- Home
- Topclubs
- Clubs zoeken
- Chatten
- Afspreken
- Links
- Sex Shoppen
- Bingo / Poker
- Contact
  Ervaringen

 
Naam: Dolce Vita
7.0
Adres: Rijksweg 15
Plaats: 6049GV Herten
Provincie: Limburg, Nederland
Telefoon: 0475-330746
Website: http://www.dolcevitaclub.nl

Elke Zaterdag, en in de Zomer ook op Zondag. Zijn wij geopend voor ..COUPLES ONLY !! De entree prijs op Zaterdag 85.00 euro all inn. na 23.00 uur 95.00 euro. Open van 21.00 t/m 04.00 uur. De entree prijs op Zondag 70.00 euro all inn. Zondag,s geopend vanaf 08-06-2008 van 16.00 t/m 24.00 uur. Zaterdag,s om 23.00 uur gaat iedereen uit de kleren , dresscode ...sexy & sjiek. de sleutel van je locker kun je kwijt aan de receptie. Op Zondag ...Zomer ..DREAMGARDEN ...BIG POOL ...RELAXING..dan doe je vanzelf alles snel uit. Bij slecht weer gaat iedereen uit de kleren om 20.00 uur. 
DOLCE VITA LOUNGE CLUB

Lees alles over Dolce Vita >>


Voeg hier je eigen ervaringen met Dolce Vita toe

  Laatst langsgereden. De club is tot de grond toe platgegooid. (en de kelder denk ik ook. :-)


Teetje
31-10-2015 / 17:15
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Dolce Vita te Herten is per september 2014 gesloten!!!!!!


Nu even niet
11-12-2014 / 11:44

  Deze club is sinds een week of 4 gesloten wat mede te danken is aan deze site waar de beheerders het toelaten dat clubs willens en wetens de grond in geboord worden wat voor velen overduidelijk is echter niet voor de beheerders van deze site. Weinig tot geen niveau dus helaas maar ga gerust zo door, dan verdwijnen jullie ook vanzelf want niemand neemt deze site nog serieus!!!


Swingstel
24-09-2014 / 03:57

  wij zijn gisteravond in de club geweest, reeds vele malen eerder. Maar vanaf nu dus nooit meer!!! belachelijk dat we € 85 per koppel moeten betalen terwijl: Baileys op,Whiskey op, zoete wijn op, GEEN BUFFET!!!!, binnenbad gesloten, helft van de kamers gesloten, hebben buitenbad bij aankomst in daglicht gezien en was helemaal groen water: in donker is dit niet te zien maar realiseren jullie je wel dat indien je daarin gaat zwemmen je gegarandeerd een flinke bacterie oploopt, laat staan als je dat water per ongeluk inslikt...???Nergens een bordje met verboden te zwemmen..??De hele aankleding buiten is armoedig; geen verlichting, geen zitzakken buiten...Kortom, belachelijk dat jullie de mensen nog steeds dezelfde prijs laten betalen als alle jaren waarin het wel een Topclub was met alle faciliteiten! Jullie zouden nu hoogstens nog helft moeten vragen voor hetgeen jullie momenteel nog bieden!!! Voor ons en voor vele Swingers kennissen van ons was dit de laatste keer Dolce Vita !!!!!


Brian en Sanne
15-06-2014 / 22:58
Hygiene 4
Gastvrijheid 5
Bar 1
Restaurant 1

  Tja dat krijg je met facebook. 
Maar als het inderdaad opgeknapt is en er is wat aan het overmatig drugsgebruik gedaan, willen wij wel een keertje komen kijken op zaterdag zeker met dit lekker weer krijg je weer zin.zeker als we weer naar buiten kunnen in hun mooie tuin met zwembad.een pilletje pakken is niet erg,maar er waren mensen bij die echt de weg kwijt waren.


YenM
10-03-2014 / 11:18

  Wij vinden de veranderingen juist wel de goede kanten uit gaan , de aanpak van drugs , de interieur veranderingen zijn veel frisser en hygiënischer . 1 minpuntje vonden wijzelf de portier die er soms opgefokt bijstond en die mijn vrouwtje probeerde te versieren , en zelfs de dag ernaar opzocht op fb en haar een mailtje sturen en waarop mijn vrouw zei dat ze dat niet zo op prijs stelde . We zijn blij dat de club hier iets mee gedaan heeft .. Dolce vita ga zo door


Stellimburg
09-03-2014 / 18:09
Hygiene 9
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 7

  de club zou goed lopen als hier eens FATSOENLIJK wat werd gedaan ipv weer iets op te lappen, doe niet alleen iets aan de drugs ed maar ook iets aan de schimmel , vocht, loskomende plafonds enz enz , vaak drank te kort, geen wc papier en om over handdoeken nog maar te zwijgen.. en van poetsen hebben ze hier nog nooit gehoortd. bazin zelf zit de hele avond op haar dikke reet blowen en zat te zijn, te lui dat ze eens haar handen uit de mouwen steekt en zorgt dat het goed loopt allemaal.... jammer


leuk stel
28-02-2014 / 17:09
Hygiene 2
Gastvrijheid 4
Bar 7
Restaurant 3

  Mensen genieten alleen maar van de drugs en de muziek, vinden elkaar héél lief en blijven de avond nacht dansen.Meer niet.


Nooit meer.
06-01-2014 / 22:28

  Ja dat klopt alleen mensen die slikken,spuiten en snuiven vinden het hier helemaal fantastisch.Er zijn mensen bij de écht van de kaart zijn.De eigenaar moet eens alles beter in de gaten houden en de dealers of veelgebruikers buiten flikkeren.Maar dat is al te laat denk ik, want hijzelf gebruikt ook .


Hannie
05-01-2014 / 12:00
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 6
Restaurant 5

  Een nieuwe vloer maakt het geen nieuwe club. 
die drugs maakt alles kapot.


oud bezoekers
03-01-2014 / 17:09

  Natuurlijk hele lieve mensen,als je een pilletje op hebt is iedereen ook lief. 
Lees de positieve berichten, hebben het alleen maar over goeie muziek en DJ's.Over sex hebben met anderen wordt hier niet geschreven want dat gebeurd hier vooral op de zaterdagen niet. 
Alleen maar drugs, drugs ,drugs.En bonkende muziek van al die "goeie DJ's".


Jennifer
02-01-2014 / 21:43
Hygiene 6
Gastvrijheid 9
Bar 6
Restaurant 6

  Garderobe vernieuwd , receptiegang vernieuwd met laminaat , restaurant vernieuwd met laminaat etc etc , geen dealende dj,s !!!!!!! en regels ...... xxxxxxxxxxxx Vita


La Vita
02-01-2014 / 17:00
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  WIj vinden het niets hier. 
Vorig verhaal klopt voor geen meter. 
Zijn er een zaterdag geweest .Veel rook en personeel onvriendelijk. 
Dj dealt.


stel
24-12-2013 / 23:07
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  gezellige club met goede dj,s en goede muziek,leuke ontvangst door de eigenaar met een glaasje wijn,leuke publiek jong en oud,wij komen in veel clubs maar komen toch altijd terug en vaak in dolce vita,vind het jammer dat mensen zo slecht er over praten,wij kunnen met zekerheid zeggen dolce vita is een echte aanrader 
p & d


p & d
23-12-2013 / 20:05
Hygiene 7
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 7

  geweldige club, erg lief en gastvrij personeel en eigenaar, wij maken er iedere zaterdag een feestje van, met hele lieve en mooie mensen, ook top dj,s, heerlijke relax ruimte"s, zwembaden en bubbelbaden, hier in dv kunnen wij echt genietten


a&f
23-12-2013 / 16:42
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 8

  wat een bull schit verhaal.smerige drugs club


bull schit
23-12-2013 / 16:37

  Een geweldige club waar een leuke gezellige sfeer hangt... 
Regelmatig leuke feesten met leuke dj's... 
Zeker voor herhaling vatbaar... 
Een echte aanrader. 
Een buiten zwembad en verwarmd binnen zwembad..echt een super club met een zeer leuk team...


Dato Stel
23-12-2013 / 14:34
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 9

  ja en een snuifje moet kunnen toch. 
en hier mag het.lekker toch. 
prima club


wij
19-12-2013 / 15:46
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Anti wapp heeft hier op 10-07-2013 een héél andere boodschap neergezet die beter klopt.Spreekt zichzelf tegen.


D&V
18-12-2013 / 15:03
Hygiene 5
Gastvrijheid 9
Bar 5
Restaurant 5

  Drugs?echt niet. 
Nooit gezien.Fijne muziek ,niet te hard,van alles wat . 
Niet van dat gebonk de hele avond. 
frisse kamers.schoon zwenmbad. 
Jammer dat we geen 11 kunnen geven.


anti wapp
18-12-2013 / 00:23
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Mensen zijn helemaal waus van de drugs daar. Wat dáár allemaal gebruikt wordt....Moeten ze maar eens een politie-inval doen.Hebben ze meteen beet.Op een zaterdag dan. Eigenaar gebruikt zelf mee.Kunnen ze meteen de tent sluiten.Snap niet dat de eigenaar dit tolereert en riskeert om zijn zaak te moeten sluiten. 
Want er wordt daar ook gedeald door anderen.


Vita
11-12-2013 / 12:43

  Mooiste club van het zuiden!!!!!!Neehoor dat is duidelijk Mystique.Ook veel meer aktie,de club is ook groter en veel netter.Is niet te vergelijken met DV.Dan is Mystique toch meer een echtere parenclub.


Naam
02-10-2013 / 12:14
Hygiene 5
Gastvrijheid 9
Bar 5
Restaurant 6

  m-en-r leggen hier precies uit zoals het is. wij hebben precies dezelfde ervaringen en mening.de tent ziet er dus nog steeds slonzig uit (vloerbedekking) en dat voor die entree-prijs.de mensen zijn gek dat ze dat betalen.maar ja.....sommigen zitten hier zo vastgeroest iedere week met dezelfde kliek gebruikers, dat ze ergens anders hun plek niet kunnen vinden.


Fun
01-10-2013 / 19:01

  Hoi 
Wij zijn ook een paar x naar deze club geweest. 
En moeten idd toegeven dat het een en ander niet goed is (vinden wij) 
Zijn de 25ste er weer eens geweest na 6 maanden ,ook omdat we een clubmeeting hadden in DV. 
We hadden bij ons laatste bezoek meer dan 6 maanden geleden ook al het een en ander aangegeven. 
Zoals dat er te weinig handdoeken waren, slechte verlichting bij de lockers , vloerbedekking kapot in de gang en locker ruimte, zoals los liggend onder in de gang, dat het erg vochtig rook onder bij het zwembad, en dat de gehele boven verdieping wel een nieuw tapijt kon gebruiken . 
Je plakt echt aan de grond vast. 
Dus met goede hoop er weer na toe. 
Ze hebben idd het vocht probleem aangepakt en wat nieuwe matrassen gelegd. 
Maar meer niet veranderd, pffffffffffffffffffff erg jammer. 
Wat het slikken van pillen betreft , is het idd waar veeeeeeel. 
En ook zo nu en dan ruik je een joint. 
Niet ons ding, maar je ze doen maar zolang we er geen last van hebben en mee moeten doen. 
Het is idd meer dansen dan actie. 
En dat vinden we erg jammer hoor want er is zoveel plaats en zoveel mooie ruimtes te beschikking. 
Bubbelbaden, buiten zwembad, binnen zwembad. 
De club is idd aan een renovatie toe. 
Je kunt er heel veel mee doen, deze club heeft echt potentiaal. 
Dus het is niet allemaal negatief. 
Maar hoe het er nu uitziet, zullen ze ons niet snel meer zien. 
Nogmaals erg jammer................... 


m-en-r
01-10-2013 / 11:37

  ook wij zijn geweest op een zaterdag , de club vinden we redelijk oke de vloerbedekking is natuurlijk slecht overal , maar goed nemen we op de koop toe. 
maar man o man wat word hier veel drugs gebruikt. 
het publiek wat hier komt(de meeste dan) komen om te dansen. 
je mag deze club bijna geen parenclub meer noemen,vandaar dat er weinig condooms lagen 4 per kamer. 
want er lag bijna niemand op het matras............. 
wij zijn doeners dus komen hier ook nooit meer. 
nogmaals ieder zijn ding deze club niet ons ding.


l&E
25-09-2013 / 22:54
Hygiene 3
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 3

  @ a&f 
uhmm.. snap 'm niet. Is de club truttig? Zeker niet truttig te noemen over het algemeen staan de mensen stujf van de drugs, das niet truttig.


Gernie
19-09-2013 / 12:20

  truttig...


a&f
19-09-2013 / 03:34
Hygiene 6
Gastvrijheid 6
Bar 4
Restaurant 3

  Als wij deze site eerder haddeb gezien danwaren we hier niet heen gegaan.Het klopt allemaal.Veel te hoge entree-prijs voor wat je ervoor krijgt.Geen aktie, wel aardige eigenaar (werd ond vertelt dat hij de eigenaar was).Voor dat geld zijn er mooiere en veel betere clubs.Misschien gaan we het nog 1 keer op een andre dag proberen, wel zo eerlijk.


j en j
12-09-2013 / 11:29
Hygiene 7
Gastvrijheid 9
Bar 5
Restaurant 6

  Leuke club maar voor mensen die gezien willen worden....echte sex vind plaatst in andere clubs...


Stel 40
17-07-2013 / 03:09
Hygiene 5
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 8

  Punten hoef je hier op deze site ook niet te geven want die hebben volgens ons van een enkele invloed.


Louis en Marion
15-07-2013 / 22:47

  Nee geen actie maar wel veel gebruikers. 


anti wapp
10-07-2013 / 12:06

  Als we op de website mogen afgaan is het een hele mooie club, maar de reacties hier vallen wat tegen. Is er op de zaterdagavonden ook een beetje actie (PR) of alleen maar kliekjes? Wij zijn een lekker stel van mid/eind dertig en komen voor de actie. Heerlijk samen maar dus het liefst vooral met anderen; een extra stelletje of extra man of vrouw, dat maakt ons niet uit; wij zijn voor alles in. We twijfelen voor as zaterdag de 13e nog tussen een aantal clubs. We hebben ervaring met clubs, maar willen eens een andere bezoeken. 
xxx 
twee snoepers 
2snoepers@hotmail.nl


twee snoepers
09-07-2013 / 23:37

  Veel te hoge entree voor wat er er voor krijgt. Weinig aktie iig op de zaterdag.Wij rijden liever een stuk verder naar Mystique.Mooier, groter, meer aktie en geen herrei-muziek.


maarten en sylvie
07-07-2013 / 11:53
Hygiene 6
Gastvrijheid 9
Bar 7
Restaurant 7

  Leuke club leuke eigenaar .. Mooie ruimtes , heerlijk zwembad en lieve leuke mensen in een goede sfeer


SingleAndHot:)
05-07-2013 / 23:02
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 7
Restaurant 8

  Dat deze drugs zaak nog open is!!. 
 


anti wapp
27-06-2013 / 20:16

  Helaas moeten wij de laatste drie commentaren bij elkaar voegen en dan klopt het als een bus.Dus hoeven wij hier verder niets meer neer te schrijven.


Limburgers
27-06-2013 / 12:26
Hygiene 4
Gastvrijheid 7
Bar 4
Restaurant 6

  Ja en dat tegen zo'n hoge entree-prijs.


P&C
13-06-2013 / 14:54
Hygiene 6
Gastvrijheid 9
Bar 6

  Ja 1 ding weten we zeker, ga nooit op gastenboeken van clubs af, deze zijn bijna allemaal gecensureerd, oftewel eigenaars en vriendjes zetten deze vol met geile praatjes en onzin, dat je als stel (of man) hierin trapt in deze tijd, ga gewoon kijken bij de club van je keuze welke dan ook, en lees de website goed, vaak bedoelen de stellen en vrouwen op gastenboeken met een spannende avond dat men op de dansvloer in lingerie los gaat en niet op het matras. Het is een trend aan het worden dat zg parenclubs veranderen in discotheken met harde muziek, zonder sex en alles wat daarbij hoort. Maar door diverse clubs te bezoeken kom je vanzelf bij jullie of jouw club. 
Deze reactie staat toevallig hier, maar had ook bij diverse andere clubs kunnen staan.


Ons2
13-06-2013 / 14:18

  wat was dat een drugs tent met luide bonkbonk muziek 
NOOIT MEER


b&k
12-06-2013 / 21:10
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Ja vooral Lovly koppel.Dat is volgens mij de eigenaar zelf.Zo schrijven klanten net over een club.


Huh Huh
20-03-2013 / 13:11

  Je kunt op deze site reclame maken voor je club.Of als tegenstander de club kapot proberen te schrijven.


Ook huh
03-03-2013 / 11:58

  Is deze site een platform geworden voor clubeigenaren om hun toko te promoten? Dat lijkt me geen objectief oordeel!


Huh
01-03-2013 / 12:20

  Het zwembad is gerenoveerd , de jacuzie kamer .... Vanavon  
D Naughty Lovers Night ... Laat je gaan , kom ook en ervaar het zoete leven bij Dolce Vita Club xxxxx


Lovly koppel
01-03-2013 / 10:31

  Wij zijn een jong stel (30) en zijn een tijdje geleden voor het eerst geweest op een zaterdag. Zeer vriendelijke mensen allemaal en prima ambiance, schoon. Helaas voor ons werd er binnen gerookt en waren we 1 van de jongsten. Ook heb ik weinig mensen met de dresscode sexy lingerie gezien, jammer. We komen misschien nog wel een keer terug voor een buitenfeestje..


U-D
26-02-2013 / 11:44
Hygiene 7
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 7

  Lieve clubtijd mensen , de beneden en boven play rooms zijn volledig opgeknapt en gerenoveerd , wij heetten jullie van harte welkom in Dolce Vita Club ....


Lovly koppel
22-02-2013 / 20:09
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

  Dolce Vita vinden wij een fantastische club!!! Mooie ambiance en een super relaxte sfeer. Je wordt er zeer enthousiast ontvangen en het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De zaterdagavonden dat wij zijn geweest was de muziek TOP!!! 
De gasten waren leuk,gezellig en zeer toegangkelijk. Alles aanwezig voor een geweldig avond-nacht uit. Dolce=TOP. 
 
Graag wil ik nog wel een opmerking plaatsen,mocht een club niet bij jullie passen plaats dan niet onnodig negatieve teksten,want hier is niemand bij gebaat. maar zoek een club die wel bij jullie past.....


PG & RG.
19-02-2013 / 20:51
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 8

  Ah nieuw tapijt.Werd tijd.


c
12-02-2013 / 22:47
Hygiene 5
Gastvrijheid 10
Bar 5
Restaurant 7

  Gisteren weer geweest , de dark rooms beneden zijn practig geworden , likje verf nieuw tapijt kan wonderen doen . Het was weer een lekkere geile avond , complimenten dolce vita


Lovly koppel
26-01-2013 / 18:53
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 7

  Dan zijn wij waarschijnlijk nét op die verkeerde zaterdagen geweest.We gaan het binnenkort nóg één keer proberen en houden de agenda in de gaten wanneer de beste zaterdag is met de meeste doeners en minste herrie-muziek. 
We brengen nog verslag uit.


Mickey en Mouse
22-01-2013 / 21:39

  Wij moeten toegeven dat inderdaad Mystique toch wel veel beter is dan DV.Als je vergelijkt de prijs en wat je er voor terugkrijgt. 
Maar ieder zijn ding.


Saampies
19-01-2013 / 20:54
Hygiene 7
Gastvrijheid 10
Bar 7
Restaurant 7

  Hee allemaal,hier wat ervaringen die wij in deze geweldige club ervaren hebben,goede vibe,erg mooie lieve,leuke mensen die deze club bezoeken,je word snel opgenomen in de club,mits je daar voor open staat,teasen,dansen top dj,s en erna een leuk onder onsje beneden in de relax ruimtes,je kunt jezelf zijn in deze club,geen vleeskeuring,erg leuk personeel,eigenaren toppertjes zo lief en behulpzaam,gaan nog vaak terug,veel clubs geweest ,maar deze staat met stip op 1.bedankt voor de geweldige avonden die we altyd bij jullie beleven.merk ook van vrienden die we meenemen dat deze ook erg te spreken zijn over deze club,en net als wij weer terug komen.


mimo
18-01-2013 / 12:56
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

  een mooie warme club waar je je geen moment hoeft te vervelen lekkere muziek vriendelijk personeel en voor de swingers is de vrijdag avond en de 2e en 4e zaterdag een uitgelezen mogelijkheid om deze club te bezoeken. de 1e zaterdag en de 3e zaterdag is er een avond voor mensen die van een party houden met een erotsch sfeertje dusssss zeg ik DOLCE VITA THE PLACE TO BE


j en a
18-01-2013 / 11:04
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  ONGELOOFLIJK 
wat een top avond(en) beleven wij in deze club 
super vriendelijke mensen 
Wij hadden al elke keer zeeeer veeeel ACTIE 
Natuurlijk moet je als swinger wel een beetje onder je uit zijn om de eerste contacten te leggen, als je verlegen in de hoek kruipt zal je nergens geen doendersclub vinden 
 
de muziek is SUPER, eindelijk een club waar de muziek afgestemt word op het volk, soms dance 80 90´ soms house en trance 
eigenlijk een mooie mix met MODERNE muziek stijlen 
 
Hierdoor waren er ook steeds mooie en jongere mensen aanwezig en gelukkig geen oudbejaarden club die hoempata muziek willen 
 
Wij danken het DOLCEVITA team voor hun warme en hartelijk onthaal  
 
dikke xxx 
 
Wij komen zeker nog vaker terug


j&n
18-01-2013 / 10:19
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  Ehh dat is niet eerlijk , opcde vrijdag altijd doener en 2de en 4de zaterdag ook , allen 1ste en 3de zaterdag party people , zien en gezien worden teasen en pleasen lekker geil hoor


Lovly koppel
17-01-2013 / 21:53

  Eh, da's niet eerlijk,óf die mensen zijn nog nooit bij Fun 4 two en Mystique geweest óf het zijn geen echte swingers maar meer mensen die voor de bonkende muziek komen.Ga zelf maar eens kijken op de zaterdag; bonkende muziek, en veel drugs, en mensen die niet sexen.De DJ-s zijn belangrijker.Dan sex. 
Ik wil ook niks zeggen van de eigenaars, hartstikke vriendelijke mensen.Als er hier nou eens een echte doenersclub van gemaakt kon worden was het heel anders.


Mickey en Mouse
17-01-2013 / 16:29
Hygiene 6
Gastvrijheid 9
Bar 6
Restaurant 7

  Dolce Vita is het eerste Club dat ik regelmatig kom!! Heb anderen chique clubs bezorgd, maar Dolce Vita is the place to be... vriendelijke gastvrouw, personeel, public, music helemaal Top!!! Vind zo een onzin, respectloos en afgunst wat hier geschreven wordt, naar de mensen dat deze club runnen plus mensen dat erop af komen en veel plezier beleven!!! WTF leven en laat leven.... Dolce Vita is een Top Club en de laatste tijd is allen maar beter geworden!! Groetjes aan alle Dolce Vita bezoekers, de hele Personeel + Top Dj'sss, Andrea & Johan...... <3 Niellie


Niellie
17-01-2013 / 09:58
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  prima club... supergezellig toppie iedere keer weer!!!!


adventure
16-01-2013 / 20:10
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 8

  Beste clubgangers.  
 
Wij komen sinds een aantal jaren heel regelmatig bij Dolce Vita. Vanaf de eerste keer dat we er komen waren we blij verrast met de superleuke en relaxte sfeer in de club! We horen ook van veel koppels die de eerste keer überhaupt in een club komen dat het zo leuk en gezellig is. Toffe feesten en verschillende soorten muziek. Grote gezellige bar, lounge-gedeelte; jacuzzi's , zwembad en veel ''relax(actie) kamers. 
Superruime discrete parkeerplaats. Een echte aanrader is ook de buitenfeesten die zomers worden georganiseerd. 
Al met al een echte aanrader voor een topavond. We zijn al in veel verschillende clubs geweest maar dit blijft onze topper, dus iedereen die er nog niet geweest is; aarzel niet en kom eens proeven van de super leuke gezellige en erotische sfeer in Dolce Vita!!!! Grtz Paul en Diana!!


Paul en Diana
15-01-2013 / 22:27
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

  Super leuke mooie club , 2de en 4 de zaterdag altijd actie en vrijdagen , wowwww lekker lekker . Lekker bubbelen of zwemen , voor ons geen andere club


Lovly koppel
15-01-2013 / 21:20
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 7

  super geweldige club , altijd super gezellig amuseer me daar iedere keer weer dus love dolce vita !!!!


melanie
15-01-2013 / 20:48
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  @ D&T, 
Dat is hier ook te lezen dat er weinig aktie is. 
Wil je naar een luxere club met meer doeners kun je het beste naar Mystique of fun for2 gaan.Misschien ook beter op een vrijdag. 
Mystique is véél mooier en groter en veel meer waar voor je geld.


karin
14-01-2013 / 14:03
Hygiene 6
Gastvrijheid 9
Bar 6
Restaurant 6

  "Op clubtijd worden geen ervaringen verwijderd  
Ik denk dat er in zijn algeheel wel 20 verwijderd zijn. 
Maar goed.DV is geen parenclub, ik moet zeggen dat wij er nu 2 keer geweest zijn op de zaterdag.Geen aktie.Niemand verlaat de dansvloer inderdaad. 
Ziet er een beetje smoezelig uit allemaal en je betaald toch een flinke entree-prijs van 85 eurie!


WoW
13-01-2013 / 13:21
Hygiene 5
Gastvrijheid 9
Bar 6
Restaurant 6

  Ik denk juist dat "MEISJE 45" idd bezig is met een andere club of eigenaar op ander sites zwart te maken.Want wat jij schrijft slaat HELEMAAL nergens op.Wij zijn gewoon clubbezoekers die hier een reaktie plaatsen en wat op de club slaat.Val ons niet zo aan.


Wij ook
06-11-2012 / 13:01

  Wij waren nog nooit naar een parenclub geweest (wel veel erover gelezen van te voren) en afgelopen vrijdag hebben we de stoute schoenen aangetrokken en zijn naar Dolce Vita gegaan. 
 
Alhoewel we er een prima tijd hadden, was het toch best anders dan we hadden voorgesteld. De club is niet echt een doenersclub. Ik denk dat van alle mensen er misschien 4 stellen waren (waaronder ons) die uiteindelijk de kamers op zochten voor sex, maar de rest (90% schat ik) waren eigenlijk alleen geïnteresseerd in de muziek en het dansen. Ook hadden we er echt een gevoel dat iedereen elkaar kent daar (ons kent ons) en we kregen (misschien mede daardoor) ook erg moeilijk contact. De mensen die er waren waren wel allemaal erg mooi en hadden spannende setjes aan, waarbij sommige meerdere keren op de avond omkleden in andere setjes waarbij steeds meer en meer te zien was. 
 
Misschien dat het aan de avond heeft gelegen en hadden wij gewoon een beetje pech. 
 
De locatie was mooi, maar ook een beetje verloederd (vooral het tapijt). De kamers e.d. waren redelijk en het zwembad en bubbelbaden waren prima en warm. De bedden in de kamers waren een beetje hard maar zacht genoeg op je er lekker op te laten gaan. Handdoeken en condooms waren altijd voorradig.  
 
Er waren ook nog een drietal kamers achter het binnenbad met kijkgaten e.d. maar je hoorde daar een constante gezoem van een airco of iets dergelijks, waar je na een tijdje een beetje aan begint te ergeren. Ze zouden daar een muziekje of zo moeten laten draaien (bijv. van de DJ boven). 
 
Er was ook een kamer waar porno films werden getoond, met een bed en de nodige stoelen. 
 
Er werd wel aan de bar en op de dansvloer flink gerookt, waardoor de bar e.d. later op de avond behoorlijk onfris rook. Voor de rokers natuurlijk prima, maar wij als niet-rokers vonden het niet fijn. 
 
Het personeel was -super-vriendelijk. Bij binnenkomst werden we prima ontvangen en we kregen ook een rondleiding door het pand toen we vertelden dat we daar voor het eerst kwamen. Het bar personeel was ook niks op aan te merken. Had je je glas leeg dan stond daar meestal in een paar minuten weer een gevuld glas. 
 
Het eten was prima (je kon zelf evt. vlees op een barbecue klaarmaken). 
 
Op de terugweg hadden we wel dat we de volgende keer toch een club proberen te vinden wat meer een doenersclub is, want we hadden wel voor de rest een prima avond, je komt daar toch voor de sex. 
 
Groeten 
D & T


D & T
25-09-2012 / 22:45
Hygiene 7
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 7

  misschien wordt het eens tijd voor de redactie van clubtijd om relevante informatie op deze site te zetten. Vele teksten van clubs zijn oud en niet meer up to date inclusief de spelfouten in de tekst!


een lezer
22-09-2012 / 12:00

Reactie van de ClubTijd redactie:
die 'spelfouten' waarover word bericht zijn dan rechtstreeks overgenomen van de website van Dolce Vita zelf. Gelukkig zijn spelfouten niet belangrijk. Wat belangrijk is, is de ervaring van clubbezoekers, en een club mag het zich aanrekenen wanneer velen hier wanprestaties melden.

  Tegenwoordig is niets meer te vertrouwen.Of het nu gastenboeken zijn of deze site of revieuws van helemaal andere sites,deze worden ook al beinvloed.


Wij
18-09-2012 / 13:46

Reactie van de ClubTijd redactie:
Op ClubTijd worden geen club-ervaringen verwijderd, dus u kunt er zeker van zijn dat uw reactie blijft staan (ondanks de bedreigingen van clubs). Alleen evt reclame uitingen worden gefiltert.

  email van Dolce Vita: Wij nieuwe eigenaren hebben geen toestemming verleend mee te delen aan deze site clubtijd en willen er zsm vanaf ....... ik heb net gebeld met juridisch loket en rechtsbijstand , wij hopen dat dit niet nodig is om verdere stappen te ondernemen vwb verwijdering dolce vita club op club tijd .nl


Dolce Vita
18-09-2012 / 12:51

Reactie van de ClubTijd redactie:
Het verwijderen van uw club uit ons overzicht is niet van toepassing. Wij zijn een platvorm met een overzicht van álle parenclubs in Nederland. Op onze site kunnen bezoekers hun mening over de diverse clubs kwijt. Helaas worden negatieve reacties op de 'gastenboeken' van de clubs zelf meestal direct verwijderd. Mede omdat wij ons niet laten intimideren is onze site een veelbezochte site voor de doelgroep.

Helaas heeft u óf onvolledige informatie aan uw adviseur gegeven óf u heeft helemaal niet gebeld, anders hadden zij u vertelt dat het ontsluiten van informatie die u zélf openbaar heeft gepubliceerd niet strafbaar is.

Misschien is het verstandig om uw club-bezoekers het zodanig naar de zin te maken waardoor zijn alleen positieve reacties op onze site achterlaten.

  het is blijkbarend dat het voor sommige mensen nooit goed genoeg is . vooral een site als clubtijd waar je makkelijk negatief op kan schrijven , waar je als club niets tegen kan doen , slaat nergens op . lachend de deur uit gaan en niets durven zeggen maar wel op een goedkope site als clubtijd schrijven pffff


bEngeltje
18-09-2012 / 11:14
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

Reactie van de ClubTijd redactie:
Wát jammer dat een eigenaar van een club onder een pseudoniem denkt te moeten reageren op ervaringen van zijn eigen bezoekers

  Dit slaat idd helemaal nergens op.


Tja
17-09-2012 / 16:03
Hygiene 5
Gastvrijheid 5
Bar 5
Restaurant 5

  meisje45 heeft waarschijnlijk zelf onder invloed van drugs een ervaring hier gedropt over een geheel andere club !


iemand
16-09-2012 / 17:48
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  In nagenoeg alle clubs worden tegenwoordig verdovende middelen gebruikt ook in DV en ook in Temptetion. 
Wat wel vreemd is dat Engbertje nu ook al op de reviews van andere clubs zijn naam probeert te zuiveren, dit is toch wel om te lachen; rond de jaarwisseling was er toch een man in beek en Donk met een traumahelikopter opgehaald. Als men de roddels mag gelovenis hij door de eigenaar of door een illegale portier door de vitriene geslagen nadat hij heel de avond storend was overgekomen bij veel andere gasten. Natuurlijk had ie dit van de adrenaline en niet van de drugs of drank zoals we in het nieuws van Engbertje hebben kunnen vernemen. misschien dan mesije24 het ook niet helemaal goed gezien heeft toen ze in Temptetion was. 
Verder is Dolce Vita best een gezellige club als je de juiste mensen tegen het lijf loopt, wij hebben het in ieder geval altijd naar onze zin.


MEISJE 45
13-09-2012 / 15:41
Hygiene 5
Gastvrijheid 7
Bar 6
Restaurant 5

  Veel van die opmerkingen die hier geschreven worden klopt.Wij vinden het ook dat het er allemaal slonzig uitziet.Dan vinden wij nog als je het rijtje hieronder leest dat er hoge punten worden gegeven.En van die drugs?Mensen dat is tegenwoordig in de meeste clubs zo, vooral op zaterdags In enkele clubs is dat niet bv Temptation, en zo zijn er nog énkele.


Wij ook
07-09-2012 / 21:14
Hygiene 4
Gastvrijheid 5
Bar 3
Restaurant 4

  Afelopen zaterdag geweest.€ 85,- entree.Veel te duur.Overal vieze vlekken vooral in de vloerbedekking,eten viel zwaar tegen,benden stonk het, doorgezakte loungebedden,barpersoneel niet vooruit te branden, muziek veel te hard, iedereen onder de drugs, te hoog in hun bol waardoor weinig contact en dus werd er zéér weinig gesext.Eigenaar was wél aardig.Wij gaan niet meer, liever voor een paar euro meer of zelfs minder naar andere clubs.En wij gaan ook al héél wat jaartjes mee in het swingerswereldje.Misschien de verkeerde avond?


W&M
08-08-2012 / 19:36
Hygiene 6
Gastvrijheid 8
Bar 6
Restaurant 6

  wij zijn een tijdje geleden voor de eerste keer geweest op aanrade van een collega , Ik moet zeggen , we werden bij de deur bij binnenkomst al gerustgesteld door de gastvrouw ,een hele gezellige sfeer .die avond was van hazes tot house .Het bar personeel waaronder jessica echt een leuke meid .We hebben echt een heerlijke leuke avond gehad ,en voor herhaling vatbaar xxx


pussy en lange
13-02-2012 / 20:36
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 7

  Beste , op welke avond bent u geweest :} ..... Groet Dolce vita


Dolce vita
13-02-2012 / 12:01

  Wij snappen niets van alle positieve berichten over deze club. Onze ervaring was geheel anders en de ervaring van de mensen die we er tijdens de avond spraken ook. 
Loei harde muziek, en we konden ons niet verstaanbaar maken. Veel pillen en poedertjes. Nee wat ons betreft mag men deze club voorbij rijden. Maar wanneer jullie gek zijn op loeiharde herrie en pillen en poeders, ga dan gerust heen.


J en K
07-02-2012 / 12:19
Hygiene 2
Gastvrijheid 1
Bar 6
Restaurant 4

  Vor ige week (za 3/12) voor het eerst geweest. Onze review: erg leuke club, gezellige drukte, vriendelijk personeel en heerlijk warm zwembad!  
Nu gaan we muggenziften, maar misschien één puntje van kritiek: geen condooms op de kamers..Toch heeft dit geen oordeel op de Hygiene 
Maar alleszins de reis vanuit Twente waard, we komen zeker een keertje terug. 
 
Grtjs 
 
R & K


R & K
08-12-2011 / 17:03
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 8

  Wij komen al langere tijd in clubs ,maar vinden DV echt de leukste en mooiste club waar we ooit zijn geweest ,en mensen die de club afkraken dat zijn of mensen die er nog nooit zijn geweest of Eigenaren van andere clubs,het is gewoon een super leuke gezellige club en de Johan en Andrea ga zo door aub ,mwij komen heel snel weer ,Echt de Leukste club !!!!!!!!!!! en degene die zegt dat het niet zo is die liegt


mirmar
10-11-2011 / 23:36
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 9

  ben al wat langere tijd een bezoeker van clubs sinds we bij DV komen is deze club niet meer weg te denken,altijd een super ontvangst,leuke medewerk(ster)s en natuurlijk om niet te vergeten de DJs die ze steeds boeken GEWELDIG...buiten gewoon een toffe club dat heel sfeer vol is aangekleed,de ruimtes beneden zijn in goede staat en om niet te vergeten de wirlpools en zwembaden die hier aanwezig zijn om af en toe af te koelen of juist fff heerlijk op te warmen met kaars licht erbij zeer romanties,ik kan nog zoveel meer schrijven over deze club maar ervaar zelf eens de sfeer .. wat mij namelijk op valt is dat de gasten die hier voor het eerst komen steeds vaker terug keerd en dat wil wel wat zeggen dacht ik zo. Dolce Vita ga zo door die onzin hier beneden over muizen pfffffffff af gunst zal ik zeggen,


A & J
10-11-2011 / 16:55
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 7

  Wij zijn al heel vaak bij deze gezellige en mooie club geweest. Altijd een super ontvangst en vriendelijk personeel. Mooie ruimtes, binnen/buiten zwembad, 2 bubbelbaden en een prachtige bar. Wij gaan er altijd met veel plezier naar toe. Natuurlijk is de ene dag de andere niet maar het is wat je er zelf van maakt en verwacht. Ook wij hadden wel eens iets dat ons opviel maar 1 opmerking naar het personeel en het werd opgelost. Ze kunnen nu eenmaal niet overal tegelijk zijn en wij zouden het ook niet erg prettig vinden als ze continu de ruimtes in en uit zouden lopen. We kunnen ons dus ook NIET vinden in de manier waarop sommige hun frustraties hieronder uitten. Als je iets opmerkt ga je naar het personeel of de eigenaar, onze ervaring is dat ze het serieus nemen en oppakken. DV-team we wensen jullie veel succes en plezier met het runnen van jullie mooie club. tot........... R en S


R en S
09-11-2011 / 22:31
Hygiene 7
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 8

  Wij zijn superblij met Dolce Vita. Is altijd een top sfeer. Je wordt altijd vriendelijk ontvangen en het personeel is op en top klantvriendelijk. Inrichting van de club is super. Wat wil je nog meer…. Genoeg mooi ingerichte ruimtes, 2 heerlijke whirlpools, een groot gezellig binnenzwembad en een buitenbad. Vooral een aanrader in de zomermaanden. Leuke themafeesten. 
Altijd een een relaxte sfeer en goede muziek: dance, trance, 90’s of van hazes tot house...…Goede DJ’s. Elke 1e zaterdag van de maand Dirty Sound met DJ Pedro. Echt TOP! En hoe vaker je er komt, hoe meer mensen je leert kennen.  
Opdringerige mensen? Geen contact? Muizen? Niet snel genoeg bediend worden? Lawaai?…… Wij zijn toch al heel vaak geweest. Moet dan toevallig op een andere avond zijn geweest….. De eigenaar, zijn partner en het personeel doet er alles aan om het iedereen naar de zin te maken en alles netjes te houden. Petje af want dat valt niet met zoveel gasten. 
Wij zien toch elke keer een druk bezochte Dolce Vita met tevreden mensen. Als die klachten zouden kloppen, dan zouden deze mensen toch wegblijven. Gelukkig hebben de klagers ervoor gekozen niet meer terug te komen. Houden zo! 
 
Wij zijn hier super tevreden en zullen er ZEER ZEKER blijven komen! 


R & M
08-11-2011 / 19:56
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  wij komen regelmatig in deze club waar we ons gelijk op ons gemak voelen mede door het vriendelijke personeel en de mooie entourage. ook zijn er verschillende themaavonden waar voor ieder wat wils is wat betreft de muziek. mooie ruimtes die wat ervoor zorgen dat het een geslaagde avond word bij dv


J&A
08-11-2011 / 08:45
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  Ik ben een paar maanden geleden voor de 1ste keer in Dolce Vita geweest en het beviel me er zo goed dat ik nu al verschillende keren ben geweest.... ik vond het echt TOP al vanaf de eerste keer ...heb niets te klagen gehad en nog steeds niet !  
Werd vanaf de eerste keer goed en zeer vriendelijk ontvangen, en dat zijn ze ook nog als je naar huis gaat. 
Zo'n relaxte sfeer die daar hangt steeds weer......supermooie club.....eten altijd lekker en goed verzorgd, altijd goede muziek, de ene keer clubmuziek/trance, de andere keer van hazes tot house.....leuke mensen...geen opdringerige type's....wat wil je nog meer ?  
Ik snap sommige negatieve reacties echt niet......(al zijn er altijd wel mensen die graag ergens over willen zeuren....) 
Kijk, Als je ergens voor de eerste komt of maar 1 keer dan kun je niet echt een oordeel vellen, of je nu in een club komt, in een gewoon cafè of waar dan ook ! 
Tuurlijk kun je wel een oordeel vellen over de omgeving...of die je wel aanstaat enzo..... maar over de mensen, het eten, de hygiene of de dingen die er gebeuren....dat kan pas als je er minimaal 2 a 3 x bent geweest want dan kun je dingen vergelijken en als het je dan nog steeds niet bevalt dan is het gewoon niet jouw soort club, dan zoek je een andere waar het je wel bevalt... 
En natuurlijk kan het altijd wel eens voorkomen dat er ruimte's zijn die niet zo netjes worden achtergelaten door mensen die dit niet zo nodig vinden, dat doen ze thuis misschien ook wel ? Gewoon even melden en dan wordt dat weer netjes schoongemaakt of opgeruimd. 
 
Ik ben hier super tevreden en zal er ZEER ZEKER blijven komen ! 
 
Groetjes Luna. 


Luna Janssen
08-11-2011 / 00:14
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  wij komen met grote regelmaat vande klok in de dolce vita en vinden het elke keer weer een groot feest daar zeker op de zaterdagen en op de vrijdag lekker eten mooi zwembad binnen enzo wel buiten leuke bubbelbaden mooi restaurant en lekkere muziek en leuk GEZELLIG publiek altijd .we zijn al in enkele clubs geweest maar zo als je in de dolce vita word ontvangen is bijna nergens hoor daar kunnen wij goed over mee praten 
dus blijven wij gewoon vaste gasten in de dolce vita.


huip en ellis
07-11-2011 / 19:22
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 9

  Dolce vita is een geweldige club met veel mogelijkheden. Erg warm en vriendelijk onthaal en ook het personeel is zeer vriendelijk. Mooie ingerichte ruimtes en 2 wirlpools die altijd lekker op temperatuur zijn evenals het grote zwembad beneden. De feesten die er worden gegeven zijn altijd TOP en de Dj's weten de sfeer altijd hoog te houden. Wij zijn al in verschillende clubs geweest en sinds een klein jaartje vaste gasten van deze club en Dolce Vita is toch wel de mooiste en gezelligste club die we kennen en is ook zeker ons vaste stap stekkie geworden. Voor anderen zeer zeker een aanrader om eens een kijkje te komen nemen en we weten zeker dat jullie een geweldige avond/nacht zullen beleven. Zowel voor de doenders als de afwachtende onder ons ;-)


Jessica en Arjan
07-11-2011 / 19:02
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  Ik ben een tijdje terug voor de 1ste keer in Dolce Vita geweest en ik vond het echt TOP! 
Zo'n relaxte sfeer...supermooie club...leuke mensen...wat wil je nog meer? 
Ik snap de negatieve reacties niet echt...ik heb er echt totaal niets negatiefs over te vermelden en ik kom hier ZEKER terug!


Jessica
07-11-2011 / 17:15
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Hey lieve luitjes, 
 
Wat gek dat er mensen zijn die zich (onherkenbaar natuurlijk) beklagen over deze club. Wij komen er al geruime tijd en ik moet zeggen zo'n gezellige en hartverwarmende club hebben wij nog niet mee gemaakt. Zelfs de Fun kan er niet aan tippen, waar wij overigens wel al eens tegen "onhygiënische dingen" zijn aangelopen wat een kakzooi daar!!!! Dus beste clubgangers, aarzel niet, deze club is een echte aanrader.


P&D
07-11-2011 / 16:59
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  mooie club, mooie mensen, leuke eigenaar. 
we komen er de laatste tijd weer vaker  


jmm
04-11-2011 / 21:45
Hygiene 7
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  Dit is geen parenclub, maar een muizenclub. Er rende een muis door het restaurant. Tot onze verbazing liep er een muis bij de whirlpool. Het zwembad en de whirlpools waren veel te koud. Jammer het is zo'n mooie club, je kunt er zo iets moois van maken. IJsthee is toch niet iets aparts, echter zij hebben het niet. En als je kijkt wat je zaterdag moet betalen en de meeste elementaire zaken niet op orde zijn. Helaas dit was voor ons de laatste keer.


Paartje
26-10-2011 / 14:54
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  bij dolce vita is het altijd gezellig al ben je er al een tijd niet geweest je bent altijd welkom  
gezelligheid ten top! 
en als je de muziek niks vind moet je op een ander thema avond komen! 
voor ieder wat wils hier!


D en K
29-08-2011 / 15:07
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Helaas kunnen we als club zijnde niet iedereen naar hun wens maken , ook al doen wij daar heel erg hard ons best voor . Toch zijn er helaas altijd mensen die naar gaan schrijven ipv dat ze het eerlijk tegen de uitbaters zeggen proberen ze je zo toch slecht neer te zetten als club . 8 van de 10 mensen hebben het gelukkig wel erg naar hun zin en gaan geweldig tevreden de deur uit . Voor wat betreft de hygiene , wij doen ons uiterste best om alles schoon te houden maar toch zijn er altijd mensen bij die er een zooitje van maken in onze club en daarna verontwaardigt zijn dat de hygiene ver te zoeken is . Nergens is het perfect , maar het streven is er wel altijd . Lieve mensen wat doe je goed en wat doe je fout ? Wat we wel weten is dat wij er altijd alles aan doen om het jullie zo fijn mogelijk te maken . Dus mensen die het wel goed naar hun zin hebben bij ons BEDANKT voor de lieve reacties ! Groetjes Dolce Vita


Dolce vita
14-08-2011 / 11:53
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  wij waren afgelopen weekend ook in dolce vita en kan me aansluiten bij twee minder positieve reacties, club is qua hygiene een beetje achter de feiten aan het lopen, de kamers zijn veel te warm en vochtig om lekker bezig te kunnen zijn en de muziek is daar ook veel te hard. het merendeel van het publiek weet dit en blijft alleen met bekenden (ons kent ons) aan de bar, dus weinig actie, ook het roken is echt niet meer van deze tijd in een bar, maak een aparte rokersruimte!!!!!! ook is er niet echt een sfeertje om je lekker te ontspannen!! veel gegil en geschreeuw waardoor jezelf en anderen niet echt kunnen genieten wat wij voorop stellen bij een bezoek aan een club. ons zie je hier dus niet meer, dit is echt jammer want op de site zag het er zo mooi uit......


k&b
12-08-2011 / 15:00
Hygiene 2
Gastvrijheid 5
Bar 3
Restaurant 2

  Je kunt het nooit iedereen naar de zin maken, feit is wel dat de laatste jaren het begrip "parenclub"erg ruim is geworden. 
Dit ligt aan de club eigenaren zelf. 
Vroeger als we naar de club gingen, bijv De Zaar, landgoed 84, waterloo, waren deze bijna dagelijks vol, en niet met feestvierende mensen maar met serieuze koppels en mannen, welke voor sexuele actieviteit in waren. 
Nu worden het meer een soort van erotische discotheken waar men voor een all in prijs onbeperkt kan eten en drinken. 
Hier lopen de begin 20 koppels en de wat ouderen die zich ook nog 20 jaar voelen rond te hossen en te showen.Sex is in al deze soort clubs ver te zoeken. 
Er zijn nog maar een paar clubs over welke nog puur sex gericht zijn, de rest allemaal erotische discotheek. 
Als je zoekt met een lantaarentje vind je er nog een paar in Nederland en Belgie 
We hebben onze reactie toevallig hier geplaatst omdat er weer een paar van die verontwaardigde reactie's staan. 
Wijzelf zijn nog nooit in Dolce Vita geweest en er waarschijnlijk ook nooit komen omdat wij parenclubs bezoeken, derhalve geven we ook geen punten en laten iedereen in zijn of haar waarde. 


Onze Mening
08-08-2011 / 19:10

  Gisteravond een bezoek gebracht aan Dolce Vita na de veel belovende site gezien te hebben. Al met al was het zeker niet onze avond daar. Het grootste minpunt vonden we dat er gerookt mag worden bij de bar....Tja als niet-roker zit je daar echt niet op te wachten....Ook qua hygiene laat het op veel plaatsen te wensen over.....Verder vinden wij het heerlijk om rustig van elkaar en andere te genieten maar in deze club was het overal erg onrustig doordat er op de meeste plaatsen veel gegil en geschreeuw werd ( en dan heb ik t niet over de "genots"geluiden ). Voor ons kwam het echt over als een ons kent ons club en daar voelen wij ons niet thuis. Al met al was dit voor ons eens maar nooit meer.


T&T
07-08-2011 / 12:48
Hygiene 3
Gastvrijheid 6
Bar 3
Restaurant 4

  gisteravond naar herten geweest voor een leuk avondje, niet ons ding zeg maar daar, mensen zijn allemaal erg met hun eigen groepje vrienden bezig, qua hygiene kan er hier ook wel eea verbeterd worden er kan geen enkele ruimte afgesloten worden zodat je even lekker prive kan genieten erg jammer op de site zag t er zo veel belovend uit.


s&t
07-08-2011 / 12:32
Hygiene 4
Gastvrijheid 6
Bar 6
Restaurant 4

  Afgelopen zaterdag naar Dolce Vita geweest, wij waren voor het eerst in deze club en we moeten zeggen koste nog moeite werd gespaard om ons van een geweldige avond te voorzien. 
Club zag er super netjes en verzorgt uit. geen opdringerig publuik en een geweldige crew die er werkelijk alles aan doet om er een geslaagde avond van te maken zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen en dat zullen wij zeker doen


H & V
01-08-2011 / 00:20
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  Ik ben afgelopen vrijdag voor de derde keer in deze club geweest en daar zal het zeker niet bij blijven. 
Wat mij vooral opvalt is dat de singlemannen (waar ik er ook 1 van ben) zich netjes en respectvol gedragen. 
Ook de thema's rondom Charisma Gold is een goude keus, je kunt haar echt leren kennen zoals ze is en je merkt dan dat ze niet een onbereikbare pornoster is, maar gewoon een leuke vrouw. Zeker de Be Yourself Night is een erg leuke avond, je kunt ook echt jezelf zijn in deze club. 
 
Bas


Bas
03-07-2011 / 12:15
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Helemaal gewedige club. 
Vrijdag avond de eerste Be Your Self Night gehad echt genoten van Meesteres Charisma. 
Gaan nog een paar geweldige avondjes worden daar. 
 
 
Tot 1 juli 
 
 
groetjes Gradje


Gradje
08-06-2011 / 18:18
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Mooie club waar veel te beleven is. Altijd leuk dingen te zien en te doen in de club. 
We komen hier graag want het is er altijd lekker schoon en netjes. Mensen respecteren elkaar uitmuntend en geen opdringerige single mannen hier. 
 
Eten is zeer goed ook, weinig keus dat weer wel maar wel lekker. 
 
Personeel en eigenaren zijn zeer vriendelijke mensen ook en de ontvangst is hartelijk altijd. 
Ook kun je lekker discreet parkeren en dat vinden wij ook wel fijn. 
 
De keuze uit binnen en buitenzwembad en de diverse jacuzzis binnen maken het ook helemaal af nog eens! 
 
Dikke pluim dus voor deze club waar we nog vaak heen zullen gaan! 
 


Ron en Wendy
22-04-2011 / 20:45
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 10

  Donderdags met die gangbang dat zijn ook ingehuurde.Jammer.


Petra
23-03-2011 / 22:33
Hygiene 7
Gastvrijheid 7
Restaurant 7

  Als eerst willen we we graag mede delen dat het bericht van Koekie echt totaal onzin is. 
Waarschijnlijk iemand die de deur is gewezen. 
De club straalt warmte uit en gezelligheid. 
Het lastigvallen... hebben wij nooit meegemaakt, iedereen toont daar veel respect voor elkaar. 
Als we het hebben over de kamers... Denk dat Koekie zelf haar rommel maar eens moet opruimen dan. 
Als het er erg druk is moet je soms even op je drankje wachten maar ja dat heb je overal toch. 
Het personeel is gastvrij, vriendelijke en staan je graag te woord. 
Eenmaal daar geweest en je gaat zeker vaker komen!!


M en A
02-03-2011 / 14:42
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 8
Restaurant 9

  super club gezellig niets moet en alles mag  
alleen jammer dat de tijd zo voorbij vliegt 
iedere keer weer!


d en k
13-10-2010 / 20:43
Hygiene 7
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Heel relaxte sfeer. Supergastvrije ontvangst, niks mis mee! 
Aan het einde van de avond liggen er wel her en der doekjes in de ero-ruimtes, die zouden best wel opgeruimd mogen worden.  
Soms moet je bij de bar erg lang wachten voor je geholpen wordt, dat is wel een beetje jammer soms. 
Het eten kunnen we niet over oordelen want daar hebben we nog nooit gebruik van gemaakt (daar komen we niet voor!) 
De muziek is echt helemaal te gek, zeker als DJ Pedro draait. 
Al met al een goeie beoordeling van ons (al zijn we nog nooit bijeen ander club geweest).


John & Anita
01-10-2010 / 14:42
Hygiene 7
Gastvrijheid 9
Bar 7
Restaurant 7

  Werkelijk....wat een ballentent. Het ruikt er naar oud zaad bij binnenkomst en ze mogen er wel eens een schoonmaakploeg doorheen sturen. De stellen die er waren kwamen met een roze strippenkaart en een gewoon praatje maken bleek al teveel moeite. Erotische ruimtes waren gewoon niet fris en ik werd er als vrouw ook nog eens behoorlijk lastig gevallen zonder dat het personeel er iets van wilde zeggen. Geen prettig clubje dus. Voor dat geld gaan we voortaan liever naar een club die het wel voor elkaar heeft. De website belooft veel maar de werkelijkheid is totaal anders.


Koekie
05-09-2010 / 21:27
Hygiene 1
Gastvrijheid 2
Bar 2
Restaurant 2

  Superrelaxte sfeer, mooie ruimtes, gezellig personeel, goeie muziek. Kortom: heerlijk!


W&C
01-09-2010 / 23:06
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 8
Restaurant 7

  Afgelopen zaterdag voor het eerst met mijn vrouw naar een parenclub geweest. Onze keus was gevallen op Dolce Vita en we zijn zeker niet teleurgesteld. Een beetje angstig naar binnen maar dat duurde zeker niet lang. De ontvangst was zeer vriendelijk en omdat we aangaven dat we voor het eerst eens kwamen kijken kregen we meteen een rondleiding door het gehele pand. Voor nieuwelingen is die zaterdag dus ook geweldig omdat je tot 22.30 uur gewoon in je eigen kleding mag rondlopen en rondkijken. De eigenaar en ook zijn vrouw maar ook het barpersoneel hebben ons zelfs diverse malen op de avond benaderd om te vragen hoe we het vonden en of er vragen of wensen waren. Een hele relaxte sfeer, niemand opdringerig, lekker eten, vriendelijke medewerkers en zelfs goede muziek waarop je gewoon niet stil kunt blijven staan. 
Wij zijn zelf begin dertigers en ik gok zo dat de gemiddelde leeftijd daar globaal tussen de 30 en 45 is. Het was voor ons dus een zeer goede eerste ervaring en we komen hier ZEKER binnenkort terug. Tot snel !  


Stelletje Limburg
01-02-2010 / 03:04
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 7

  Deze club hebben we voor de eerste keer bezocht op de eerste zaterdag van November 2009. We waren aangenaam verrast bij binnnenkomst. De club straalt warmte uit, de muziek is fantastisch en de relax ruimtes zijn geweldig. Personeel is vriendelijk, ook in de late uurtjes. We hebben de afgelopen 15 jaar veel clubs bezocht en vinden deze club to de top van de Benelux horen. Zeker een aanrader!


jene
08-11-2009 / 20:22
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 9
Restaurant 9

  26 september voor de tweede keer in ons leven een pc bezocht. Na een eerdere teleurstelling bij een andere pc wilden we toch nog eens een keer proberen en reden naar Dolce Vita in Herten. We kwamen omstreeks 21:30 aan en zagen dat de parking al bomvol stond :). Binnen werden we hartelijk ontvangen en werden we een beetje wegwijs gemaakt door een jongeman. 
Na de korte maar hartelijk introductie liepen we de drukke en gezellige bar binnen. We waren gelijk in de mood :) Lekkere discomuziek met een goede dj. We hadden gelijk zin om mee te dansen, maar we hadden beiden honger en hebben ons dan ook eerst te goed gedaan aan de overheerlijke BBQ. Toppie! Omstreeks 22.30 hebben we ons omgekleed en zijn we ook even stiekum beneden gaan kijken. Als beginnend swingerstelletje verwacht je dan een ware orgie aan te treffen, maar dat viel allemaal reuze mee. Vond t eigenlijk wel lekker zo :). Ons viel vooral het mooie binnenzwembad op. Kamers waren schoon en idd verschillende kamers met whirlpool. 
Helaas moesten we omtrent 0.30 al naar huis ivm babysit anders waren we garandeerd met dat andere leuke stel het zwembad ingedoken :) 
Kortom Top-avond gehad en wij zullen in ieder geval heel soon ons tweede bezoekje aan deze mooie club brengen.



Dennis & Marjan
28-09-2009 / 20:27
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Wij waren recentelijk ook enkele keren in dolce vita, een supermooie zaak met fijne grote parcing. 
Wel enige puntjes op aan te merken: onfrisse lucht bij de entree, rommelig op de kamers, het zwembad leek niet schoon, niet alle drankjes waren koud of voorzien van ijsklonten, grote bar zodat je niet zomaar gezien werd door het personeel. Wat teveel single mannen die ernstig op zoek waren naar actieve stellen, die er amper waren. gemiddelde leeftijd viel ons ook wat tegen, amper mensen onder de 35. 
Pluspunten waren er natuurlijk ook: een heel mooi ambience, gezellige drukte, betaalbare entree op vrijdag, voor de zaterdagprijs prevereren we wel een club, gezellige sfeer, lekkere muziek, mooie dansvloer, lekker zithoekjes. 
Zeker wel de moeite waard op de vrijdagen


swinglovers
31-08-2009 / 13:03
Hygiene 4
Gastvrijheid 8
Bar 6
Restaurant 8

  Een geweldige club met alle faciliteiten die je je maar kan wensen. Super personeel en een geweldige ambiance &service. Kortom een droom komt uit. Zeker de moeite waard. 
 
groet J&M


J^&M
18-06-2009 / 07:22
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 8

 
 
 
Fata-Morgana (8.0)
Inn Joy (8.0)
Monique's Parenclub (8.0)
Mystique (8.0)
Club Organza (7.0)


Laatste 25 ervaringen:

club: Fun 4 Two
We waren keurig op tijd vanaf het hotel (10 minuutjes rijden) vertrokken maar de navigatiesystemen hadden wat moeite de juiste locatie te vinden. Om 2...
lees meer >>


club: PartyPlayers
We twijfelen. Een club of een bordeel. andere clubs zijn direct herkenbaar een parenclub dit is een verkapt bordeel. Vrouwen met munt en hoedje om te ...
lees meer >>


club: Drie Angel
Wij bezochten op een zaterdagavond Drie Angel. Het was er bijzonder rustig.... maar ondanks dat troffen we een leuk stel, en dat maakte veel goed. We ...
lees meer >>


club: Devils & Angels
woensdag geweest voor de 2 de keer . 
eerste keer op een zaterdag . 
zaterdag avond .geweldige avond .erg druk .en gezellig actief .goede muziek...
lees meer >>


club: Inn Joy
Weer een leuke gezellig avond gehad 14-07 op de donderdag Bi avond. 
Paar leuke stellen binnen die graag meerdere mannen lieten kijken maar ook mee...
lees meer >>


club: Fun 4 Two
Prettige club 
Al een aantal jaren komen wij bij Fun4Two. Na de wisseling van eigenaars hebben wij geen negatieve verandering ervaren. De club is n...
lees meer >>


club: Drie Angel
Als er 1 club is met een heel zwaar gecensureerd gastenboek is dan heb je hem bij deze club te pakken. Een kleine kern van ex Temptation gasten en een...
lees meer >>


club: Mystique
Afgelopen weekend weer eens naar Mystique geweest en we hebben genoten. Nadat mijn vrouw eerst met een donker gekleurde man sex had hebben we samen me...
lees meer >>


club: Devils & Angels
Ik kom regelmatig naar deze fantastische club en snap dan ook niets van de negatieve reactie's. En de eigenaren van dronkenschap beschuldigen gaat ech...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Zaterdag 18-6-16 geweest wat is dit een Zeer slechte club zeg, overal losse kabels en keuken al om 01 uur leeg geen eten meer te krijgen vanaf die ti...
lees meer >>


club: Drie Angel
Zijn hier in het verleden een paar keer geweest, was nooit druk maar toch gezellig. We houden ons hart vast nu Petra van de Temptation hier ook mee in...
lees meer >>


club: Amourette
Na een aantal jaren weer eens gaan kijken op de zaterdag bij amourete. Wat viel ons dit tegen zeg. 10 stellen en een aantal singel mannen. Totaal geen...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Leuk, al die recensies hier. 
Wij zijn laatst geweest naar PP, op een woensdag, om 15u: de hele weg stond helemaal vol met auto's. Daar hadden we n...
lees meer >>


club: Kasteel Waterloo
Tijdje geleden in deze club geweest. Veel vollere vrouwen daar. 
Helaas ook een overschot aan mannen.
lees meer >>


club: Mystique
Heb 2juni ( alleenstaande man ) een bezoek afgelegd. Het was super gezellig en actief. Mensen van alle leeftijden en zonder kapsones. Dus gang bang is...
lees meer >>


club: Devils & Angels
In onze vakantie's komen we hier regelmatig, echter omdat we er niet zo vaak komen dus zien we het ook in deze club een heel stuk rustiger worden.
lees meer >>


club: Inn Joy
Woensdag 25-5 zijn we met zijn 2e bij de Inn joy geweest. Het was die avond koppels voor koppels. Ze wisten niet of het druk zou zijn omdat dit pas de...
lees meer >>


club: Amourette
Sonja(blond, blauwe ogen, normaal postuur, d cup, 42jaar) en Theo(grijs, bruine ogen, normaal postuur , 55 jaar) op zaterdag 14 mei naar L`amourette g...
lees meer >>


club: Sameplace
We zijn er inmiddels 3x geweest en vinden het een heerlijk geil café. Soms wat te weinig actie, maar we hadden gelukkig elkaar. Heel netjes, vriendeli...
lees meer >>


club: Pleasure 2 Gether
We waren op een vrijdagavond in deze club ! We zijn een stel van middelbare lijftijd mijn man is bi en ik zelf hetero !! We kwamen al gauw aan ...
lees meer >>


club: Devils & Angels
Ben hier nu 2 keer op de woensdagavond milf avond geweest, moet helaas cocluderen dat de aanwezige stellen op deze avond alleen vermaak aan de bar heb...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Leuke club voor mensen die van sex houden in open ruimtes. Heerlijke geile zondag middag gehad. Geen last van opdringerige mannen of vrouwen, komen pa...
lees meer >>


club: Inn Joy
Afgelopen zaterdag zijn we hier voor de eerste keer geweest. Na wat grotere clubs te hebben aangedaan nu eens de Innjoy. 
We hebben onze ogen werke...
lees meer >>


club: Fun 4 Two
We zijn zaterdag in de fun geweest eerste indruk was heel goed t eten vonden wij matig en voor deze intree prijs zelfs slecht  
Na lekker gedanst t...
lees meer >>


club: Inn Joy
Op vrijdagavond zijn we er hartelijk ontvangen en geile kontakten gehad met andere stellen. leuke niet al te grote actieve doeners club.
lees meer >>

Anal Spreader Buttplug - Metaal
€ 249.00 € 174.30
Dwayne XL Vibrator
€ 79.95 € 64.95
BOSS Slider Anaalplug - Groot
€ 84.95 € 37.95
Nirvana Cobalt Probe - Glazen Dildo - Blauw
€ 44.95 € 19.95
Crimson Tied Triad Ball Gag Met Verwisselbare Bal - Rood/Zwart
€ 44.95 € 22.95
Mini Jurkje Met Mini Studs - Zwart
€ 39.95 € 19.95
Bück Dich - Rood
€ 79.95 € 44.95
Kruisloze Catsuit Met Vlinder Design
€ 22.95 € 9.95
Dual Density UltraSKYN Colors Set
€ 159.95 € 143.95
Strict Leather Snap-On Cock and Ball Harness
€ 17.95 € 8.95