- Home
- Topclubs
- Clubs zoeken
- Chatten
- Afspreken
- Links
- Sex Shoppen
- Bingo / Poker
- Contact
  Ervaringen

 
Naam: Fun 4 Two
7.0
Adres: Middelweg 18
Plaats: 2841 LA Moordrecht
Provincie: Zuid Holland, Nederland
Telefoon: 0900-3864896
Website: http://www.fun4two.nl

Fun 4 Two is heel gemakkelijk te vinden. Op de snelweg A20 neem je afrit 18 richting Moordrecht en dan ben je er al. De club ligt naast de snelweg. Een statige oprijlaan voert tussen de bomen door naar het eigen parkeerterrein.

Lees alles over Fun 4 Two >>


Voeg hier je eigen ervaringen met Fun 4 Two toe

  We waren keurig op tijd vanaf het hotel (10 minuutjes rijden) vertrokken maar de navigatiesystemen hadden wat moeite de juiste locatie te vinden. Om 21:15 reden we achter een aantal andere auto's de parkeerplaats op en daar stonden al flink wat auto's, dure ook. We zagen ook al wat mensen met elkaar kletsen en de mannen waar gebruind en gespierd en de dames hadden kleding met een tijgerprintje aan. Gelukkig zagen we ook wat normale mensen. 
 
Buiten stond al een flinke rij voor de deur en 'veel' mensen in de rij zwaaiden naar elkaar, die kwamen er vaker zo te zien. Ik had het ondertussen niet meer (Sue leek wat cooler) want de zenuwen gierden door mijn lichaam, wat zouden we daarbinnen aantreffen en wat ging er met ons gebeuren?  
 
Na betaling krijg je de sleutel van een locker waar je je spulletjes zoals jassen en tasje met lingerie in kunt stoppen zodat je niks bij je hebt als je de club ingaat (behalve die sleutel dan). De club is eigenlijk gewoon een kleine discotheek waar een DJ vrouwvriendelijke clubhouse muziek stond te draaien. Achter de DJ kon je een trapje op waar tafels stonden waar je eten van het goed uitziende buffet op kon eten. 
 
Mijn zenuwen waren inmiddels weer onder controle want dit kon ik wel aan, ik heb vroeger immers genoeg gestapt en gehoused. Het publiek was een gemêleerd gezelschap van tussen de 25 en 50 en iedereen stond te kletsen, te dansen en de eerste contacten te leggen. Wij niet, wij dronken keurig aan de zijkant ons drankje waarbij Sue lekker aan de alcohol mocht en ik het de hele avond met jus en water gedaan heb. 
 
Om 22:30 komt het 'lingeriemuziekje' en dan heeft iedereen een uur de tijd om naar zijn locker te gaan om zich daar in lingerie om te kleden. Dames hadden veelal een body of slip/BH, soms met kousen en jarretels, en hakjes. Heren hadden meestal een sjieke boxer of slip aan waarbij hun schoeisel soms slippers, soms kekke bootschoentjes of gewoon blote voeren waren. Ik koos voor het laatste, ik had mijn slippers wel bij maar vind dat niet sexy staan. 
 
Langzaam transformeert de dansvloer dan van geklede naar half naakte mensen maar verder veranderde er nog niets. Iedereen dronk nog steeds zijn drankje of probeerde sensueel te dansen. Leuk om te zien maar daar kwamen we niet voor natuurlijk. Je zag af en toe mensen de trap naar boven nemen waar de erotische ruimtes waren en wij besloten dat we er ook klaar voor waren. 
 
Erotische ruimtes, wat zijn dat dan? Het zijn kamers van enkele vierkante meters waarbij de bodem gevuld is met zachte matrassen en kussens. Ook heb je kamers waar attributen als stoelen in staan. Elke kamer is voorzien van bakjes met condooms, keukenrollen om de zooi op te ruimen en ook liggen er vaak handdoeken in de buurt. Er zit geen deur in de kamers en ook hebben ze allemaal kijkgaten. Op die manier kunnen mensen die over de gang wandelen naar binnen gluren om te zien wat zich daar afspeelt. We waren in een wat grotere kamer gaan liggen en begonnen wat te kussen, binnen enkele minuten komen er dan koppeltjes op enkele meters afstand zitten die ook met elkaar aan de gang gaan. Ik heb geregeld over Sue's schouder gekeken en vond het leuk om te zien dat zij hetzelfde deden, kijken & bekeken worden. 
 
Het was tijd voor iets meer actie en we hadden nog een trap ontdekt dus we gingen nog een verdieping hoger. Later bleek dat dit de orgiezolder was maar dat wisten we toen nog niet. Het is een hele grote ruimte waarbij de hele bodem bezaaid is met matrassen waar al een koppel of 10 met elkaar bezig was. Dit leek ons wel een geschikte ruimte om lekker te gaan vrijen dus Sue kroop op mij en begon mij te kussen. Ik lieg het niet, binnen 1 minuut zag ik de vrouw van het koppel tegenover is naar ons toe kruipen. Ze bleef op 1 meter afstand zitten en begon over mijn been te aaien. Oh boy, ik had het niet meer! Zachtjes fluisterde ik in Sue's oor wat er gebeurde want ik wist even niet wat te doen. Opeens was mijn been niet voldoende meer en streelde ze mijn lul, door mijn broekje heen. Sue trok de stoute schoenen aan, kroop van mij af naar haar man toe en ik bleef dus met die vrouw achter. Ze liet er geen gras over groeien en begon me zachtjes te pijpen, ik vond het allemaal reuze spannend! Natuurlijk moest ik ook wat doen en toen ik mijn hand tussen haar benen liet glijden voelde ik meteen dat ze al drijfnat was. We hebben elkaar zo een tijdje liggen verwennen en ze lag er zachtjes bij te grommen, leuk om ook eens een ander geluid te horen dan het gekreun van je eigen vrouw ;-) Wat Sue precies met hem aan het doen was kon ik niet zien maar toen hij op een gegeven moment een condoom wilde pakken zei ze dat ze dat niet wilde en dat was prima. Nee is nee wordt hier volkomen geaccepteerd. 
 
We besloten om weer naar beneden te gaan om een drankje / hapje te doen want dat mag boven niet. Na een kwartiertje begint het dan toch weer te kriebelen en als het drankje op is weer naar boven toe, zo hebben we de rest van de nacht gevuld en diverse kamertjes en stelletjes uitgeprobeerd. We hadden afgesproken om geen anderen te (laten) penetreren en dat hebben we dan ook niet gedaan, dit blijkt een goede keuze te zijn geweest. Maar we hebben andere stelletjes genoeg laten genieten van onze monden en vingers en vice versa en dat voelde helemaal oké! 
 
Uiteindelijk zijn we tot 04:00 gebleven en toen gingen de TL buizen aan. Iedereen kleedde zich weer aan en ging huiswaarts, wij naar ons hotel. We hadden enorm genoten maar hadden beiden vreemd genoeg niet het idee dat we seksueel aan ons trekken waren gekomen. Waarschijnlijk toch door het feit dat je veel aan het opletten / rondkijken bent, je kunt je dan toch (nog?) niet helemaal laten gaan. Maar dat was niet erg hoor, we hebben van het spelen met de stelletjes erg genoten! En in het hotel hebben we het nog even hard en goed afgemaakt! 
 
Wat heb ik nu geleerd van deze avond? Het is enorm opwindend om in al die kamertjes de kreun geluidjes van veelal vrouwen te horen. Wat ik ook supergeil vond was om met Sue te seksen terwijl er op 10 cm afstand een ander stel hetzelfde deed. Soms raak je elkaar een, soms krijg je ergens een hand, een knipoog, een glimlach. Een heel andere ervaring als die van jullie dus. Wij kunnen fun4two van harte aanbevelen en wij gaan hier ooit zeker nog eens terug.


Ben & Sue
31-07-2016 / 16:22
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  Prettige club 
Al een aantal jaren komen wij bij Fun4Two. Na de wisseling van eigenaars hebben wij geen negatieve verandering ervaren. De club is nog even interessant, er staat nu een prettigere portier, het eten is nog even perfect en er wordt regelmatig het e.e.a. aan de inrichting verbeterd. De vaste DJ Jan is een topper, maar dat weten we al heel lang. Wij blijven graag naar Moordrecht komen. 
Marja en Jack


Marja en Jack
08-07-2016 / 03:12
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 9

  We zijn zaterdag in de fun geweest eerste indruk was heel goed t eten vonden wij matig en voor deze intree prijs zelfs slecht  
Na lekker gedanst te hebben zijn we de sauna ingegaan  
Toen we eruit kwamen was onze lingerie en t Armani jurkje van mijn vrouw weg  
Op t camara systeem konden ze niks zien zei Linda en nee ze kon niks voor ons doen terwijl zij zelf daar lingery verkoopt  
We zijn maar opgestapt  
Bij de deur zeiden ze nog dat ze t jammer vonden en dat ze ond graag nog s willen begroeten daar  
Mijn vrouw zei daarop tot nooit  
Ze konden ons op z'n minst n intree aanbieden ofzo  
Nog veel plezier iedereen in de fun waar ik veel bierbuiken zag ik was de enige met n Sixpack en mijn prinses zo mooi hadden ze daar nog niet gezien wat n kapsones volk ook daar neeeee wij gaan wel naar mystique daar is alles beter vinden wij


J en s
02-05-2016 / 09:45
Hygiene 9
Gastvrijheid 1
Bar 5
Restaurant 5

  Leuke en nette club! Wat ons opvalt is dat het een leuke samenstelling aan bezoekers is. Voor de vrijdag een thema voor die dat aanstaan en de zaterdag voor ieder wat wils. Wat ons erg bevalt is dat er geen mannen alleen rondzwerven en hier ook op wordt toegezien! Hoop dat de nieuwe eigenaren de cultuur doorzetten maar wel meegaan met de tijd! En drugs blijven weren.....hoort in een leuke club echt niet thuis!


Kees
13-01-2016 / 20:31
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  Goed, mijn man en ik komen al 19 jaar in de fun, beiden met eerdere relaties en nu samen. Wij kennen deze toko al heel, heel lang en hebben alle ontwikkelingen wel meegemaakt. Bijna elke zondag komen wij van de sauna gebruik maken en zien we wel waar het schip strand…… en het schip is aan het stranden! 
Zonde want de fun is voor ons een heerlijke betaalbare zondagmiddagbesteding. Lekker in de Sauna, lekker hapje eten, mensen kijken en van de faciliteiten gebruik maken…… daarnaast op fietsafstand van huis, wat wil een mens nog meer. 
Wij zijn beide ondernemers en beide met een hele berg horeca ervaring EN swingers. Met grote zekerheid durf ik te zeggen dat het huidige beleid de zaak voorzichtig aan kapot maakt. De fun pruttelt nu nog wat door op oude glorie maar die glorie is ook aan het vergaan.  
Bobbie en Linda zijn geen toegankelijke mensen, geen goede gastvrouw/heer, geen swingers…. En dat voel je als klant. Let wel, vind ze beide echt wel aardig als persoon maar ze zijn niet goed in het VAK gastvrouw/heer…… en JA dat is een VAK.  
Dat het geen swingers zijn dat geeft ook niet in die zin dat je als gastheer/vrouw je natuurlijk nooit actief mengt, maar als wel swinger mis je een bepaalde connectie op het moment dat je binnen komt. Een niet swinger kan nooit de sfeer neerzetten die nodig is om een avond goed te laten verlopen, gewoonweg omdat dit er niet in zit.  
Bobbie heeft een hele verkeerde uitstraling voor dit bedrijf. Hij loopt ala Steven Segal door het publiek boven en beneden, strenge blik in zijn ogen en een gesloten houding. Als ik hem tegen kom in de zaak (waar dan ook) dan denk ik altijd bij mezelf “OJE, Opletten dat ik niets verkeerd doe” en dat is DE grote dooddoener, dan wil ik naar huis want ik kom namelijk maar voor twee dingen naar de fun en dat is de Sauna en stout zijn. (het vak gastheer) 
Linda is moe, is gestrest en heeft er nu al geen zin meer in, ze doet haar best dit niet te laten merken maar swingers zijn over het algemeen gevoelsmensen en die pikken dit feilloos op wat bij binnenkomst al een stempel drukt op de rest van de avond.  
Uit alles merk je dat dit een zakelijke uitbater is zonder enige affiniteit met de doelgroep, zonder horecakennis en dat de passie voor het vak er niet is. 
Omdat wij er wekelijks komen zien wij ook wat er organisatorisch mis gaat. Een verbouwing van een kamer die DRIE weken duurt? Dat moet toch tussen maandag en vrijdag wel te realiseren zijn? De knop van de genotsknots die DRIE weken kapot is… wat dacht je van 6 reservegenotsknotsen zodat je bij wijze van spreken in de nacht nog een nieuwe op kan hangen? (kan je zeggen, ja maar dan moeten mensen het ons wel vertellen dat het kapot is….. dan verwijs ik terug naar de toegankelijkheid van de uitbaters. Turks stoombad die twee weken zonder verlichting heeft gezeten. Kan gewoonweg niet, NIET in de Horeca, niet in een swingersclub. 
Nou snap ik wel dat het allemaal wat lastig is als de put aan het opdrogen is en dat men prioriteiten moet stellen aan waar het geld aan uitgegeven wordt, en dan durf ik echt te zeggen dat een kwart van het personeel weg kan. Personeel is (na de belastingdienst :D ) je grootste kostenpost. En eerlijk is braaf, ik zie ze niet zweten. Ik zie ze met elkaar praten…… en als ik dan op mijn drankje moet wachten omdat het verhaal nog even afgemaakt moet worden, dan zit er iets niet goed. 
Drugsgebruik, ja wij roken een blowtje, daarintegen drinken wij niet en gebruiken ook niks anders. Ik vind het niet storend als mensen wel gebruiken/drinken zolang ze maar op deze aardbol blijven. Op het moment dat het overduidelijk is dat iemand gebruikt heeft dan is het aan de gastheer/vrouw om deze persoon te verzoeken naar huis te gaan. Als gastheer/vrouw hoor je dat aan te zien komen hoor je dat te herkennen en hoor je daarop in te grijpen op een gepaste manier. 
Muziek is eentonig en niet dynamisch, een DJ hoort aan te voelen wat de zaal wil. Een goede dj kijkt in “zijn” zaak, voelt aan hoe de sfeer is en weet deze zo te bespelen met muziek dat elke avond weer het dak eraf gaat. Dat mis ik. Voornamelijk omdat er slechts een genre muziek gespeeld mag worden. En dan de optredens…… beter een keer in de maand een goede (duurdere) zanger(es) dan elke zondag een eersterondeuitgestemde van Idols. 
Mijn advies? Zet een goede bedrijfsleider in de zaak met veel horeca ervaring (niet te verwarren met horecapapieren/opleiding). Bobbie en Linda werken alleen achter de schermen mee. Ga kritisch kijken naar het personeel. Zorg ervoor dat alles in de zaak werkt, altijd!!  
Fun blijft ons “thuishonk” daar zal het huidige beleid niks aan veranderen, wij blijven toch wel komen maar ik vind het jammer dat het extra’s wat de fun altijd had weg is, terwijl dat zo makkelijk te voorkomen was geweest als er wat meer geluisterd was. 


Kim
14-09-2015 / 09:45
Hygiene 8
Gastvrijheid 2
Bar 3
Restaurant 7

  we komen al jaren in de fun4two, al ver voor de overname door de nieuwe eigenaren. We kwamen er graag op zondagmiddag avond. Wat ouder publiek, zeg rond de 40 a 50 jaar. Relaxed, gezellig, borreltje, dansen, zanger of zangers. Leuke gezellige mensen. Altijd keken we naar uit om weer te gaan en dankbaar maakten we gebruik van het gratis kaartje om n og een keer die maand te kunnen gaan.  
Natuurlijk merkten we echt wel dat het mogelijk wat oubollig werd en dat er iets zou moeten gebeuren. Misschien was het ook allemaal wat ingeslapen en voorspelbaar. De nieuwe, jongere eigenaar kwam, dat zou wel een goede impuls kunnen geven. Maar eh.. hij loopt wel door de zaak, maar echt welkom voel je niet meer, Hij gaat met niemand een praatje aan. Inmiddels is ook een deel van het personeel ( gedwongen?) vervangen.  
BIj de entree is de vriendelijke portier vervangen. dingen invullen zonder uitleg, maar ook geen gesprek aangaan. Heel vreemd komt het op ons over. Dan naar binnen Het wordt er niet beter op. De blonde bardame heeft haar borsten wel uitnodigend hangen, zelf is ze het alleminst. Het lukt haar om de drank te geven zonder dat ze je aankijkt, maar simpelweg achterom kijkt. Naar klanten ...die er niet zijn! Dan maar een rondje door de zaak. wat opvalt is het feit dat inmiddels een groot aantal lampen vervangen zijn door rode verlichting. Rode verlichting tegen een rode inrichting valt dus weg... het maakt het echt donker en echts steeds meer een hoerenkeet. Want het is er hand is weten we niet, maar waar zijn alle gezellige mensen gebleven? waar zijn die goedlachse en uitdagende 40-er naar toe? We kijken op de dansvloer. Verschillende stellen waarvan we echt het vermoeden hebben dat ze tegen de 70 jaar oud zijn. Niet overdreven.. het is echt zo. Vader staat er in zijn witte onderbroek vreemde bewegingen te maken waarvan we echt in de lach schieten. Dit slaat werkelijk alles. Natuurlijk.. je mag ouder zijn, natuurlijk... maar soms worden dingen ook ongepast. 
In het bubbelbad zit een dikke harige man . Opvallend.. hij zit er alleen! Dat was die man die vanaf minuut 1 al in zijn eentje " boven" rond liep. Kennelijk wordt hij door niemand van het personeel gewezen op het feit dat dit not done is. 
Als je dan verder oplet zie je veel oudere mannen met veel te jonge vrouwen. DAt kan.. maar gezien de bewegingen, de manier van doen, de manier van dansen zie je gewoon dat deze mensen geen setjes zijn. Tel daar de naar schatting oost europeese afkomst bij op en je krijgt het donkerbruin vermoeden dat het hier gaat om betaalde gezelligheid. 
Met alle respect voor iedereen, Dat hebben we inmiddels wel geleerd van deze wereld, iedereen mag doen en laten wat ie wil. Maar in zo'n omgeving willen we niet meer zijn. We willen niet meer tussen oude grabbelende heren verblijven. We kwamen om andere stellen te leren keren en ontmoeten. DAt si er niet meer, we gaan dan ook op tijd naar huis.  
De sfeer is veranderd dat inmiddels wel. Dit is niet meer hetgeen we zochten in deze wereld. We gaan echt op zoek naar iets anders


toos en henk
07-09-2015 / 14:54
Hygiene 8
Gastvrijheid 3
Bar 3
Restaurant 8

  Het is verdorie ( nette versie ;) ) wel jammer hoor. Wij hebben wekelijks clienten die vanuit de hele wereld speciaal naar Nederland(amsterdam stad van sex drugs n rock n roll )!komen om zich hier eens sexueel te kunnen uitleven. Maar dan wel n beetje classy. Maar t wordt steeds lastiger. Er zyn zoveel 5 sterren hotel, michelin restaurants en dance clubs met VIP tafels etc. Waarom kan ik dan geen leuke sex club of swingclub vinden. Toch maar weer naar Fun dan want beter is er denk ik niet.


Limousine Service
22-04-2015 / 19:14

  Wij hebben inmiddels al heel wat clubs bezocht. En tot nu toe komt de Fun4two er het beste uit. Het leukste publiek. Jong, gezellig, redelijk knap. Een beetje zoals wijzelf hahaha. De club is goed verzorgd, lekker eten, alle drankjes gratis en dan echt van bacos, bier, wijn tot cocktails. Gezlligheid in de speelruimtes en veel geiligheid. Liepen ook wel wat oudere mensen rond en ook slecht geklede mensen en dikke mensen. Dat vonden wij nog het minste punt. Bij andere clubs zagen we dat nog veel vaker, dus dat is niet uniek.


Herbert
18-03-2015 / 10:53
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 10
Restaurant 8

  De Fun... wauw wat een zaak, zodra je door de port naar binnen rijd lijkt het wel een sprookje zo mooi 
Bij binnenkomst word je super vriendelijk ontvangen ondanks de drukte. 
wij waren er na tien uur dus moesten we gelijk om kleden en werden naar de lockers gelijd ook daar was alles weer netjes en schoon maar wel een beetje aan de krappen kant. 
we volgde het geluid van de muziek,, En mijn God wat een drukte niet normaal... een kleine inschatting 1000 man zeker. je kreeg het er benauwd van echt zo druk dat we het eten niet eens hebben kunnen zien of proeven. 
dus maar gouw naar boven om een lekker rustig plekje te zoeken met wat andere stelletjes. Maar ook daar weer het zelfde, je moest je gewoon met je rug tegen de muur door de gangetjes heen wurmen. 
alle kamers waren propvol Nee onze club is het niet. 
De romantiek is ver te zoeken er hangt totaal geen plezierige spanning en er lopen teveel opgefokte snuivers in de rondte. 
mijn vrouw en ik zijn na een uur weggaan en er een super leuk avondje thuis van gemaakt. 
Nou Fun4Two voor onze eerste keer echt een tegenvaller. we komen zeker nog eens een keer terug maar dan wel op een zondag om te kijken of er dan wel echt een parenclub gevoel te vinden is in plaats van een mega discotheek waar je naakt rond mag lopen. 
Dankjewel Linda voor je vriendelijke ontvangst en misschien tot ziens op een zondag. 
R&M Rotterdam


R&M
14-02-2015 / 13:37
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 1

  Op oud en nieuw naar het NYE feestje in fun4two geweest, bij aankomst was het al erg druk op het parkeer terrein, bij binnenkomst vriendelijk te woord gestaan en korte uitleg gekregen van de portier!, wat ons tegenviel was direct al de oncomfortabele trappen die in het gehele pand aanwezig zijn! echte halsbrekers zeker na een paar drankjes, maar dat mocht de pret niet drukken. Muziek was goed verzorgd maar zoals eerder in een recensie gezegd aan het einde werd het wel erg trance-achtig maar waar heb je dat tegenwoordig niet. De mensen van de bediening waren vriendelijk en ook de rest van de gasten waren verzorgd en zagen er goed uit, en ook een gesprekje aanknopen was erg makkelijk. Wat voor ons minder was, wij vonden de gehele inrichting een beetje ouderwets, ook het restaurant gedeelte voldeed niet echt aan onze verwachtingen, en de erotische ruimtes boven vielen ons echt tegen, erg kleine hokjes, weinig plekken om je als stelletje terug te trekken met evt. een ander stel, ook vonden wij dat er niet genoeg werd opgeruimd boven, overal lagen handdoeken en papiertjes, persoonlijk voor ons een afknapper! uiteindelijk hebben we toch genoten van onze avond, en moet zeggen dat het relax/sauna gedeelte er mooi en verzorgd uitzag, maar dat hebben wij thuis ook en gebruiken dat eigenlijk nooit ergens anders. Qua sfeer was het wel ok, maar wij gaan toch liever naar de fata-morgana, vinden dat een nog iets luxere uitstraling hebben en vinden ook vooral dat er meer ruimte is om je terug te trekken als je het ergens anders te druk vind, vooral op zaterdag als zij ook de vip-lounge hebben geopend!


R&V
05-01-2015 / 14:41
Hygiene 6
Gastvrijheid 7
Bar 8
Restaurant 6

  Na het lezen van een aantal recente recensies voelen we toch de behoefte om nogmaals een review te plaatsen. We zijn de afgelopen twee jaar zo'n 6-7 keer geweest. Nog nooit hebben wij een iemand geweigerd zien worden aan de deur, nog nooit hebben we "te veel" oude, dikke en/of onverzorgde mensen gezien. Nog nooit hebben wij ons ongemakkelijk gevoeld. 
 
Voor ons is de Fun een prima club. Meestal goed druk met voor ieder wat wils. Slechts 1 keer op een vrijdag in de zomer was het er erg rustig en was er weinig actie, maar alle andere keren was er voldoende actie, voldoende plezier en voldoende mooie stellen. Het personeel is niet altijd super enthousiast maar ook zeker niet onvriendelijk. 
 
De hygiene is prima, altijd voldoende handdoeken etc. wij komen er erg graag en herkennen ons absoluut niet in de negatieve recensies. Misschien hebben wij het geluk dat we op de goede avonden komen, maar die zijn er dan minimaal elk kwartaal 1


Stel Eindhoven
27-12-2014 / 20:43
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 9
Restaurant 8

  Hoi mensen wij zijn weer een keer bij de fun geweest op een tema avond van eyes wide shut wat we weer geleerd hebben is dat de dress code niet voor iedereen teld als je wat betekend denk ik nee zonder cape en masker kwam je er niet in en het feest was alleen voor leden maar niet dus heel veel stellen kwamen er voor het eerst en mochten gewoon naar binnen er liepen zelfs mensen in hun spijkerbroek rond of gewoon in hun kleren met bretels nog om dus geen dres code voor hun ons viel de avond erg tegen vergeleken met de vorige keer dat wij er geweest waren gewoon zonde mischien de volgende keer wel drescode hanteren en als je zegt voor leden doe dat dan ook is wel zo eerlijk tegen over al je vaste leden die nu mis grijpen omdat hij al vol was Afz lust


Lust
24-11-2014 / 20:38
Hygiene 7
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 7

  Fun blijft voor ons een toppertje. Leuke en mooie mensen met veel acties


J&A
14-11-2014 / 21:40
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  Prima club. Nu 2x geweest inmiddels op een zaterdag en vrijdag-avond. De vrijdag is ons het beste bevallen ivm publiek en wat intiemere sfeer daardoor. Ben zelf 1x in de Fata geweest, maar vind de Fun een warmere en prettigere club. Ik herken de verhalen niet zo in de zin van onverzorgd of dik, of deurbeleid. Ieder zijn of haar eigen smaak en een fijne avond maak je zelf en samen en ook contact en soms heb je iets meer klik dan anders. Wij zullen blijven komen. Erg leuk uitgaan met veel mogelijkheden......om het zo maar te zeggen en niet te ver weg voor ons.


P&F
10-09-2014 / 16:07
Hygiene 7
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  Zaterdag voor het eerst maar ook voor het laatst naar Fun 4 Two geweest. Bij aankomst ging het voor mijn gevoel eigenlijk al mis. Er stonden wat mensen buiten te wachten en er heerste werkelijk een grafstemming. We hadden ons kunnen omdraaien maar goed laten we het een kans geven. Van de portier kregen we in het gangetje een formulier dat we moesten invullen. Hiermee moesten we links aanschuiven en ons melden bij een blonde dame. Deze stond ons vriendelijk te woord en gaf ons een sleutel voor het garderobekastje op de 1e verdieping. 
We brengen onze tas naar boven en beginnen onze verkenningstocht. 
Beneden heb ik het gevoel of ik in een boeren stal terecht ben gekomen. Wat een broeierig hok ! Er werd leuke muziek gedraaid en ik hou ontzettend van dansen dus dat zat wel goed. Het was aardig vol maar bijna niemand die ook lekker kwam swingen. Wel was er een Aziatische dame die aardig kon paaldansen wat ik erg kon waarderen. Veel stelletjes maar ik had vaak de indruk dat ik nog niet naar de man mocht kijken en de man al helemaal niet naar mij. We zijn nog even bij het "restaurant" gaan kijken, maar daar wilde ik heel snel weer weg. In een hoek van de broeierige "tempel" stond een buffetje waar we echt niet vrolijk van werden. Er hing gewoon een bedorven lucht, geef mijn portie maar aan fikkie. Toen het tijd was voor de dresscode werd er een simpel liedje gedraaid, waarom niet een lekker erotisch getint plaatje?? We komen toch niet om te klaverjassen!! Teleurstellend wat mensen als "mooie lingerie" beschouwen, wat dat betreft mogen ze echt wel hogere eisen stellen. Na een poosje zijn we naar boven gegaan maar daar was bijna niks loos. We zijn maar lekker met elkaar aan de gang gegaan. Er waren behoorlijk wat kijkers maar daar bleef het verder ook bij. Jammer. Later kwam er nog een stelletje bijliggen. Mooie meid, leuke vent om te zien. De meid had er wel zin in, we begonnen elkaar te strelen en lekker te voelen maar helaas vond haar partner het niks dat ze met een vrouw wat wilde doen. In de tijd die volgden waren er wel wat stelletjes die een braaf nummertje met elkaar maakten maar echt spannend werd het niet. Niks geen partnerruiltje, niks geen lekkere sexpartij. Weer jammer. Ik had me echt verheugd op een lekker geile avond met andere bezoekers die ook wel zin hadden in wat spanning. Helaas waren er teveel stelletjes die helemaal geen contact met anderen wilden maken, waarom kom je dan? Dat soort mensen moet in het vervolg lekker naar de dorpskroeg gaan. 
Jammer dat Linda en Bobby de overname niet hebben aangegrepen om de boel ook wat op te frissen. Wat we vooral hebben gemist is het exclusieve waar jullie zo mee gooien. Nergens maar dan ook nergens terug te vinden


Ramona
30-07-2014 / 20:22
Hygiene 3
Gastvrijheid 3
Bar 3
Restaurant 2

  Mogen van ons wel wat meer sorteren jeetje wat liepen er veel mensen met een maatje meer en wij maar denken dat gebeurt niet bij de fun wel dus jammer dat is nog niet het ergste ook mensen die gemiddeld 60 zijn waar gaat dat heen gewoon zonde van de club


Bert
17-06-2014 / 17:13
Hygiene 6
Gastvrijheid 8
Bar 9
Restaurant 8

  wij komen sinds maanden in de fun 4 two,,liefst op zondag want dan was de sfeer wat rustiger,,maar sinds een tijdje,wordt er na de zanger of zangeres steeds meer techno muziek gedraaid,, waardoor de 40 plus mensen,vroeg vertrekken,,en een kinky publiek overblijft,,lijkt de eigenaar zelf meer te trekken hebben wij gehoord,,jammer,,wij gaan nu verder kijken,wij vinden dat er op vrijdag en zaterdag genoeg techno gedraaid wordt,,en hadden graag op zondag de gewone dansnummers,,de sfeer is duidelijk aan het veranderen,,!!!


sanne en sjon
14-06-2014 / 11:56
Hygiene 7
Gastvrijheid 7
Bar 9
Restaurant 8

  Wat wij hier meemaken zou niet meer mogen. Deze club is de term "swingen" volledig uit het oog verloren. Alle vrijheid-blijheid-tolerantie doen ze in een klap teniet. Het begint al met reserveren. Nergens staat iets van "leuk dat je komt" of "bedankt voor je reservering". Nee, je krijgt een mail of je rekening wilt houden met een verzorgd postuur en vooral wat ze allemaal NIET willen. Lekker gastvrij: NOT! Daarna het clubbezoek zelf. Strenge keuring aan de deur waarbij ze gerust leugens vertellen over lidmaatschap enz. om mensen te weigeren. Wij vinden het diep triest. Eenmaal binnen (jaja, wij mochten) is het kijken en bekeken worden, arrogantie ten top en je merkt dat de club drijft op oude faam en roem. Ik zag ook dat ze weer stemmen kopen om tot "beste club" benoemd te worden op één of andere site. Ja, daar trappen mensen iid weer in. Maar dat duurt nooit lang meer. Mensen van de Fun: richt je nou eens op jezelf en probeer niet op oude roem, vergane glorie en valse pretenties je club draaiend te houden. Wat je geeft krijg je terug en dat is momenteel erg weinig! Jammer van ons "vaste cluppie". Het was zo leuk ooit. Wij gaan nu voor Fata. Groter, actiever, vooruitstrevend en gewoon beter nu. Eerlijke cijfers van ons.


Brassers
12-06-2014 / 13:15
Hygiene 8
Gastvrijheid 1
Bar 6
Restaurant 6

  Zaterdag 31 mei zijn mijn vrouw en ik voor het eerst naar de Fun4Two geweest. Het was ook de eerste keer naar een parenclub. Vantevoren hebben we allerlei fora bezocht om een beetje te weten wat we konden verwachten, maar de meeste recenties waren vrij oud. Vandaar ook het voornemen om een recentie te schrijven. Bij deze dus, ik ben geen professionele recensent dus vergeef mij de eventuele uitglijders :-) 
 
Drie weken geleden heb ik gereserveerd waarop ik de volgende dag een keurige mail kreeg met de bevestiging, informatie en een inschrijfformulier. Ik heb nog een mail gestuurd om te vragen voor een rondleiding, maar daar heb ik geen antwoord meer op gekregen. 
 
De ontvangst in de club was prima, na het overhandigen van het ingevulde inschrijfformulier en het betalen van 130 euro kregen we nog wat mondelinge informatie waar de lockers zich bevonden, wanneer de dresscode zou ingaan etc. 
 
De lockers zijn boven in de club, een wat steile trap op. De lockers zijn groot genoeg voor kleren voor twee en een tas voor wat extra spullen. Mijn vrouw had extra schoenen en wat extra lingerie meegenomen. Dat paste allemaal prima in de kast. Het omkleden an sich gaat prima, als er meer paren tegelijk willen omkleden kan het soms wat krap zijn en moet je even wachten op je beurt. 
 
Beneden is er een mooie ruimte met dansvloer en een bar, en in dezelfde ruimte op een verhoging ruimte om wat te eten. De bediening aan de bar is snel en professioneel, het barpersoneel is mooi gekleed en de meesten zijn ook nog mooi om naar te kijken. De drankjes (wij hebben wijn, bessen 7-up, whisky, blue devil (mix) en water op) werden snel gemaakt. 
 
Het eten zag er allemaal prima uit. We hadden van tevoren al gegeten en dus hadden we niet veel honger, maar om twee uur 's nachts smaakte de champignonsoep met brood, het stoofvlees en de aardappeltjes nog prima. Ook de thee en de appeltaart waren lekker volgens mijn vrouw. Verder konden we nog veel meer kiezen, dat hebben we niet gedaan, dus daar heb ik ook geen mening over :-) 
 
De ruimtes boven waren netjes, goed voorzien van tissues en condooms. Handdoeken (love towels) waren voldoende voorhanden om te pakken buiten de ruimtes. In het sauna gedeelte waren ook voldoende handdoeken, massageolie was beschikbaar in de tantratempel, en er was zeep in de douches om ook weer schoon te worden na het masseren. Deo stond er ook voldoende om jezelf even op te frissen. In het sauna/bad gedeelte was het wel erg warm en rook het behoorlijk naar chloor, maar dat is wellicht logisch voor een ruimte met daarin een veel gebruikt bubbelbad. 
 
Alle ruimtes waren in ieder geval op het oog schoon, zover je wat kan zien met het gedimde licht. Misschien maar beter ook ;-) 
 
Het publiek was voor 90% tussen de 20 en de 40 jaar oud. Het grootste gedeelte van de gasten was slank en goed verzorgd. Er waren ook behoorlijk wat buitenlandse stellen, we hebben paren uit Duitsland, Frankrijk, België, Italië en zelfs een paar uit Brazilië gezien. Er waren een paar oudere stellen en er waren een paar mensen die iets of wat dikker waren, maar dit waren eerder de uitzonderingen. Of dat ligt aan de regels van de club weet ik niet, in de algemene regels staat wel iets over verzorgd uiterlijk en postuur. Wat ons betreft was het in ieder geval mooi publiek, maar over smaak valt niet te twisten. 
 
De sfeer was prima, mensen waren aardig, als je per ongeluk iemand aanstootte werd er geglimlacht, mensen respecteerden elkaar en elkaars wensen, dus wat ons betreft prima. 
 
Wij waren vantevoren nog wel op zoek naar tips over kleding en dergelijke. Wat we hebben gezien: 
 
Schoenen voor de man: na de dresscode waren er mannen op blote voeten, badslippers, teenslippers, canvas lage schoenen, sneakers, laarzen en alles wat er tussen zit. Het is een kwestie van smaak denken we, er zijn geen mensen uit de club gezet omdat de schoenen niet goed zouden zijn. Mijn tip: draag schoentjes van canvas die makkelijk aan en uit kunnen en waar je geen zweetvoeten in krijgt.. 
 
Voor de vrouwen werden er voornamelijk pumps en laarzen gedragen met wisselende hakhoogte. 
 
Qua lingerie hebben we voor de mannen allerlei boxers gezien. Strings voor de man hebben we weinig gezien, hoeft voor ons ook niet per sé ;-) Voor de vrouwen hebben we allerlei lingerie gezien, van simpele zwarte bh en slip tot body's, jarretellegordels, kousen, en corsetten in allerlei kleuren en combinaties. Wel allemaal smaakvol en geen huis, tuin en keuken ondergoed. 
 
De sleutels van de lockers kun je na het omkleden kwijt achter de bar, wel zo handig want mijn boxer had geen zakken :-) 
 
Na afloop werd er keurig een taxi voor ons gebeld. De eigenaars staan je keurig op te wachten om je nog even goedenacht te wensen. 
 
Al met al hebben wij een topavond gehad, wat natuurlijk van invloed is op deze recensie. Daarbij moeten we opmerken dat we dus geen vergelijkingsmateriaal hebben. Wellicht volgt er dus ooit een recensie voor een ander club. 
 
Als je verder nog vragen hebt, mag je mailen met fun4two71@gmail.com. Dat mailadres hebben we speciaal aangemaakt om nog een beetje anoniem te kunnen blijven. Jullie snappen vast wel waarom :-) Serieuze vragen beantwoorden we, de rest negeren we gewoon... 


Onze eerste keer fun4two
03-06-2014 / 10:25
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  Wij gaan al jaren naar de Fun met veel plezier. De eigenaren en personeel zijn toppertjes. Wat betreft het deurbeleid dat alleen mooie mensen binnenkomen, nou echt niet. Gisteravond zijn we weer geweest( laatste vrijdag van de maand) het was net een dierentuin (veel dikke en oude mensen). En als ik oud zeg bedoel ik ook echt oud. Opa in een witte onderbroek en oma ver in de 60 helemaal verrimpelt. Van een deurbeleid is dus absoluut geen sprake meer. Wij hebben het er altijd gezellig omdat we veel mensen kennen, maar ik werd er gister echt beroerd van welk soort mesen er liepen.


Toppertje
31-05-2014 / 22:46
Hygiene 6
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  Voor het eerst bij deze club geweest. Mooi, strak en super dat is zeker. Echter de prijs en selectie is een vreemd verhaal. Mensen moeten mooi zijn? Prijzen alsof er een bekende nederlander komt optreden, en zo kunnen wij wel doorgaan. Spraken veel mensen die dit ook vinden maar niet de moeite nemen om hier te schrijven. Jammer. Wij gaan voortaan weer naar de vertrouwde clubs die wel de prijzen anno 2014 hebben aangepast.


Johan en Marjo
05-02-2014 / 11:23
Hygiene 7
Gastvrijheid 4
Bar 6
Restaurant 7

  Fun is een uitstekende club. Sinds een half jaar gaan wij, een stel veertigers, daar regelmatig naar toe. Sommige avonden verschillen qua bezoekers, dat zorgt er voor dat ervaringen wisselend kunnen zijn. Dat ligt niet aan Fun zelf of aan de nieuwe eigenaren. Wat je zelf uitstraalt ontmoet je. Groepjes vrienden van vaste bezoekers kom je overal tegen, maar niemand heeft ons ooit genegeerd als we het gesprek aanknoopten. Mensen die open en vriendelijk zijn hebben vaak snel contact.  
Het deurbeleid is prima, dat maakt dat je geen respectloze patsers of mafketels ziet rondlopen. De faciliteiten in Fun zijn altijd van een constant en hoog niveau, net als de muziek. De DJ staat lekker dansbaar te draaien en niet te hard. Eten en drinken is erg goed geregeld, we hoeven nooit lang te wachten. 
In de erotische ruimtes is sekscontact met anderen is niet altijd even snel gemaakt, mensen zijn soms selectief en dat mag. Daarentegen is er genoeg aanbod in alle categorieën dus meestal was er voor ons meestal wel een prettige match te maken. Als je met hooggespannen verwachtingen naar een club gaat kan het gebeuren dat je niet precies vindt waar je op gehoopt had. Niemand geeft vooraf seksgarantie voor je 110 euri's entreegeld. Om alles dan maar af te doen als een modeshow is wel erg gemakkelijk de verantwoordelijkheid bij een ander leggen. Fun maken doe je ook zelf. 
We zijn het afgelopen half jaar zo'n tien keer geweest, zowel op de zaterdag en de zondag, en het is ons altijd prima bevallen. We hopen er nog veel en lekker te komen . . 
J & M


HappyCouple
06-01-2014 / 11:13
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 10

  Beste Jerome en Angela. 
Jullie omschrijving komt een beetje overeen met die van ons. Ook mijn vriendin is superslank en ik heb ook een buikje. En als ik binnen ben zie ik mensen voor wie het woord buik is uitgevonden. Echt formaat Johan Boskamp. Dus ofjullie verhaal is een beetje uit de duim gezogen, want (te) dikke mensen zie je in de Fun4Two best wel wat. OF jullie hebben nog wat andere kenmerken die je niet noemt. Ik denk dan aan te slecht gekleed, te dronken, te wappie of gewoon een regelrechte tokkie-uitstraling in het kwadraat. Want in de Fun4Two kom je mensen tegen van alle rangen, standen, leeftijden, kleuren en lichaamsomvang. 
Van ons zouden ze wel wat strenger mogen zijn.


Kees en z'n lief
15-12-2013 / 19:31
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  Wat zullen wij hier eens van schrijven. Mijn vrouw is superslank en ik heb een klein buikje. Geloof nu alle verhalen. Je moet of bekende zijn in de wereld van swingers of er super uitzien in hun ogen. barbie en superman bijvoorbeeld. Wat een sof. Hoezo apartheid, hier is dat gewoon nog normaal. Geen parenclub dus maar een echt apartheidsregime dat niet lang zal duren, dat is gewoon zeker. Een keer komt dit de eigenaren gewoon keihard tegemoet, dat denken wij. Voor iedereen have fun. Kan het niet beoordelen want kon niet binnen. Groetjes Superman en Barbie? Zal alles op gemiddeld zetten behalve de gastvrijheid.


Jerome en Angela
07-12-2013 / 15:03
Hygiene 5
Gastvrijheid 1
Bar 5
Restaurant 5

  Klaas, leer eens lezen (en schrijven). Ze geeft toch aan dat ze zich door haar eigen man in haar mond laat spuiten. Daarnaast is iedereen zich heden ten dage wel bewust van de 'gevaren'. Dat hoef je toch niet zo afkeurend hier te laten blijken. 
Alleengaande mannen zijn in de Fun4Two inderdaad niet toegestaan, maar wel lopen er soms mannen rond wiens vrouw beneden aan de bar blijft zitten. Dus het zou best kunnen dat er een aantal mannen achter haar ass aan liepen. Hoeft niet meteen een fantasieverhaal te zijn.


Kees en z'n lief
03-12-2013 / 15:58

  Weer een fake verhaal.Bij fun4 two komen geen aanleengaande mannen.Dat kan dus niet wat je zegt.En als jij je in je mond laat spuiten....bah.Maar hopen dat er niemand bij zit met een ziekte.En dan in je mond iek....Fantasie verhaaltjes verspreiden hier.


Klaas
03-12-2013 / 10:48

  Hi geilerds, deze club is een leuke clubs hele goeie sfeer alleen wat miji betreft een klein rokersruimte, maja daar komen we niet voor! hahahah ik heb hier heel erg genoten met mijn partner. we kwamen boven en liepen even een rondje voor ik het wist had ik een hoop geilende mannen achter me aanlopen, oooh wat werdt ik hier geil van allemaal achter mijn ass! ik heb deze avond overal geneukt in de club bahalve in de sauna! ik heb me laten neuken in mijn reet en mijn mond meerdere keren vol laten spuiten door mij partner terwijl er een hoop geilende trekkende mannen om heen stonden! ik laat mij nooit neuken door mannen en pijp ook niemand anders behalve mijn vriend! maar wat ik wel laat doen in mij aanraken overal en hier en daar een handjob geven! ik ben waarchijnlijk zaterdag weer in de club!


Jordan Monroe
02-12-2013 / 16:54
Hygiene 7
Gastvrijheid 8
Bar 7
Restaurant 6

  We hebben al heel wat clubs bezocht. In binnen- en buitenland. Maar deze club blijft voor ons toch de beste. Lekker druk, goed publiek over het algemeen. Geen mannen alleen. Gezellige dansvloer en bar. Internationaal publiek ook, wat het een stuk leuker maakt soms. 
En dat ze soms mensen weigeren blijkbaar: Hulde hiervoor. Dat zouden de vaker mogen doen. Want sommige mensen vallen in negatieve zin uit de toon. Wel al gezien dat de nieuwe eigenaar mensen aansprak op hun gedrag. Ook hiervoor niets dan hulde.


Kees en z'n lief
01-12-2013 / 19:39
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 9
Restaurant 6

  Wij zijn zaterdag 23noveber geweest ,en hebben een hele leuke avond gehad het was de tema avond Er liepen vel jonge stellen en het was stampend vol als we konden boeken voor de volgende eis shot down dan deden we het gelijk de tema avond was binnen twee weken uit verkocht een geweldige ervaring en hebben genoten van alles wat er gebeurde kwamen ogen te kort om alles te zien geweldige shows werden er gegeven en binnen een korte tijd was alles boven vol een aanrader voor iedereen


Swingerstel
25-11-2013 / 17:47
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  Inmiddels zijn we een aantal keren geweest in de fun op de vrijdag en een zaterdagavond. Het is een geweldige mooie club waar het, zeker op de zaterdag, lekker druk en gezellig is. De zondag gaan we nog proberen. 
Het ziet er van binnen en buiten allemaal keurig uit. Als het regent krijg je van de vriendelijke parkeerwachters een paraplu mee. Leuk! Het meeste personeel is vriendelijk. Aan de deur staat echter een (oudere) nare man als gastheer. Erg jammer. Deze man zou niet het visiekaartje van de club moeten zijn. Hij zou zelf als gast niet eens toegelaten worden lijkt mij. De heer heeft een nare uitstraling en zijn manier van benaderen is ook ronduit lomp. Je hebt ineens het idee of je een 3e rangs nachtclub binnenwandelt. Voor sociale vaardigheden een 3 deze man. 
Ook Bobby zou zijn cliënten wat vriendelijker mogen begroeten. We zagen hem telkens met een wat gespannen en een strak gezicht (incl. 'maffiastaartje') en hij maakt nauwelijks contact met de gasten. Linda is erg vriendelijk, een topper! 
Voor ons is dit 'de club' omdat er zoveel lekkere, leuke mooie en bijzondere mensen rondlopen en alles goed verzorgd is. Of je een topavond hebt hangt natuurlijk vooral af van je eigen skills en je moet een beetje geluk hebben met de stellen die je treft. 
Bobby, als je dit leest doe je voordeel er mee :-)


mooistel :-)
26-10-2013 / 13:03
Hygiene 8
Gastvrijheid 7
Bar 8
Restaurant 8

  al 12 jaar komen we in de fun 4 two . en iedere x als we aankomen is het weer spannend en uitdagend van wat ons tewachten staat welk leuk stel gaan we weer ontmoeten ! het personeel is vriendelijk gerrit aan de deur is top en linda en bobby de nieuwe eig zijn leuke en vlotte mensen . wij vinden dit de meest exclusieve club zeker van ned. Je moet er wel zelf wat van maken contact zoeken lekker dansen gez praten en dan komt de erotiek zeker !gewoon top en niet zeuren dat het een vlees keuring is we kijken toch allemaal liever naar nette en verzorgde stellen en die lopen er gelukkig erg veel ga zo door


hans \jo
25-10-2013 / 16:13
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  Dit is geen parenclub. In feite is het een schande dat het deze naam heeft. Dit is een ordinaire vleeskeur schuur. Ons werd subtiel mede gedeeld dat we niet voldeden aan het type bezoeker wat men bij hun reputatie hoort... Klantvriendelijkheid? 0!  
Ben je een "normaal" iemand en zie je er "normaal" uit dan raden we je echt met klem aan deze tent links te laten liggen... Zonde van je rit!


P&G
18-10-2013 / 16:36
Gastvrijheid 1

  4oktober zijn wij bij de fun geweest en keken onze ogen uit zo druk wij hebben een gezellige avond gehad met vol spanning en een leuk stel ontmoet die eerst. met een ander stel waren .zij kwamen uit Eindhoven .hebben een leuke tijd met hun gehad .en als het goed is gaan zij ook weer de 23november. naar weer een leuk aparte feest wij kijken er weer naar uit .en veel plezier voor ieder die er ook heen gaat


Lust
11-10-2013 / 15:21
Hygiene 7
Gastvrijheid 8
Bar 9
Restaurant 9

  Na diverse reacties van de diverse clubs gelezen te hebben hebben we besloten voor de Fun4Two. 
Inmiddels hebben we iedere dag iedere specialiteit meegemaakt. Voor ons als stel zitten we niet te wachten op gigolo avonden en ook niet op avonden waar een extra man is toegestaan met andere woorden de 1e en de 3e vrijdag is niets voor ons maar alle andere dagen zijn echt geweldig te noemen. Ook de controle vooraf en tijdens (alleen shoppende man) geeft ons een zeer veilig gevoel. Verder is alles perfect het eten ruim voldoende drinken noem maar op niets kom je te kort Sauna (finse en Turk) geweldig mooi en goed op temperatuur ook het bubbelbad perfect De Tantra tempel is schitterend condoom altijd voldoende op voorraad evenals schone handdoeken een club om echt een avond vol op te genieten


Kees en Silvia
01-10-2013 / 14:24
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 10
Restaurant 10

  Wij zijn een jaar of 10 geleden voor het eerst in de fun geweest en nu al een paar maanden niet.  
Sinds enige tijd is de fun in handen van andere eigenaren en we hebben het vermoeden dat het minder aan het worden is. Niet qua eten en drank, maar wel qua publiek wat er komt. 
Op zaterdag is het net een grote mode show en wordt veel gedanst en is er minder actie (is onze ervaring). Het eten, drankjes en de ruimtes zijn geweldig. Dat hebben wij nergens anders gevonden. Er komen niet voor niets mensen vanuit de hele wereld naar de fun. Onze ervaring is dat je makkelijk contact kan maken en eventueel lekker kan swingen. Wij hebben altijd een leuke avond gehad alleen is er één keer een dure string en jurkje gestolen van ons. Wij zaten lekker een tijd in het bubbelbad, komen terug zien we dat het gesloten is. Hier kan de fun niks aan doen, kennelijk zijn er mensen die niet van anders spullen kunnen afblijven en stelen. Dit zijn natuurlijk grote hufters. 
Over een tijdje gaan we weer eens naar de fun om te ervaren of het anders (minder) aan het worden als bij de vorige eigenaren. Maar nogmaals de ruimtes zijn helemaal top en zeker de tantra ruimte.


H EN M
15-08-2013 / 10:34
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  Gisteravond na een half jaar weer eens uitgekeken om de sfeervolle chique parenclub Fun for Two weer eens te bezoeken met mijn partner. Zoals altijd al uren van tevoren bezig zijn om als een echte vamp deze exclusieve club te betreden. We hadden er zin in! Bij aankomst om 21.30u stond er een rij van zeker 50 mensen voor ons om binnen te komen. Dit had ik nog nooit eerder bij de fun meegemaakt. Iedereen vroeg zich ook af of ze te laat open waren gegaan? Wachtende in de rij viel het op dat veel mn mannen, zich niet hielden aan de dresscode. Simpele jeans met sneakers werden toch doorgelaten? Er liep er zelfs een met een soort trainingsbroek en mocht gewoon naar binnen?? Maar goed...dat mocht onze pret voor deze avond niet drukken dachten we nog. Bij binnenkomst was het als vanouds. Supermooie ambiance en de muziek was weer top! Heerlijk gegeten, lekker gedanst, supersfeertje op de dansvloer mmmm we voelden ons geweldig hier. Om 22.00u was het tijd om onze sexy outfitjes aan te trekken. Iedereen zag er weer geweldig lekker uit (op ongeveer 3 mannen na. 30 kg overgewicht waarbij je bij 1 ervan in een bouwvakkersdecollete keek). Maar goed, ook die mensen gun ik een fijne erotische avond. Na lekker te hebben gedanst op een bloedhete dansvloer had ik zin in de cocktail van de avond. Smaak was goed! Apple peach maar was niet gekoeld en 1 ijsblokje erin...jammer.  
Om een lang verhaal kort te maken, ik heb me prima vermaakt met mijn mannetje bij de fun for Two. Wat me niet lekker zit is het vele gesquirt en dat dit toegelaten wordt door de eigenaren. Overal natte matrasjes daardoor. We zijn zelfs uit de jacuzzi gevlucht toen een bezoekster op de rand van het bad zat te squirten. Te ranzig! Ik vind dat dit echt niet getolereerd mag worden, dit gaat de fun klanten kosten als ze daar niet op gaan controleren. De mannen gaan toch ook niet hun zaad in het rond spuiten als ze klaarkomen?! 
Verder complimenten voor het personeel. Zoals altijd hard aan het werk en je komt niets tekort bij ze. Op 1 personeelslid na. Nieuw? Nog nooit eerder gezien. Blonde dame met bobline. Ze snauwt de klanten af en heeft duidelijk geen lol in het werk achter de bar bij de fun. Geen aanwinst iig. 
Wij gaan er nog eens goed over denken om nog een keer te feesten bij de fun for Two. Jammer want het was een club waar wij ons speciaal voelden. Special place for special people was hier gisteren ver te zoeken.


Angel
28-07-2013 / 22:36
Hygiene 6
Gastvrijheid 6
Bar 6
Restaurant 8

  Enige keren (stel begin 40) in de Fun geweest. De club is werkelijk top, het eten is geweldig. Maar...de muziek staat zo hard, dat communicatie niet altijd mogelijk is. Op zaterdagavond is het in elk geval meer een 'wandelende etalage"; bezoekers willen dan vooral gezien worden. Veel spannends gebeurt niet, het is meer een erotische dicotheek. 
Zoals ook bij veel ander clubs, is het hier ook rustiger geworden. Toegangsprijs is stevig.


swinging forties
17-06-2013 / 10:53

  We zijn een stel van 35 (vrouw) en 37 (man). We hebben beperkt ervaring met swingen en wilden graag een keer naar een club. We twijfelden tussen de Fun en de Fata en kozen uiteindelijk voor de Fun. We hebben de Fun op een zaterdag bezocht. Het is lastig om op basis van de vele recensies een keuze te maken, of het is "helemaal top" of "helemaal niks". Daarom proberen we een genuanceerde reactie te geven. 
 
De club: 
De club is mooi, goed afgewerkt, netjes, schoon. Personeel is aardig maar niet extreem vriendelijk (goed dus). De faciliteiten zijn goed, mooi, netjes. 
 
Het publiek: 
Het publiek is gemengd, "voor ieder wat wils", maar allemaal netjes verzorgd. We kunnen nu een aantal recensies hier beter plaatsen. Er lopen veel mensen rond waar je niets mee zou willen doen, maar als je je richt op de mensen die je wel aantrekkelijk vind dan is dat prima. Iedereen is respectvol en een hand die verdwaald en wordt afgewezen wordt ook gewoon geaccpeteerd. Kortom, een prettig sfeer 
 
Contact 
Ja, er zijn mensen die elkaar kennen, maar wij voelden geen "kliekjes" sfeer. Ook hier geldt weer, er zijn genoeg mensen die open staan voor contact, net zo veel als mensen die dat niet zijn. Wij werden vrij snel aangesproken door een aardig stel dat ons ook heeft rondgeleid door de club, daarna zijn we zelf in een aantal ruimtes geweest waar we zelf met elkaar hebben gevreeen en langzaam er anderen bij betrokken (of niet als de mensen ons niet aanstonden). Kortom, er is veel te beleven zolang je zelf maar ook actief bent.


Stel Eindhoven
16-06-2013 / 20:27
Hygiene 9
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  Nou,daar zit wel wat in, nu ik het zo lees.Overal is het wel wat ingekakt.Zeker sinds een jaar of 4 geleden, toen wij begonnen.En dan heb ik het niet over de laatste paar weken, maar het laatste jaar ongeveer.


Zitwelwatin.
15-05-2013 / 11:51

  Dat is niet zeuren.Dat is verlangen naar die goeie tijd. 
Wij vinden het in de meeste clubs toch al minder worden.Ook wat nieuwe jongere mensen betreft.De grootste hype is geweest.Naar parenclubs gaan is niet meer hot,ook voor de jongere mensen niet.De overgang van echte parenclubs naar die erotische clubs is jaren geleden al gebeurd.Het was de overgang van house-party's met pilletjes naar de parenclubs met pilletjes, die allemaal een soort van IT (die bekende discotheek) werden. 
Of misschien is het toch de crisis??


He en Ha
14-05-2013 / 20:57

  Alhoewel wij hier nooit geweest zijn, zien wij in andere "clubs"welke zich parenclub of swingersclub noemen de avonden veranderen in erotische discotheken, noem maar op De fun, De Fata, Showboat,Dolce Vita, D&A,Tempt, etc etc. Waar zijn de aktieve clubs zoals club77, De geheime tip, (De Zaar van vroeger), Villa Liberta, Sinatra bar, Gogo Nuts, Candy,etc etc gebleven?? 
Echte parenclubs willen de mensen blijkbaar niet meer heen omdat men daar sex heeft met elkaar, en dat vindt de gemiddelde hedendaagse parenclub/swingersclub bezoeker toch iets teveel van het goede. Het is een goedkope manier van uitgaan aan het worden, en het rare is dat men ervan opkijkt als men 1 van deze clubs bezoekt waarvan sommmige ook nog een enorme inkomprijs vragen en er totaal geen sex is. 
Wij durfden vroeger in onze vriendenkring niet te vertellen dat we in parenclubs kwamen, dat was te heftig om uit te leggen,nu met de stellen van tegenwoordig kan dat gemakkelijk tegen je vrienden worden gezegd, want we gaan toch alleen dansen en feesten voor een all inn prijs?? 
Ga je voor sex bezoek dan eens de Wilphof/Pleasure toghether/Innjoy/Cupido/Amourette(dond/vrijd)/3Angel, leuke kleinere maar vooral aktieve clubs waar altijd aktie is ook als het er minder druk is als in de grote clubs. 
En nog een tip, lees de website van een club goed, sommige kondigen al van te voren aan welke dj er komt, dit zegt toch iets?? Enn laat je vooral niet verleiden door gastenboeken of forums.  
Meer kunnen we jullie niet vertellen, het is maar waar je voor kiest, offff waar je intrapt!! Mensen veranderen, tijden niet! 
Dit is een advies van oudere clubgangers (49&51) welke een ervaring met clubs hebben/hadden waarvan verreweg de meeste hedendaagse erotische clubgangers nog niet van durven te dromen.


Doeterniettoe
14-05-2013 / 02:14

  Dit is de slechtste parenclub waar wij de laatste tijd zijn geweest, ook wij wilde eens naar de veelbesproken fun4two. Het is een geen parenclub maar een voyeur, gluur en exibitionisten cafe. Een gesprek lukt nauwelijks de housemuziek staat zo hard dat je schreeuwend een drankje moet bestellen. Mijn vriendin (leuk, sexy, bi en goed figuur) was een paar keer in gesprek maar zodra de vrouw erbij komt is het over. Alle alfa vrouwtjes en mannentjes bewaken elkaar, zelfs toen mijn vriendin vroeg om naar boven te gaan antwoorden 2 mannen dat hun vrouw dat niet wil. Wij hebben de hele avond alleen maar stelletjes zien sexen, een keer waren er twee stelletjes samen bezig maar het waren 2 hollandse mannen met 2 poolse prostituees en deze mannen waren niet de enige die een prostituee bij zich hadden, het is gemakkelijk te zien of een stel ook een stel is. Ieder zijn ding maar ons zien ze daar niet meer. Dit zijn onze ervaringen misschien niet zo positief maar het is zoals het is. gegroet kees sozef


kees sozef
13-05-2013 / 22:12
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 7

  Vanaf het begin 2007van Fun4Two kwamen wij daar. 
Bert had al enige ervaring vanuit de ( 30 jaar terug inmiddels Pffff) nog volop bezochte Candy club waar hij Rineke en Laurens leerde kennen. 
We hebben het in de Fun altijd erg naar ons zin gehad, zouden zo weer ernaar toe gaan maar tja inmiddels weer een paar jaar ouder en dan merk je dat je toch niet meer zo tussen die jongere mensen past. Dus al een jaar of 10 niet meer naar clubs gegaan. 
Inmiddels zijn er nieuwe eigenaren bij de Fun en genieten Rineke en Laurens van hun welverdiende oudere dag. 
En ja de jaren 80 en later zijn vreselijke leuke jaren geweest. 
De opkomst van de parenclubs (Candy en Sax Free club in Amsterdam tot de nu zeer luxe Fun4Two. 
We zouden het zo weer overdoen haha. 
Het gaat u goed. Veel plezier


S en B
18-03-2013 / 17:51
Hygiene 10
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 10

  Ik wordt lichtelijk misselijk van de reacties die aangeven het niet fijn te vinden om een club te bezoeken waar de gasten wat betreft omvang, niet zijn zoals ze dat zelf graag zien. 
geen hangbuikjes, geen rimpels, geen hangborsten enz. 
wat mooi is of niet, is voor iedereen verschillend. 
ik wil tegen deze mensen zeggen, zou het kunnen zijn dat ik als bezoeker juist wel opgewonden raakt van wat oudere vrouwen? 
wij kwamen jaren geleden wel 3x in de maand in de fun. 
toen had men waarschijnlijk nog behoefte aan bezoekers van welke vorm dan ook. 
het gaat er toch om dat je een gezellige avond hebt met z,n allen? of is het uiterlijk wat bepaald of een avond succesvol is. 
 
ik schrik me rot om de negatieve reacties over de fun. 
is het deurbeleid echt zoals nu wordt bescheven? 
 
waar is de tijd van Nol gebleven? 
 


Dirk
16-02-2013 / 23:10
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  Wij zijn afgelopen zaterdag 9 februari 2013 voor de 4de keer naar de fun4two geweest en hebben het heerlijk gehad. 
 
het was wel wat rustig maar ondanks dat erg geslaagd. 
 
Wel zijn we opzoek naar een stel dat we later op de avond nog gesproken hebben bij de bar boven de jacuzzi. 
 
Was een stel met kinderen en we waren aan de praat gekomen omdat een vrouw redelijk dronken weg liep. 
 
Jullie kwamen uit Best en hadden 3 dochters en verder weten we helaas te weinig. 
 
Laat ff weten als jullie dit toevallig lezen 


j & M
13-02-2013 / 20:37
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 7

  Wij waren er voor de eerste keer pas geleden.Wel al een aantal clubs in het zuiden aangedaan omdat het voor ons nogal ver rijden is. 
Wat een luxe,heerlijke club.Mooie mensen, niet zoals de site ( gelukkig) laat zien want dat is wel heel erg chique.Wel duur, maar waar voor je geld.Je krijgt er echt veel voor en de club zelf in fántástisch.


Peet & Ria
19-01-2013 / 21:08
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Eigenlijk wel raar dat er van zo'n grote bekende club zo weinig ervaringen staan.Gaan er nog maar zo weinig mensen naar toe?Wij al lang niet meer vanwege de zeikers die er tenminste toen kwamen weggebleven.


Wij2
16-11-2012 / 22:42

  Idd vroeger, zo'n 13 jaar geleden.Toen was er om 22.30 uur beneden geen kip meer te zien.Iedereen lag boven te wippen.Dat waren nog eens tijden.Tegenwoordig wordt er maar weinig gesext,en dat is in bijna iedere club.Zeggen ze dat ze vrijdenkend zijn omdat ze in een parenclub komen,maar ze doen niks.Alleen maar de hele avond showen.Niks meer aan.Vind men het gek dat er tegenwoordig veel thuisparty's gehouden worden.


Ron en Erica
06-10-2012 / 21:47
Hygiene 8
Gastvrijheid 5
Bar 5
Restaurant 8

  In de tijd dat wij er kwamen was dit een hele mooie club, enige nadeel was dat steeds meer mensen er kwamen om goedkoop uit te gaan en er vrijwel geen actie meer was.


Elsa
05-10-2012 / 22:08
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  Teveel mannen met ingehuurde hoertjes.Wij komen om sex te hebben met vrijdenkende stellen.Wij willen geen sex met mannen die een hoertje ingehuurd hebben waarmee je dan van die fake-sex hebt,wel met een vlot vrijdenkend ander STEL.


M&C
19-05-2012 / 19:41
Hygiene 8
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 7

  Na een aantal keren de Fun te hebben bezocht, zijn wij tot de conclusie gekomen, dat de Fun een mooie verzorgde club is en dat het buffet ook altijd heerlijk en goed verzorgd is.  
 
Alleen vinden wij de gastvrijheid beneden alle peil. Als men iets te veel drinkt, krijg je te horen dat het geen kroeg is en men moet het glas ook helemaal leeg drinken, anders wordt men hier ook op aangesproken. Blijf je te lang beneden hangen, omdat je gezellig staat te kletsen, wordt je verzocht naar boven te gaan, omdat je anders beneden teveel verteert. We betalen tenslotte op een zondagmiddag € 110,-- per stel... En dit is toch ook geen koopje.  
 
We begrijpen ook dat clubs een strikt drugsbeleid voeren en hier is helemaal niets mis mee. Maar het kan niet zo zijn, dat iemand die op een avond te vaak de sleutel voor z'n locker vraagt i.v.m. telefonisch contact thuisfront (men mag nl. niet met de telefoon door de zaak lopen, heel begrijpelijk) wordt beschuldigd van drugsgebruik of zelfs handel in drugs!! Zeer beschamend! Drugsbeleid prima, maar zorg dat je geen hetze voert en pak de personen die totaal van het pad af zijn of die je op heterdaad betrapt.  
 
Wij komen dus niet meer in de Fun, wij zijn hier onterecht in een kwaad daglicht gezet. 


R en P
18-03-2012 / 17:30
Hygiene 9
Gastvrijheid 2
Bar 7
Restaurant 8

  We zijn onlangs geweest. 
Het enige wat opviel en ook tegenviel is dat het personeel niet al te vriendelijk was en op heel arrogante af. ze denken dat ze god zijn .


sandra & welfr
29-02-2012 / 19:57
Hygiene 4
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Lang geleden was dit onze club.Nu niet meer.Nooit meer.


Petra
14-01-2012 / 21:45
Hygiene 8
Gastvrijheid 5
Bar 6
Restaurant 9

  We zijn een tijdje geleden voor de eerste keer naar de Fun geweest. Onze eerste ervaring was de Fata Morgana en dat was ons al goed bevallen . Daar werd ons ook verteld over de Fun4Two. Dus daar zijn we daarna heen gegaan. We gingen wel een beetje laat dus tegen de tijd dat wij aankwamen(het was zaterdag) stond het hele parkeer terrein al vol ! Druk dus! Het gebouw en terrein zijn super mooi en toen we binnen liepen werden we al goed ontvangen! We hoorde de muziek al en het feest was al vollop aan de gang!  
Het was zelfs zo druk dat we niet eens een eigen kluisje kregen maar een plastic box om alles in op te bergen maar dat is volkomen normaal daar en wij vonden het niet erg. En we hebben later op de avond alsnog een kluisje aangeboden gekregen :) 
 
Nadat we waren omgekleed zijn we naar beneden gelopen richting de discotheek. Stampvol natuurlijk! Maar een hele leuke sfeer! We hadden afgesproken met een ander stel en die zijn we later ook tegen gekomen. Hele mooie sociale mensen allemaal! 
 
Ook de kamertjes zijn heel leuk. Je kan als t ware door de kleinere versie van het RedLight District lopen! Super leuk! Ook was er een dark room maar daar zijn we niet in gegaan. Zoveel "guts" hebben wij (nog) niet .  
Later op de avond hebben wij een super leuke stel ontmoet en daar een leuke spannende sex belevenis mee gehad! 
Dit weekend gaan we weer en een stel dat we kennen heeft wellicht interesse om mee te gaan voor de eerste keer dus wie weet ;) 
Wij hebben er super veel zin in en kunnen niet meer wachten!  
Ook kregen we een week later een brief thuis met een permanent lidmaadschapspasje! Goedgekeurd dus blijkbaar :) 
 
Voor iedereen die dit weekend ook gaat, have fun4two!  
 
xxx ons


Fab&Rik
12-01-2012 / 18:35
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Al twee keer geweest naar de Fun. Goed te bereiken en een prima deurbeleid. Sorry dames en heren met een maatje meer: ik vind het fijn als ik omringd wordt door slanke mensen. Ik val niet op hangbuiken en blubberbenen. Dat iemand dat heeft is prima, maar als ik naar een parenclub ga, wil ik een fantasie beleven. Het gevoel hebben dat ik kan kiezen uit mooie mensen. Ik betaal er graag voor om sex te kunnen hebben met aantrekkelijke mensen. Wij hebben nooit moeite om een drankje te krijgen. Eten hebben we meestal geen tijd voor ;) we hebben wel wat beters te doen.  
Helemaal gek op de tantraruimte. Heel sfeervol enorm opwindend om daar elkaar te verwennen. Het bubbelbad is idd een beetje aan de kleine kant. En ik zou bij de bovenbar iets van borrelhapjes oid serveren.  
Heerlijke sex gehad met verschillende mensen, en daar kom je uiteindelijk toch voor! Voldoende condooms en handdoeken en regelmatig wordt het sanitair schoongemaakt.  
Kortom: superclub. Wij komen graag terug!


Dick en Hella
22-08-2011 / 22:24
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  Ondanks ook negatieve verhalen hebben wij het hier op een zondag prima naar onze zin gehad. Van binnen een hele mooie club. We dachten eerst afgaand op de website dat er heel veel mooie mensen waren maar moet eerlijk zeggen dat het heel divers was. Wij zijn beginnende parenclub bezoekers (na eerst de fata nu de fun) en vinden dat beide clubs hun voor- en nadelen hebben. Het eten was perfect en ook de ruimtes en de douches. Heerlijk was de tantraruimte (kijken en bekeken worden). Bubbelbad was fijn maar iets aan de kleine kant (is pluspunt voor fata). Zijn dit keer weer een stapje verder gegaan met een ander stel. Naar de fun komen we zeker nog een keer weer. Nog 1 opmerking. Wij vinden het prettig dat mensen zich op een avondje uit kleden (netjes of spannend maakt niet uit) maar vonden zelf dat sommige bezoekers wel heel eenvoudig (nog voor omkleden) gekleed waren. Aan andere kant iedereen is dus wel bij de fun welkom.


stel noordned
31-05-2011 / 13:08
Hygiene 9
Gastvrijheid 8
Bar 9
Restaurant 9

  we hadden heel wat verwacht , maar viel erg tegen . 
was erg rommelig en niet echt schoon . 
wat oudere gasten .



wij-weer
27-04-2011 / 19:06
Hygiene 5
Gastvrijheid 3
Bar 4
Restaurant 4

  Wijzijn afgelopen zaterdag naar de fun geweest en het viel ons een beetje tegen qua mensen betreft ze waren een stuk ouder dan wij gedacht hadden gemiddelt van 35 tot 55 jaar oud er liepen er ook veel met t-shirt aan en dat was niet echt opwindend vonden wij ook liepen er veel mensen rond die niet echt je fantasie opwekt meer het tegen over gestelde ervan jammer voor de rest het eten was goed en de sfeer was vonden wij niet echt prettig er waren te veel mensen die alleen maar keken naar anderen en dan ook nog commentaar geven ook op de mensen zelf de condooms waren bijna overal op en de handoeken werden ook niet altijd gebruikt waar het soms in de kleine ruimtes soms een beetje plakkerig aan voelde dus niet echt fris voor ons geen vervolg meer in de fun 4two


bert
26-04-2011 / 17:01
Hygiene 4
Gastvrijheid 4
Bar 8
Restaurant 8

  Tja... De Fun is en blijft altijd De Fun. Zeer mooie en chique parenclub met inderdaad een deurbeleid, waar ik erg blij mee ben. Als je er niet in komt is het natuurlijk niet leuk, maar als je zelf mooi en jong en strak bent, wil je nou eenmaal ook sex met mensen uit die catogorie, dat lijkt me logisch. Dus erg fijn dat de eigenaren van hun club een verzamelpunt voor mooie mensen hebben gemaakt. Al moet ik wel zeggen... het lijkt erop dat de Fun de laatste tijd een wat minder streng deurbeleid hanteert, er komen ook steeds minder mooie, dikkere en oudere mensen binnen, wellicht ook crisis voor de Fun? 
Kom op eigenaren: hou jullie naam hoog en zorg ervoor dat de Fun the place to be blijft voor aantrekkelijke hippe swingers. 
Er zijn altijd mensen die niet in dat plaatje passen en die dan mopperen, maar de mensen die uitdrukkelijk wel in het plaatje passen zullen wegblijven als je je deurbeleid gaat verslappen. 
Houd je aan je eigen slogan: A special place for special people! 
 
Verder: de gastvrijheid is in orde, maar minder persoonlijk dan in kleinere clubs. Je wordt als gast vooral met alle respect en luxe behandeld die je verwacht in een club als deze, maar de eigenaren komen bv niet uit zichzelf naar je toe om een praatje te maken als je nieuw bent, je moet het wat meer zelf uitzoeken. 
De dames achter de bar zijn vriendelijk, passen qua looks helemaal binnen het Funbeleid en werken hard door om iedereen op tijd een drankje te geven. 
Het eten is altijd heerlijk en vers, leuk dat jezelf je vleesje mag bakken (bakplaats = perfect meetingpoint om in gesprek te raken met interessante mensen), al is het soms wel even wachten tot je aan tafel kunt.  
 
De club boven is ook heel mooi, voor ieder wat wils qua inrichting van de kamertjes en ruimtes, voor elke erotische fantasie is er wel een kamertje met de inrichting die erbij past. 
Het natte gedeelte is ronduit fantastisch, ruime maar ook weer niet te grote jacuzzi, ook daar een barretje zodat je niet helemaal aan hoeft te kleden/afdrogen als je dorstig wordt van al het gespetter. En de tantraruimte..... never seen better before, mijn absolute lievelingsplek in de Fun. 
 
Kortom, heerlijke tent om heen te gaan en altijd meerdere mensen aanwezig die zo uit 1 van je erotische dromen gestapt lijken te zijn. 
De Fun is een garantie voor een heerlijke avond uit. 
Voor mensen die er niet binnen komen, niet treuren, er zijn voor jullie zat andere clubs in nederland waar jullie meer dan welkom zijn en zeg nou zelf, het is toch niet meer dan eerlijk dat er ook 1 plek in nederland is waar een parenclub (een plek voor sex en DUS voor uiterlijk vertoon) zijn gasten op dat punt beoordeelt en screent? 
Zou hetzelfde zijn als er niet 1 voetbalclub in Nederland zou mogen zijn waar alleen maar "hele getalenteerde voetballers" zouden mogen komen, maar dat elke club maar "iedereen is welkom" hanteert. Dan is t meteen gedaan met het hele betaalde voetbal. 
Daarbij: als je zelf niet meer bij het jonge hippe publiek past, dan voel je je toch ook niet op je gemak als er de hele avond strakke modellen voorbij komen en inderdaad een "kijken en bekeken sfeer" hangt. Maar dat vinden mensen die erg druk zijn met hun uiterlijk juist alleen maar leuk, vlees keuren en gekeurd worden hoort erbij. 
 
Dus eigenaren van de Fun: ga vooral zo door, jullie visie heeft jullie niet voor niks naar de top 5 van clubs in Europa gebracht, het is gewoon een heel goed concept!


Kimberly
08-03-2011 / 10:05
Hygiene 10
Gastvrijheid 8
Bar 9
Restaurant 9

  Super leuke club, beter dan de rest van nederland. 
Mooie mensen van jong en oud. 
Heb er een leuke avond gehad. Mooi ingericht. Ik moest wel op het einde van de avond condooms halen bij de bar want ze waren op in de ruimtes. Verder is alles top verzorgt. Vette muziek. Vooral de walletjes waren leuk haha. Nice rooms. 
We gaan snel weer ! 


Toon & Maartje
12-02-2011 / 09:42
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Sluit me aan bij de vorige,helemaal.


Petra
12-01-2011 / 20:53
Hygiene 2
Gastvrijheid 1
Bar 3
Restaurant 9

  De mooiste club, maar helaas niet de meest gastvrije. Gaat hier vooral om uiterlijk vertoon. Wij kunnen onze draai hier niet vinden.


Dutchswingstel
21-11-2010 / 16:58
Hygiene 4
Gastvrijheid 1
Bar 7
Restaurant 10

  Het is, was en zal altijd een topclub blijven! Zeker als je dat vergelijkt met alle andere in Nederland die zich zelf op de borst slaan dat ze zo goed zijn. Altijd geweldig eten, uitstekende bediening, waanzinnige muziek uit een perfecte installatie en zeer smaakvol ingericht. Alles is dus van topkwaliteit en dat merk je al als je binnenkomt. De erotische ruimtes zijn altijd schoon, er zijn meer dan voldoende handdoeken en andere attributen voor een perfecte erotische avond. Ook het gemiddelde publiek wat er komt is over het algemeen van een behoorlijk niveau. Nooit hebben we enige onregelmatigheid meegemaakt! Als laatste dan nog de jacuzzi: In een woord: FANTASTISCH!!! 
Zijn er dan helemaal geen puntjes van kritiek, ja misschien enkel. Wij vinden de lockers aan de kleine kant, zeker in de winter met toch wat dikkere kleding. Misschien wordt er soms wat teveel paren toegelaten als het eigenlijk al vol is, maar hoe “meer zielen hoe meer vreugd” zullen we dan maar denken. Meer weten we er niet. 
Laurens en Rineke, we hopen dat jullie nog lang doorgaan met het runnen wan naar onze mening de perfecte parenclub. Chapeau! 
 
Een dikke 10 dus!!


Kees & Elly
04-10-2010 / 17:09
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Het is, was en zal altijd een topclub blijven! Zeker als je dat vergelijkt met alle andere in Nederland die zich zelf op de borst slaan dat ze zo goed zijn. Altijd geweldig eten, uitstekende bediening, waanzinnige muziek uit een perfecte installatie en zeer smaakvol ingericht. Alles is dus van topkwaliteit en dat merk je al als je binnenkomt. De erotische ruimtes zijn altijd schoon, er zijn meer dan voldoende handdoeken en andere attributen voor een perfecte erotische avond. Ook het gemiddelde publiek wat er komt is over het algemeen van een behoorlijk niveau. Nooit hebben we enige onregelmatigheid meegemaakt! Als laatste dan nog de jacuzzi: In een woord: FANTASTISCH!!! 
Zijn er dan helemaal geen puntjes van kritiek, ja misschien enkel. Wij vinden de lockers aan de kleine kant, zeker in de winter met toch wat dikkere kleding. Misschien wordt er soms wat teveel paren toegelaten als het eigenlijk al vol is, maar hoe “meer zielen hoe meer vreugd” zullen we dan maar denken. Meer weten we er niet. 
Laurens en Rineke, we hopen dat jullie nog lang doorgaan met het runnen wan naar onze mening de perfecte parenclub. Chapeau! 
 


Kees & Elly
04-10-2010 / 17:08
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10

  Geweldige Club. We kunnen niet vergelijken met andere Clubs, immers. we kwamen nooit in een andere Club, de behoefte is er niet. Fantastisch personeel, Laurens en Rineke zijn perfectionisten en dat merk je. We komen inmiddels ruim 2 jaar en ja, natuurlijk is er in die periode best wel het een en ander veranderd. Gelukkig maar, want wie wil er nu stil blijven staan? Ook het publiek lijkt te veranderen, geweldig toch? Lekker samen zijn wordt volledig gerespecteerd, een keer geen zin in anderen, geen probleem. Het is en blijft een feest er te komen, ons feestje. En daar gaan we er hopelijk nog heel veel van meemaken. Verslavend!


P&A
02-09-2010 / 21:00
Hygiene 7
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Laatste 2 jaar nu diverse keren naar deze gezellige club geweest. Hebben het altijd erg naar het zin gehad. 
Eten is hier uitstekend. Drankjes zo veel als je wilt hebben. 
Altijd genoeg gasten voor een gezellige avond. 
Wij blijven hier regelmatig komen ook al gaan we ook wel naar andere clubs toe. 
 
B&N


B&N
06-06-2010 / 23:45
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 10

  Moet eerlijk zeggen, dat de reacties hieronder wel wat te wensen over laten: De mensen die zich zeer negatief uitspreken en vermelden dat ze oa ondernemers zijn, vindt ik wel dat er ontzettend veel taalfouten in hun verhaal zitten...  
 
Wel moet ik zeggen, dat wij vaak naar de fun zijn geweest. De laatste tijd vind ik wel dat er minder kritisch naar het publiek word gekeken. Het lijkt wel of er ook in de fun een krediet-crisis optreed... Jammer! Hierdoor zijn we het afgelopen jaar een stuk minder geweest....


Swingstel
11-05-2010 / 16:14
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 8
Restaurant 9

  Wij komen regelmatig in de Fun, voor ons de club van Nederland! 
Wij snappen de kritiek over het deur beleid echt niet mijn man is 1.94 en weegt ruim 130 kg wij zijn gewoon lid geworden en zijn altijd welkom.( wellicht ligt het aan hoe het " maatje meer" is gesitueerd op het lijf?) 
De bediening is voor ons snel genoeg en het eten geweldig,tja 
druk is het wel maar dat betekend ook dat er genoeg te kiezen is in tegen stelling tot sommige andere clubs waar de spoeling nogal dun kan zijn. 
 
tot in de fun dikke kuszz


happy de peppie
19-04-2010 / 20:11
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Het was onze eerste club ooit en nog steeds onze favoriet. Wij hebben in ieder geval nooit iets gemerkt van het deurbeleid, want kregen direct onze pas toegestuurd en indertijd was ons gewicht alles behalve ideaal te noemen: hij 100kg voor 1m78 en zij 82 voor 1m68 (onder invloed van het swingen vonden we wel beiden dat er wat af mocht uit respect voor onze swingpartners, want voor de een of andere reden kiezen altijd superknappe mensen ons uit...).  
We hebben ons toen, maar ook nu ons daar altijd op ons gemak gevoeld. De Fun biedt een luxe die we nog nergens anders gevonden hebben, en qua afwerking is dit gewoon af op alle vlakken. 
 
N&G


happyswingers
05-04-2010 / 23:00
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 10

  Prachtig verzorgde club waar we al heel veel leuke mensen hebben leren kennen ! Duidelijk ondergewaardeerd op dit forum. Maar het is sowieso goed op meerdere plekken eens te kijken, ieder zijn eigen stijl uiteraard: wij vinden fun in iedergeval zeer goed plekje om te toeven ...


Koppel Breda
10-03-2010 / 15:49
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  wat een negatieviteit over zo'n spraakmakende club 
afgelopen zondag zijn we voor t eerst naar fun geweest.. 
en het was ronduit geweldig! 
ik ben 25 en mn man 32, het publiek was gevarieerd, voor alles wat wils. 
jong en ouder (wij vonden de tijd wat aangenamer van ^16:00 tot 01:00). 
gezellige mensen en de sfeer was zeer aangenaam, alles mag niets moet, geen last van opdringerige mannen of vrouwen, gewoon heerlijk relaxt! 
we kregen een leuke rondleiding en we werden heel netjes geholpen! 
wij zelf hebben de sfeer als zeer aangenaam zwoel ervaren, lekkere muziek en ook het eten was goed! 
aan de bar stonden 3 meiden te werken en we werden snel geholpen, ik vraag me af wat er nog sneller moet, als je daar bent ben je toch juist om eruit te zijn, even aan het snelle leven te ontsnappen en te genieten. 
wat maakt dat even wachten op een drankje dan uit of even wachten op een tafeltje? ga even wat anders doen en eet op een ander moment het buffet is de gehele avond open! 
sta je wachten voor een drankje wat maakt t uit, je hebt alle tijd voor aan jezelf, ga anders even wat drinken bij de bar bij t bubbelbad, nog een leuk uitzicht ook! 
en laten we wel wezen tis kijken en bekeken worden en je kijkt anders naar jezelf dan een ander naar jou, zegt dat misschien niet iets? 
wij hebben in iedergeval een geweldige avond gehad! en we gaan zeer zeker vaker!


J&V
12-02-2010 / 14:19
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Een drama , wat een balletent. Maatje meer?? mag je er eerst naar binnen maar bij het weggaan krijg je te horen dat je niet meer welkom ben. Wij alle bij ondernemer , zien er goed en verzorgd uit alleen man heeft een buikje. Nou nou nou. Nee wij geven ons geld liever uit aan een club die wel ieder waardeerd en respecteerd.


Lekkergenieten
27-01-2010 / 13:08
Hygiene 6
Gastvrijheid 1
Bar 6
Restaurant 6

  3X geweest . 
dagten dat de eerdere keren meschien , gewoon een verkeerde dag was . 
vies , oud en erg rommelig . 
was ooit een mooie club , maar zinkt af naar een zeer slechte club , erg jammer . 
ondanks we lid zijn , gaan we er niet meer heen !


xxx
09-01-2010 / 19:17
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  De huisregel: "• Gepaste uitgaanskleding en verzorgd uiterlijk .c.q. postuur is vereist om toegelaten te worden."...... Nah ja!! Dan hebben ze het daar wel erg hoog in de bol zeg!!! En als je dan ziet wat er zoal rondloopt aan gefrusteerde stellen dan hebben ze zich intussen verlaagd tot een "wannabe" hippe club. Ze leven naar onze mening voort op in het verleden behaalde successen maar dat geeft geen zekerheid voor de toekomst (en in het heden ook al niet..). 
Hoewel wij zonder morren (vanwege uiterlijk en postuur waarschijnlijk..) de club mogen betreden zijn we nu wel klaar met de Fun. Van topklasse naar middenmoot. Een afrader voor "echte" swingers!!


WeHadNoFun
23-11-2009 / 09:59
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Boodschap aan fun: alleen 's avonds af en toe tussendoor de laken verschonen. Het is prettig als je om 2 uur 's nachts ergens gaat liggen, je droog ligt.


t
27-10-2009 / 14:10
Hygiene 7
Gastvrijheid 8
Bar 9
Restaurant 10

  Beschaafd, niet ordi, netjes, stijlvol. Geen opdringerige mannen. Een vrouw voelt zich er op haar gemak. Vooral mijn vriendin was dol op de gigolo avonden, daar zijn wij regelmatig heen geweest en heerlijke avonden gehad. Ik ben een keer door de portier aangesproken dat ik niet net genoeg gekleed was. Ik was gekleed in een t-shirt. Prima deurbeleid, de portier had gelijk. De keer daarna ben ik wat netter gekleed gegaan.


t
27-10-2009 / 14:05

  Grootste kutclub van Nederland en Belgie.De verhalen zijn wel bekent hoef ik hier niet meer te herhalen.t Is allemaal waar.


P en C
09-10-2009 / 11:34
Hygiene 3
Gastvrijheid 3
Bar 3
Restaurant 8

  Wij zijn ooit begonnen bij de fun en dat was een super ervaring. Daarna ook bij mystique, monique en fata geweest. Wat ons betreft kwam alleen de fata in de buurt van de fun. De fun is gewoon een ontzettend stijlvolle, nette club en ik ben blij dat ze een bepaald deurbeleid hebben. Al vraag ik mij soms wel af waarom sommige mensen daar naar toe gaan. En ook als je flink aan de maat bent, komt je gewoon binnen naar mijn idee. Wellicht heeft het dan ook te maken met je overige uiterlijke verzorging. Wij zijn in ieder geval echte fun liefhebbers en zullen dat ook zeker blijven.


Swing4life
23-06-2009 / 22:59
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  wat jammer dat we vanavond zonodig nieuwschierig moesten zijn naar een andere club ( temptation). Wat een smerige tent ontzettend klein. Volgende keer gewoon weer de fun. echt een top zaak en veel jong publiek.


w en l
23-05-2009 / 01:54
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Ik kwam er vroeger regelmatig, met goede vrienden. 
Als we nu gaan? 
Komen me vrouw en vrienden er in....alleen ik niet. 
Ik wordt er geweigerd op grond van dat ik 1.92 lang ben en 105. Pas niet in het plaatje van ze.


Bert en petra
03-04-2009 / 10:31

  Wij vinden het wel mooie aangename club met geil met stijl.. Tis er inderdaad wel eens druk dus beetje negatieve publiciteit vinden wij niet erg hier. Van bedankbrieven (je bent niet meer welkom) hebben we verder nog nooit iets vernomen .... Verder restaurant inderdaad krapjes en bij bubbelbad wel erge chloorlucht ... maar verder is het een zeer goed onderhouden en mooie tent .. drankjes bestellen hebben wij verder nooit problemen mee ondervonden; altijd snel en vriendelijk. Verder op vrijdag redelijk afwisselend publiek, op zaterdag internationaal maar inderdaad gemiddekd jonger publiek, op zondag meest afwisselende publiek (dik, dun, jong, oud cq van alles dus) .....



S&S
06-01-2009 / 16:23
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 7

  Grappig, dat de mooiste club van Europa een 6 scoort. Wij kunnen ons alleen maar aansluiten bij alle kritiek. Kwamen er regelmatig, maar de sfeer is weg. Te veel Party people. Laurens en Rineke lopen inmiddels toch ook ricting 60, misschien willen ze zich daarom omringen met jong volk.


Swingerstel
08-11-2008 / 09:46
Hygiene 6
Gastvrijheid 6
Bar 6
Restaurant 6

  Een hele mooie club waar veel kijk, kijk mij dan figuren komen. Die zich x maal omkleden om vooral maar op te vallen. 
Die een deurbeleid hanteert m.b.t. het aantal kg wat je inbrengt. In hun ogen te zwaar dan mag je als aspirant lid nog wel naar binnen (je betaald dan immers extra) doch een tweede maal helaas u voldoet niet!  
Teert te veel op gemaakt naam in vroegere jaren is de laatste jaren steeds meer disco geworden. 
Bar is te klein (je moet te lang wachten tot je een drankje hebt bemachtigd) net zoals het restaurant (je zit hutje op mutje)


WE
17-08-2008 / 17:54
Hygiene 6
Gastvrijheid 4
Bar 5
Restaurant 6

  onze ervaring in de fun4 two is heel goed we zijn nu 7 keer geweest en zijn zeer in ons nopjes. geen opdringende mensen en als je wilt kan je zelf zonder dat je gestoord woordt sexxen samen . als je wilt dat er iemand mee doet dan geef je dat aan. voor ons is dit de club die het met aantal punten zeker een 10 waard is



elsje50
03-07-2008 / 21:42
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  mooie club , we kwamen er 5 jaar 3x per week laatste keer was 8jaar terug. 
hebben er goede herineringen van overgehouden was altijd super tot de fata kwam. 
we maken ons niet meer druk verleden is verleden. 



amstelstel
02-07-2008 / 13:17
Hygiene 7
Gastvrijheid 3
Bar 6
Restaurant 8

  Top club! Dit is naar onze mening de mooiste club van Nederland. Wij gaan altijd alleen maar op de Zondag dan is de gemiddelde leeftijd 35/55 jaar. Heerlijk relaxed met een schitterende tantra ruimte. Geweldig goed eten en vriendelijk personeel.


R&D
30-06-2008 / 20:52
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 8
Restaurant 10

  Fun is groot geworden door wat oudere stellen, nu hoor en je ziet ook dat ze eigenlijk alleen maar jongere stellen willen hebben, mooi en slank het is meer een disco aan het worden met lingerie als kleding.  
Steeds meer ouder mensen en wat is oud ? keren de rug toe naar fun. Brieven verstuurd fun als je een maatje meer heb of iets anders en die brief staat geschreven dat je niet meer welkom bent, je past niet meer in het profiel van fun.  
Niet dat wij zo.n brief hebben gekregen maar onze leeftijd genoten of zelfs jonger wel.  
Ook vragen wij en meedere mensen zich af op bijv. zaterdagavond of het wel allemaal verantwoord is hoeveel mensen er binnen zijn. Zwembad vol. (dat is al gauw) ruimte's boven vol beneden erg vol.. dus gewoon erg druk..  
nu ik toch bezig ben met mijn negatieve woorden over fun.. € 100 euro entree is een flink bedrag.. het eten is altijd goed. kan ik niets over zeggen, maar vooradt je kan eten moet je bijna reserveren.. De drankjes.. een kleine bar waar mensen aan zitten en probeer jij dan maar een glaasje te scoren.. tuurlijk hoe meer moeite je er voor moet doen om aan drinken te komen hoe minder je drinkt.. dus 1 tip voor de andere bestel dubbel... zo groot zijn de glaasjes nou ook weer niet.  
 
Een paar jaar geleden kwam ik er graag.. maar nu zijn er toch ook clubs waar fun eens moet gaan kijken hoe ze met klanten om moeten gaan. En hoe ze klanten kunnen houden..  
Het nadeel is van fun hun bekendheid dat houd ze op de been maar ik ben benieuwd als bij de jongelui er weer eeen andere trent onstaat mogen dan de oudere weer komen die vroeger fun hebben grootgebracht ??? Wij in ieder geval niet meer...na jaaaren in fun te zijn geweest.. toch wel jammer..



lekker_stel
29-06-2008 / 17:24
Hygiene 5
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 6

  Ben er geweest met een vriend en vriendin vorig jaar rond Pasen, mooie ruimte's bubbelbad, goed eten en vriendelijk personeel... maar op die avond waren er veeeeel te veel mensen binnen en de ruimte's daardoor veel te vol en we nergens konden zitten of liggen zelfs de dansvloer was te klein! Er was over het algemeen publiek tussen de 20 en 35 jaar een enkeling wat ouder... Maar zeker een club om eens een kijkje te nemen...


kinky
25-06-2008 / 13:52
Hygiene 6
Gastvrijheid 7
Bar 7
Restaurant 8

 
 
 
Fata-Morgana (8.0)
Inn Joy (8.0)
Monique's Parenclub (8.0)
Mystique (8.0)
Club Organza (7.0)


Laatste 25 ervaringen:

club: Fun 4 Two
We waren keurig op tijd vanaf het hotel (10 minuutjes rijden) vertrokken maar de navigatiesystemen hadden wat moeite de juiste locatie te vinden. Om 2...
lees meer >>


club: PartyPlayers
We twijfelen. Een club of een bordeel. andere clubs zijn direct herkenbaar een parenclub dit is een verkapt bordeel. Vrouwen met munt en hoedje om te ...
lees meer >>


club: Drie Angel
Wij bezochten op een zaterdagavond Drie Angel. Het was er bijzonder rustig.... maar ondanks dat troffen we een leuk stel, en dat maakte veel goed. We ...
lees meer >>


club: Devils & Angels
woensdag geweest voor de 2 de keer . 
eerste keer op een zaterdag . 
zaterdag avond .geweldige avond .erg druk .en gezellig actief .goede muziek...
lees meer >>


club: Inn Joy
Weer een leuke gezellig avond gehad 14-07 op de donderdag Bi avond. 
Paar leuke stellen binnen die graag meerdere mannen lieten kijken maar ook mee...
lees meer >>


club: Fun 4 Two
Prettige club 
Al een aantal jaren komen wij bij Fun4Two. Na de wisseling van eigenaars hebben wij geen negatieve verandering ervaren. De club is n...
lees meer >>


club: Drie Angel
Als er 1 club is met een heel zwaar gecensureerd gastenboek is dan heb je hem bij deze club te pakken. Een kleine kern van ex Temptation gasten en een...
lees meer >>


club: Mystique
Afgelopen weekend weer eens naar Mystique geweest en we hebben genoten. Nadat mijn vrouw eerst met een donker gekleurde man sex had hebben we samen me...
lees meer >>


club: Devils & Angels
Ik kom regelmatig naar deze fantastische club en snap dan ook niets van de negatieve reactie's. En de eigenaren van dronkenschap beschuldigen gaat ech...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Zaterdag 18-6-16 geweest wat is dit een Zeer slechte club zeg, overal losse kabels en keuken al om 01 uur leeg geen eten meer te krijgen vanaf die ti...
lees meer >>


club: Drie Angel
Zijn hier in het verleden een paar keer geweest, was nooit druk maar toch gezellig. We houden ons hart vast nu Petra van de Temptation hier ook mee in...
lees meer >>


club: Amourette
Na een aantal jaren weer eens gaan kijken op de zaterdag bij amourete. Wat viel ons dit tegen zeg. 10 stellen en een aantal singel mannen. Totaal geen...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Leuk, al die recensies hier. 
Wij zijn laatst geweest naar PP, op een woensdag, om 15u: de hele weg stond helemaal vol met auto's. Daar hadden we n...
lees meer >>


club: Kasteel Waterloo
Tijdje geleden in deze club geweest. Veel vollere vrouwen daar. 
Helaas ook een overschot aan mannen.
lees meer >>


club: Mystique
Heb 2juni ( alleenstaande man ) een bezoek afgelegd. Het was super gezellig en actief. Mensen van alle leeftijden en zonder kapsones. Dus gang bang is...
lees meer >>


club: Devils & Angels
In onze vakantie's komen we hier regelmatig, echter omdat we er niet zo vaak komen dus zien we het ook in deze club een heel stuk rustiger worden.
lees meer >>


club: Inn Joy
Woensdag 25-5 zijn we met zijn 2e bij de Inn joy geweest. Het was die avond koppels voor koppels. Ze wisten niet of het druk zou zijn omdat dit pas de...
lees meer >>


club: Amourette
Sonja(blond, blauwe ogen, normaal postuur, d cup, 42jaar) en Theo(grijs, bruine ogen, normaal postuur , 55 jaar) op zaterdag 14 mei naar L`amourette g...
lees meer >>


club: Sameplace
We zijn er inmiddels 3x geweest en vinden het een heerlijk geil café. Soms wat te weinig actie, maar we hadden gelukkig elkaar. Heel netjes, vriendeli...
lees meer >>


club: Pleasure 2 Gether
We waren op een vrijdagavond in deze club ! We zijn een stel van middelbare lijftijd mijn man is bi en ik zelf hetero !! We kwamen al gauw aan ...
lees meer >>


club: Devils & Angels
Ben hier nu 2 keer op de woensdagavond milf avond geweest, moet helaas cocluderen dat de aanwezige stellen op deze avond alleen vermaak aan de bar heb...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Leuke club voor mensen die van sex houden in open ruimtes. Heerlijke geile zondag middag gehad. Geen last van opdringerige mannen of vrouwen, komen pa...
lees meer >>


club: Inn Joy
Afgelopen zaterdag zijn we hier voor de eerste keer geweest. Na wat grotere clubs te hebben aangedaan nu eens de Innjoy. 
We hebben onze ogen werke...
lees meer >>


club: Fun 4 Two
We zijn zaterdag in de fun geweest eerste indruk was heel goed t eten vonden wij matig en voor deze intree prijs zelfs slecht  
Na lekker gedanst t...
lees meer >>


club: Inn Joy
Op vrijdagavond zijn we er hartelijk ontvangen en geile kontakten gehad met andere stellen. leuke niet al te grote actieve doeners club.
lees meer >>

European Lover Vibrator met zuignap
€ 37.95 € 20.87
King Cock 9 - Two Cocks One Hole - Zwart
€ 57.95 € 22.95
Latex Jarreteltop Met Rits
€ 139.95 € 69.95
We-Vibe Sync - Paars
€ 179.00 € 143.20
Magnifique Voetkettingen - Zilver
€ 39.95 € 19.95
Plus Size Visnet Kousen - Paars
€ 4.95 € 2.95
Double Ended Dildo - Zwart
€ 49.95 € 39.96
Pink Lady Original - Pussy
€ 54.95 € 49.90
Explore Me Vibrerende Buttplug
€ 39.95 € 12.95
Bjorn Portable Vibrerende Massager (Blue)
€ 19.95 € 8.95