- Home
- Topclubs
- Clubs zoeken
- Chatten
- Afspreken
- Links
- Sex Shoppen
- Bingo / Poker
- Contact
  Ervaringen

 
Naam: Fata-Morgana
8.0
Adres: Rijksweg 15
Plaats: 1398 PN Muiden
Provincie: Noord Holland, Nederland
Telefoon: 06-50495244
Website: http://www.fata-morgana.nl

De Fata-Morgana De meest besproken topclub van Nederland... 
Kortom, de grootste, de mooiste en de gezelligste!  

Lees alles over Fata-Morgana >>


Voeg hier je eigen ervaringen met Fata-Morgana toe

  Wij (stel van 37 en 38) een hele tijd niet geweest, maar hadden het er altijd erg naar ons zin! Heel wat spannende dingen gezien en gedaan!! 
Aanstaande zondag (Valentijn) gaan wij weer! Nou vroeg ik me af of het druk is op zondag en of de dresscode hetzelfde is als op zaterdagavond (wij gingen altijd op zaterdagavond)? En misschien leest iemand dit die ook gaat zondag!!! Let me know!!!


Mari-Jo
08-02-2016 / 10:20
Hygiene 6
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 7

  Wij zijn 9 januari voor het eerst geweest, wij vonden het heel spannend. 
Een leuk stel ontmoet hij bakte een heerlijk biefstuk voor ons en we kwamen het stel tegen in een speelruimte. Was een spannende ervaring alleen jammer dat we geen telefoon nummers hebben uitgewisseld. 
Hij persich zij bi


Barbieenken
13-01-2016 / 15:01
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  gisteren voor de 2de keer geweest. En weer heel positief. 
Dit keer geen spontane ontmoeting met 'n ander lekker stel (H & J uit D) maar weer geweldig genoten. 
Heel veel horeca-gelegenheden zouden een voorbeeld kunnen nemen aan FM. Qua gastvrijheid, kwaliteit, vriendelijkheid en ambiannce!  
Alleen maar optimale verzorging, alles in het teken van de gasten, Genoten van de blijheid, vrijheid en geiligheid.


wijdus
10-11-2015 / 02:20
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Wij zijn enkele weekjes geleden voor het eerst naar deze club geweest. Het was die avond een zeer drukke avond. Onze mening is dat Fata Morgana een zeer goede club is. Het buffet is uitgebreid en goed, de bar ver bovengemiddeld! Personeel van portier tot bardame uiterst beleefd en behulpzaam. Het publiek is zeer uitgebreid, wat wij als zeer positief ervaren. 
 
Speelruimtes zijn creatief en spannend. Aangezien het die avond superdruk was, was het ook in de speelruimtes voor ons wellicht iets te druk. Maar dat komt wellicht ook omdat wij nog niet zo heel ervaren zijn. CV mag misschien later op de avond wel lager, en de ventilatie moet beter! Zeker in de speelruimtes op de begane grond. Vrouw hier was voor het eerst keer in een parenclub, en heeft het positief ervaren. Toch enkele kleine puntjes: Zwembad om te relaxen, en niet om te sexen. En betere ventilatie of airco's. 
 


Stel 36/38
09-11-2015 / 22:26
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 9
Restaurant 8

  Mooie en gezellige parenclub. Komen er nu sinds een jaar. Afgelopen zaterdag was het gezellig druk. Lekker genoten van de muziek en restaurant. Ook boven nog lekker bezig geweest. Leuk stel ontmoet in een vd zijkamers 1e etage en hier nog lekker mee bezig geweest. Wij stel (blonde vrouw) hopen jullie nog eens tegen te komen. 
Komen zeker snel weer terug.


John
19-10-2015 / 22:54
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 8

  Onlangs zijn wij voor de tweede keer in de Fata geweest, immers de eerste keer parenclub was weliswaar even wennen voor ons maar smaakte zeker naar meer. Het is gewoon een geweldige club met diverse mooie erotische ruimtes die goed verzorgd zijn en met voldoende handdoeken en condooms. Daarnaast een heerlijke whirlpool, of noem het gerust maar een klein zwembad. En ook de dansvloer met bar en aangrenzende lounges zien er mooi uit. Bovendien vriendelijk personeel, en ze geven je er graag een rondleiding indien gewenst. Restaurant hebben wij die twee keer geen gebruik van gemaakt dus kunnen we niet beoordelen. We kunnen het niet vergelijken met andere clubs, maar er is eigenlijk geen enkele reden voor ons om er niet terug te gaan. 
 
Overigens is het er ook niet moeilijk om met andere leuke koppels in contact te komen. Dat ging al goed toen we er voor het eerst waren, maar de tweede keer helemaal en toen hebben we bovendien ook boven een leuke avond met andere koppel beleefd. We zijn overigens wel benieuwd hoe de vrijdagen er zijn, qua drukte maar dan ook specifiek de Trio Night en de Bi Night. Iemand ervaring hiermee? 
 
K&I: Wij waren zaterdag 2 mei ook in Fata en volgens mij zijn wij dat koppel uit het zuiden. Tenminste als jullie uit (omgeving) Groningen komen en naast ons lagen te seksen boven en op het eind van de avond samen met ons bij de bar stonden te kletsen. Zou leuk zijn om alsnog in contact met jullie te komen, stuur maar berichtje naar ons chattijd-account als je dit leest ;-)  
 
P+R


P+R
01-10-2015 / 15:52
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 10

  Wat hebben we weer genoten.. 
Tijd geleden dat we er waren, vorige week zondag mooi weer en we hadden voor 2 nachten een hotel in de buurt.. 
Met de aanbevolen taxi heen en weer (leuke mensen prima prijs)  
en zalig genoten van de tuin het eten de leuke diverse mensen.. 
 
Ja , de prijzen zijn gestegen maar vinden het nog altijd waar naar zijn geld. Gastvrij prettig sfeer en prima drankjes en eten.. 
 
We zagen in de middag al een erg leuk stel.. Zij met zonnehoedje en mooie kleine borstjes.. Hij met geutige ogen.. 
Daar zijn we later in de avond nog erg prettig mee los gegaan... 
Wat was het weer leuk... 
Mochten jullie - stel - het lezen.. 
 
 
xx C&H


C&H
17-08-2015 / 12:08
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  Na enige tijd weer is een mooie zondag in de club 
 
Voor het eerst hadden we een tof hotelletje in Muiderberg genomen. Met de aanbevollen taxiservice heen en weer (wat een leuke mensen inderdaad, goede prijjs en erg klantvriendelijk, een aanrader) 
Een erg mooie zondag dus echt behoorlijk druk, met wat zoeken vonden we 2 stoelen bij een erg leuk stel uit Tilburg... 
We genoten weer van tuin, drankjes hapjes en later zalig eten. 
 
Na het eten kwamen we het leuke stel weer tegen, wat een heerlijk genot (reageer gerust lief stel!! ) en nakletsend werden we als bijna laatste de club uitgezwaaid. 
 
We hebben weer enorm genoten van de ongedwongen sfeer, de leuke diversiteit vsn mensen en het gastvrije en aardige personeel ! 
Super hoor! 
 
Hopelijk horen of zien we jullie nog Tilburgs heerlijk stel! 
xx C&H xxC & H
11-08-2015 / 21:52
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 9

  Mijn ervaring was uitstekend, maar om nu direct mijzelf te wanen in een 1001 nachten sprookjes omgeving, dat kan gevoel kreeg ik niet. De club ligt afgelegen en de ingang oogt modern. Dat er niet met PIN kan worden betaald is jammer en ongemakkelijk. Kleedkamer is ruim van opzet, maar oogt niet warm, knus of modern. Zoals bij alle clubs (waarom), sluit je de af kastjes met een sleutel die je dan bij je draagt (niet zoals bij sommige sauna's, dat je de kastjes met een pincode kunt afsluiten). 
 
Om nu direct met het meest positief punt (en persoonlijk belangrijk) te beginnen, de intieme ruimtes ziin op en top en knus!!! Zeer gedimd verlicht maar voldoende. Je kunt daar rustig een beetje ronddwalen en op je gemak rondkijken wat er allemaal speelt of meedoen. Wel is na 30 minuten intiem bezig zijn, de ruimtes te warm aanvoelt en zweet, was overigens niet de enige die hier over klaagde. Of het heeft te maken met toevoer van te weinig vers lucht? Er is in elk geval voldoende knusse ruimtes om je uit te leven! Ook zijn er boven de bar open ruimtes. 
 
De bar is prima, soms waren de bar dames even van hun post. Restaurant niet geprobeerd. De dansvloer is vrij behoorlijk verlicht, mag wat mij betreft meer worden gedimd worden. De brede banken naast de dansvloer zijn heerlijk en behoorlijk comfortabel. Het zwembad is groot en ruim en daarin wordt ook het liefde bedreven, heeft niet mijn voorkeur en overgeslagen. Rokersruimte is behoorlijk groot!! Rook zelf niet, maar op de avond van mijn aanwezigheid waren er meer rokers in de ruimte aanwezig dan mensen aan het bar of op het dansvloer... het was zowieso door de warme zaterdagavond weinig mensen aanwezig (normaal is het er druk heb ik begrepen). 
 
Kan deze club alleen maar vergelijken met fun4two. Wat betreft hebben ze allebei hun eigen charmes. De uitstraling bepaalt waar je voorkeur ligt en wat bij betreft ga ik hier graag naar terug. 
 
Wel is mijn mening voor de beide clubs, mordeniseer de boel een keer. Al lees ik verhalen dat het de laatste jaren op beter is geworden, geen van de clubs oogt fantastisch. 
 
 
 


dyceo
27-07-2015 / 17:10
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 8
Restaurant 8

  Zaterdag 30 mei zijn wij voor het eerst naar een parenclub geweest. Door veel te kijken op internet kwamen wij uiteindelijk terecht bij fata morgana. We vonden het natuurlijk super spannend, dus we hadden van te voren gebeld omdat we toch met een aantal vragen zaten. Onze vragen werden netjes en eerlijk beantwoord via de telefoon.  
 
Toen we aankwamen bij de club werden we netjes ontvangen door de gastvrouw. We vertelde haar dat dit onze eerste keer was in een club dus vroegen we om een rondleiding. Ze liet ons eerst de kleedkamers zien zodat we ons konden omkleden. Kort daarna een rondleiding gekregen van een jonge meid die super aardig en oprecht was.  
 
We gingen wat drinken aan de bar en danste nog even wat. Wat ons wel opviel is dat ze een behoorlijke keuze aan drank hadden, en je werd snel geholpen. Alles zag er zeer netjes en mooi verzorgd uit. Eigenlijk mogen ze wel wat betere fotos online zetten van de club. Want in het echt ziet het er 100 x beter uit. Het was die avond behoorlijk en gezellig druk. Er waren gemiddeld wel wat oudere stellen zo tussen de 30 a 40 jaar, maar ook wel rond onze leeftijd. 
 
Er waren veel handoeken aanwezig en de ruimtes zagen er netjes en schoon uit! We hebben geen last gehad van opdringerige mensen. Je maakte snel contact en iedereen was vrij sociaal!  
 
Kortom een gezellige avond wat zeker voor herhaling vatbaar is!


jongstel2124
01-06-2015 / 23:05
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  Deze club voor de 2e keer, na de zaterdag, op vrijdagavond bezocht met als thema Exxxtreme Darkroom. Toen wij om 21.30 uur binnenkwamen was het al redelijk druk, schatten in zo'n 30 a 35 stellen. Na de entree van 85 euro meteen omkleden in de prima kleedruimte met locker. Sommige delen in de club waren afgesloten. Beneden was een gedeelte van de lounge afgesloten en de 3e verdieping was ook niet toegankelijk. Volgens de eigenaar was dat om de sfeer te verhogen, en niet een te grote verspreiding in de overigens zeer gezellige club. Je voelt je bij binnenkomst meteen op je gemak. Het restaurant met prima buffet zat redelijk vol en dus eerst maar even gezellig een drankje. Wel even wennen aan de hoge temperatuur. De CV wordt flink opgestookt. Wij zijn zelf niet de jongsten (50+) maar zagen toch stellen van alle leeftijden en zelfs ++ers.. Na wat eten lekker relaxen in het binnen-bad en sauna en daarna de verduisterde kamers en de darkroom bezocht. De sfeer is prima en ongedwongen met veel actieve stellen en niet alleen maar afwachters. Voldoende handdoeken en sanitair. Een nadeel, wij konden in al het ,,donkere gedoe' weinig voorbehoedsmiddelen vinden en hadden toch het idee dat daardoor toch wat makkelijker aan onveilige sex wordt gedaan of geprobeerd. Dat kan natuurlijk niet, en hoop dat de eigenaar dit gaat verbeteren. En stellen die twijfelen.... beslist doen. Nu ervaring op vrijdag en zaterdag en de twijfel is snel weg.... Geen single mannen, niet dat wij daar wat op tegen hebben, maar vaak hebben ze toch de overhand in andere clubs.


Inez en peter
17-05-2015 / 08:47
Hygiene 8
Gastvrijheid 7
Bar 8
Restaurant 9

  onze 1e keer uberhaupt in een parenclub, maar wat hebben we genoten. eerst alles wat onwennig, maar naarmate de avond vorderde gingen we steeds meer los. we gaan zeker weer heen. tegen sluitingstijd nog leuk stel ontmoet uit het zuiden van het land maar door de drukte helaas geen nrs kunnen uitwisselen


K&I
04-05-2015 / 10:11
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 8

  vrijdag 1 mei voor het eerst naar de fata. Voor ons was dat ook de eerste keer in een parenclub. Vooraf veel sites bekeken en ook de ervaringen hier en toen gekozen voor de Fata. 
Uiterlijk was voor mij nogal een drempel. Ik ben een forse vrouw van rond de 120 kilo, en 45 jaar oud, en ondanks dat ik goed in mij vel zit, een mooie kop heb en er verzorgd bij loop was ik toch bang voor afkeurende blikken. Ik had een mooi setje gekozen van jarretels met een houder die helemaal over de buik valt en daarover een laag vallend negligé waarin mijn borsten heel mooi uitkwamen en lekkere hoge hakken. Wild haar, mooi opgemaakt, maar ja, nerveus ben je toch. Dat had dus totaal niet gehoeven. De sfeer was direct goed. Er liepen mooie stellen rond, maar ook oudere, dunne, dikke en ik heb geen moment gevoeld dat er met afgrijzen naar me gekeken werd. In tegendeel meerdere heren leken wel te vallen op zo'n uitpuilend decolletée. We hebben ons boven prima vermaakt op het bed boven de dansvloer en in diverse kamers maar zijn de darkroom nog niet in geweest. Op een gegeven moment was het overal vrij vol en heb ik op mijn knieen in de gang mijn vent gepijpt, dat gaf nogal wat bekijks en dat was heerlijk. Wij gaan heel snel weer om dit keer wel wat met anderen te gaan doen. Al met al een fijne club met goede sfeer waar iedereen mag zijn en mag genieten. restaurant kunnen we niet beoordelen, daar hebben we geen gebruik van gemaakt.


sixtynine
03-05-2015 / 10:45
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 7
Restaurant 7

  Was onze eerste club ervaring. Zijn op zondag middag naar Muiden getogen. De ontvangst was alles vriendelijkst. Uitleg gehad en gerust gesteld. Club is netjes. Vriendelijk personeel en een prima restaurant. Er waren voldoende ruimtes waar je jezelf kon vermaken. Samen od met meerdere. We hebben ons de eerste keer beperkt tot ons samen. Je kan rustig rondlopen zonder dat je wordt lastig gevallen. Voor 2 beginners een eerste top ervaring. Gingen rond half 12 weer naar buiten. Het gaat zeker niet bij die ene keer blijven !!


Rosbre62
27-04-2015 / 23:00
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 8
Restaurant 9

  Hier kun je dus lezen dat er bij de meeste mensen de DJ het belangrijkste is anders komen ze niet.Het is niet meer belangrijk of het een aktieve club is.Laat het woordje "parenclub"hier ook maar weg.Het zou leuk zijn als je er bij de Club-oordeel ook een cijfer kon geven voor seks-aktiviteit


P&C
04-04-2015 / 11:56
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  Jeetje mina zeg! Wat is deze club vooruitgegaan. Het is allemaal super verzorgd, lekker en gewoon goed en mooi gedaan. Lekker druk met leuke mensen van allerlei pluimage (ook veel engelsen, duitsers enz) en gezellig + actief. Dat is nog wel eens anders in andere clubs. Wij hebben erg genoten en als notoir clubgangers kunnen we zeggen dat Fata-Morgana tegenwoordig "by far" de beste club is om naar toe te gaan. Dat hoorden we ook van veel andere stellen die eerder naar andere clubs gingen. Goede website hebben ze trouwens. We konden op de laatste minuut nog reserveren en alles was geregeld inclusief taxi. Wij vrezen dat het in de toekomst nog heeeeel druk gaat worden daar :-)


Dutch Delight
31-03-2015 / 11:20
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Zaterdagavond zijn ik en mijn vriend (30-35) naar de Fata Morgana geweest. Wat een geweldig leuke avond hebben wij gehad!!! 
 
Voor ons was het de eerste keer in een club, en na wat research op internet hebben we dus voor Muiden gekozen.. 
 
Bij de bevestigingsmail zat een duidelijke routebeschrijving. 
De parkeerplaats was netjes onderhouden. En er stonden al redelijk wat auto's. 
 
Na binnenkomst werden we keurig ontvangen door de gastvrouw. Na aangegeven te hebben dat het voor ons de eerste keer was, vertelde ze ons kort waar alles was, gaf ons de sleutel van de locker en drukte ons op het hart dat er absoluut niks MOEST... 
 
Beneden ziet de club er prachtig uit. Leuke dansvloer, leuke zitjes, grote rookruimte en prima restaurant. Ook werd er erg leuke muziek gedraaid (dance)! 
 
Het publiek was erg uiteenlopend. En een afspiegeling van de maatschappij. Oud, jong, dik, dun. Absoluut een ongedwongen sfeer... 
 
De dresscode moest je zelf in de gaten houden, en ging om 22 uur in. Ook hier was het erg uiteenlopend qua keuze van lingerie ed. 
 
De bediening bij de bar is snel en vriendelijk. 
 
We zijn op ons gemak eens alle ruimten gaan bekijken die boven zijn. Wat ons in positieve zin opviel was dat er zoveel verschillende kamertjes zijn. Voor ieder wat wils dus. 
 
Verder zagen de kamers er schoon en netjes uit. Ook de gangen waren schoon. 
 
De ruimte bij het zwembad beneden is ruim en mooi opgezet. En er waren overal voldoende handdoeken en condooms aanwezig. 
 
Verder genoeg plekken om je even lekker terug te trekken samen of om even te praten met elkaar... Dit hebben wij als "beginners" als zeer positief ervaren.... 
 
Wij hebben in ieder geval een top avond gehad, we hebben leuke mensen ontmoet, mooie avonturen beleefd en komen zeker nog eens terug!! 


Sanne &Daan
19-01-2015 / 20:39
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 8

  Wij komen al een aantal jaren op zaterdag in de Fata met meerdere stellen.Wat ons opvalt is dat er op de website niet meer vermeld staat welke Dj er draait op zaterdag?We moeten een eind rijden en als we niet weten wie de muziek verzorgd op de zaterdag avond kunnen we beter thuisblijven.We hopen dat de eigenaar dit leest en hier wat aan gaat doen.


Fata stel
14-01-2015 / 13:11
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  Gisteravond voor het eerst in de Fata Morgana. Het was een gezellige en spannende avond. Lekker druk maar niet té druk. Gastvrij ontvangen. Paar leuke stellen ontmoet. Voor herhaling vatbaar.


H&A
21-12-2014 / 10:48
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  Wij zijn gisteravond na een langere tijd niet geweest te zijn, maar weer eens naar de Fata gegaan.. We hadden al op de site gezien dat ze flink hadden verbouwd (gemoderniseerd ) echt een toppertje geworden. Ik denk dat het nu echt met recht de mooiste club genoemd mag worden. Het was vrijdags altijd vrij rustig, maar de verbouwing werpt z'n vruchten al af. Het was gezellig druk, maar nog steeds erg relaxed.leuke actieve mensen ontmoet en heerlijk all the way gegaan zoals een parenclub bedoeld voor is. Als het aan ins ligt volgende week dan zijn we er weer.


Vlindertje1976
13-12-2014 / 20:17
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  Wij komen al jaren in de fata maar wat ons opvalt de laatste tijd is dat er bijna niet meer vermeld word op de website welke DJ op de avond de muziek verzorgd?We moeten elke keer als we een bezoek brengen een eindje rijden en willen toch wel graag weten wie er draait op vrijdag en of de zaterdag?


Fata stel
09-12-2014 / 18:06

  Afgelopen zaterdag zijn wij voor de eerste keer naar de Fata in Muiden geweest. 
Wat een verademing. Een fantastische club!!! Schoon, perfecte ambiance, leuke mensen en een relaxte sfeer met goede muziek, goed eten.  
Alles kan/mag maar er hoeft niets. Eerder bezochten we ook een andere club maar de Fata is een absolute aanrader. 
We gaan hier zeker vaker naar toe en is voor ons nog dichterbij ook:) 
 
gr. Leuk stel uit Apeldoorn 
 


Leuk stel uit Apeldoorn
01-12-2014 / 16:54
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Eerste bezoek aan de Fata Morgana 
Gisteren zijn we voor het eerst naar de Fata geweest. We hadden al ervaring in het clubbezoek en de ervaringen liepen sterk uiteen van: heel leuk tot nooit meer. Dus was het afwachten wat deze avond zou brengen. Het is een mooie ruime club met prima faciliteiten en uitstekend restaurant. We waren er rond 6 uur en het was al gezellig druk. Eerst een drankje aan de bar, mensen spotten of er iets interessants tussen zat. Het liep sterk uiteen qua leeftijd en afkomst en dat beviel ons wel. De muziek vonden we maar zo-zo. Toen een hapje gedaan, lekker ! en goed verzorgd. Toen we om 7 uur een rondje gingen lopen, was het nog/weer best wel rustig. Mijn vrouw besloot de stoute schoenen uit te trekken en heeft toen 2x10 minuten liggen wachten in de darkroom, helaas beide keren zonder succes, dus heren/dames, je weer waar ze de volgende ligt als ik beneden een sigaretje sta te roken !! Na een duik in het zwembad, een drankje en een flirt (die we helaas de rest van avond misliepen ;-(, hebben we even in de SM kamer gespeeld. Toen was het toch al half elf en het zou toch niet zo zijn dat we zo naar huis moesten ?? Het viel wel op dat veel stelletjes aan elkaar plakten en niet open stonden voor een mooie surinaamse ;-)). Gelukkig liep alles goed af, want niet lang daarna kwamen we in contact met een lekker stel. Samen gingen we een kamer binnen. Eerst mochten de heren alleen toekijken hoe de dames elkaar gingen verwennen, maar dat veranderde gelukkig snel ;-). Mijn vrouw ging lekker aan de slag met zijn pik en voor ze het wist zat haar mond vol warm zaad. Ondertussen werd ik heerlijk gepijpt daar zijn vrouw, gelukkig vond zij het ook lekker en de aanblik van het zaad op de borsten van mijn vrouw en haar spermamondje deed me spuiten. Daarna gingen de dames verder, uiteindelijk uitmondend in een heerlijk kreunend klaarkommoment. Nog even gezeten in de lounge en toen naar huis. Fantastishce avond gehad en we komen zeker terug ! 
Groetjes!!


avien_herby
20-10-2014 / 09:28
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 9

  vrijdag 20 september zijn wij voor de eerste keer naar een club geweest. We hadden gekozen voor Fata mede door de duidelijke website. We werden vriendelijk binnengelaten en er werd ons gewezen waar we ons om konden kleden.Daarna richting bar voor een drankje en lekker gedanst ook het eten was prima. Alle ruimtes werden volop benut en wat is het heerlijk om op een bed boven de dansvloer lekker je gang te kunnen gaan terwijl je aan alle kanten bekeken en aangeraakt kan worden. De sfeer voelde goed en alles kan en mag maar niks moet.Wij hebben genoten en willen zeker weer terugkomen. p.s. vrouw met lang zwart haar het is niet meer gelukt email uit te wisselen maar bedankt voor de ervaring.


BFF
02-10-2014 / 20:27
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 9

  Afgelopen zondag weer eens naar de fata geweest. Ondank het wisselende weer was de tuin lekker open. Wij hebben weer leuke contacten opgedaan en lekker "gepraat" hihi. Hier kan je jezelf zijn, veel doen en veel mag maar niets moet. 
Voor ons is de Fata gewoon een leuk erotisch middagje/avondje uit dat regelmatig op ons programma staat.


swingstel
26-08-2014 / 14:37
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

  Wat een leuke en mooie club. De gastvrijheid was prima en de energy van de aanwezige stellen fijn. De start van de avond was heerlijk met een leuk ander stel zodat we goed in de stemming kwamen en die bleef er dan ook goed in zitten. 
We hebben alleen een nare ervaring gehad aan het einde van de avond. een van ons heeft een drug toegediend gekregen via een drankje waardoor volledig black out heeft opgetreden aan het einde van de avond. Dit heeft tot de volgende ochtend geduurd. Na analyse van de avond hadden we geen andere conclusie dan deze. Dus aan iedereen die een club bezoekt. Kijk goed uit met je drankje!! Voor ons de eerste keer in deze club en ondanks de minder prettige ervaring komen we zeer zeker terug:))


Happypeople002
17-08-2014 / 19:13
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  19 juli voor de tweede keer naar de fata geweest. De eerste keer was erg goed bevallen en de tweede keer ook. Het is netjes, genoeg te eten en drinken. Alleen de muziek is niet echt onze smaak, maar dat is niet erg. Jacuzzi is heerlijk en groot. Ruimtes zijn divers en ruim. Genoeg schone handdoeken en condooms. 
 
Enige nadeel vinden wij een beetje, en is hier al eerder genoemd, is dat men een beetje op zich zelf is: het is niet heel makkelijk om contact te maken met andere mensen. Wij hebben groepjes gezien, die dus al contact hebben. Maar ook stellen alleen, maar die zijn voornamelijk met elkaar bezig. Wij weten dat er meer mensen denken zoals wij, maar zie ze maar eens te vinden in een club. 
 
Wij gaan zeker weer terug! 


Friesstel
23-07-2014 / 20:52
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  Wij komen vrij regelmatig in de Fata Morgana en genieten elke keer weer van het geheel. Nu zijn we voor het eerst op een zondag geweest. Het was schitterend weer dus een poolparty in hun mooie tuin. Het was geweldig wat mooi en gezellig. Je waande je bijna op vakantie. Heerlijk eten buiten en binnen. Aan het begin van de avond gingen er steeds meer mensen naar binnen en hebben we met een leuke vrouw een heerlijke avond gehad. Ik hoop dat er nog veel zonnige zondagen komen, want dan zijn wij zeker weer van de partij. Fata ga zo door.


Genieter
23-07-2014 / 18:28
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Op zaterdag is er minder "onderlinge actie". Maar dat is bij die andere club niet anders (en soms/vaak zelfs minder!). Gelukkig is er nog genoeg te beleven in de Fata en zeker de op vrijdag is er vaak veel lekkers te beleven. Afgelopen zondag hebben bv. wij weer een heerlijke ontembare orgie beleefd op het grote bed in de tuin. Het ligt er dan ook helemaal aan wie er die dag zijn. Soms zijn er veel nieuwe "kat uit de boom kijkers" (ook gezellig trouwens) en op andere dagen juist veel echte swingstellen. Maar gelukkig is het ook altijd superlekker om gewoon met z'n tweetjes in Fata te zijn. Zeker na de verbouwing is het voor ons echt de meest relaxte club die we kennen...en we kennen er veel ;-). Schoon, netjes, leuk meiden in de bediening, echt lekker eten, gave lounge en niet te vergeten het zwembad. Echt top hoor. Dus misschien is het idd raadzaam om, als je idd wilt swingen, niet op zaterdag te gaan. Dan zijn er toch meer "dance" types die voor weinig geld een all-inn avond willen hebben met happy end...Haha. Maar als club is Fata voor ons, zonder andere clubs tekort te willen doen, momenteel de topper. Volgende week gaan we naar "die andere club" dus dat verslag volgt gauw.


Bang couple
26-06-2014 / 10:01
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Wij zijn afgelopen zaterdag geweest en het was gezellig druk alleen de naam parenclub of swingers club deet hier hun naam geen eer aan het was meer ieder voor zich iedereen lag netjes een meter van je kaar vandaan en dat ook op de orgiezolder en moet eerlijk zeggen dat hadden wij nog niet mee gemaakt maar goed voor alles een eerste keer he maar wij gaan niet meer op een zaterdag is niet echt een actieve avond tenzij je alleen met je partner wil blijven wat ook goed is hoor maar niet echt ons ding wij gaan gewoon weer op de laaste vrijdag van de maand naar die andere club in Moordrecht groetjes Lust


Lustkoppel
17-06-2014 / 17:07
Hygiene 7
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  Afgelopen zaterdag 3 mei naar de Fata geweest. Dit was onze eerste keer in een club. We wisten niet goed wat we moesten verwachten maar de duidelijke uitleg van de site en de rondleiding bij binnenkomst zorgde ervoor dat bij ons gelijk de zenuwen weg waren. We voelden ons gelijk op ons gemak en ook na dat de dress code was ingegaan voelde het nog steeds heel goed. De faciliteiten in de Fata zijn top. Leuke, sfeervolle en intieme inrichting. Dit alles heeft er voor gezorgd dat wij een onvergetelijke avond hebben gehad. Wij komen zeker terug en raden iedereen aan om een keer de Fata Morgana te bezoeken! We hebben geen gebruik gemaakt van het restaurantbuffet dus daar hebben we geen oordeel over.


Marcel Glim
04-05-2014 / 22:04
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10

  Afgelopen zaterdagavond naar de Fata geweest. Wat een heerlijke avond hebben we weer gehad. Ondanks Koningsdag was het lekker druk. In de kamers was veel actie, leuke actieve stellen gezien en heerlijke seks gehad! :) Omdat het zaterdag zo leuk was, zijn we zondag weer geweest! Wow, wat een gave dag was dat. Het was druk! En veel lekkere actie gehad! Nu even een paar dagen bijkomen! :)


Koppel036
28-04-2014 / 11:56
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Hoi Ashna & Vidjai. 
Hebben de Fata bezocht op 13-9-2013 
We zijn ook surinaams hindoestaans afkomst 
laat ff weten wanneer jullie weer gaan. 
oh ja. We zijn onlangs naar The Gallery in Belgie geweest. 
wat een stinkend rookhok was dat zeg. Voor ons is de FATA NUMMER UNO. Wij willen graag op de zaterdag gaan hoop een bericht van jullie hier te zien 
gr. 
Ram & Ros


Ram & Ros
24-04-2014 / 22:11
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Hele mooie club! Ook een informatieve en uitgebreide website. Na jaren afwezigheid zijn we weer eens gegaan en waren blij verrast. Alles ziet er netjes en schoon uit en vooral de inrichting is modern, aantrekkelijk en op sommige plekken intiemer gemaakt. Gelukkig was het eten in het restaurant als vanouds: heerlijk dus. Personeel was leuk en attent. Rokers zitten nu ook apart in een eigen lounge. Wij vinden dat Fata een hele mooie update heeft gekregen en vinden het (nog steeds) de beste swingersclub. Deze club gaat met de tijd mee! Klein minpuntje: de thema avonden zijn nog voor verbetering vatbaar. Dat kwam niet echt uit de verf toen wij er waren. Maar al met al dikke 10 voor de fantastische avond die wij er hebben gehad!


Miranda
27-02-2014 / 20:54
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  mooie zaak, vaak erg druk behalve op de zondagen (maar ja dat is overal, behalve in fun4two) het eten is beter dan in fun het drinken is super!! de entreeprijzen zijn wel een tikje aan dehoge kant, de entourage is wel wat minder dan in de Fun maar zeker wel de moeite om erheen te gaan, nagenoeg altijd veel mensen, wel niet veel aktie maar wel heerlijk sfeertje, lekker voor een avondje relext uitgaan. Dat er drugs gebruikt worden kan best maar niet dat wij dit ooit als storend ervaren hebben.


swingers4life
13-02-2014 / 10:49
Hygiene 6
Gastvrijheid 8
Bar 10
Restaurant 9

  hoi allemaal 
 
wij zijn pas geleden bij de fata morgana op zaterdag geweest,en komen er wel vaker ,we vinden het het een fijne tent en genieten er ook heerlijk van . 
wij zijn een jong stel van hindoestaanse afkomst ,wij zien over het algemeen meestal alleen blanken mensen in de club ,niet dat wij daar problemen mee hebben ,maar het valt op . 
vanuit ons eigen cultuur zijn dit soort clubs ongepast om naar toe te gaan ,maar wij als stel hebben er geen problemen mee. 
erg jammer wij hebben tot nu toe leuke ervaringen op gedaan  
met hele leuke mensen


ashna en vijay
09-01-2014 / 23:40
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Deze geile verhaaltjes zijn misleidend.Verhaaltjes om klanten te trekken van ingehuurde dames. 
We zijn er heel lang geweest moet wel zeggen op de zaterdagen,maar we waren he beu dat er steeds minder gebeurde wat sex betreft.


P & V
03-12-2013 / 10:44

  Ik ben al een paar keer in fanta morgana geweest en moet eerlijk zeggen dat het mij wel bevald het eten is beviel me ook zeker! De bar is netjes en schoon, en de rokers ruimte luxe en comfrontabel! zoals ik al zei deze club beviel mij zeker wel we werden van alle kanten aangekeken! geile trekkende mannen om ons heen die me overal stiekem aanraakten! wow, wat ik heb genoten in de darkroom met mijn partner ik heb daar op me knieen zitten zuigen terwijl iemand mijn hoofd op en neer duwde, en ik van alle kanten werdt aangeraakt echt geil! Ik heb liggen rimmen terwijl ik handjobs uitdeelde in de darkroom al die geile mannen en vrouwen die mij achterna zatten ik ga hier regelmatig heen als je mij daar ooit wilt ontmoeten ga dan even na me page! X jordanmonroe.webnode.nl


Jordan Monroe
02-12-2013 / 16:46
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 9

  Juist, goed gezien. Fata is geen echte swingersclub.Daarvoor had je tóch beter naar de Fun kunnen gaan. 
Vinden wij trouwens ook veel luxer.


L&L
30-11-2013 / 14:18

  Wij zijn zaterdag 16 nov 2013 naar de Fata Morgana geweest. Het was voor ons de eerste keer, en we hebben lang getwijfeld tussen de Fata Morgana en Fun4Two. Uiteindelijk hebben we, na het lezen van de reacties op deze site, gekozen voor de Fata Morgana. We zijn met het zweet in de handjes naar Muiden gereden, we waren allebei bloednerveus. We waren met name bang dat we als "doorsnee" mensen uit de toon zouden vallen tussen alle hippe, strak afgetrainde partypeople, maar die angst viel gelijk van ons af bij binnenkomst. Het publiek was heel divers, van twintigers tot zestigers. Het merendeel was net zo "doorsnee" als wij. Mensen in spijkerbroek, driedelig grijs of een excentrieke fetisj-outfit, ze waren er allemaal. De sfeer was gemoedelijk. Mensen in de wandelgangen zeiden allemaal vriendelijk gedag, ook het personeel was vriendelijk. We voelden ons volkomen op ons gemak. We hebben ons door vaste bezoekers laten vertellen dat het voor een zaterdagavond wel erg rustig was. Maar zo voor een eerste keer wat ons betreft druk genoeg... We hebben van drugsgebruik helemaal niks gemerkt. We hebben genoten van de sfeer, we hebben naar anderen gekeken en anderen hebben naar ons gekeken. We hebben een hele nieuwe kant van onszelf ontdekt. 
We hadden alleen het idee dat er niet echt veel "geswingd" werd. Er gingen wel regelmatig handen en tongen over en weer, maar de echte sex hielden de meeste stellen toch voor zichzelf. Misschien gaat dat makkelijker als het drukker is. 
Wij hebben in elk geval een hele fijne avond gehad, en we gaan zeker vaker. 


E & S
18-11-2013 / 21:22
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 7

  Zaterdag 09-11-2013 voor de eerste keer fata morgana bezocht,het was lekker druk doordat er een meeting was van een swingers datingsite.We hebben een geweldige avond gehad,het is een mooie nette club,vriendelijk personeel,de prijs is wel aan de hoge kant maar wat je er voor krijgt is het zeker waard.Wij komen zeker vaker langs.Wat je wel kunt merken is dat de meeste zoals hieronder staat beschreven onder invloed waren maar dat zie je toch overal tegenwoordig,ons stoort het niet wij laten iedereen in zijn waarde.De Dj die avond draaide super goed je kon het duidelijk merken aan het publiek.Deze club krijgt een dikke 10 wij gaan zeker vaker komen op zaterdag


M & S
10-11-2013 / 15:10
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Wij (36 en 37) zijn zaterdag voor het eerst naar de Fata geweest met een aantal vrienden. Ontvangst was goed (22.00) en we hebben aangekleed eerst een drankje gedaan aan de bar. Na een half uurtje omgekleed en een ontdekkingsronde gedaan. Alle ruimtes waren op 1 na nog leeg. Iedereen stond nog op de dansvloer. 
 
Wat ons opviel was dat de zaak niet helemaal vol was, maar het was wel gezellig. Bar personeel was vriendelijk. Voor het restaurant een 6, omdat we daar geen gebruik van hebben gemaakt. Het zag er overigens wel lekker uit. 
 
De gemiddelde leeftijd vonden we wat aan de hoge kant (45-50) en heel veel mooie mensen hebben we niet echt gezien helaas. Wel merkte we een hele ongedwongen sfeer, iedereen heeft respect voor elkaar, maakt niet uit hoe je eruit ziet.  
 
Er werd wat later op de avond veel geneukt, alle ruimtes waren vol. De hygiene hier en daar viel ons wat tegen. Bedden nat van squirtende vrouwen en hier en daar een gebruikte condoom op de vloer. Als je een beetje oplet dan kon je zien dat een aantal mensen wat meer op hadden dan een drankje, maar dat vonden wij niet storend.  
Wij hebben niet met andere mensen geneukt, maar lekker elkaar verwend en dat was heerlijk. Soms met veel publiek :) 
 
Conclusie: 
Wij weten nog niet zeker of we hier nog een keer naartoe zullen gaan. Het is zeker wel een optie, alleen zouden we graag wat meer mensen van onze leeftijd zien. De Fun hoor je ook wel eens wat over, maar de verhalen die je leest en hoort zeggen dat het erg veranderd is nadat het van eigenaar veranderd is. Mijn vriendin is nog bij de vorige eigenaren geweest en vertelde dat het daar wat sjieker is en dat er wat meer mooie mensen rondlopen van onze leeftijd.  
Dus ongedwongen, respectvol, leeftijd en uiterlijk maakt niet uit naar de Fata of wat mijn beeld nu is van de Fun. Gezien en gezien worden, gemiddelde leeftijd wat lager, meer mooie mensen, maar ook veel mannen met hoertjes of mannen zonder eigen partner naar de Fun.  
 
Hmmmm wij weten het nog niet.
 


PC
30-09-2013 / 12:02
Hygiene 6
Gastvrijheid 7
Bar 8
Restaurant 6

  Voor t eerst naar een parenclub geweest op 23082013UH 
Fata is super.


ram & ros
13-09-2013 / 04:45
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  Afgelopen zaterdag de club bezocht met mijn vriendin en er een superavond gehad. Heel relaxed in een mooie omgeving. Het was voor ons de eerste keer en we waren toch wel wat gespannen maar na ontvangst bij binnenkomst was dat eigenlijk meteen verdwenen. We komen hier zeker weer terug!


P en T
11-09-2013 / 06:17
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 8

  Nou, zaterdag voor de eerste keer naar Fata geweest,2 mnd 
geleden bij Le Baron( is gewoon een hoerentent) wij waren het 
enige stel, de rest alleen mannen en hoeren. 
Bij Fata zijn het allemaal stellen die op een gelijkwaardige 
manier willen genieten van elkaar, supergeil moest wel even 
wennen aan de darkroom ( met wie doe je het ) later op de avond een lekker stel ontmoet uit Luxemburg en natuurlijk 
heerlijk genoten top. goede club alles was oke en het eten + 
personeel een 10 wij gaan zeker nog eens. xxx


lekker stel uit Zutphen
29-07-2013 / 13:56
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  wij zijn weer een keer op een zaterdag bij de fata geweest. maar wat wij dachten was niet zo. er waren niet heel veel jonge stellen. die er op vrijdag wel zijn. zaterdag is toch meer een dans avond .ondervonden wij. en dat is op een vrijdag niet. dat is echt een doe avond .dus wij gaan eind augustus weer naar de fata . maar dan wel weer op een vrijdag groetjes .lust


lust
28-07-2013 / 19:20

  Nou, er wordt al gezegd dat het niet druk was ivm Sensation.Nou dan weet je dat er bij Fata heel veel feestvierders en drugsgebriukers komen, en wat voor club het is.Weinig sexen dus en de hele avond op de dansvloer staan.Is dit jullie ding?,dan is het o.k en is dit voor die feestjes een supertent.Wij niet meer.Wij hebben dit jaren gedaan maar zijn toch op zoek naar datgene waar we in feite in de eertse instantie voor naar de club gingen....heerlijke sex met andere mensen.


OK
09-07-2013 / 10:53
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 7

  Wij zijn voor het eerst naar een parenclub geweest, en na het lezen van allerlei reviews, hebben we gekozen voor club Fatamorgana. Bij de receptie werd ons verteld dat de drukte kon tegenvallen ivm evenement Sensation 2013. We kregen een rondleiding, en we moeten zeggen dat het leuk ingericht is, ziet er netjes uit, en er hangt een gezellige sfeer. Voor ons was de Jacuzzi bad echt fantastisch! We hebben lekker genoten van de drankjes, en de dame achter de bar is echt vriendelijk. We kregen het idee de jongste koppel daar te zijn, en dat de meesten 35+ en 40+ waren. Na de ingang van de dresscode werd de atmosfeer zeker spannender. Het kwam niet tot flirten met andere koppels. We hebben super genoten van elkaar, en de kamers zijn super leuk. We gaan zeker weer een keer terug, en hopen dan op een drukkere avond met meer jongere koppels erbij. Anita.en.Ravi@gmail.com


Anita en Ravi
08-07-2013 / 15:18
Hygiene 8
Gastvrijheid 7
Bar 9
Restaurant 7

  Hoi snoepers... 
 
Zie ons verslag van 25/05 c&h stel 
Het blijft toeval en vooral bi man is gevoelig... 
Je moet echt op je gevoel afgaan en zoals altijd respect hebben voor een 'nee. 
 
Wij hebben altijd veel plezier bij de fata! 
Maar mail ons gerust leuk! 
Knusstel@gmail.com 
 
Xx 


knusstel
04-07-2013 / 22:50
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  Wij willen 13 juli naar de Fata komen; dat zou voor ons de eerste keer zijn naar Fata; wel hebben we redelijk wat ervaring met kleinere clubs. Onze ervaring met kleinere clubs is dat je toch snel een date hebt en lekker van en met elkaar kan genieten; hoe is dat bij een grote club als de Fata? Wij zijn echte doeners (mid 30 en goed gebouwd) en komen voor de seks met anderen. Komen er ook paren die allebei een beetje-bi gevoelens hebben, weet iemand dat; wat zijn de ervaringen zoal?


Twee Snoepers
04-07-2013 / 14:23

  bad c;ub


deen
01-07-2013 / 19:23

  wij zijn afgelopen vrijdag weer lekker naar de fata geweest en hebben weer een leuke tijd beleeft het was er weer gezellig druk we hebben ook weer een leuk stel ontmoet en zijn weer heerlijk los gegaan we leken duo panoti wel ha ha me vrouw valt op donkere mannen raat iedereen aan om een keer er heen te gaan en de ervaring zelf te beleven ons avond was geslaagt met een leuk dongkere stel die die avond er voor het eerst waren we vonden het geweldig iederee nog veel sex plezier groetjes ons


lust
01-07-2013 / 17:05
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 7
Restaurant 9

  @Janny,als de club volgens jou opvatting dan zo waardeloos is waarom is het dan altijd zo druk bezocht op zaterdag?Er zijn altijd mensen die wat te zeiken hebben.Als de club dan zo slecht is komen er ook geen mensen naartoe,denk daar maar eens aan.


stel
10-06-2013 / 11:52

  @Janny: ik vind het dan weer zooo jammer dat je iets ongefundeerd gaat "afzeiken". Als je commentaar hebt doe dat dan objectief en met onderbouwing. Dit soort reacties slaat kant noch wal en wekt op mij de indruk dat je slechts eenen geeft om andere redenen dan vanuit objectiviteit. Jammer. Ik ben benieuwd welke clubs jij hoger inschat qua hygiene, gastvrijheid, bar en restaurant (afgezet tegen de 4 x 1 die je Fata geeft). Ik ben erg benieuwd!


Jammer
10-06-2013 / 10:07

  waardeloze club. 
snap niets van vorige comentaar. 
afzetters zijn het


janny
10-06-2013 / 08:48
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Wij zijn gisteren zaterdag 08-06-2013 naar de fata geweest,we hebben een zeer leuke avond gehad,het eten was super,het personeel was ook vriendelijk en de dj draaide super goed,er hing een leuke sfeer op de dansvloer maar ook boven was het spannend overal waren ze lekker bezig.Dit is inderdaad een van de TOP parenclubs,wij gaan zeker vaker komen op zaterdag


stel
09-06-2013 / 20:31
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Wij zijn twee totale groentjes in de swing wereld van 38 en 29 jaar. 
Wij kunnen alleen onze eigen mening geven over Fata omdat de enige club is waar we tot nu toe zijn geweest. Wij snappen werkelijk waar de onderstaande negatieve bericht ECHT niet. Onze eerste keer was op 4 mei 2013. We vonden vooraf de prijs wat hoog maar je wilt toch eens de stap wagen. 
Wat hadden wij spijt dat we nu pas zijn geweest. Wat een fantastische club. Gast heer en gast vrouw zijn te leuk. Heerlijk stel. De sfeer is zooooo fijn niemand is agressief of opdringerig. Wij zijn daarna gelijk de drie volgende zaterdagen ook geweest. Het is dat we nu even niet kunnen vanwege ons werk maar zo dra wij weer kunnen. Met gierende banden naar muiden. Iedereen die van swingen houd moet in Fata-Morgana zijn geweest. Geweldige koppels leren kennen. We hebben gesekst als beesten. Alles klopte de muziek was heerlijk. Vooral het seksen boven de DJ. Man man man wat lekker. Stelletjes die helemaal gek werden van mijn vrouwtje en mij omdat we nogal erg geil met elkaar bezig waren. Overal in de club hebben we gesekst. Zelfs op de gangen stonden we nog. Iedereen vond het lekker. Vervolgens kwamen er stellen op ons af en hebben we ons heerlijk laten gaan in het swing gevoel. Als je na een uur hier weg gaat heb je sowieso geen goed werkend verstand want je moet je zelf ook de kans geven om te wennen aan een sfeertje en OPEN staan voor iedereen. Als je de mensen in Fata agressief vond moet je in onze optiek heel snel naar een psycholoog en blijf vooral ver weg van Fata-Morgana. Fat-Morgana heeft iets in ons los gemaakt waar we jarenlang al mee zaten te vechten. We willen meer nog meer hete spannende geile avonden. Fata-Morgana betekend voor ons !VRIJHEID! Alleen maar 10nen!!!!!!!!


Stelletje Haarlemmers
09-06-2013 / 04:28
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Als je al na een uurtje weg bent is het idd een duur avondje.... 
Wij zijn ook in Fata-Morgana geweest en het beviel ons uit-ste-kend! Wij waren er op een vrijdag en hebben zeker geen last gehad van harde overheersende muziek. De club is enorm groot (echt verdwalen af en toe....) en is schoon, mooi ingericht en heeft genoeg ruimtes voor een lange avond plezier. Met name het restaurant en de whirlpool zijn heerlijk. Speelkamers zijn ook mooi en schoon. Er waren veel actieve stellen en bijna overal werd er heerlijk gesekst. Als wij samen een avondje alleen uit eten gaan en nog ff naborrelen in de stad zijn we duurder uit! Fata vinden wij dus zeker de prijs waard! Klein minpuntje: de club is zoooo groot dat het op sommige plekken wat stilletjes is. Als laatste een compliment voor het personeel. Vriendelijk en op de achtergrond druk bezig om alles schoon te houden. 
Aangezien wij (zonder naar de prijs te kijken) geen betere club in NL kennen krijgt Fata dikke tienen.


Swingbling
05-06-2013 / 08:31
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Veel geld voor weinig. Te harde muziek en agressieve sfeer. Wij waren na een urr weer op weg naar huis en hadden het wel gezien.


Mieke en Jan
04-06-2013 / 00:06
Hygiene 2
Gastvrijheid 1
Bar 2
Restaurant 5

  Viel tegen gezien de toegangsprijs.....en wij zijn echte doeners!


stel 2013
27-05-2013 / 01:46
Hygiene 5
Gastvrijheid 6
Bar 7
Restaurant 7

  Vrijdagavond 24 mei... we gaan weer samen naar de Fata. Voor mijn vriendin en mij niet nieuw. Eerder en vaker geweest. Ook andere clubs geprobeerd. Het blijft persoonlijk en een tijdopname... soms gebeurt er met ons niet veel, behalve dat we samen plezier hebben. En soms hebben we een heerlijke avond.. heel soms een uitzonderlijke avond...  
Waar dat nou door komt? Om ze stemming, de mensen aanwezig...dat soort zaken. 
Gister was het weer zo'n 'uitzonderlijke' avond. 
 
We zagen ze al binnenkomen...adembenemend stel.. zij blond lang haar mooi figuur mooie borsten.. hij vrolijk, open fijne uitstraling. 
Laten we daar nou de avond van ons leven weer mee gehad hebben! A & P uit Limburg..zucht wat een topgeil plezier... beide bi net als wij.. heerlijk en zooo geil ge speelt met elkaar.. 
Voor het eerst hadden we achteraf spijt geen mobiel of mail gevraagd te hebben :-)  
 
En weer 'mede mogelijk gemaakt' door de fata. 
Heerlijk relaxt, fijn lekker eten, super attente gastvrouw, steeds aanwezig om even op te ruimen, toe te voegen. 
 
Haha na onze eerste misser in de club, inmiddels al weer een tijd geleden, nu wel altijd uitgerust met genoeg schone handdoeken. 
 
Wij hebben dus weer genoeten, fijne avond ook de vrijdag, wat ons betreft.. 
 
Enne... A&P..mochten jullie dit lezen en nog is lol willen..? Laat dan ook je ervaringen hier is lezen! 
 
Xx C&H


C&H stel...
25-05-2013 / 22:25
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 10

  Nee natuurlijk niet, haha.


C&P
23-05-2013 / 18:34

  een top club,drugs nooit gezien.


r en d
23-05-2013 / 17:02
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 7

  De parenclubs zijn niks meer vergeleken met een paar jaar geleden.En daar hebben ze allemaal last van.Vooral jongere mensen blijven weg en zijn waarschijnlijk op zoek naar iets anders.


Bianca&Frans
22-05-2013 / 15:30

  wij komen er ook regelmatig. maar zien ook wel dat de club kwa mensen achteruit gaat. vinden het wel jammer. eerder hadden ze nog een korting als je op een vrijdag kwam. mocht je binnen een maand voor de helft. toen was het ook drukker op een vrijdag maar dat word nu een stuk minder dus zijn we maar weer is een keer naar mistiqeu geweest. maar daar was het ook niet drukker hoor. wel heel leuk gehad volgende keer maar naar die andere grote club de fun. kijken of het daar wel lekker druk is want ja we komen allemaal toch om te kijken en bekeken te worden. en als er wat leuks tussen zit ja dan weet je maar nooit he. ik hoop dat de fata weer die kortingen gaat geven. en dat het dan mischien weer wat drukker word en betaal baar want ja nu met die crises is het wel verstandig om dat weer in te voeren


lust
21-05-2013 / 16:29
Hygiene 7
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  Je verwacht iets als de toegang zo hoog is maar het is zoals de meeste parenclubs tegenwoordig drama!


Stel
21-05-2013 / 02:05
Hygiene 1
Gastvrijheid 5
Bar 5
Restaurant 5

  Valt tegen zeker gezien de toegangsprijs


ans bert
13-05-2013 / 01:59
Hygiene 7
Gastvrijheid 7
Bar 7
Restaurant 7

  helemaal mee eens. gewoon een geweldige club. voor ieder wat wils wij gaan de 22 maart er weer heen op dark room nacht en dan zijn ze gelijk weer jarig 13 jaar. word weer een geweldige avond. kunnen we we heerlijk los gaan. veel plezier en voor al heel veel lust groetjes


lust
07-03-2013 / 15:11

  Haha, ik hou me liever met anderen bezig als ik naar een club ga ;-) Maar ik geef jullie helemaal gelijk. Let niet zo enorm op die enkeling met een pilletje op maar vermaak je met de mensen die je wel leuk en lekker vindt. Wij zijn dit weekend geweest (geen pil of poeder gezien trouwens...) en WOW! Alles is vernieuwd en supermooi en de whirlpool blijft natuurlijk ge-wel-dig! Ik denk dat Fun tegenwoordig jaloers moet zijn op de Fata want het is allemaal net een klasse beter geworden. Complimenten aan de eigenaren. Voor ons is Fata ook de beste club nu.


Rekstok
07-03-2013 / 09:02
Hygiene 10
Gastvrijheid 9
Bar 10
Restaurant 10

  Nog steeds nr 1 voor ons, alles is ruim (rookhok) kamers lounge. 
Eten is nergens zo goed, de jacuuzi is groter als een zwembad :) 
Iedereen wordt in zijn waarde gelaten, vind het ook knap dat mensen schrijven over drugs alsof ze het kunnen ruiken. 
Laat iedereen vrij in zijn laten en doen en houd je bezig met jezelf.


E & F
05-03-2013 / 19:57
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 10
Restaurant 10

  Heeee wij gaan ook vanavond en vallen precies in jullie zoekgroepje ;-) Wij zijn 31 en 32! We zitten net de website van Fata door te nemen. Handige pagina voor nieuwkomers hebben ze. Ziet er goed uit!!! Wat trekken jullie aan? Wie weet herkennen we elkaar? Man hier trekt een best opvallende zwarte boxer met zilveren band van TC aan.


Banjo
01-03-2013 / 12:17

  Wij gaan aankomende vrijdag voor het eerst naar de Fata. Zijn er nog meer stellen die vrijdag gaan tussen de 25 en 38 jaar?


D&G
28-02-2013 / 20:55

  Eén pilletje is ook niet zo erg, maar de diverse en hoeveelheid middelen die daar gebruikt worden vind je écht niet in alle clubs?Andere mensen zien het toch ook"die in hun eigen wereldje leven "of "van de wereld zijn".Wij kunnen het weten want we zijn er een hele tijd gekomen en genoeg gezien.Voor ons niet meer, ieder zijn ding, maar dat is mijn mening.


Kim en Pierre
26-02-2013 / 20:38

  Hier onze ervaring met Fata-Morgana. Wij zijn al in een aantal clubs geweest (en ook daarover een beoordeling over gegeven hier) en  
ditmaal is Fata aan de beurt. Wij houden er niet van om clubs te vergelijken want elke club is gewoon anders.  
Net als uit eten gaan. De ene keer heb je zin in Chinees en de andere keer in pizza. Toch verdient de Fata (samen met de Fun) extra sterren. 
De club is enorm groot (grootste van Nederland?) en ze hebben echt ALLES daar. Verder is gewoon alles goed verzorgd en schoon. Goede kwaliteit eten in het restaurant en  
ook bij de bar(s) is alles A-merk. Geen half werk dus en het mooie is dat alles inclusief is. Dus betalen bij binnenkomst en verder geen gedoe.  
Verder overal ruime stapels handdoeken, condooms enz. en niemand die moeilijk doet als je een handdoekje extra pakt. De ruimtes zijn mooi en modern ingericht en je kunt  
lekker intiem ergens gaan zitten of je begeven in de drukte. Fata maakte al met al een erg verzorgde indruk. Op zaterdag was de leeftijd wat jonger (25-45 jaar) dan op  
vrijdag en zondag (25-60 jaar?), maar het is er gezellig druk en als je op zoek bent zie je zeker leuke stellen rondlopen. Ook de wat oudere stellen zijn nog lekker jong  
van geest en doen gezellig mee met alle "gekkigheid" hahaha. Er lopen geen betaalde dames rond want een overschot aan dames is er simpelweg niet.  
Het personeel is erg vriendelijk en zorgt dat het aan niets ontbreekt. Toch blijven ze erg op de achtergrond (lees: doen hun werk), wat soms wat afstandelijk kan  
overkomen. Wij vinden dit echter zeer prettig, discreet en professioneel. Van drugsgebruik hebben wij niks gemerkt (wat niet zegt dat niemand een pilletje slikt!), maar  
we kunnen ons niet voorstellen dat anderen zich daar aan storen. Echt mooie (en veel!) speelruimtes en we hebben met name erg genoten van de whirlpool en de grote orgieruimte.  
Op beide plekken hebben we heerlijke seks gehad. Wat we wel missen is een avond zoals in de Fun waarbij er een paar extra mannen aanwezig zijn. Ik als vrouw wil  
er soms wel eens een extra man bij, maar omdat er alleen stellen komen krijg ik er altijd "gratis" een vrouw bij. Dat is wel jammer. Al met al verdient deze club op  
alle fronten een 10 en als we binnenkort een avond mogen meemaken met een paar mannen meer dan komen we als eerste binnen!


stel28-31
26-02-2013 / 13:46
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  wij komen regelmatig in de fata ,en vinden het een top club. 


ashna en vijay
25-02-2013 / 09:37
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 7
Restaurant 8

  Wat een gezeik zeg ook westlandertje wij komen zelf ook uit het westland en vinden het gewoon top in de Fata. 
En dat over die pillen en poeders wij gebruiken niks nooit gedaan ook maar ik weet zeker in een westlandse kroeg word wel even meer gebruikt zeg. 
En onze ervaring is en ja valt mee denk wel 50x op zaterdag geweest echt geweldig. 
Dus ben je er nog nooit geweest maak het mee en tot slot ik wij vinden ook niet elke kroeg leuk dat blijft toch persoonlijk.


M&A
20-02-2013 / 17:20
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  pffft altijd dat eeuwige pilletjesgezeur. Dat zie je overal en in elke parenclub. En, hoewel ik er zelf niks mee heb, is het altijd nog beter dat de dronkelappen die je elders tegenkomt en hun handjes niet meer thuis kunnen houden. Wij vinden Fata de beste club voor een avondje "samen" sexen zonder poespas. Darkroomnight is idd supergaaf! Niet pikkedonker op de bovenverdieping (behalve de darkroom zelf ;-)), dus precies spannend genoeg. Aanrader. Wij gaan eind maart weer als ze 13 jaar bestaan. Wat ze trouwens ook als één van de weinige clubs hebben is een "normale" website. Daar staat tenminste aktuele info en geen flashy onzin. Als nieuwkomer zou ik daar zeker eens gaan rondneuzen.


Love2XXX
20-02-2013 / 14:27
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  ja op een zaterdag.word er meer gebruikt dan op een vrijdag. maar vrijdag is ook echt een doe avond en zaterdag een dansavond.daarom gaan wij meestal op een vrijdag aankomende vrijdag weer darcroom nacht


lustkoppel
19-02-2013 / 16:08

  Zie je wel.Als je d'r eens een keer heen gaat moet je echt maar eens op letten.Op de zarterdag dan.


Westlanders
19-02-2013 / 15:38

  Wij zijn afgelopen zaterdag voor het eerst in de Fata geweest. Wij keken er lang naar uit, want we hoorden er verschillende verhalen over. Nou wij hebben dus met eigen ogen kunnen zien dat het een prachtige club is. Het was zaterdag voor ons doen zeer druk. Maar ook dat er veel mensen zijn die in hun eigen wereldje leven en mensen die op het eind van de avond van de wereld zijn. Wij hadden dit nog niet eerder mee gemaakt. Wij leven niet in die wereld en willen dat ook niet. Voor de mensen die daar geen problemen mee hebben is het gewoon weg een geweldige club. Alles ziet er prima en schoon uit. Het eten is ook prima. We willen de club dus ook echt niet afzeiken. Voor ons geen Fata weer, maar voor de mensen die er wel iedere x weer heen gaan, have fun, ieder zijn club!


Wij
18-02-2013 / 20:18
Hygiene 8
Gastvrijheid 4
Bar 8
Restaurant 8

  Ik sluit me helemaal bij de vorige schrijf(ster)s aan.Nieuwe mensen die ervaringen willen lezen hebben niks aan die vuispuierij die kant nog wal raken.Maar ik denk dat men hopelijk door die enkele smerige reaktie heen leest en de rest wel opneemt.


Ma& Ne
15-02-2013 / 17:01
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  Jammer dat deze club altijd weer in verband met drugs in verband moet worden gebracht. Schijnbaar zullen deze verhalen de club altijd blijven achtervolgen....lastig om van die onterechte beeldvorming af te komen. Fata voert in mijn ogen juist een actief "anti-gebruikers/dealers" beleid. Ik heb met eigen ogen meerdere keren gezien dat de baas mensen de deur heeft gewezen vanwege gebruik. Wij bezoeken veel clubs en OVERAL wordt gebruikt. Meestal onschuldig wappie-gedoe en soms wat zwaarders. Ook in Fun en Mystique enz. Triest dieptepunt was Monique, die op haar site andere clubs afzeikt m.b.t. drugs maar zelf niks beters biedt. Overigens is het drugsgebruik in parenclubs nog altijd stukken minder dan in "gewone" uitgaansgelegenheden. Misschien is het leuker om hier TOPS en TIPS te geven over clubs i.p.v. afzeikerij. Dat geldt trouwens ook voor veel commentaren over andere clubs op deze site. (Nieuwe) stellen die op zoek zijn naar een leuke club hebben niks aan subjectieve meningen, gebaseerd op afgunst of jaloezie. Deze site is intussen zwaar vervuild met dat soort onzin. 
Wij geven geen cijfers maar onze topclubs zijn Fata, Fun en Mystique. Monique en Showboat volgen op afstand en daaronder nog een paar clubs waar het helaas wel vaak erg rustig is.


NoWap
14-02-2013 / 12:24

  Je moet maar eens op een zaterdag gaan.Meen ik echt.En je ogen goed de kost geven.Pillen en poedertjes in overvloed.Als ze hier ooit een inval doen is het goed raak.Hoeveelheden die niet alleen voor eigen gebruik zijn.


Westlanders
11-02-2013 / 00:20

  Wij waren gisteren (zaterdagavond) voor het eerst in de Fata-Morgana en hebben daar een fantastische 'eerste keer' ervaring opgedaan! De gemiddelde leeftijd lag wel wat hoger dan dat we in eerste instantie gedacht hadden, maar er hing een hele gemoedelijke sfeer en iedereen, inclusief personeel, was ontzettend vriendelijk. We hebben samen heel veel plezier gehad en we komen zeker nog een keertje terug. Vooral de ruime, warme jacuzzi is echt TOP!


Jacuzzi-koppel E&S
10-02-2013 / 21:16
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Afgelopen zondag voor het eerst geweest, voor ons een fantastische ervaring! Voor nieuwkomers net als ons is de zondagavond een rustige gezellige avond om ervaring op te doen in de wereld van parenclubs. Personeel was erg aardig en de ruimtes waren zeer netjes en schoon, het eten was heerlijk en ruim voldoende! Ons zullen ze vast en zeker vaker terug zien! 
 
Groetjes, 
first time


first time
17-01-2013 / 19:16
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Hoi allemaal wij zijn vrijdag avond weer geweest bij de fata en het was weer lekker druk. Voor ons is de vrijdag echt de leukste avond, want het is echt een doe avond. Waar je ook kijkt zijn er stelletjes bezig. Boven en beneden was het druk, dus echt een swingers avond. Wij hebben weer leuke stelletjes ontmoet en het was weer een geslaagde avond.  
Wij kunnen iedereen aanraden die echt willen swingen  
een keer op een vrijdag te komen en mischien komen we mekaar wel tegen. Al vast veel plezier en een goed oud en nieuw groetjes lustkoppel


WMAmersfoort
30-12-2012 / 16:19
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Ja je leest het hier zelf:"gaan niet snel naar parenclubs en zijn niet echt swingers"(paar berichtjes hieronder).Zulke mensen komen steeds meer.De échte swingers houden steeds vaker thuisparty's waar dan wél wat gebeurd.Jammer jammer.


Swingers
20-12-2012 / 11:10

  Hele fijne club. Gastvrijheid is stukken beter dan een paar jaar geleden (wel dezelfde eigenaar! Goed bezig dus). Ze houden, ondanks de grote terugloop van parenclubbezoekers bij alle clubs, vast aan de all-inclusive formule. Prijs/Kwaliteit verhouding is meer dan goed omdat deze club gewoon ALLES heeft. Sfeer is goed en leuke mensen. Eten was ECHT goed!


Toppertjes
20-12-2012 / 10:17
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Zeer fijne club. Wij hebben op vrijdag erg genoten van alles daar. Leuke stellen ook. Wel van alle leeftijden en maten, maar wij (28 en 29 jr en slank) hadden leuke (lekkere!) contacten. Kennismaken ging moeiteloos en er is zat te beleven. Supergave whirlpool waar je ook kunt sexen en de sekskamers zijn ook top. Het zag er allemaal schoon en netjes uit. Eten ook goed verzorgd en lekker. Drankjes kun je zelf pakken of aan de bar bestellen. Erg makkelijk dus. Waar wij het thuis nog over hadden is dat het allemaal heel relaxed is. Je hoeft niet supermooi te zijn om je geaccepteerd te voelen en je kunt lekker je eigen gang gaan en toch makkelijk contact maken. Chill cluppie dus


Mixdrinks
18-12-2012 / 20:39
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Op een zondag terecht bij deze club. We komen niet vaak in parenclubs en zijn ook niet echt swingers ofzo. Eerder waren we in andere clubs die kleiner waren en heel rustig. Toen kwamen we hier. Wat een verademing! Deze club is supergroot en mooi met lekker eten en mooi groot bubbelbad. Ook leuke mensen. WC bij het zwembad was alleen niet echt top. Wij hebben erg genoten en komen vanaf nu vaker.


New & Wild
10-12-2012 / 21:55
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Momenteel 1 van de beste parenclubs van Nederland. Waarom? 
- alles te vinden wat een avondje swingen zou moeten zijn 
- vaak vernieuwingen en verbeteringen 
- kwaliteit altijd 100% (eten en drinken is super) 
- alleen voor stellen! Dus een ECHTE parenclub 
- stabiele bedrijfsvoering (ook bijna uniek intussen...) 
- gewoon goede website. Ze zeiken andere clubs niet af (Monique!!) en altijd actueel, informatief en eerlijk (Fun!!) 
- en zo nog wel meer pluspunten 
 
Wij komen met enige regelmaat in parenclubs door het land en hebben alles wel gezien intussen. Fun is ook prachtig ingericht, maar erg op uiterlijk gericht tegenwoordig. Geen swingersgevoel dus. Fata voelt voor ons als "thuiskomen". De zaterdag vinden we zelf ook wel wat drukker met feestgangers (ipv swingers) maar vrijdag en zondag zijn altijd super. Clubs die mannen alleen toelaten of allerlei slechtbezochte themapartys organiseren (voor meer omzet) moeten eens bij Fata te rade gaan waarom het daar wel goed gaat. Wij weten het antwoord wel: What you see is what you get! 
 
Misschien wat hoge cijfers maar afgezet tegen andere clubs verdient Fata dikke tienen 
 
Dikke voldoende voor deze club dus (en nee, we hebben geen aandelen, geen band met de eigenaar en komen er niet wekelijks)


clubgangers
02-12-2012 / 22:07
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  we zijn ook een vrijdag geweest was weer heel gezellig en lekker druk voor een vrijdag gaan er weer gouw een keertje langs


w,m
25-11-2012 / 21:31
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  Voor de eerste keer geweest in een pc en gekozen voor de Fata op vrijdag. We werden vriendelijk en relaxt ontvangen door een heer in de ontvangsthal en bij binnenkomst heette ook de gastvrouw ons welkom. 
Wat opviel is dat het nogal rustig was, naar schatting zo'n 20/25 stellen die je vanwege alle verschillende ruimtes niet allemaal snel tegenkomt. Op vrijdag is het altijd zo rustig werd ons verteld. 
We hebben eerst wat gegeten, een lekker biefstukje gebakken op de bakplaat. Verder was er vanalles aan eten te krijgen, zag er goed verzorgd uit. Een drankje aan de bar gehaald, de donkere (mooie) barvrouw is niet de allerspontaanste maar niet onvriendelijk.  
Toen de club eens doorgelopen, dat is wel leuk voor zo'n eerste keer. Ontdekken van alle kamers en dat zijn er behoorlijk veel. Er was nog geen activiteit om 22.00 uur in de relaxruimtes. 
Daarna naar het grote (bubbel)bad waar zich ook douches en een sauna bevinden. Het bad is heerlijk vertoeven en je kan de andere paren zich lekker zien vermaken met elkaar. De rookruimte is ruim en gezellig, Er draait een pornozender, beeld kwaliteit is matig. Later op de avond is er redelijk veel activiteit in de relaxruimtes en darkrooms. De SM kamer en massagekamers hebben we niet in de gaten gehouden.  
Voor mede firsttimers: denk niet dat er volop van partners geruild wordt. Ieder stel is voornamelijk met elkaar bezig, er gaan voornamelijk alleen wat handen van verschillende paren over en weer. Vooral mannen maken er gebruik van dat ze een andere vrouw aan mogen raken. In de darkroom gaat het uitruilen er wat heftiger aan toe. Kom je in deze ruimte dan wil je daar verder in gaan, zo lijkt de insteek.  
In de relaxruimtes wordt weinig gesproken, het gebeuren is vooral gericht op lust. Dat viel overigens in alle ruimtes wel op, stellen zoeken elkaar niet (erg) veel op voor kennismaken of een praatje.  
Al met al vonden we het een leuke ervaring, we hebben genoten van de gezellige en ontspannen sfeer en hetgeen we gezien hebben aan erotiek. De tijd vliegt voorbij. 
Belangrijkste minpunt vonden we dat het erg rustig was. Je kon beneden bij de bar en dansvloer af en toe een kanon afschieten. Niemand te zien. 
Op zaterdag moet het wat drukker zijn.


first time
25-11-2012 / 20:32
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  Wij hebben inmiddels een tiental clubs in NL bezocht en de hoge prijs van Fata hield ons tot dusver tegen. Het is een grote club met een gedateerde inrichting, veel doeken en kerstverlichting om een beetje sfeer te maken. Verzamel cd erin met 80 en 90er jaren muziek je moet er van houden. Het personeel doet ontzettend zijn best en daar kunnen veel andere clubs wat van leren. Een ander pluspunt is het enorme bubbelbad, zo groot hadden wij in clubs nog niet gezien, wat we ook nog nooit hadden gezien omdat dit meestal verboden is, is dat iedereen sex heeft in dit bad. Voor de Whiskey cola drinkers die met een taxi komen is de entree zeker niet te hoog. Drink je alleen een biertje en een spaatje dan zijn er zeker goedkopere clubs te vinden!


J&D
11-11-2012 / 09:40
Hygiene 7

  Wij zijn afgelopen vrijdag weer bij de Fata geweest en het was weer erg gezellig . Het lijkt er op dat het op een vrijdag steeds drukker begint te worden. Wat natuurlijk een plus is. Hoe meer zielen hoe meer vreugde is ons motto. Wij hebben weer hele leuke dingen meegemaak,t met vier stellen tegelijk. En dat was voor ons de eerste keer en het was erg opwindend. Ook hebben we een leuk stel waar we de rest van de avond mee optrokken al met al was het erg heet op de einde van de avond, want die was voor ons veel te kort. Volgens ons was er geen sprake van drugs gebruik, De zaterdagavond wel iets, maar je hebt geen last van ze. 
De vrijdagavond is meer een doe avond en de zaterdagavond meer erotisch stapavond. Alletwee is leuk voor de afwisseling. Wij gaan over twee weken weer op een vrijdagavond. We hopen dat jullie hier wat aan hebben veel plezier als jullie ook gaan


lustkoppel
30-09-2012 / 17:36
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

  Wij zijn vorige week vrijdag weer in de fata geweest. Voor ons was het de derde keer, maar het blijft leuk daar (op de vrijdag). Wij hebben geen ervaring op zaterdagen. Onze ervaringen op de vrijdagen zijn super. Wat je als stel uitstraalt kun je ook terugverwachten, ik bedoel; wil je lekker samen zijn, dan kan dat, ga je actief op zoek, dan heb je ook snel resultaat. Mijn vriendin wilde graag een keer in de sling in de SM kamer.... Wij hebben beide niets met SM, maar het idee wond haar enorm op. Toen ze er nog geen 30 sec lag, kwamen er al twee stellen omheen staan en waren met z'n zessen bezig. Erg lekker. Kortom alles kan en niets moet is onze ervaring. Volgende uitdaging is dat mijn vriendin mij graag iets met een man ziet doen...Ik ben totaal niet bi, maar om haar te plezieren en om het eens 'voorzichtig te voelen' zal dat ons doel worden bij ons volgende bezoek. We zijn benieuwd.... :-) 


Funnycouple
29-09-2012 / 17:47
Hygiene 7
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 7

  Wij hebben hier ons geregeld prima vermaakt, maar net als vele andere ergrerden wij ons aan het pillen gebruik . Dit vond inderdaad al plaats vanaf het hele begin, maar nam de laatste tijd wel de overhand. Het leek er op of er op de zaterdag alleen nog maar gebruikers zaten, want anders hoor je er kennelijk niet bij. 
Jammer, want we hadden het er altijd wel naar het zin.


Johan en Nelleke
23-09-2012 / 20:24
Hygiene 3
Gastvrijheid 8
Bar 6
Restaurant 10

  Er wordt hoofdzakelijk veel drugs op de zaterdagen gebruikt.Is al vanaf de eerste dag dat Fata openging.We zijn trouwens al lang niet meer geweest, maar het zal nog wel hetzelfde zijn als toen.


Karel
05-09-2012 / 11:24

  Ook wij zijn vrijdag 30 augustis naar de Fata geweest het was er lekker rustig en er liepen heel wat leuke mensen. Ons viel 1 stel op die een rond leiding kregen . Een leuk stel waar we de avond mee hebben door gebracht en hele leuke dingen mee hebben gedaan en voor we het wisten was de avond al weer voor bij als jullie dit toevalig lezen nog bedankt voor deze leuke en voor al gezellige avond


lustkoppel
03-09-2012 / 20:04
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  top club. 
vrijdag lekker en rustig  
zaterdag erg druk  
zondag wisselend


rene en daisy
03-09-2012 / 13:12
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  Wij zijn vrijdag naar de non stop sex party in de Fata geweest en daar is geen woord van gelogen! Naast dat het gewoon een hele mooie club is hebben ze ook nog eens stellen op bezoek die niet alleen maar mooi lopen te zijn. Echt heel veel verschillende stellen ontmoet en ongelooflijk veel en lekkere sex gehad overal in de club. Zowel de mannen als vrouwen zijn, naast aardig, echt actief bezig. Volgende maand gaan wij zeker weer! Eten, drinken, bubbelbad enz. Allemaal top en schoon. Geen drugsgebruikers gezien.


Beja
03-09-2012 / 08:40
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Fata is echt dé top vinden wij. Al dat gezeik over pillen enzo is nergens op gebaseerd. Wij bezoeken vele clubs en (opvallend genoeg) hebben wij in Fata nooit last gehad van pillenslikkers (voor zover je er al last van hebt, want zo erg is t allemaal ook weer niet). Hele mooie club met alles wat je als stel maar kunt wensen om samen even helemaal los te gaan. Want ons betreft de beste club van NL en ver daarbuiten.


Ro & Mo
30-08-2012 / 21:14
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Eens maar nooit meer. Wij hebben helemaal niets met pillen en poeders. We zijn een stelletjes twintigers, maar dat wil niet zeggen dat wij maar iets ophebben met pillen en poeders. De muziek was drama en de dj ook.


Tom en bella
30-06-2012 / 22:58
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 8

  Wij waren voor de eerste keer uitgenodigd om samen met vrienden hier naar toe te gaan! 
We waren altijd al een beetje sceptisch geweest over een bezoek aan een parenclub. 
Maar wat hebben wij een top avond gehad, echt zeer relaxed, en ontspannen publiek wat er die avond aanwezig was. 
Kortom een voor ons zeer gezellige en superavond op onze eerste PC avond 
Wij zullen hier in de toekomst zeker mog vaker komen 


Stef en San
06-06-2012 / 04:28
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

  Een mooie zondagavond voor Koninginnendag. Voor mij de eerste keer, vriendin al eerder geweest. Een gezellig gemoedelijke sfeer met zeer divers publiek. Sfeer absoluut prettig en leuk. Eten was prima, evenals de diverse dranken bars, super! Maar daar kwamen we niet verschrikkelijk voor. 
 
Rondgekeken, spannend hoor en ergens neergestreken. Al snel komen er meer stellen bij en waarempel we schuiven dichterbij en hebben aansluiting met een leuk stel.. Voelt ook weer prima en goed. We doen aan beide kanten niets wat niet goed voelt, sjezus dat is opwindend, dacht ik... 
 
Lopen daarna weer terug richting bar en stuiten bij de ingang op een bijzonder knappe vrouw (J) woohw de meiden kunnen het direct met elkaar vinden en wat volgt is een avond als een fata morgana (aah daarom die naam) de vrouwen kunnen het zo met elkaar vinden, gaan zo volledig uit hun pan, aargh we gaan zo snel dat we vergeten een handoek(en) even op de bank erbij te slepen, (sorry) . Ik denk dat het moeilijk gaat worden ooit nog is zo een avond te beleven. Een avond uit duizend en 1 sprookjes dus.  
Rond 00.00 is ze (J) ook weer net zo snel weg alsof haar poempoen zou veranderen, sjit jammer niet eens gedag gezegd. 
 
Dit smaakt zo naar meer, oprecht nooit geweten dat mensen die zo hetzelfde zoeken in alle soorten en maten tot zo'n leuk en fijne avond kunnen leiden. 
 
De club eigenares mopperde (terecht )op ons door de hitte van de strijd vergeten handdoeken. Maar met deze zeer positieve GO voor iedereen die het leest hopelijk weer goedgemaakt.. 
 
En voor hen die het lezen.. yip vrijdag over 2 weken gaan wij weer!!! We kunnen niet wachten. Alle opwindende donkerharige meiden en stellen in voor ongerendheid, komt ook! 
 
hartelijke groet 
C&H


C & H
30-04-2012 / 17:39
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  Wij hebben het hier helemaal gezien. Het lijkt wel of iedereen een pil op heeft. De muziek te hard. Wij waren binnen twee uurtjes weer naar huis. Wel zonde van het geld en vooral ook van de tijd, want waren toch heen voor een leuke avond.


Jeroen en Petra
24-04-2012 / 20:07
Hygiene 1
Gastvrijheid 3
Bar 3
Restaurant 6

  Twee weken geleden zijn wij op zaterdag voor het eerst als stel naar de Fata-Morgana geweest. Eric was er al een aantal keren geweest maar voor mij was het de eerste ervaring. Een droom die werkelijkheid werd!  
Aanvankelijk begonnen we een soort research op het internet over Fata-Morgana en kwam oa op deze site uit. De ervaringen hier zijn allen zeer wisselend en we besloten het zelf te gaan ervaren en vervolgens hier onze ervaring te posten, dus hierbij. 
Vooral Nathalie was erg zenuwachtig voor het nog onbekende. Daar zaten we dan half naakt rond te kijken naar alle spannende out-fits. Het voelde vooral voor Nathalie erg raar om er zo schaars gekleed bij te zitten onder het genot van een drankje. We besloten de boel eens te gaan verkennen en we keken onze ogen uit. Zoveel verschillende mensen (leeftijd/uiterlijk/outfits), zoveel kamertjes en een heerlijk groot whirlpool. Het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Nadat we waren ontdooid zijn we het avontuur aan gegaan en we kunnen jullie vertellen dat het geweldig was!! Echt genieten! Iedereen liet elkaar in hun waarde en niemand was opdringerig. Van alle negatieve ervaringen zoals vermeld kan ik niets beamen. Wij vonden het super en gaan as vrijdag het avontuur weer tegemoet aangezien we 2 weken geleden kortingskaart (50%) hebben gekregen. We hebben er vreselijk veel zin in!!!  
Twijfel je, net zoals Nathalie dit deed, over een bezoek aan de Fata-Morgana zouden wij adviseren; gewoon gaan en je eigen ervaring opdoen!  
 
Veel plezier en wellicht tot ziens! 
 
xxx Nathalie en Eric


Nathalie en Eric
19-04-2012 / 10:44
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 7

  Grootste drugsclub. altijd al geweest.Hiervoor had je b.v ook Landgoed 84.Maar die is dus ooit gesloten vanwege drugs.


C&P
09-04-2012 / 19:21

  Wij zijn afgelopen zondag voor het eerst naar een parenclub geweest. En wel de fata morgana! Wij vonden het echt super! Ookal was het rustig, de sfeer was goed. De mensen waren aardig en de club was zeer schoon! Het eten was heerlijk en het was echt ontspannen.  
 
Niemand was opdringerig, je kon doen wat je zelf wel en niet wou. Alles was gepast en netjes en niet oridinair. Wij gaan over 2 weken weer op zondag, en weer naar de fata-morgana!Jeroen & Cynthia
15-02-2012 / 09:52
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  We went last saturday night and we loved so much. My wife was afraid about the experience, but the house was so beautiful that she relax. We recomend the experience for every couple well mariage,


VA nessa
27-09-2011 / 00:03
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Het lijkt steeds meer op een drughol. Zonder pilletje of coke hoor je er op de zaterdag gewoon niet meer bij. 
Het lijkt wel of na een bepaalde tijd iedereen onder invloed is. We zagen ze snuiven in de kleedkamer en zijn zo geschrokken dat we maar naar huis zijn gegaan.


Jeanette en Alfons
12-09-2011 / 12:40
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 7

  Wij zijn een paar weken geleden voor t eerst geweest. Totaal nieuw in het hele wereldje en uiteindelijk kwamen we dus bij de Fata Morgana uit.  
 
Eerst ook een beetje de verhalen van hier gelezen en daar stonden ook wat negatieve verhalen in maar daar hebben wij helemaal niks van mee gemaakt! 
 
Wij zijn op een zaterdag avond gegaan. (ook voor beginners de leukste avond vinden wij) 
Zodra wij ons eingelijk aan het omkleden waren in de kleedkamers voelde het voor ons al goed! Ik had zelfs een beetje het gevoel alsog ik een kleed kamer van een zwembad was! gewoon heel normaal dus. 
 
Nadat we waren omgekleed liepen we naar de rook ruimte toe. (ff de gezonde spanning weg roken) Hier konden we een beetje rondkijken naar wat er allemaal rond liep. Ik zei gelijk al tegen Rik dat ik dit al leuk vond! Het voelde gewoon als erotisch uitgaan! Want welke vrouw wil zich nou niet een keer ordinair kleden en ervoor na gekeken worden:) 
 
Daarna zijn we ff de dansvloer op gegaan en hebben we drankjes gedronken. Vervolgens even terug naar de kleedkamer gelopen waar we al snel leuk contact hadden. En met leuk contact bedoel ik niet dat er gelijk iets van je vraagd word. Niets moet alles mag! Dit stel kwam hier al vaker du van hen kregen we een rondleiding door de hele club. Heel leuk om al die kamertjes te zien!  
 
Ook leuk en handig is dat je gewoon je eigen drankjes kan pakken . Die staan allemaal hel netjes in op een bar en in koelkasten! Ook kon je ff een borrel hapje mee pakken !  
 
Uiteindelijk hebben wij het die avond heel leuk gehad gewoon met zn tweeen. Dat hadden we ook tegen elkaar gezegt; we kijken hoe het loopt en zo niet dan zoeken we zelf een plekje op.  
 
Ook fijn is dat er bij de Fata Morgana alleen maar stellen worden toegelaten! Dus geen opdringerige mannen die in groepjes om je heen staan! En als je geen behoefte hebt kun je gewoon vriendelijk nee zeggen. Dat is al genoeg:) 
 
Wij willen daarom iedereen die in twijfel zit deze erotische avond ZEKER aanraden! En ga dan ook op de zaterdag want de vrijdag en zondag zijn te rustig. De zaterdag is precies goed en ook niet te druk. Het is gewoon leuk en zie er ook een beetje de humor van in. Hier kun je helemaal jezelf zijn! 
 
Wij staan ook weer te popelen om naar "ons clubje" tegaan maar helaas hebben we het de komende weekenden te druk :( 
Maar zodra we weer tijd hebben zijn wij zeker weer van de partij! Zin in!  
 
Hopelijk heeft dit jullie een beetje geholpen en misschien zien we jullie daar! 
 
XXX 
 
ons


RikenFab
07-09-2011 / 01:00
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Ja ze denken dat ze heel wat zijn daar in het westen van het land.In het zuiden en Belgie gaat het allemaal wat gemoedelijker.Allemaal diknekken daar in het westen,ook de vrouwen.


Angela.
03-09-2011 / 12:04

  hallo mensen .na een eerste slechte ervaring ruim ander half jaar geleden...komen wij nu zeer regelmatig in de fata bijna elk weekend...omdat veel van ons vrienden er ook komen dus extra gezellig...maar hoe wij worden behandeld en wat er allemaal over mij[michaela] gezegt word is gewoon schande ..ik word uit gemaakt voor vieze dikke smerig wijf...er word over ons/mij zoveel nare dingen gezegt die nergens op slaan en die verschikkelijk pijn doen...en het ergste is nog dat de mensen blijven klagen tegen de eigenaars Kees en Els...en geloven helaas ook alles...niet een keer word er aan mij gevraagt ..meid dit en dat word er gezegt over jou ..klopt dat..nee ik krijg keer op keer te horen dat ik me maar moet aanpassen...en waarom..omdat ik een leuke spontane soms iets te spontane meid ben die gemakkelijk met eidereen praat[sorry maar daar ben je toch voor in de club ..mensen te leren kennen ] waarom moet ik mij aanpassen terwijl die nare gemene mensen kinderachtig lopen te klagen over mij omdat ik niet een modepopje ben..het moet toch niet veel gekker worden..ik ben wie ik ben..en iedereen moet mij maar eens leren kennen voordat ze een oordeel over mij velgen...want door deze mensen worden wij zometeen uit de fata gezet en ja duren ze nog te zeggen ..dat iedereen in zijn waarde word gelaten en iedereen welkom is ...dat is dus absolut niet waar...wij worden als een stuk vuil behandeld..door heel veel mensen ..en dan vraag jeje zelf af ..waarom..waarom doen jullie dat mensen ..wij zijn niets minder waard dan jullie...en dit alles alleen omdat wij dik zijn...het is gewoon te gek voor woorden dat ik mij zelf hier moet verdedigen en voorme zelf moet opkomen..en het zou ook zo leuk zijn als er eens leuke dingen overons/mij gezegt word...want helaas horen de eigennaars alleen maar nare en vervelende dingen over mij die niet eens waar zijn..en echt ik blijf en ik ben leuke lieve mooie meid...want andere ook zeggen ..klaar uit..maar van binnen hebben zehet wel voor elkaar dat ik geknakt ben ...want mensen wat heb ik een verdriet...wat kunnen mensen toch verschikklijk gemeen zijn...waarom toch...ik heb ook recht om te leven ..en te feesten..net als jullie....dus hou op met deze laster-campanje...en voor de mensen die ons/mij echt kennen..dankje wel voor jullie steun....hopelijk zijn er nog meer mensen die voor me opkomen en eens leuke lieve dingen zeggen over ons...dit wilde ik kwijt..want ik ben zo verdrietig... 
p.s de club blijft een super club en de mensen die daar werken ..daar is niets over te zeggen ..vriendelijk en altyd in voor een praatje..en ze werken hard...en er lopen natuurlijk ook top mensen rond die ons wel in onze waarde laten en ons accepteren dankje mensen ....en ik hoop ook echt dat Kees en Els anders over ons gaan denken en eens niet alles geloven wat anderen zeggen..want helaas is niet alles waar...en daar zijn wij nu de duppe van...martin en michaela
14-06-2011 / 09:20
Hygiene 10
Gastvrijheid 5
Bar 10
Restaurant 10

  Al lang lopen we in het swingerswereldje rond maar waren hier nog niet geweest.En waar we bang voor waren bleek ook zo.Op en zaterdag geweest...weinig sex veel slikken en snuiven.Veel Trance muziek wat daar natuurlijk ook bijhoort.Misschien is het op een vrijdag anders,nog maar een keer op een andere dag proberen....jammer.


C&P
23-03-2011 / 22:12
Hygiene 7
Gastvrijheid 7
Bar 7
Restaurant 8

  Hadden hier veel over vernomen dus laatst op een zaterdag maar een gaan kijken. Wat een drama. Loeiharde muziek waardoor een normaal gesprek en het leggen van contacten bijna onmogelijk is. Eten was goed, maar later op de avond zat bijna iedereen onder de coke en al wat meer van die rommel. Zagen in de kleedkamer coke snuiven. Hoe later het werd hoe meer helemaal van de wereld leken. 
Wat een afknapper, of je moet gek zijn op drugs en heel veel herrie


Kees en Evelien
22-03-2011 / 21:00
Hygiene 2
Gastvrijheid 2
Bar 2
Restaurant 7

  pas voor het eerst in de fata geweest. Hele mooie en nette club. 
Iedereen is welkom omgeachte welke leeftijd of figuur. Wij voelde ons gelijk erg welkom. Heerlijke whirlpool!!!! Aardige bezoekers en gezllig barpersoneel. Op de dansvloer werd lekker gedanst door iedereen. De kamers waren mooi, ruim en schoon. 
Wel erg jammer dat sommige bezoekers hun vieze handdoeken laten liggen terwijl er zoveel plekken zijn om ze weg te gooien. er waren inderdaad wel een aantal mensen die drugs op hadden maar dat heb je overal. Laat iedereen lekker in hun waarden denk ik dan. Wij gebruiken zelf niet, maar als mensen dat wel willen doen, moeten ze dat lekker doen. Het eten was heerlijk keuze genoeg en werd goed bijgevuld telkens. Ons zien ze zeker terug daar.


hij en ik
13-03-2011 / 11:53
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  Hallo stel noordned, 
Was voor ons pas geleden ook de eerste keer en ook wat zenuwachtig. 
Maar we gaan ook zeker weer hierheen. 
Mischien is het leuk om samen vanuit het hotel hart van Weesp te gaan. 
Wij zijn 40 en 47 jaar.


stel uit het noorden
30-11-2010 / 12:54
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 9

  Veel te harde muziek. Je kan jezelf niet verstaanbaar maken. Kamers zeker niet schoon en vieze toiletmat bij de wc. Kennelijk kan je het hier alleen gezellig hebben als je onder invloed bent van gemische middeltjes.


Limbostel
21-11-2010 / 16:47
Hygiene 1
Gastvrijheid 5
Bar 2
Restaurant 3

  Hoi B&L! 
Wij zijn een leuk jongstel van 29 jaar en gaan zaterdag naar fata! Ons bevalt t erg goed daar!


leukstel
14-11-2010 / 19:43
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  Gewoon heel simpel: echt met afstand de beste, lekkerste, heetste club van Nederland. Geen poespas, leuke mensen en alles wat we wensen voor een supergeile avond!


KantjeBoord
14-11-2010 / 19:22
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Wij gaan 21 november voor het eerst naar Fata. 
Zijn er nog andere jonge stellen die gaan? 
Groetjes B&L


Superleukstelletje
02-11-2010 / 14:29
Hygiene 7
Gastvrijheid 7
Bar 7
Restaurant 7

  voor ons 1e keer parenclub. Goede ontvangst met een rondleiding. Waren vrij vroeg dus eerst kleren aan. Om half elf kleren uit. Wat ons opviel is dat het nog wel een tijdje duurde dat iedereen in lingerie liep. Wat we heel fijn vonden waren de whirlpool en de darkrooms. Wij hebben niet geruild van partner maar vooral gekeken naar anderen en ook naar anderen geluisterd. Ook muziek fijn en niet te hard. Negatief vonden wij dat de banken en de vloerbedekking niet echt modern waren en een wat rommelig uiterlijk gaven (goedkoop). Handdoeken en condooms voldoende aanwezig en ook douches fijn. Bar was uitstekend en eten was redelijk (wel de opmerking dat wij moeilijk wat eten naar binnen kregen vanwege de spanning). Niet echt top maar we gaan nog wel een keer naar de fata en dan met de taxi vanuit het hotel zodat we beide wat kunnen drinken.


stelnoordned
08-10-2010 / 15:58
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 6

  Zaterdag voor het eerst geweest!  
Gave tent, leuke mensen, makkelijk contact, spannende ruimtes. Is ons goed bevallen.  
Alle leeftijden lopen er rond, wij zelf zijn 32 en 34. 
Goede plek voor een eerste keer! 
Restaurant een 8 gegeven, omdat het erg goed uitzag, maar we alleen niks hebben gegeten haha 


Stel uit Beverwijk
20-09-2010 / 19:16
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  Zijn af en toe bezoekers van Fata. 
Wat ons opvalt is de diversiteit aan mensen 
Iedereen word in z'n waarde gelaten 
Eten en drinken in overvloed 
Muziek geweldig 
Als je niet voor de sex komt kun je bij de dansvloer blijven 
Wie dat wel wil kan kiezen of alleen of met andere in diverse ruimte 
Vrijdag en zondag wat rustiger 
Zaterdag soms erg druk 
Mocht je ons een keer tegenkomen ( zitten vaak aan de bar of op dansvloer ) spreek ons aan en wie weet 
 
Voor ons niets anders 
 
XXr
18-09-2010 / 20:41
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 10
Restaurant 9

  Gisteravond voor de allereerste keer naar een club toe geweest.Onze keuze was op de fata gevallen.We hebben een perfecte avond gehad,wel de tijd genomen om alle nieuwe indrukken op ons in te laten werken,daardoor geen echt contact gehad met andere mensen.Maar dat is geen probleem,dat komt de volgende keer weer.Erg gezellige en leuke mensen,gelukkig ook mensen met een maatje meer,terwijl we allebei wat dunner zijn.Nette club met een prachtige uitstraling,super buffet en mooi groot bubbelbad.We zullen hier dus nog regelmatig te vinden zijn.Top!


nieuwelingen
13-09-2010 / 15:18
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Wat een fijne club om kennis te maken met de wereld van swingers! Enorm veel ruimte en allemaal stuk voor stuk mooie ruimtes. Het bubbelbad was fantastisch en contact maken ging gemakkelijk en leuk. De lounge is echt een plek waar je leuke stellen ontmoet en ook het eten was fantastisch. Lekkere DJ en wat het allerleukst was is dat er stellen van 20 tot 60 rondlopen. We voelden ons als nieuwelingen helemaal op ons gemak. De bar bij de disco was wel wat rustig maar omdat er zoveel te beleven is en je overal zelf je drankjes kunt krijgen is dat wel te begrijpen. Ik voelde me als vrouw helemaal op mijn gemak daar. Aanrader voor stellen die een keertje een parenclub willen bezoeken. Niemand valt je lastig, daar was is vantevoren een beetje bang voor. Nou, ik heb me prima vermaakt daar dus en we gaan er zeker vaker komen.


Weekendlol
05-09-2010 / 14:47
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Zaterdag avond is het gezellig druk en als je sexy dansen houdt genoeg te doen en te zien. 
Onze favourite ruimte om te sexen is de darkroom,spannend,jammer is alleen als je als man eens een lul wil pakken of pijpen men niet thuis is. 
Lijkt ons heel geil om samen een lul te pijpen


Erina en Peter
09-04-2010 / 20:32
Hygiene 6
Gastvrijheid 7
Bar 7
Restaurant 6

  We zijn hier een aantal keren geweest en is absoluut onze club niet. Wel mooie ruimtes en fijne massage ruimte, maar het publiek dat er komt is absoluut niet ons ding. Veel van die poppetjes figuurtjes en als de vrouw een beetje mollig is worden ze al snel met de nek aan gekeken hier. Ook is het erg moeilijk op hier contact te maken met anderen, ook al zijn wij erg makkelijk in de omgang. 
Dus wij houden het bij ons vaste cluppie.mima
04-04-2010 / 20:41
Hygiene 9
Gastvrijheid 7
Bar 8
Restaurant 8

  Voor ons geen andere club als de Fata. Ontvangst altijd even vriendelijk.  
Eigenlijk durven we bijna nergens anders heen te gaan omdat we bang zijn dat het tegen gaat vallen. De fun zouden we inderdaad ook een keer heen maar mijn man..met maatje meer zou daar absoluut niet welkom zijn. Nu is de ervaring van iedereen anders natuurlijk maar ik ben er vreselijk van afgeknapt. 
Bij de Fata loopt alles rond. Jong-oud dik-dun blank-gekleurd. Heerlijk!!! 
Eten goed , personeel goed , ruimte's verzorgd en schoon. 
Liever een schone ,,leenbakker,, bank dan meubels van dure kwaliteit waar je de nodige ,,resten,, in vind!!


robes
18-01-2010 / 14:19
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 10

  super tegenvaller 
 
We hebben alle clubs in Nl al bezocht behalve de fata, dus vol verwachtingen er naar toe, tjee wat een tegenvaller als je de fun gewend bent. Ik denk dat je schrikt van het interieur als je overdag rondloopt, het is zo goedkoop afgewerkt allemaal, beetje camping idee, heel weinig personeel, maar wat ons het meest stoorde was het openlijke drugsgebruik. Wij houden hier dus totaal niet van, maar hadden het gevoel dat we de enige niet gebruikers waren, terwijl wij toch ook wel weten hoe we een feestje moeten bouwen. De pillen slikten ze zo in het openbaar en in de rokers ruimte werd geblowed of het een lieve lust was. Kotsende lui op de wc's. Hypocriet welnee, staat er nog een bordje dat er geen drugs gebruikt wordt getolereerd. Nee strakke kaken club waar ze ons nooit meer zullen zien, dit heeft met swingen niets te maken,  


stel67
05-01-2010 / 21:39
Hygiene 4
Gastvrijheid 3
Bar 3
Restaurant 7

  Fata is top, kunnen niets anders zeggen, 4 jaar geleden voor het eerst gegaan en andere clubs hoeven we niet eens meer heen te gaan, ons ogen zijn totaal op fata gericht, mooie club, goeie sfeer,zeer gastvrij en GEEN mannen alleen. Mollig, dik, dun, doet er niet toe, iedereen is welkom, zolang je maar een stel of een vrouw bent. Bij fun4two kom je er niet eens in met een maatje meer, dat is pas discriminatie. 
 
Fata we komen snel weer. 
 
R&N


stel_zeist
19-12-2009 / 15:23
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10

  Hallo allemaal, 
 
Eerst even een reactie naar Angel en haar ervaring. Je zegt dat je -in theorie- transexueel bent. Ik lees dat als zijnde een man die zich vrouw voelt maar dat -praktisch- dus nog niet is. Klopt dat? In dat geval kan ik me dan ergens wel verplaatsen in de eigenaar van club aangezien het strikte beleid is dat alleen stellen en dames toegang tot de club hebben en jij in feite dus een man alleen bent (travestiet dus). Wij begrijpen dat je je zeker geen man voelt maar, hoe erg je dat ook vindt, je bent er dan wel één. Aan de andere kant is de reactie van de eigenaar natuurlijk wel overdreven aangezien je de hele avond plezier hebt gehad èn gemaakt en pas bij het verlaten van de club deze mededeling kreeg. Wij hopen dat je je niet uit het veld laat slaan door deze ervaring en in de toekomst betere ervaringen opdoet. De "clubwereld" is in het algemeen (binnen de geldende clubregels) namelijk zeer tolerant! Wij vinden Fata Morgana in ieder geval dè TOPclub van Nederland. Qua sfeer, publiek, personeel en alle faciliteiten is er geen club die zich kan meten met de Fata. Vooral de diversiteit in de avonden (vrijdag en zondag lekker ontspannen en zaterdag lekker swingen, iets jonger publiek) maakt dat de club voor iedereen iets te bieden heeft. Wij hebben, na vele zg. topclubs bezocht te hebben, in ieder geval besloten dat de Fata "ons cluppie" is.


J en J
22-09-2009 / 10:44
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  Hoi allemaal gisteren voor het eerst naar Fata geweest Daar aangekomen was mijn eerste indruk zeer goed ruime parkeerplaatsen werd vriendelijk behandeld bij binnenkomst men vroeg of ik met een stel hier naartoe was gekomen dit klopt alleen het stel waar ik mee was was er opdat moment nog niet dit bleek opdat moment geen probleem te zijn eenmaal omgekleed eerst wat gedronken aan de bar waar een gezellige barkeeper mij vroeg wat ik wilde drinken. niet kort erna kwam het stel waar ik mee was ook binnen na wat met hun gepraat te hebben zijn we elkaars weg gegaan. bij het eten leerde ik al snel een zeer leuk stel kennen en met hun heb ik infeite heel de avond opgetrokken en gaande weg leerde ik nog meer gezellige leuke mensen kennen. 
De avond en nacht vlogen voorbij en ik had het erg naar me zin ik was vaak te vinden op de dansvloer en deed wat moves in de paal ben namelijk gek van paalsport. Ik ben gebleven tot het einde na veel van de leuke mensen die ik die avond en nacht heb ontmoet gedag gezegd te hebben ben ik mij gaan omkleden. Bij het sleuteltje ingeleverd te hebben deed ik de eigenaar vriendelijk bedanken voor een gezellig avond wat het toen ook nog steeds was Die reageerde raar en geirriteerd van jij wacht nog even op mij ! ik was me van geen kwaad bewust en vroeg me af wat het probleem dan moet zijn na even gewacht te hebben zei hij van loop even mee naar de uitgang wat ik ook heb gedaan de eigenaar vroeg toen op een zelfde hoog eisende toon van ben je transsexuweel ! waarop ik zij zoals het ook is ja dat klopt waarop ik verder vroeg van wat is het probleem ? Waarop de eigenaar boos zei van jou soort komt hier niet meer binnen ! opdat moment voelde het voor mij dat de wereld stopte met bestaan. 
 
eenmaal buiten toen ik nog mensen tegenkwam waar ik die avond en nacht fijn mee gepraat heb kon ik mijn tranen niet bedwingen. 
 
En nu een dag later vraag ik me nog steeds af van wat ik misdaan moet hebben ik heb gedanst met gezellige mensen opgetrokken en zover ik weet had niemand problemen met mij sterker nog veel van de mensen daar vroegen of ik vaker wilde komen dus eerlijk gezegd snap ik het probleem niet ! 
 
Ja theoretisch gezien ben ik transsexuweel heb ik hier voor gekozen nee ! ik had net als elke vrouw gelijk op de juiste manier geboren willen zijn helaas dacht die meneer van boven er anders over door dit foutje heb ik 26 jaar in een ware hel moeten leven ! nu ik ben wie ik ben ik gelukkig , geniet ik van alles wat het leven te bieden heeft respecteer ik iedereen en overal en hoop ik dat in de meeste gevallen ook terug te krijgen voor vele mensen die ik nu in clubs heb leren kennen geld dat zeer zeker helaas een overgroot deel waarvan hun wereldje nog erg klein moet zijn denkt daar anders over en dat is jammer heel erg jammer die mensen zouden eens verder moeten kijken dan hun neus lang is dan zou de wereld er een stuk leuker uit gaan zien voor ons allemaal ! 
 
Dat ik niet welkom ben in de Fata is mij wel duidelijk wel hoop ik met de mensen die ik die avond heb leren kennen nog contact te kunnen houden en hier wil het ook nu bij afsluiten. 
 
groetjes van angel


Angel
23-08-2009 / 16:47
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Wij zijn fanatieke Fata gangers en zijn er daarom ook vaak te vinden op zaterdagavond. 
Maar wat we nu hebben meegemaakt op zaterdag 22-8-09 viel niet in goede aarde... 
De bewuste avand was er een transsexuele vrouw aanwezig, ze was zeer zeker niet onaardig om te zien !! Blonde lange haren, mooi slank, leuke borsten en heeeele lange benen !! We hebben leuk met deze "dame"gekletst, voor haar was het de eerte keer in de Fata en ze vond het erg gezellig en voelde zich erg op haar gemak.....  
Nou das dus helemaal toppie zou je denken zo hoort het ook te zijn. Wat is nu de shokker van dit verhaal??  
De avond was bijna teneinde, de leuke transsexuele vrouw neemt vrolijk afscheid van ons met een vriendelijke zoen.  
Wij komen later buiten .... en daar staat ze te HUILEN !!!!!.... 
De eigenaar had haar bij het verlaten van de zaak apart genomen en verteld dat ze een volgende keer er niet meer in mocht !!! Hij was van mening dat "dat soort" niet welkom was in zijn zaak!!! 
Nouja zeg !! dit is toch pure DISCRIMINATIE ...of zien we het nu verkeerd? Er zijn toch ook meerdere rassen en kleurtjes aanwezig! en zo hoort dat toch ook? Als iedereen lief aan aardig tegen elkaar is dan is dat toch allemaal helemaal toppie.  
Dus wij pleiten ervoor dat ze er WEL in mag en hopen dat de directie van de Fata op het besluit terugkomt en dat ze inzien dat ze een "foutje"gemaakt hebben....vergissen is menselijk laten we dan maar zeggen. 
Mensen die dit lezen.... vooral wel blijven gaan,want het is en blijft echtwel een Toptent. 
gr: S&K


S&K
23-08-2009 / 07:06
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 9
Restaurant 9

  Gisteren naar de club geweest, dit was op een zondag. 
Omdat het zo warm werdt ging de tuin open en kon er worden ge BBQ. 
We lagen vanaf 1400 uur lekker in ons nakie op een bed in de zon te verkleuren. Vanaf 1600 uur kon je gaan BBQ en. 
Wat wij ook erg handig vonden was dat je zelf alle dranken kon pakken zoveel je maar wilde, dus niet eerst aan de bar juffrouw een drankje vragen. 
Ook het eten zag er erg verzorgd uit. 
Wat de relaksruimtes betreft.... een en al lof over de diversiteit er van, als ook de hygiene. er was een goede voorraad van condooms en papier. 
Enig minpuntje was dat er wel veel handdoeken tussen zaten die erg versleten waren. 
Als je voor rust gaat kan je beter op zondag of op vrijdag gaan. 
Het is zeker een club om nog een keer terug te gaan. 
 
groetjes M en J


M.enJ.
06-08-2009 / 14:46
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 10
Restaurant 8

  Gisteren de eerste keer in Fata Morgana geweest. Fantastisch!!! Een verre reis (246KM) uit België maar het was ons de moeite waard. Alles was daar naar wens, het eten was heerlijk, de sfeer daar is echt ongelooflijk tof, wij voelden ons daar welkom alsof we daar elke week komen. En de muziek, die DJ is echt ongelooflijk goed. Ik vond hem persoonlijk beter dan Regi (van Milk inc). Je hebt er ook totaal geen last van opdringerige personen, alles verloopt er zoals het hoort. Wij hebben ons nog nooit zo tevreden gevoeld na het bezoek van een parenclub. Het was ook leuk dat er mensen komen van alle rangen, van jong tot oud, van lichtgewicht tot mollig. Wij gaan daar zeker nog terug naartoe. 
Alleen spijtig dat wij door bepaalde omstandigheden en door de grote afstand niet zo vaak kunnen er naartoe gaan.


MnM
12-07-2009 / 21:14
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 10
Restaurant 10

  Gisteren zijn we voor het eerst naar een parenclub geweest. Onze keus was gevallen op de fata-morgana, om het simpele feit dat ze daar alleen stellen binnen laten. En binnen redelijke afstand was voor ons. 
 
Heel spannend voor ons. De eerste x. Was even zoeken maar als je de juiste afslag van de snelweg kan je het niet missen 
 
Parkeren was geen probleem. ruimte zat. Eenmaal binnen pasje gekregen en rondleiding. 
Alleen de rondleiding was erg kortaf. Er werd alleen vertelt wat je waar kan vinden, maar er ook echt naar toe lopen om te laten zien zat er niet bij. Je wordt een beetje aan je lot over gelaten. Na wat gedronken te hebben en naar de dansende mensen op de dansvloer gekeken te hebben, zijn we gaan omkleden in lingerie vanwege de dresscode. Die gaat in om 22:00 uur, maar helaas geld dat maar voor weinig. Want om half 12 liepen er nog mensen in spijkerbroek en shirt. Er was ook niemand van personeel die daar wat zei.  
 
Maar dat mag de pret niet drukken. We zijn eerst zelf eens wezen rondkijken in de vele erotische ruimtes. Overal handdoeken te krijgen en in overvloed. Alles schoon en netjes. Na wat gedronken te hebben zijn we naar de whirlpool ruimte gegaan waar je ook prima kan zitten in de zit hoekjes om alles te overzien. Toch maar ff in de whirlpool gezeten en genoten van elkaar. Daarna de sauna in om te relaxen. Mooi ruim allemaal en netjes. Personeel die regelmatig komt kijken of alles in order is.  
 
Gelukkig hoef je nooit ver te lopen om wat drinken te nemen. Beneden kan je overal goed en snel wat te drinken pakken. Restaurant is ook een juweeltje. lekker gegeten daar. 
Wij hebben gisteren lang niet alles gezien en gedaan. Helaas geen contact gelegd met anderen, maar we waren ook nieuw en keken de kat uit de boom zeg maar. 
De mensen die er waren zaten voornamelijk tussen 20 en de 50 in. Van alle soorten en maten. Voor ons 27 en 29 prima om in te vertoeven. Wij hebben een geweldige tijd gehad en komen binnenkort zeker weer eens terug.


Richard en Yvette
14-06-2009 / 13:59
Hygiene 9
Gastvrijheid 8
Bar 9
Restaurant 10

  jaren geleden kwam ik er voor het eerst om dat ik een weddeschap had verloren van een vriendin en toen ineens zat ik daar met te veel gewicht ik schaamde mijzelf maar dat was totaal niet nodig na wat gedronken te hebben kwam er een zeer aantrekelijke dame naast me zitten en zij tegen me wat drink jij nou ik zei baileys lekker toch ze zij dat is wel een wijve drankje ik zij ja dat is waar maar wel lekker even eindigde daar het gesprek het gesprek had me wel wat vertrouwen gegeven er was niemand die op een bijzondere manier na me keek en ik werd gewoon in mijn waarde gelaten na een paar minuten voegde zich een tweede en derde dame zich bij ons en we begonnen lekker te kletsen en nee niet over het weer het werd gezelig en ik voelde mij gewoon weer mijzelf ik had geen enkel schaamte gevoel meer tot dat een van de dames plotseling vertelde dat zij het wel leuk vond om naar de darkroom te gaan ik zij oke leuk dus stonden de dames op en liepen van mij weg heel dom bleef ik zitten weet ik veel dat ik mee moest gaan de dames kwamen dan ook terug en vroegen mij vind je ons niet leuk ik zij jawel maar willen jullie dan dat ik met jullie meega ja natuurlijk zij er een en pakte mijn arm als een puppy volgde ik maar ik wist niet wat me daar stond te gebeuren eenmaal in de darkroom aangekomen werd het me allemaal wel duidelijk ik voelde een hand over mijn buik glijden en ja ik werd er best opgewonden van ik heb toen aan een van de dames gevraagd of ik haar mocht beffen en ja dat mocht jeetje wat een feest waar moet ik beginnen dacht ik 3 vrouwen is wel leuk maar ja ik ben ook maar een man ik weet niet meer zo goed wat er gebeurde maar nadat ik een vrouw had gebeft stopte ik ik was op van de zenuwen zo geil als boter maar totaal niet meer instaad om nog iets te doen terwijl ik een harde had het was een bijzondere ervaring die ik nooit zal vergeten ik zou het graag nog eens overdoen maar ja vind maar weer eens iemand die geintreseerd is om met je mee te gaan maar oke dit was mijn ervaring en mijn verhaal en ik kan zeggen al heb je een maatje meer laat dat je er niet van weerhouden om er toch eens te gaan kijken in de fata of een andere club afz marcel


marcel
27-01-2009 / 01:43
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 9
Restaurant 10

  Het was ons eerste club bezoek. (een zaterdag avond)  
We wouden gewoon eens kijken en eventueel wat met elkaar doen maar niet met anderen.  
Waar wij in het begin bang voor waren is dat we constant zouden worden aangesproken of aangeraakt. Niets van dit alles het is ons goed bevallen en komen zeker nog eens weer. Drugs gebruik, zal best maar daar heb je geen last van wij hebben in iedergeval er niks van gemerkt.  
Je kunt goed merken dat het een oude boerderij is (ongelijke vloeren en lage plafonds) en het intrieur is wel eens aan een opknapbeurt toe.  
Eten en drinken prima.  
 


tema
05-12-2008 / 14:18
Hygiene 7
Gastvrijheid 9
Bar 10
Restaurant 8

  Fata is een hele fijne nette club met zeer aardige eigenaars cq personeel wij zijn er heel vaak geweest ook op de zondag maar momenteel wat minder vanwege ziekte maar we komen zker terug, allemaal veel speel plezier in fata.josenwijna
26-11-2008 / 10:37
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  Zijn nu binnen 2 weken 3 keer in de Fata Morgana geweest. Eigenlijk onze eerste parenclub ervaring. Geweldige club met veel leuke gasten. We komen zeker nog heel vaak terug


starters
12-10-2008 / 10:40
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

  Mooie komplete tent. 
Leuke bezoekers, zeer divers. 
Wij gaan meestal op zondag, die naar ons idee net iets te rustig is. 
Het spijt ons iedere keer weer als we naar huis toe moeten..


yuppers
22-08-2008 / 20:07
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 9

  ben zondag geweest....was erg rustig maar wel gezellie ... 
het was mijn eerste kaar daar en ga zeker terug ....was top


bloempje
05-08-2008 / 17:13
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 9

  een heerlijke club waar we vroeger vaak met veel plezier heen gingen. Helaas door de entree prijs komen we er niet meer. Alles is erg mooi en zeker op zaterdag en zondag zijn er veel stellen.


dick en angelique
21-07-2008 / 01:01
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 9
Restaurant 10

  De fata was ons eerste club bezoek. 
We hebben er leuke en mooie herinneringen aan. 
Deze club heeft gewoon alles wat je in een club zou moeten vinden. 
Er hang een leuke prettige sfeer ondanks de drukte. 
Het eten gewoon goed de drankjes ook gewoon goed. 
Alles is ruim voldoende aanwezig . 
De vrijdag vinden wij meer actief als de zaterdag. 
Zaterdag is meer jong plubliek die goed koop uit willen gaan. 
Deze dag is ook meer uitgaan dan Pr club. 
De aantree is wel prijzig maar het is nog steeds waard. 
Met een avondje stappen en sauna ben je nog steeds meer kwijt. 
We komen zekerst terug. 
 penp
18-07-2008 / 10:13
Hygiene 7
Gastvrijheid 7
Bar 9
Restaurant 9

  een goede club.goed personeel. 
super om er rond te lopen. 
jammer dat er veel mensen selectief gericht zijn.(een leuk gesprek kan toch ook?) 
het eten is er top en kwa drinken zit je er goed. 
wel mag het wat schoner een goede aanrader trek weinig wit aan. 
we komen er 3x per jaar met veel plezier ene kees de eigenaar een goede man die al je vragen eerlijk beantwoord.(een beetje streng maar tis je bedrijf waar je voor vecht.) 
KEES WIJ WETEN IN DE TOEKOMST GA JE WEG VAN LOKATIE MAAR HOPENDE DAT JE DE PRIJS LAAT ZAKEN JE LAATSTE JAAR DAN KOMEN WIJ VAKER...WE VINDEN 110 EURI EEN BEETJE TE VEEL WORDEN. 
een aanrader voor wie heengaat ga wel met nog een stel heen tis vreemd om onder de mensen te komen een beetje eigendunkt zit er te veel in bij de partypeeps. 
verder hebben wij er echt een goed vermaak daar we hopen er weer eens te komen maar voor de intreprijs gaan we liever 2x een andere club betreden.


ronald en wilma
15-07-2008 / 10:59
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  Zijn diverse keren naar volle tevredenheid in de Fata geweest. Onze voorkeur gaat dan uit naar de zondag: niet te druk en niet te laat (ivm terugreis van kleine 2 uur) Bijzonder gastvrij personeel en een uitstekende verzorging in een prima ambieance.


J & L
03-07-2008 / 09:31
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

  Deze club heeft ons hart verovert , is lekker groot veel tap punten waar je zelf drinken kan pakken een goed ruim resturant met veel eten , en goede koffie machine {soms nodig hihi}mooie dansvloer leuke en veel ruime kamers zeer grote darkroom groot bubbelbad waar je met ruim20 stellen in kan goed voor contact onze avond is vaak de zondag omdat de zaterdag te vol is en merendeel jeugd op dansvloer en de zondag meer rustig en relax volk binnen is en is in de zomer de tuin open bij mooi weer en dan staat bbq ook aan  
we vermaken ons daar vandag een al dat is nu ruim 8jaar. amstelstel
02-07-2008 / 13:09
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Zijn hier een aantal keer geweest. Eten is er geweldig maar we hebben het idee altijd dat we daar verloren lopen. Verder alles prima.


R&D
30-06-2008 / 20:48
Hygiene 8
Gastvrijheid 7
Bar 9
Restaurant 9

  wij vinden de fata een top club! heerlijk eten en gastvrij en mooi omgeving.beslist een 9 waard.


harleycouple46
28-06-2008 / 19:03
Hygiene 7
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 10

  Dit is onze favoriete club voor de feestdagen, dus met kerstmis en nieuwjaar. 
Fantastisch aangekleed dus met een echt feestelijk sfeertje.Uitstekend eten en drinken. 
Zelf tappen is een prima optie vooral als het erg druk is.Snel contact met andere mensen. 
Grote club met veel ruimte`s en vriendelijk personeel


Wil en Anita
25-06-2008 / 16:13
Hygiene 6
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 9

 
 
 
Fata-Morgana (8.0)
Inn Joy (8.0)
Monique's Parenclub (8.0)
Mystique (8.0)
Club Organza (7.0)


Laatste 25 ervaringen:

club: Fun 4 Two
We waren keurig op tijd vanaf het hotel (10 minuutjes rijden) vertrokken maar de navigatiesystemen hadden wat moeite de juiste locatie te vinden. Om 2...
lees meer >>


club: PartyPlayers
We twijfelen. Een club of een bordeel. andere clubs zijn direct herkenbaar een parenclub dit is een verkapt bordeel. Vrouwen met munt en hoedje om te ...
lees meer >>


club: Drie Angel
Wij bezochten op een zaterdagavond Drie Angel. Het was er bijzonder rustig.... maar ondanks dat troffen we een leuk stel, en dat maakte veel goed. We ...
lees meer >>


club: Devils & Angels
woensdag geweest voor de 2 de keer . 
eerste keer op een zaterdag . 
zaterdag avond .geweldige avond .erg druk .en gezellig actief .goede muziek...
lees meer >>


club: Inn Joy
Weer een leuke gezellig avond gehad 14-07 op de donderdag Bi avond. 
Paar leuke stellen binnen die graag meerdere mannen lieten kijken maar ook mee...
lees meer >>


club: Fun 4 Two
Prettige club 
Al een aantal jaren komen wij bij Fun4Two. Na de wisseling van eigenaars hebben wij geen negatieve verandering ervaren. De club is n...
lees meer >>


club: Drie Angel
Als er 1 club is met een heel zwaar gecensureerd gastenboek is dan heb je hem bij deze club te pakken. Een kleine kern van ex Temptation gasten en een...
lees meer >>


club: Mystique
Afgelopen weekend weer eens naar Mystique geweest en we hebben genoten. Nadat mijn vrouw eerst met een donker gekleurde man sex had hebben we samen me...
lees meer >>


club: Devils & Angels
Ik kom regelmatig naar deze fantastische club en snap dan ook niets van de negatieve reactie's. En de eigenaren van dronkenschap beschuldigen gaat ech...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Zaterdag 18-6-16 geweest wat is dit een Zeer slechte club zeg, overal losse kabels en keuken al om 01 uur leeg geen eten meer te krijgen vanaf die ti...
lees meer >>


club: Drie Angel
Zijn hier in het verleden een paar keer geweest, was nooit druk maar toch gezellig. We houden ons hart vast nu Petra van de Temptation hier ook mee in...
lees meer >>


club: Amourette
Na een aantal jaren weer eens gaan kijken op de zaterdag bij amourete. Wat viel ons dit tegen zeg. 10 stellen en een aantal singel mannen. Totaal geen...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Leuk, al die recensies hier. 
Wij zijn laatst geweest naar PP, op een woensdag, om 15u: de hele weg stond helemaal vol met auto's. Daar hadden we n...
lees meer >>


club: Kasteel Waterloo
Tijdje geleden in deze club geweest. Veel vollere vrouwen daar. 
Helaas ook een overschot aan mannen.
lees meer >>


club: Mystique
Heb 2juni ( alleenstaande man ) een bezoek afgelegd. Het was super gezellig en actief. Mensen van alle leeftijden en zonder kapsones. Dus gang bang is...
lees meer >>


club: Devils & Angels
In onze vakantie's komen we hier regelmatig, echter omdat we er niet zo vaak komen dus zien we het ook in deze club een heel stuk rustiger worden.
lees meer >>


club: Inn Joy
Woensdag 25-5 zijn we met zijn 2e bij de Inn joy geweest. Het was die avond koppels voor koppels. Ze wisten niet of het druk zou zijn omdat dit pas de...
lees meer >>


club: Amourette
Sonja(blond, blauwe ogen, normaal postuur, d cup, 42jaar) en Theo(grijs, bruine ogen, normaal postuur , 55 jaar) op zaterdag 14 mei naar L`amourette g...
lees meer >>


club: Sameplace
We zijn er inmiddels 3x geweest en vinden het een heerlijk geil café. Soms wat te weinig actie, maar we hadden gelukkig elkaar. Heel netjes, vriendeli...
lees meer >>


club: Pleasure 2 Gether
We waren op een vrijdagavond in deze club ! We zijn een stel van middelbare lijftijd mijn man is bi en ik zelf hetero !! We kwamen al gauw aan ...
lees meer >>


club: Devils & Angels
Ben hier nu 2 keer op de woensdagavond milf avond geweest, moet helaas cocluderen dat de aanwezige stellen op deze avond alleen vermaak aan de bar heb...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Leuke club voor mensen die van sex houden in open ruimtes. Heerlijke geile zondag middag gehad. Geen last van opdringerige mannen of vrouwen, komen pa...
lees meer >>


club: Inn Joy
Afgelopen zaterdag zijn we hier voor de eerste keer geweest. Na wat grotere clubs te hebben aangedaan nu eens de Innjoy. 
We hebben onze ogen werke...
lees meer >>


club: Fun 4 Two
We zijn zaterdag in de fun geweest eerste indruk was heel goed t eten vonden wij matig en voor deze intree prijs zelfs slecht  
Na lekker gedanst t...
lees meer >>


club: Inn Joy
Op vrijdagavond zijn we er hartelijk ontvangen en geile kontakten gehad met andere stellen. leuke niet al te grote actieve doeners club.
lees meer >>

Triple Threat Cockring Met Anaalplug
€ 32.95 € 11.95
Cowan Collar
€ 14.95 € 11.96
Basic Broekje - Zwart
€ 19.95 € 5.99
Fleshlight Girls - Eva Lovia Spice
€ 64.95 € 57.00
Steed Hoofdstel Met Bit Gag
€ 87.95 € 34.95
Delicate Condooms - 5 Stuks
€ 4.95 € 3.95
Kuro Denma 2 Mini Wand Vibrator
€ 39.95 € 16.95
Bum Raider Zweep - Zwart/Rood
€ 19.95 € 15.96
Grove Netstof Panty - Zwart
€ 9.95 € 4.95
Jülie Dubbele Vibrator G-Spot - Zwart
€ 54.95 € 49.46