn het helemaal met jullie verhaal van a tot z eens, clubs welke het onderste uit de kan willen hebben krijgen in deze tijd de deksel op de neus. Voor ons is Innjoy de perfecte club met goede prijs/kwaliteit verhouding Temptation ook leuk, maar minder aktief en meer discotheek, maar als je daarvan houd perfect.Amourette kennen we alleen van horen zeggen.


Tijgertje&Co
08-03-2013 / 19:11

  Veel klachten van alleengaande mannen.Is niet goed.Maar ze hebben wel gelijk.Kijk naar Innjoy,Temptation,Amourette, vooral Innjoy waar veel aktie is,is de prijs all-inn, en da's niet duur vergeleken bij Drie-angel.


Saampies
08-03-2013 / 11:05

  @Robert, Het is toch wat he als je als egotripper geen drankje weg kan geven? ben jij nou de type man die als hij een date heeft met een vrouw de vrouw alles laat betalen?


Henkie
08-03-2013 / 10:24

  Voor de eerste keer deze club bezocht , netjes en schoon, maar wat vreemd was is dat je bij een all-in prijs maar 5 consumpties krijgt. Beetje raar, want als singel man betaal je al de hoofdprijs en dan krijg je op de koop nog maar 5 drankjes voor de hele avond die zo'n 7 uurtjes duurt, dat is nog geen drankje per uur. En als je boven bent geweest heb je echt wel zin in een colaatje of biertje, om gezellig nog meer mensen te leren kennen. Het beperkt voor een man alleen ook de gezelligheid omdat je geen drankje weggeeft als je een leuk stel of dame ziet omdat je aan je eigen consumpties denkt. Dat heeft niets met ongedwongenheid en gastvrijheid te maken. Jammer, op zich heeft de club wel potentie, maar ik moet echt nadenken over een tweede keer.


Robert
04-03-2013 / 10:49
Hygiene 8
Gastvrijheid 5
Bar 5
Restaurant 6

  Bullshit zo moet je niet rekenen.Er zijn clubs waar je hetzelfde bedrag betaald en dan is het onbeperkt drinken eten,condooms handdoeken.etc.Dus als je dáár dan alle drankjes ervan rekent kom je nog lager uit.


Ben
22-02-2013 / 11:22

  wij zijn een 5-sterren-club????ze durven dat nogal te zeggen.wie bepalaald dat, 5-sterren.de club is te duur .wat je ervoor krijgt wat je ervoor betaald.zal moeilijk zijn in deze tijd.er zijn clubs die kwaliteit entree-prijs veel beter zijn.de club is niet slecht maar wel te duur.


gerard
21-02-2013 / 19:03
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 7
Restaurant 6

  @Leon10 en Mar10, Het is erg droevig en zelfs zielig dat je daar iets over schrijft, want wat je schrijft klopt ook niet eens het is n.l. zo, als stel betaal je 60 euro entree op een zaterdagavond daarin zitten 5 drankjes p.p. dan krijg je het eerste drankje van de club en het laatste drankje ook dus maakt dat op 7 drankjes p.p. als je er gemiddeld 2 euro per drankje af haal van de entree prijs dan betaal je 32 euro voor het eten, handdoeken, condooms en gebruik van de facaliteiten van de club ..... kortom een koopje daar rij ik graag 100 km voor. Buiten dat is het er ook nog een GEILZELLIG en als je voor de drank alleen kom ga eens na een kroeg en vertel dan even wat je dan moet afrekenen op een avond? Deze club verdiend het niet om zo afgerekend te worden door mensen die alleen komen om te drinken! Het is dat er geen 11 tussen staat anders hadden ze van ons die punten zeker gekregen en dat verdienen ze ook!


Doeners
21-02-2013 / 13:56
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  wat een rare zaak, wij bezoeken graag alle clubs een keer maar hier gaan we dus echt niet naartoe, als ik op een zaterdagavond naar een parenclub ga waarvan ik niet weet of er wel een paar leuke mensen zijn, stellen of singles dan ga ik de gok niet nemen om 100 km te rijden en dan 60 euro te schokken voor 5 glaasjes drinken, echt te absurd voor woorden!


Leon10 en mar10
15-02-2013 / 23:00

  Ja, dat mag ook wel.Op Angelslustdag 100 euro!!!En dan ook nog fair use.En dan ook nog te bedenken dat er amateur-prostituees werken.


Freek
06-02-2013 / 10:21

  Ben afgelopen week voor de eerste keer bij drie_angel geweest, was uitermate verrast van de openhartigeheid in deze club. Als alleenstaande man duurde het niet lang voor dat ik werd "opgenomen" tussen de verschillende koppels. Het duurde dan ook niet lang voordat ik boven lekker lag te rollebollen met een bijzonder mooie vrouw! 
Er was volop actie, het leek alsof alle kamers contimue bezet waren met geile stelletjes.......ik kwam ogen en handen tekort.... :-)  
Weet niet wat er allemaal in het verleden is gebeurt, maar voor mij is dit een echte topclub. Ik ga hier vaker terugkomen!! 
 
Jeroen


jeroen
05-02-2013 / 11:40
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 7
Restaurant 7

  Als je iets nieuws probeert, dan heeft dat tijd nodig voordat het gaat lopen.Als je iedere keer verandert gebeurd dat niet.Dat betekent ook voor de club zelf.Je moet tegenwoordig met een goed concept komen anders kun je het wel vergeten.


Mem
30-01-2013 / 23:17

  Je kan rekenen wat je wil maar deze club zit echt in zwaar weer en dat hebben ze zichzelf aangedaan door steeds weer te veranderen van opennings dagen en tijden. Zo zijn ze gestopt met de angelsdagen en met de gangbangs men probeerd iets en hou dat een aantal maanden vol en dan gooi men het roer weer om dan niet op zondag open en dan weer wel dan weer van zo laat tot zo laat en dan weer andere tijden kortom een continuiteit zit er niet in. Ook verandering van de entree prijzen doet niet goed en wat al zeker niet goed doet zijn de muntjes wat een gedoe zeg met z'n polstasje rondlopen en voor je het weet jat iemand anders je muntjes eruit als je hem even op de bar of bed laat liggen. Als je hier na toe gaat en je denkt 50/60 euro kwijt te zijn kom je echt bedrogen uit vooral als je iets meer wil drinken als normaal en laten we eerlijk wezen de leeftijds categorie wat er komt ligd ergens tegen 45 jaar aan en dat onhygienisch de boel onder spuiten aan de bar of op de dansvloer van een vrouw of meerdere vrouwen is niet echt fijn om te zien of mee te maken. Na een aantal bezoekjes houden wij het hier voor gezien en zoeken liever iets waar men wel hygienisch is.


Stel30
30-01-2013 / 10:32

  het was wederom gezellig en gastvrij zaterdag. thanks


stel37oost
16-12-2012 / 12:19
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  Wat is het moeilijk voor mensen om niet alleen de min punten te vermelden. Wij bezoeken diverse locaties en waarderen dat wat ons geboden wordt. Dat wij bv in een lokatie op maandag wel vinden wat we zoeken en niet op de zondag wil niet zeggen dat deze lokatie minder is. Mijn advies voor de klagers, kijk rustig rond en vul het in zo je/jullie het zelf willen. Mogelijkheden genoeg in NL anders geef het voorbeeld en begin je eigen toko. Wij ervaren deze club op de voor ons geschikkte dag als heerlijk avondje uit waarin de prijs, kwaliteits verhouding goed is. 
succes met het zoeken en hopelijk veel genot/plezier 
spontaan stel.


spontaan stel
11-12-2012 / 09:48
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 9

  Aan het rekenwonder hieronder: 
Je zegt zelf 10000 per club per jaar en 3 regels verderop ineens 10 klagers van de 260000 voor deze club. Klagen is lastig voor de overige 250000 swingers als ze er (terecht) nooit komen he? Maar mijn berekening gaat ook mank hoor (vraag gerust verder voor meer uitleg). Ik wil er alleen maar mee aangeven welk niveau je in deze club mag en kan verwachten. Wij zijn er onlangs geweest en we kunnen geen pluspunt verzinnen. Echt een afknapper! Niet doen mensen! Rij liever een paar kilometers extra en zoek een club waar je ook daadwerkelijk één van die 260000 swingers tegen het lijf loopt.


KloptNiet
02-12-2012 / 23:35
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Er zijn ook swingers die de grens overgaan naar Belgie en Duitsland.En zo ook andersom.


Swingers
01-12-2012 / 13:36
Hygiene 6
Gastvrijheid 5
Bar 5
Restaurant 4

  aantal swingers 260000 
aantal clubs in nl 26 
aantal per club 10000 
aantal per week 192,3076923 
aantal per dag vr-za-zo 64,1025641 
aantal klagers 10 van de 260000 


klopt
01-12-2012 / 09:24
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  "Nederland heeft ongeveer 260000 swingers, gemiddeld is dit per club 10000 bezoekers gedeeld over 52 weken en 3 weekenddagen, gemiddeld dus 65 swinger-paren op een vrijdag zaterdag of zondag." 
 
PROEST! Ga eens gauw terug naar school


Loesje
30-11-2012 / 08:50
Hygiene 3
Gastvrijheid 4
Bar 5
Restaurant 4

  Statistieken. 
De kans dat je echt een leuke avond kunt hebben is groot. 
Met name omdat een klein aantal users van dit forum alleen de slechte ervaringen willen delen. 
Aangezien het eerste bericht 1.5 jaar geleden is geplaatst en er in totaal 63 reacties zijn van gemiddeld 18 clubgangers is de kans groot dat je jezelf een leuke avond kunt bezorgen zeer groot. 
Nederland heeft ongeveer 260000 swingers, gemiddeld is dit per club 10000 bezoekers gedeeld over 52 weken en 3 weekenddagen, gemiddeld dus 65 swinger-paren op een vrijdag zaterdag of zondag. 
Deze laatste groep hoor je niet klagen op een forum, echter swingers klagen niet, de klagers zijn in de minderheid. 
Dus zaterdag zijn we er weer. 
 
Greets………………………… 


statistiekstel
29-11-2012 / 22:55
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  Ik snap best dat sommige clubs het moeilijk hebben & zeker bij 3Angel merkte ik dat 't afgelopen jaar er steeds minder mensen kwamen, zelfs 't aantal bezoekers liep terug bij de populaire bukkake-parties. 
Dit werd mede veroorzaakt doordat de "dame" die dit organiseerde vaak nogal snel gepikeerd was over in mijn ogen vaak "onbenullige" dingetjes. 
Ik vond 't overigens ook erg jammer dat ik later van 'n regelmatige bezoekster hoorde dat zij gevraagd is om ieder weekend te komen & dat ze daarvoor betaald zou worden. Ondanks dat zij dol is op sex wilde ze niet dat 't 'n verplichting werd & dat ze zich op die manier hoer zou voelen. 
 
Nou al met al "trekken" ze nu 'n totaal ander publiek, maar echte swingers zullen hier hun neus voor ophalen.


Swingstel
25-11-2012 / 13:43
Hygiene 7
Gastvrijheid 6
Bar 6
Restaurant 7

  Ik schrijf dat ér parenclubs zijn die op bepaalde dagen sexgarantie geven.En bij Drie-angel worden ook dames betaald.Weet ik van een insider.


Wij2
21-11-2012 / 23:20

  @Wij2, 
 
Waar staat dat er sexgarantie gegeven word dan? Jou info is dus uit de lucht gegrepen en niet op de waarheid berust. Doe eerst je huiswerk en kom dan terug met bewijzen.


Defence
21-11-2012 / 10:43

  Dames die betaald worden door de eigenaar om met vrijgezelle mannen te sexen zijn ook hoeren.En steeds meer parenclubs doen daar aan mee. 
Daarom zijn er ook parenclubs die 100% sexgarantie kunnen geven.Als dames niet betaald worden, ook niet door de eigenaar, kunnen ze dit ook niet geven.


Wij2
20-11-2012 / 15:14

  @Wij2 
 
Wat een compleet onzin verhaal, waar haal je die wijsheid vandaan? dan of lees je de site van Drie Angel / Angelslust niet goed of je trek zomaar een conclusie die nergens op is gebaseerd. 
 
Volgens mij is het nog altijd zo dat als je in een hoerentent komt je direct afreken met de dame in kwestie waar je wat mee doet en dat is in de Drie Angel niet het geval. Ook vrouwen hebben behoeftes wellicht nog wel meer als de mannen, heb je daar weleens aan gedacht? 
 
Wij vinden het een super club zowel in het weekend als door de weeks en welke dag of tijdstip je ook komt het is er altijd Geilzellig en daar genietn we van.


Defence
20-11-2012 / 10:16
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Dat vinden wij dus jammer.Om hoerententen te runnen onder de naam parenclubs."In het weekende parenclub en door de week hoerentent.Vinden wij als swingersstel moeilijk te verkroppen, ook al zijn het op andere dagen.Je ziet het steeds meer dat eigenaren van parenclubs dit doen om het allemaal draaiende te houden.Dat er dames zijn die bv alleen naar een club gaan (doen mannen ook) snappen wij, maar dan geen betaalde.


Wij2
16-11-2012 / 22:36

  Als je betaald wordt voor sex, dan ben je een prostituee,hoer.Simpel, heeft niet meer uitleg nodig.Een zesje voor de gastvrijheid, omdat ik het muntensysteem ook niks vindt.


Mark
15-11-2012 / 10:32
Hygiene 7
Gastvrijheid 6
Bar 7
Restaurant 7

  Dat vind ik nou ook.Dames die écht voor de geiligheid doen en niet voor het geld.Ik denk dat men anders alle dames over één kam scheren.Ik zou het nooit voor het geld doen,dat wil ik zelf niet, schept ook geen verplichtingen.En misschien merken de mannen dat verschil ook.


C
14-11-2012 / 12:34

  @IJspegel 
 
Gezien de prijs die er gevraagd wordt voor alleengaande mannen, heeft dit niks meer met 'n swingersclub te maken. Ook 't feit dat aktieve stellen op deze "bordeel-dagen" 'n behoorlijke entree moeten betalen is niet bepaald fair, aangezien de ingehuurde dames er voor betaald worden. 
Ik snap best dat de eigenaars de hoge kosten van 't pand er uit moeten kunnen halen & dat ze 't de afgelopen jaren best moeilijk hebben gehad, zeker doordeweeks. Er kwamen toen maar zeer weinig bezoekers. Ik denk ook dat dat toentertijd kwam doordat ze regelmatig de schema's om gooiden & 't iedere keer 'n verassing was wat er aan entree betaald moest worden. Ze hebben op 'n gegeven moment zelfs muntjes ingevoerd voor consumpties & 't eten. 
Nou moet ik eerlijk zeggen dat 't eten daar altijd goed verzorgd was, maar vergeleken met andere clubs was je dan gewoon erg duur uit. 
 
Ik denk dat als ze gewoon weer de oude formule invoeren, dus all-in & marktconforme prijzen, dan kunnen ze zeker in de weekends vanaf Vrijdag tm. Zondag genoeg klanten krijgen. Met de huidige formule gaat ze dat gewoon niet meer lukken.


Swingstel
14-11-2012 / 11:29
Hygiene 7
Gastvrijheid 6
Bar 6
Restaurant 7

  Hoe in de weekenden het reilen en zeilen gaat bij de Drie Angel heb ik (nog) geen ervaring mee. Kan en wil daar dus niet over oordelen. Waar ik uit eigen ervaring wèl over kan oordelen zijn de doordeweekse dagen. Volgens verschillende berichtgevers hier is Angelslust (zoals het dan heet, zie angelslust.nl) een doodgewoon bordeel… (amateur)prostitutie en wat nog meer zij… Zijn deze schrijvers hier zelf geweest ??? Ik kan me totaal niet vinden in die omschrijvingen !! Ja, er moet betaald worden… jullie betalen toch ook huur/hypotheek, gas, water, licht, hapjes/drankjes ???? Of zou alles hier gratis zijn ?? Angelslust is een club waar (bijna) alles kan en mag maar waar helemaal niets moet. Men is hier uitermate gastvrij en relaxed met een uitstekende verzorging in alle opzichten, er wordt voor gezorgd dat je niets tekort komt ! (Amateur)prostituees kijken op de klok en willen je zo snel mogelijk weer weg hebben, dat is hier absoluut NIET het geval… de dames (mocht men daar behoefte aan hebben) nemen alle tijd en zien/voelen het totaal niet als een verplichting. Kort samengevat: eerst ervaren en dan pas oordelen !!! Mij zien ze daar in ieder geval zeker weer terug !!


IJspegel
31-10-2012 / 21:17
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Je kan toch niet met een muntjes systeem gaan werken?Waar doen ze dat nou.Nergens.Vraag een all-inn prijs en schaft toch aub die muntjes af.


C
31-10-2012 / 12:18

  Erg jammer!!! zal binnenkort wel afgelopen zijn met deze club bezoekers aantallen lopen flink terug. 
 
Oorzaken; 
>muntjes beleid geen all in systeem 
>handtastelijkheid eigenaar na vrouwen ook na de mijne 
>amateur prostitutie door de weeks/weekend 
>verhoging tarieven is de verrassing aan de deur 
>veelal ouder en niet het mooiste plubliek 
>met regelmaat veel travo's aanwezig 
>opdringerige mannen aan het bed 
>enz. enz. enz...... 
 
Binnen 1/2 jaar tijd is deze club erg teruggenomen in de swingers zelfs vaste stellen/mannen en vrouwen haken bij bosjes af en zoeken hun plezier elders. 
 
Ook wij hebben het met regelmaat na onze zin gehad dat wel maar ook hierin haken wij af en zijn op zoek gegaan na iets anders en gevonden. 
 
Succes verder en als eigenaar zijnde zou ik toch bovenstaande even ter hand nemen en er wat aan gaan doen voordat het echt te laat is en er niemand meer kom. 
 
Slankstel 30 plus.


Slankstel 30 plus
30-10-2012 / 21:30
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  Dit was de verjaardag van de eigenaar ter info.


Gezelligstel
24-10-2012 / 17:50

  Er zijn mensen die vinden een verjaardag in de club vieren helemaal niks.Als je regelmatig naar dezelfde club gaat leer je toch ook steeds meer mensen kennen en is het ook leuk om met hun je verjaardag te vieren?


Cindy
22-10-2012 / 11:28

  Vorig weekend zijn we in deze mooi verzorgde club geweest. Het was erg druk en leuke muziek. Er was dan ook een verjaardagparty gaande. Een erg fijne sfeer en gastvrije eigenaren. Iedereen kletst met elkaar en ze sluiten je zeker niet buiten. Kortom een warm nest waar we zeker vaker heen gaan!


Gezelligstel
21-10-2012 / 22:23
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 9

  Goed gezegd,Alleengaande Dame.Je beschrijft precies zoals er vaak tegen "ons" aangekeken wordt.Ik vecht hier al jaren voor.En zo is het.Ik kan voor deze club (nog) geen punten geven want ik ben er nog niet geweest.


Petra
18-10-2012 / 18:51

  Leuke club schoon gastvrij ziet er verzorgt uit dit is zeker een 10 waard 
Wel jammer geen allin formule je betaald entree en krijg 10 muntjes per stel 
Voor een Leuk avondje uit ben je al snel 70 tot 80 euro kwijt  
voor dat geld zit je in een groter luxe club met wel een allin prijs 
het eten is gewoon goed het is wel geen restaurant maar je komt niks te kort  
deze club is niet zo druk bezocht veel al ons kent ons  
maar je wordt niet buiten deze groep gesloten is weer een pluspunt 
Alleen je merk dat er ook betaalde hoeren binnen zijn  
Singel mannen vragen ook aan de gewone bezoekers of zij mee naar boven gaat 
Zeg je nee hoor je waarom niet jij werkt toch ook door de weeks hier  
Je hoort ook jammer genoeg dat de eigenaar vrouwen aanspreken  
Om door de week ook een keer te komen wat bedoel hij er mee ?? 
deze club is door de weeks gewoon een bordeel Kijk maar eens op www.angelslust.nl 
Jammer leuke club maar met een bittere naar smaak en 80 euro lichter 
K en h  


k en h
18-10-2012 / 10:30
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 5
Restaurant 9

  Er word geschreven dat er ingehuurde dames zitten... de vraag is "hoe weten julie dat" kan het soms zo zijn dat de dames die er op doordeweekse dagen zitten ook hun behoeftes hebben net als de mannen die komen. Of als een dame iets vrijwillig doet en met meerdere mannen na boven gaat is ze dan per definitie een "Hoer"? hoe noem je dan stellen die elke week met een ander stel of meerdere stellen na boven gaat en sex hebben? zijn dat dan ook hoeren? worden die dan ook betaald? Heeft iemand er ooit weleens aan gedacht dat er ook zoiets als een sexbeleving bestaat die geheel vrijwillig tot stand komt. Nee nee zo denkt men niet want als een vrouw iets met meerdere mannen wat doet is het gelijk al een hoer en wordt en voor betaald. Mensen kijk a.u.b. even in de spiegel en veroordeel niet gelijk iedereen en ga nooit uit van aannamens of ga nooit uit van roddels. Beleef en ervaar het zelf!!


Alleengaande Dame
10-10-2012 / 21:57

  Wat ontzettend jammer die negativiteit! Ik vraag me echt af of we het allemaal over dezelfde club hebben. Wij zijn nu ongeveer 9 keer bij drie angel geweest en nog steeds bevalt het ons heel goed. 
Er word allemaal zo negatief gedaan over drankjes etc, wat een onzin. Het is jammer dat het nodig is om met muntjes te moeten beginnen maar helaas is dat nodig om misbruik te voorkomen. Bovendien moet je met uitgaan ook gewoon drankjes betalen. Wij vinden de prijs heel eerlijk. Ik zou bij de mensen die zo negatief zijn wel is thuis willen komen en de hele avond vervelend op de bank hangen, al hun drinken,eten en handdoeken op maken en dan vertrekken. Het is zo jammer dat mensen niet meer door hebben wat swingen is en een parenclub inhoud. Wij gaan naar drie angel om te genieten, genieten van elkaar en een ''normale'' hoeveelheid drinken en eten. Niet om de hele avond aan de bar te hangen. 
Thuis kun je op de bank hangen in drie angel kom je als het goed is om te genieten! 
Het klopt dat de invulling van de avonden bij drie angel veranderd zijn maar daar merken wij op vrijdag/zaterdagavond niks van!! Het is verre van een hoerentent en je kunt een ander wel veroordelen maar we moeten allemaal onze boterhammen verdienen. Op vrijdag en zaterdagavond zijn er geen ingehuurde dames en gelden dezelfde regels als voorheen. 
Door al die negativiteit schrikken jullie nieuwe stellen/mensen af om deze wereld te betreden en dat is jammer want dat is niet nodig. 
Drie angel is een top club, heel gastvrij en ontzettend schoon!! Wij gaan zaterdag weer met heel veel plezier de verjaardag van de eigenaar vieren, weet je waarom? Omdat dit in drie angel kan! Dat kan niet overal maar hier wel. 
Als laatste wil ik nog even reageren op de handtastelijkheid van de eigennaar? Wat een nosens! Dit zijn mensen met een heel goed hart en ik heb de eigennaar nog nooit met een klant naar boven zien gaan of andere negatieve aandacht gezien. Ze zijn ontzettend betrokken bij hun klanten. Een top club waar je teminste geen nummertje bent (waar ze alleen aan geld denken). 
 
Liefs Jongstel


Jongstel
10-10-2012 / 19:39
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  De eerste 2 jaar gingen we altijd met veel plezier naar deze leuke club. Er heerstte een gemoedelijke & relaxede sfeer. Maar dit jaar werd de sfeer steeds minder relaxed. Vooral 1 dame (vaste klant) houdt nogal van roddelen & laat 't duidelijk blijken als iemand haar niet zint & probeert de rest daardoor ook te beinvloeden. Nou kan 't management van een club daar natuurlijk vrij weinig aan doen, maar 't typische vonden wij wel dat zij daar zelf ook wel eens indirekt daaraan mee deden. 
Maar goed, dat vonden wij persoonlijk nog niet eens een echt groot probleem, wel 't feit dat men steeds commercieler werd; dames werd geld aangeboden om op vaste avonden te komen & stellen die volgens de baas niet aktief genoeg waren werden zelfs door hem persoonlijk aangesproken dat er meer "aktie" moest komen. Nogal rare gang van zaken & getuigt ook zeker niet van 'n swingersmentaliteit! 
Uiteindelijk is deze club nu dan ook officieel getransformeerd tot bordeel & hebben ze eigenlijk nog maar 1 echte swingersavond per week + een bi-avond. Voor de rest vd. week zijn mannen welkom om voor 'n flink bedrag met 'n (amateur)prostituee sex te hebben. Jammer dat zo'n mooie swingersclub tot bordeel getransformeerd is!


Swingstel
10-10-2012 / 17:51
Hygiene 5
Gastvrijheid 5
Bar 8
Restaurant 8

  Bij sommigen houdt het maar niet op he? Kennelijk zijn er nog altijd mensen, die verwachten 50 euro uit te geven en voor 150 euro in de watten gelegd te worden. Ja, ja, maar als je zelf bij je baas moet 'vangen', dan denk je daar toch anders over. We zeggen het nogmaals, deze club is gewoon goed en biedt goede waar voor onze entree. Wij komnen er vaak en met veel plezier en velen met ons. Wij weten uit ervaring, dat het zeker geen ordinair 'neukhok' is. Integendeel!!! Juist hier hebben wij, elke avond weer, aan de bar leuke gesprekken met leuke mensen, zowel paren als allengaanden. Juist hier hebben we de sfeer teruggevonden, die in de swingerswereld ooit zo normaal was. Juist hier zijn we via leuke gesprekken aan de bar en het daar al een beetje uitdagen tot heerlijke, geile en respectvolle sex met anderen, zowel stellen als mannen of vrouwen alleen, gekomen. Hoe je benaderd wordt ligt ook voor een groot deel aan jezelf. Helaas ontbreekt het in deze tijd van hebben, hebben, en nog eens hebben, te vaak aan enige zelfreflectie. Mensen ga niet af op dit soort negatieve kritieken. Kom gewoon eens zelfs kijken, want jullie zijn toch zeker oud genoeg om een eigen oordeel te vormen? In elk geval, wij gaan morgen weer en we hopen velen met ons.


W&J
04-10-2012 / 10:29
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  De eigenaren sluiten hun epistel hieronder af met de zin "Een Parenclub is een plek waar je kunt Paren en al het andere is bijzaak.". Met grote verbazing las ik die zin! Hoe kun je als eigenaar je eigen club zo declasseren tot een ordinair neukhok?? Ik neem aan dat de (overigens zelf toegekende) 5 sterren meer inhouden dan alleen 5-sterren seks (iets wat ons overigens, tijdens ons bezoek, ook niet is opgevallen). Maar smaken verschillen nu eenmaal en voor stellen die geilen op opdringerige mannen en "nee is misschien toch ja..." is het een prima club. 
Blaas dus niet te hoog van de toren! Er zijn slechts een paar clubs in NL die 5 sterren verdienen en dat zijn juist de clubs die meer bieden dan alleen Paren Met Paren. Dus zorg eens voor een echte All-Inclusive formule, goed eten, drank en een sfeer waarin klanten zich ECHT in de watten gelegd voelen!! De website belooft trouwens ook dingen die in werkelijkheid niet kloppen. Maar ach..dan voel je je in ieder geval al genaaid bij binnenkomst :-)


Koppeltje123
01-10-2012 / 14:33
Hygiene 4
Gastvrijheid 3
Bar 1
Restaurant 1

  Het uiten van vijandigheid of minachting ( dat vooral over club-eigenaren of zelfs de bezoekers ervan)zou men moeten weren.Men verdient geld aan deze site.Kijk naar de advertenties hiernaast dus ermee stoppen.....?


S en W
29-09-2012 / 15:53
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 7

  Chapeau.


Ha Ha
29-09-2012 / 13:29

  Deze brief ontvingen wij van de eigenaar van de club Drie Angel: U geeft aan in uw homesite objectief te zijn en gaat er van uit dat negatieve berichten op huiseigen gastenboeken worden verwijderd...Het is inderdaad waar dat indien moderatoren van de clubs op een ronduit schofterige A sociale manier worden benaderd, zij deze berichten niet plaatsen en u dus in feite een vrijbrief verleent aan dit soort respectloze "Mensen".. Eerlijke Berichtgeving met betrekking tot de clubs zijn niet aan de orde en uw forum wordt gebruikt door mensen die niet thuishoren in de swingerswereld waar discretie van en naar elkaar een eerste vereiste is...Het is ronduit schandalig dat bezoekers van Clubs die het niet naar hun zin hebben of niet eens zijn met het beleid, zich zelfs bezig houden met privè zaken van exploitanten of de aanwezige Gasten gaan veroordelen over hun uiterlijk cq afkomst..Dit is verre van objectief te noemen! U als Forum zou zich eens anders moeten opstellen ten aanzien van de Clubs die kennelijk uw site in stand houden i.p.v. zich te verschuilen en als klap op de vuurpijl ook nog de verkeerde of achterhaalde informatie over de clubs te publiceren. De intonatie van uw reacties ten aanzien van clubexploitanten is respectloos en worden op een manier geschreven alsof u degene bent die gaat bepalen hoe een onderneming moet worden gedreven. Wij en vele andere exploitanten hebben u nooit de toestemming gegeven valse informatie over onze clubs te publiceren en verzoeken u, indien u dit Forum in stand wenst te houden, informatie over clubs en berichten die niet op waarheid berusten en meer in de categorie afzeiken thuishoren, op zijn minst OBJECTIEF te toetsen.. met vriendelijke groet...Annie en Jan P.S. Al onze Conculega's doen het op hun eigen manier en als men een verwachting of mentaliteit heeft, waarbij veel voor een beetje de uiteindelijke drijfveer is...En de individuele (seks) beleving wordt gezien als toevoeging ipv hoofddoel... Ga dan naar een plek waar dit niet aan de orde is of blijf thuis. Een Parenclub is een plek waar je kunt Paren en al het andere is bijzaak.


3angel
26-09-2012 / 18:01

  Het onderstaande commentaar is, om in stijl te blijven, bij de beesten af. Drie Angel is een topclub, waar met respect iedereen in zijn/haar waarde gelaten wordt. Jan, Annie en Bert doen er alles aan om het je naar de zin te maken, ze laten beslist niet iedereen toe en het zijn lieve en gastvrije mensen. Voor ons zijn ze die vijf sterren dubbel en dwars waard. En wat betreft die beledinegde opmerking over olifanten en nijlpaarden.: deze club beseft, dat iedereen recht heeft op zijn/haar sexbeleving. Je hoeft het toch niet met iedereen te doen? Ja, er zijn MENSEN van allelei slag en dat maakt de club juist zo geweldig. Zoek niet wat je NIET wil, er is genoeg te vinden wat je WEL wilt. Het beestachtige oordeel over anderen is bij de konijnen af en zegt meer over wie het opschrijft dan over die anderen. Kennelijk zijn het mensen die geen respect voor anderen kunnen opbrengen. Juist die horen eigenlijk in een club niet thuis, want ze begrijpen de echte swingersmentaliteit niet!. Annie, Jan en Bert, ga zo door, Wij zijn tevreden klanten en wij horen bij elk bezoek aan jullie weer van vele mensen, dat ze uiterst tevreden zijn. Over de gastvrijheid, over de sfeer, over de sex en ja, ook over het eten en drinken. Ga maar een eens een avond stappen met 50 euro. Dan ben je zo weer thuis.


W&J
23-09-2012 / 09:43
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  deze club noemt zich een 5 sterren club  
terwijl het niet eens 1 ster waard is. afgelopen  
zaterdagvond geweest wat een fucking drama  
zeg ze laten iedereen maar binnen wat benen  
heeft en volgens ons als je dan een 5 sterren  
club ben dan laat je de olifanten en nijlpaarden  
toch lekker naar artis gaan. 
de mannen die er waren snappen echt niet dat nee 
ook echt nee is en zijn zo opdringerig als een aap 
die los loopt in de apenheul. na ons idee boeit het 
de eigenaren totaal niet wat er binnen komt zolang 
het maar betaal en heb je een klacht dan word er 
niks mee gedaan. het eten is niet gaar en ook nog eens 
koud en eet je iets teveel dan is er een kok die jou 
even ga vertellen op een toon die ons totaal niet beval dat je ook nog wat moet laten staan voor andere is er dan te weinig 
eten of heeft men verkeerd inkopen gedaan 
je denk een all in tarief te betalen maar drink je 
meer als gemiddeld mag je muntjes kopen. de eigenaar 
is zo handtastelijk als het maar zijn kan heeft schijnbaar 
aan zijn eigen vrouw niet genoeg al met al een club die 
wij van ons verlanglijstje afhalen we hebben het gezien 
en ervaren en hebben nog nooit z'n slechte ervaring mee 
gemaakt als daar en dat noemt zich dan een 5 sterrenclub.


f en h
17-09-2012 / 13:18
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  wij hebben alleen positieve ervaringen met deze club, prijs is niks mis mee, en het is er altijd gezellie. En we hebben ze echt allemaal gezien. 
 
annie en jan , tot heel snel. we moeten nog ff oppas regelen. 
 
greets 
 
r en m


R en m STEL37OOST
10-09-2012 / 08:10
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 8
Restaurant 7

  Beste Bert. Wat geeft jou de indruk dat ik een man ben? Het is gewoon een erg vervelende club met erg vervelende, zeer opdringerige mannen die boos worden als je geen handtastelijkheden wenst. Van klasse is geen enkele sprake!


JoJo
02-09-2012 / 12:02

  Wat een onzin om een 10 te geven???????


Hans
01-09-2012 / 00:11

  Wat een onzin om een 1 te geven. 
 
Wij komen al geruime tijd bij de 3Angel en vinden het een klasse parenclub.  
 
Alles is prima in orde op gebied van eten, drinken accomodatie, hygiëne, parkeergelegenheid etc etc. 
 
Wij komen er in iedergeval graag en de mensen die wij daar treffen zijn altijd positief onder de indruk van deze club.  
 
Het beste is om het zelf te gaan ervaren ! 
 
Liefs L&C


L&C
31-08-2012 / 16:05
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Ben je niet aan je trekken gekomen JoJo waren er geen stellen / vrouwen die iets met jou wilde ondernemen? zou dat dan aan jou liggen of aan de stellen / vrouwen? Laat de mensen zelf oordelen als ze geweest zijn dan zullen ze zien dat dit echt een 5 sterren club is, waar alles mag en kan!!


Bert
31-08-2012 / 11:14
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Geen parenclub maar gewoon een ordinaire sexclub. Niet naar toe gaan als swingers want dan kom je van een koude kermis thuis.


JoJo
30-08-2012 / 21:20
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Even nog en toevoeging de openingstijden en tarieven zijn niet meer actueel zoals ze hier op deze site staan. Wil je weten waqnneer ze open zijn en wat de kosten zijn ga dan naar de site van de club zelf, want voor mij was het ook een verrassing en dacht ik ook dat deze site up to date was, maar dat bleek niet het geval te zijn.


Leo
27-08-2012 / 13:50

  Goeie club met een optimale ambiance ook leuke maar vooral geile mensen komen daar. De prijs kwaliteit verhouding is goed te noemen. Ook voor de mensen die wat slap in de was zitten is de prijs goed en je betaald hier echt niks teveel. Neem zelf een kijkje en ervaar zoals ik het ervaren heb


Leo
27-08-2012 / 13:42
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  Hoe moet je deze club omschrijven het is en blijft lastig. Want steeds weer gebeurd er iets nieuws in deze club dan weer wel thema's en dan weer niet, maar dat alles mag eigenlijk de pret niet drukken, want steeds weer welke avond het ook is maak je iets bijzonders mee en dat is zeker positief te noemen, want geen avond is hetzelfde en van een vaste kern kan je niet spreken en als die er zou zijn dan hebben wij die niet ondekt en zijn door wat men noemt de vaste kern zeer goed opgenomen. Drank, en handdoeken beleid wij hebben het niet gemerkt, maar daarbij komen wij ook niet om te zuipen of om te eten nee wij komen voor veel sex, wel erg jammer is dat er weinig alleengaande mannen zijn, want een extra man word zeker door heel veel stellen gewaardeerd dus mannen maak ons blij :) Er is schijnbaar wel een deurbeleid voor die mannen, maar wat wij hebben vernomen geen foto beleid meer. Wij genieten steeds weer daar nu nog wat mannen erbij en dan gaat het helemaal goed komen. Heel veel succes nog Drie Angel en we hebben zelfs nog flyers van jullie gezien op de Kamasutrabeurs dus ook daar waren jullie zeer goed mee bezig.


Sa en Ger
23-01-2012 / 12:23
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Hoi hoi 
 
Gisteravond (7/01) voor het eerst de club bezocht. 
Erg intiem en gezellig, vriendelijke eigenaars, leuke kamertjes en bar. Niet te druk en ook niet te kalm, gemiddelde leeftijd wel wat hoger dan de onze (30 en 35) maar desalniettemin hebben we ons goed vermaakt. 
Er werd niet echt gedanst, wat wij wel jammer vonden.. (trokken we ons verder niet veel van aan trouwens) 
Dat ze niet graag alcohol zouden schenken zijn we het niet mee eens, net als dat ze zouden 'verplichten' naar boven te gaan, helemaal niks van aan. 
Ongedwongen en respectvolle sfeer. Aanrader voor mensen die niet houden van grote, drukke clubs.  
Wat ons ook opviel, heel aantrekkelijke entreeprijs vergeleken met de concurrentie! En daarvoor doen ze niet onder in kwaliteit. 
 
Voor herhaling vatbaar! 
Groetjes 
 
R & K 
 


R & K
08-01-2012 / 17:35
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

  Beste lezers, in een onderstaand bericht word duidelijk verwezen naar de Gallery's het is jammer dat de Gallery's hier niet op deze site staat, want het klopt inderdaad dat ze het daar anders doen en weet je hoe anders? Nou we zijn er een keer geweest om dat te ervaren en was ook gelijk de laatste keer want daar moet de vrouw van het stel verplicht deelnemen aan alles want anders ben je sowieso niet welkom de man van het stel moet of aan de bar zitten of erbij gaan staan kijken meer mag hij niet want doe hij wel meer dan ook ben je niet welkom. Het is duidelijk dat daar veel ingehuurde vrouwen/stellen rond lopen die misbruikt worden door Rene de eigenaar alleen zijn die vrouwen en stellen te dom om dat te snappen en hij maakt daar op een handige manier MISBRUIK van. Nee mensen er is maar 1 club in nederland en verdere omstreken die zich met recht een echte doenersclub mag en kan noemen en waar alles op vrijwillige basis gaat en dat is en blijft toch de Drie Angels. En laten eerlijk wezen als Rene van de gallery's voldoende aan je heb verdiend en je totaal misbruikt heeft kotst hij je net zo simpel weer uit. Kortom ons zal je er nooit en dan ook nooit meer zien ook al gaan ze van naam veranderen en verhuizen mensen wees op je hoede en neem afscheid van Club Amai wat de nieuwe naam is voordat het te laat is.


Henkie en Karin
02-01-2012 / 10:32
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Helaas denkt deze club-eigenaar dat deze site te beïnvloeden is..... 
Als club staan wij bij jullie op de site...Maar wij zijn het niet eens dat in recensies gebruik wordt gemaakt van sluikreclame voor de Gallerys in Minderhout..Het is ons opgevallen dat dit ook bij andere clubs gebeurt en indien dit niet veranderd willen wij dat u onze club van uw site verwijderd!!! desnoods via een kort geding met vriendelijke groet: Jan Bakvis


ClubTijd redactie
01-01-2012 / 20:41

  Wil je naar een echte doeners club met prima beleid en sexbeleving moet je bij The Gallery's zijn. Keurig nette single mannen die ze niet aan de deur laten staan (gelukkig)


Meid allees
31-12-2011 / 12:34
Hygiene 6
Gastvrijheid 6
Bar 6
Restaurant 6

  Je kan veel zeggen over de Drie Angel, maar dat de eigenaar een botte boer is gaat wel heel erg ver, want als er iemand is die wel begaand is met zijn gasten dat is hij het wel. En daarbij komt ook nog eens dat het ook een echte doenersclub is, maar spijtig genoeg de meeste niet komen voor hun sexbeleving, maar om zich goedkoop vol te kunnen laten lopen en goedkoop te kunnen eten. Kijk eens na de entree prijs waar kun je tegenwoordig nog zo lekker goedkoop genieten van je sexbeleving? Juist!! nergens jammer dat er toch mensen zijn die misbruik maken van die goedkopere entree prijs. Deze club is echt voor doeners en dat staat ook op de site en dat is het waarachtig ook. Als je daar na toe gaat kom je puur voor je sexbeleving en gezelligheid in welke volgorde dan ook, drank en eten moet bijzaak zijn en geen HOOFDZAAK!! Kortom team Drie Angel ga vooral zo door er zijn altijd wel mensen die het hier niet mee eens zijn, maar de aanhouder wint altijd ;) 
 
Liefs Bert xxx



Bertje-A
24-12-2011 / 23:28
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  neen ons niet kwalijk 
wat een super botte boer de eigenaar 
we zitten aan de bar,,,zegt tie,,je komt om te neuken toch,,nie om aan de bar te zitten,,, 
de man verplicht je wat te doen daar 
wat een elende,,,



leukstel
20-12-2011 / 21:03
Hygiene 9
Gastvrijheid 1
Bar 8
Restaurant 1

  Zaterdag voor het eerst langs geweest bij 3 Angel. 
Het krijgt meteen een warm welkom door de gastvrouw, ze verteld wat over de club. Je kan een rondleiding maken en even later kwam de eigenaar een handje geven en een praatje maken. Het zijn erg gastvrije eigenaren die een hart voor hun zaak en klanten hebben. Regelmatig eens een babbeltje en als je voor het eerst komt houden ze een oogje in het zeil. Nee=Nee daar zijn ze heel duidelijk in, is er iets en even melden en ze lossen het op wanneer dat nodig zou zijn. 
Er was genoeg activiteit en we hebben ons prima vermaakt. Ook de rest van de bezoekers zijn gezellig en nemen je zo op. 
Wij gaan hier zeker nog eens vaker heen, niet twijfelen maar ga gewoon langs en ervoor het zelf. 


Jongstel
28-11-2011 / 18:00
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 8
Restaurant 9

  Wij zijn afgelopen zaterdag bij 3angel geweest 
leuke entourage, schoon ,gezellig en een goede verdeling qua stellen alleengaande. 
Mensen qua leeftijd zit tussen de 40/50 het was er minder druk als anders vertelde de eigenaren. 
Ze doen erg hun best je op je gemak te stellen goede rondleiding gehad. 
Over handdoeken beleid en drankgebruik niks van gemerkt, handdoeken lagen voor het pakken en de bardame was er op tijd bij je glaasje te vullen. 
Kortom een schone gezellige doenersclub!


C en B uit brabant
27-11-2011 / 13:52
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 7

  Ik kwam vorig jaar al regelmatig in deze club & voelde mij daar vanaf 't eerste moment al heel erg op m'n gemak. Je wordt daar ontvangen door 'n geweldige gastvrouw (Annie), die er altijd leuk uit ziet & goed & eerlijk deurbeleid voert. En ze zegt 't ook eerlijk als 't heel rustig is & er niet veel te doen is voor single heren. Niet altijd leuk voor hun, maar hiermee hou je wel je vaste klanten! 
 
Over de ambience & 't eten kan ik kort zijn; top! Een mooie schone club, met 'n heerlijk jacuzzi & heerlijk eten gemaakt door Bertje. 
 
Hopelijk worden de woensdagavonden bekender bij 'n grotere groep mensen. Maar ja ondanks dat 't dan niet altijd druk is, vermaak ik mij altijd uitstekend met de juiste mensen. Erg leuk om te zien hoeveel verschillende mensen je daar treft, dik/dun, bi/hetero, oud/jong. Voor ieder wat wils eigenlijk & tot nog toe heb ik daar alleen maar mensen gezien die elkaar daar in hun waarde laten. Maar 1x heb ik meegemaakt dat er 'n opdringerige/dronken man rondliep & die werd ook vriendelijk verzocht om niet meer terug te komen.



R.
13-11-2011 / 11:09
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 7
Restaurant 8

  paar keer geweest op aanraden steloost, onze dabk hier voor. we komen zeker nog eens 
 
groetjes 
 
c en b


stelookuitoost
13-11-2011 / 10:32
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 8

  leuke club, we zijn er regelmatig te vinden. 
als je punten geeft doe het dan op een redelijke manier. 
Deze club verdient echt geen énen. 
wat we soms missen zijn leuke mannen, soms een beetje tekort aan............maar desondanks vermaken we ons ALTIJD prima, ook in het verleden toen we nog naar andere clubs gingen. 
 
als het meezit zijn we er 18 nov. 
 
greets, 
 
R en M


stel37oost
13-11-2011 / 10:30
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 7
Restaurant 8

  Na het vorige bericht (claudia) gelezen te hebben  
, moet er toch iets van mij hart af. 
Als regelmatige bezoeker vind ik dit wel zeer cru wat er word geschreven. 
Er is geen handoekken beleid (is wel geweest) 
En wat betreft de drank word er echt niet zo nou gekeken, maar dat er iets over te zeggen valt (het is toch ook geen kroeg) maar een SWING/PARENCLUB 
Waar je komt voor sexbeleving, die waar wij graag voor komen 
Want actie is er altijd maar dat ligt ook veel aan je eigen als je maar aan de bar gaat zitten afwachten 
Dus ik zeg gerust het is een gezellig clubje waar je in je waarde word gelaten. 
En de gastvrijheid zeer hoog in het vaandel staat. 
 


marcel-ingrid
10-11-2011 / 20:08
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 9

  Word er eerst omgeroepen dat we wat aktiever moeten zijn.Niet meer dan een aantal handdoeken gebruiken,maar een paa alcoholische drankjes,meer krijg je niet.Nee voor ons niet meer.


Claudia
08-11-2011 / 20:28
Hygiene 7
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 3

  Na best een behoorlijke rit...werd ik vriendelijk ontvangen, waarna ik gelijk weer in de auto stapte. Nee was ook echt nee. 
Er was gewoon nix te doen werd me gezegd. Dat was heel netjes. Dus ik ben niet eens binnen geweest. 
Zegt ook wat vind ik. Gewoon eerlijk. Volgende keer weer eens kijken. 


_Me_
28-10-2011 / 20:11
Gastvrijheid 8

  Ik ben een regelmatige bezoeker van mijn favoriete club De Drie Angel. Ik kom in veel clubs en heb divers ervaringen hiermee, maar hier voel ik mij toch het beste thuis. De vriendelijkheid en gastvrijheid die ik hier steeds weer ondervindt, is geweldig. Het is er schoon en het eten is echt goed. Tenminste niet de voorgebakken opgewarmde kliek die ik vaak op andere plaatsen vindt. Het is een club waar de eigenaren er tenminste hart en ziel insteken en dat vindt je dan ook terug in alles. Ik lees diverse artikelen over het "het verplicht moeten doen", daar heb ik weinig van gemerkt en ook als ik met een vrouw kom niet... trouwens waarvoor kom je eigenlijk in een parenclub? Om te paren toch? Wast heb je aan die mensen die alleen maar aan de bar hangen en zich volstoppen met eten en dan vervolgens nog eens gaan klagen dat het niet goed is... Ik ben van mening dat je naar een parenclub gaat om lekker te dansen, wat te drinken maar vooral ook van lekkere sex te genieten en je lekker te vermaken. Dit is wat ik bij de 3A vindt en dat ik hier ook nog eens de vrouwen vindt die ec ht iets willen en niet zoals in veel andere clubs alleen maar willen dansen en zuipen, maar als je er aan komt, dan kan je gelijk dood vallen... 
Trouwens Frits, ben jij zo lelijk dat je geen pasfoto durft te sturen? Ze worden alleen maar gebruikt om te kijken wie er aan de deur komt en je dus persoonlijk welkom te heten... en OK mischien als je er uitziet als Quasimodo (of mischien als Frits), dat je dan te horen krijgt dat je mischien beter niet kunt komen omdat het dan voor jou weggegooid geld is omdat je toch geen enkele kans maakt.  
Nee, het beleid is gewoon goed bij 3A. Geen dronken mensen, geen vervelende kwallen en geen Onmogelijke barbies, maar gewoon lekkere meiden, leuke kerels en vooral actieve mensen en geen palfondstaarders en barhangers...  
Een echte aanrader dus!



RONALD
03-10-2011 / 17:23
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Nou ja zeg! Wat denk je nu..Als je als single man hier naar binnen wilt, moet je je eerst per mail aanmelden. Dat tot daar aan toe, maar je moet er een foto bijvoegen vam jezelf!!! Ooit zoiets raars meegemaakt????? Ik was er een tijdje terug, het was best gezellig. Maar als er nou mooie stellen/dames rondliepen kan ik mij nog indenken dat ze van de single mannen een foto willen. Maar dat is dus verre van het geval. Nee, ik ga voortaan naar The Gallery's in Mindehout, net achter Breda. Daar krijg je als single man "wel" waar voor je geld.


Frits
25-09-2011 / 07:17
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 2
Restaurant 1

  hallo mensen  
ik hoor zoveel rare verhalen over deze club dus zijn we maar is gaan kijken nou wat wij gezien hebbenvalt het allemaal wel mee en als er teveel gedronken wordt zou ik er ook wat van zeggen want als ze lastig worden is het ook niet goed en het was er schoon en dat kun je niet van alle clubs zeggen het eten was goed miste alleen een sauna maar je kunt niet alles hebben en voor de rest hebbenwij het naar de zin gehad groetjes a&n


a&n
23-08-2011 / 16:17
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  hallo alle lezers, 
 
wij zijn gisteren een kijkje wezen nemen in de DRIE_ANGEL. 
het was er prachtig!! 
we dachten eerst wat klein. maar dat viel naar een kijkje boven te hebben genomen erg mee. 
het was beren gezellig en erg vriendelijke ontvangst. 
de punten die jullie hebben gekregen is zeker niet teveel. 
we voelden ons als buitenstaanders meer dan thuis, 
het was dan wel niet druk maar de mensen die er waren, die waren super tof. 
het eten was super en alles was schoon en netjes. 
leuke bar en een mooi buiten bad, ook al vond ik het wat koud maar daar dachten anderen blijkbaar anders over. 
het was de 144 km rijden meer dan waard, vooral omdat we geen idee haden hoe het zou zijn. 
we komen zeker nog een keer lang.... 
 
xxx aan iedereen.


E&L
22-08-2011 / 19:12
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  jammer dat het woord swingen in moeten veranderd, de club was zo leuk en gezellig maar doordat er geld verdiend moet worden en er meer mannen naar binnen moeten en de stellen niet te veel mogen drinken om dat anders de omzet omlaag gaat is deze club veranderd in een doenersclub zonder enig gevoel voor mensen die ook eens gewoon gezellig een avondje uit willen. Kat uit de boom kijken is er niet meer bij, als je de hele avond aan een bar gewoon eens met vrienden wilt bijkletsen en scharrelen en af en toe een lekker gaat bubbelen tref je het hier niet want je wordt bijna naar boven gekeken door de beheerders. Jammer dat de Eigenaar van de club het begrip Swingen niet meer begrijpt en alleen maar voor eigen belang de boel runt, hopen dat dit gaat veranderen en dat we eens met liefde kunnen terugkeren naar een leuke gezellige club die we gewend waren maar die we nu niet meer herkennen


superswingers
14-08-2011 / 13:53
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  We komen nu een ruim half jaar met enige regelmaat in deze club, en kunnen alleen maar zeggen dat wij het een leuke, gezellige en vrienschappelijke club vinden. 
Voor ons hoeft het grootschalige niet, waarbij het alleen maar kijken en bekeken worden is, maar in deze club kan iedereen (dik/dun) met een gerust hart naar binnen gaan, zonder dat je van iedereen gelijk een waardeoordeel krijgt. 
Verder komen we vaak weer bekenden tegen, en ook steeds weer nieuwe mensen die over het algemeen ook prima te spreken zijn over deze club. 
Qua bediening etc, sorry mensen die hiervoor geschreven hebben, maar volgens ons kan het echt niet beter!! 
En mensen, het is geen restaurant waar je naar toe gaat toch, dan kies je wel een andere ambiance, maar wat er gemaakt/geserveerd wordt is altijd vers en door een vakman (Bert) klaargemaakt, en is altijd weer geweldig lekker. 
En mensen, ja het is wel een doenersclub, en geen kroeg waar je de hele avond aan de bar blijft hangen, dus als je dat verwacht, ga dan ergens anders heen. 
En qua hygiene kunnen we ook alleen maar zeggen dat alles er tip top uitziet, en de douches er super zijn. 
En wat mensen schreven over het handdoekenbeleid, we kunnen ons voorstellen dat ze nu handdoeken in de kastjes leggen, omdat er vele mensen zijn die handdoeken eigenlijk helemaal niet gebruiken, maar steeds zo maar in de wasmand gooien. En mocht je graag schone handdoeken willen hebben, vraag erom en je krijgt gelijk extra handdoeken, dus dat hoeft ook geen bezwaar te zijn. 
We vonden dat we toch even moesten reageren op sommige berichten en zeggen tegen Jan en Annie, ga zo door en wij blijven dan vast wel komen en vele anderen ook. 
 
D en E



Dieneve
29-05-2011 / 13:23
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 9

  super daar schoon en super hygiensche club met pefeckte bediening kwa drank en eten en heerlijk gelegeheden om veel plezier en genot te hebben. wij vinden het een echtew aanrader. 
vandaag gaan we er weer heen. 
 
grzz m en b


m en b
24-04-2011 / 16:42
Hygiene 10
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  gezellig clubje, niet te groot. 
Goede muziek, schone whirlpool, kamers en goede catering. 
Vriendlijke ontvangst. 
Gemeleerd publiek. 
Voor ons 'n aanradertje...


Pim en yvon
17-04-2011 / 17:00
Hygiene 9
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  Wij zijn in deze club een aantal keer geweest 
Met de opening was onze ervaring echt een mooie schone club 
Met ruimvoldoende schone handdoeken en de parfum en deo was genoeg voor handen 
We werden ook echt gastvrij ontv door de eigenaren 
En het was lekker druk en allemaal nette stellen 
Maar later op de avond begon de eigenaar openlijk te klagen 
Dat er teveel gedronken werd vooral de mix drankjes 
Waardoor deze bezoekers lang moesten wachten tot dat ze te drinken kregen 
Raar het is toch een all-in prijs ook toen deze mensen die teveel bestelde 
Werden openlijk door de eigenaar in de gang erop aan gesproken 
Bar hangers waren niet meer welkom volgende keer moesten deze personen 
Actiever in het swingen zijn en de singels kwamen ook Aktie  
Dat vonden wij zo ongepast om dit gesprek meeluisteren  
Bij ons tweede bezoek werden wij weer net zo gastvrij ontv 
Maar in de kledingkasten lagen beperkt handboeken voor ieder persoon klaar 
En daar moesten wij het mee doen we hadden zo iets van 
Geen fris idee op het einde van de avond zijn alle ruimtes vervuild 
Dan is het ook geen schone club meer wij hebben toen ook niks spannends gedaan 
Maar het was weer gezellig aan de bar leuke sfeer en einde van de avond 
Begon de eigenaar weer openlijk te klagen maar deze keer dat aantal nieuwe 
Stellen niet actief zijn ook deze werden daar op aangesproken in de gang 
De meeste bezoekers konden dit ook horen in de gang als je naar de wc ging 
Wij zelf zijn daar niet op aangesproken we hebben dit wel mee gekregen 
Nu lezen wij op hun site dat je in deze club op bepaalde dagen entree moet betalen 
En een beperkt aantal drankjes er voor krijg 2 pp all-in prijs is nu ook van de baan 
Dit heeft nu geleid dat wij niet meer naar deze club gaan  
Voor dat geld zitten wij in een club war je wel genoeg handdoeken krijg 
En er wel all-in prijzen zijn jammer was een leuke club 
Groetjes p en j 
 
 
 


p en j
16-04-2011 / 12:27
Hygiene 5
Gastvrijheid 5
Bar 5
Restaurant 6

  Nee sorry. Wij staan open voor veel en kennen de meeste clubs wel intussen. De commentaren hieronder stroken niet met onze ervaring. Vol goede moed richting Drie Angel gegaan want we zijn altijd "in" voor iets nieuws. Het was er, in vergelijking met andere grotere clubs erg rustig en aangezien wij "nieuw vlees" waren werden we ook zo bekeken. Maar ach, we zijn de beroerdste niet en uiteindelijk links en rechts wat gebabbeld. Wij vonden het helaas toch al gauw wat benauwend, want we zijn wel in voor een lekkere vrijpartij maar een beetje kennismaken en wat vrijheid-blijheid is wel een voorwaarde. Het werd uiteindelijk al snel opdringerig en dat is niet "ons pakkie an". Men (personeel) doet zijn best maar qua klanten en de hele atmosfeer betalen we liever 3 of 4 tientjes meer voor een grotere, betere, uitgebreidere en vooral relaxtere club. Eten was matig en de relaxruimtes beperkt. Helaas geen topscore van onze kant.


Angels
15-04-2011 / 11:12
Hygiene 6
Gastvrijheid 5
Bar 5
Restaurant 3

  Een super club waar alles kan en niets moet. Maar vooral een club voor Doeners. Geen club waar men je op uiterlijk beoordeeld, maar een club waar je op je karakter gewaardeerd wordt. 
heerlijk bubbelbad en diverse kamers waar je je erotische dromen kunt laten waar worden. Zowel volle als slanke Dames en Heren aanwezig. En dan vergeten we bijna nog het eten en de drank te vermelden. Kortom, kom eens een kijkje nemen. 
 
En NEE is hier ook NEE....



wij
11-04-2011 / 20:26
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  Wat een gezelligge en schone club  
Wat betreft de muziek eten bar jaccissi bedden en hygiene een aanrader voor iedereen die na een kleinere club wil om daar te beleven wat nu eigenlijk een swingers club in houd  
 
Het is er een echte doenersclub


patrick
10-04-2011 / 14:39
Hygiene 10
Gastvrijheid 9
Bar 10
Restaurant 10

  Een gezellige club, waar je gast vrij wordt ontvangen. Zeer veel koppels zijn er geregeld aanwezig. Die voor de nodige gezelgheid zorgen. De Hygiene is erg goed. Alles wordt zodra het kan verschoont of vervangen. Prima douche. Er is voldoende accomodatie om je te vermaken.  
 
een SUPER GEZELLIGGE CLUB.  
 
geile groet bop


Bop
07-03-2011 / 21:17
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 9

 
 
 
Fata-Morgana (8.0)
Inn Joy (8.0)
Monique's Parenclub (8.0)
Mystique (8.0)
Club Organza (7.0)


Laatste 25 ervaringen:

club: Fun 4 Two
We waren keurig op tijd vanaf het hotel (10 minuutjes rijden) vertrokken maar de navigatiesystemen hadden wat moeite de juiste locatie te vinden. Om 2...
lees meer >>


club: PartyPlayers
We twijfelen. Een club of een bordeel. andere clubs zijn direct herkenbaar een parenclub dit is een verkapt bordeel. Vrouwen met munt en hoedje om te ...
lees meer >>


club: Drie Angel
Wij bezochten op een zaterdagavond Drie Angel. Het was er bijzonder rustig.... maar ondanks dat troffen we een leuk stel, en dat maakte veel goed. We ...
lees meer >>


club: Devils & Angels
woensdag geweest voor de 2 de keer . 
eerste keer op een zaterdag . 
zaterdag avond .geweldige avond .erg druk .en gezellig actief .goede muziek...
lees meer >>


club: Inn Joy
Weer een leuke gezellig avond gehad 14-07 op de donderdag Bi avond. 
Paar leuke stellen binnen die graag meerdere mannen lieten kijken maar ook mee...
lees meer >>


club: Fun 4 Two
Prettige club 
Al een aantal jaren komen wij bij Fun4Two. Na de wisseling van eigenaars hebben wij geen negatieve verandering ervaren. De club is n...
lees meer >>


club: Drie Angel
Als er 1 club is met een heel zwaar gecensureerd gastenboek is dan heb je hem bij deze club te pakken. Een kleine kern van ex Temptation gasten en een...
lees meer >>


club: Mystique
Afgelopen weekend weer eens naar Mystique geweest en we hebben genoten. Nadat mijn vrouw eerst met een donker gekleurde man sex had hebben we samen me...
lees meer >>


club: Devils & Angels
Ik kom regelmatig naar deze fantastische club en snap dan ook niets van de negatieve reactie's. En de eigenaren van dronkenschap beschuldigen gaat ech...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Zaterdag 18-6-16 geweest wat is dit een Zeer slechte club zeg, overal losse kabels en keuken al om 01 uur leeg geen eten meer te krijgen vanaf die ti...
lees meer >>


club: Drie Angel
Zijn hier in het verleden een paar keer geweest, was nooit druk maar toch gezellig. We houden ons hart vast nu Petra van de Temptation hier ook mee in...
lees meer >>


club: Amourette
Na een aantal jaren weer eens gaan kijken op de zaterdag bij amourete. Wat viel ons dit tegen zeg. 10 stellen en een aantal singel mannen. Totaal geen...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Leuk, al die recensies hier. 
Wij zijn laatst geweest naar PP, op een woensdag, om 15u: de hele weg stond helemaal vol met auto's. Daar hadden we n...
lees meer >>


club: Kasteel Waterloo
Tijdje geleden in deze club geweest. Veel vollere vrouwen daar. 
Helaas ook een overschot aan mannen.
lees meer >>


club: Mystique
Heb 2juni ( alleenstaande man ) een bezoek afgelegd. Het was super gezellig en actief. Mensen van alle leeftijden en zonder kapsones. Dus gang bang is...
lees meer >>


club: Devils & Angels
In onze vakantie's komen we hier regelmatig, echter omdat we er niet zo vaak komen dus zien we het ook in deze club een heel stuk rustiger worden.
lees meer >>


club: Inn Joy
Woensdag 25-5 zijn we met zijn 2e bij de Inn joy geweest. Het was die avond koppels voor koppels. Ze wisten niet of het druk zou zijn omdat dit pas de...
lees meer >>


club: Amourette
Sonja(blond, blauwe ogen, normaal postuur, d cup, 42jaar) en Theo(grijs, bruine ogen, normaal postuur , 55 jaar) op zaterdag 14 mei naar L`amourette g...
lees meer >>


club: Sameplace
We zijn er inmiddels 3x geweest en vinden het een heerlijk geil café. Soms wat te weinig actie, maar we hadden gelukkig elkaar. Heel netjes, vriendeli...
lees meer >>


club: Pleasure 2 Gether
We waren op een vrijdagavond in deze club ! We zijn een stel van middelbare lijftijd mijn man is bi en ik zelf hetero !! We kwamen al gauw aan ...
lees meer >>


club: Devils & Angels
Ben hier nu 2 keer op de woensdagavond milf avond geweest, moet helaas cocluderen dat de aanwezige stellen op deze avond alleen vermaak aan de bar heb...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Leuke club voor mensen die van sex houden in open ruimtes. Heerlijke geile zondag middag gehad. Geen last van opdringerige mannen of vrouwen, komen pa...
lees meer >>


club: Inn Joy
Afgelopen zaterdag zijn we hier voor de eerste keer geweest. Na wat grotere clubs te hebben aangedaan nu eens de Innjoy. 
We hebben onze ogen werke...
lees meer >>


club: Fun 4 Two
We zijn zaterdag in de fun geweest eerste indruk was heel goed t eten vonden wij matig en voor deze intree prijs zelfs slecht  
Na lekker gedanst t...
lees meer >>


club: Inn Joy
Op vrijdagavond zijn we er hartelijk ontvangen en geile kontakten gehad met andere stellen. leuke niet al te grote actieve doeners club.
lees meer >>

Zwarte boxer met lange pijpen
€ 22.95 € 11.95
Bondage Touw 9m - Zwart
€ 22.95 € 12.95
Leren Jockstrap Met Afneembare Pouch
€ 99.95 € 34.95
Masturbator Met Siliconen Sleeve - Blauw
€ 29.95 € 9.95
Fleshlight Girls - Asa Akira Dragon
€ 64.95 € 57.00
3Teez Wand Vibrator Opzetstuk
€ 24.95 € 14.95
Realistische Dildo Zwart - 20 cm
€ 34.95 € 27.96
Fleshlight Girls - Teagan Presley Bulletproof
€ 64.95 € 57.00
Ascend Prostaatvibrator
€ 74.95 € 34.95
Oralove Finger Friend Vibrator
€ 9.95 € 4.95