- Home
- Topclubs
- Clubs zoeken
- Chatten
- Afspreken
- Links
- Sex Shoppen
- Bingo / Poker
- Contact
  Ervaringen

 
Naam: Monique's Parenclub
8.0
Adres: Zuiderdijkweg 12
Plaats: 1771 SH Medemblik
Provincie: Noord Holland, Nederland
Telefoon: 0227-555112
Website: http://www.monique-erotic.com

NET EVEN ANDERS DAN EEN GEWONE CLUB OF PARENCLUB 
 
Worden parenclubs de laatste tijd alleen nog maar geassocieerd met loei harde muziek, pillen en overmatig drank gebruik? Het lijkt er inderdaad op dat het woord parenclub zijn doel volledig voorbij streeft. Steeds vaker horen we van stellen dat ze er helemaal klaar mee zijn en vandaar alleen nog maar doen aan thuis daten via internet of afspreken in hotels. Men voelt zich in de meeste clubs volledig onder de voet gelopen door trance-gangers die de gehele avond wappie rond lopen 

Lees alles over Monique's Parenclub >>


Voeg hier je eigen ervaringen met Monique's Parenclub toe

  Op 12 maart 2016 hebben wij voor het eerst een club bezocht. Dat was altijd de wens van de man, de dame zag het niet zo zitten. Na wat aandringen heeft de dame op internet uitgezocht waar we naar toe zouden gaan: door de goede toelichting voor “de eerste keer” op de website koos zij voor Parenclub Monique, en dan de “Geil met Stijl” paren avond. Omdat we nogal een stuk moesten rijden, lekker vroeg vertrokken thuis en na de reis hebben we vooraf echt heerlijk gegeten! (“effe eten bij de buren” in Wieringerwerf, een kleine 15 minuten rijden vanaf de club). 
 
Bij de club aangekomen (ruimschoots op tijd) waren we als een van de eerste binnen. Gastvrije en hartelijke ontvangst door een lieve dame in fraaie lingerie. Zij regelde dat een van de bardames ons een rondleiding door de club gaf, met her en der uitleg van de ruimtes etc. Eenmaal omgekleed nam dezelfde bardame met een complimenteus compliment over de outfit van de dame wat ongerustheid weg. Overigens was het wel wat jammer dat de ene bardame lekker spannend en gepast gekleed was, maar de andere bardame in een “gewoon” kloffie liep. Ze gaf wel aan de avond ervoor ook gewerkt te hebben en dat haar “werkkleding” in de was zat. Anyway: Drankje aan de bar, sigaretje in de rookruimte en daarna op het gemak de boel maar eens verkend en met gepaste schroom de eerste stapjes gezet op het gebied van “seks buiten de slaapkamer”. 
Daarna weer rondje bar en rookruimte gedaan en even gezellig watgekletst. Omdat we wat ver moesten rijden zijn we niet erg laat naar huis gegaan. 
 
Lang verhaal kort opgeschreven: we hebben het prima naar onze zin gehad. 
Gemoedelijke sfeer, prima verzorging aan de bar, alle ruimtes zien er méér als netjes en verzorgd uit. Voor ons gevoel waren we érg vroeg in de club wat er toe leidde dat het lang duurde tot er redelijk wat mensen waren. Aan de ene kant is dat jammer, maar aan de andere kant is het ook prettig omdat ze dan alle tijd voor je hebben. 
Hebben we dan geen verbeter puntje? Jawel. Wij vonden het vreemd (en ook minder prettig) dat wij toen we naar huis wilden om weer volledig aangekleed over de gehele begane grond te lopen, dwars tussen alle erotiek en spannend geklede mensen door.  
 
Door onze positieve ervaring bij Monique zullen wij onze spannende avontuurtjes bij clubs verder invulling gaan geven. Dat staat wel vast. We gaan echter wel wat dichterbij in de buurt rondkijken, omdat het verder rijden was voor ons.  
Komen we nog eens bij Monique terug? Vast en zeker! 


cplnetherlands
14-04-2016 / 08:21
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 7

  Wij komen hier graag en kunnen het aanraden. Moeten er wel een stuk voor rijden, maar dat hebben we er voor over. Zeer schone en nette club. Onze favoriete avonden zijn de discovery en de caribbean party. Hebben ook positieve geluiden vernomen over geil met stijl avond. Gaan we snel eens proberen.


Rotterdammertjes
14-12-2015 / 11:51
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  Gisteren naar een "Combi" avond geweest, op de website staat dat er een dansvloer aanwezig is. De combi avond is niet goed en duidelijk aan uitleg aanwezig, na ruim 1,5 uur rijden aangekomen. Blijkt dat de combi avond een BDSM met parenclub is. Dansen was deze avond niet mogelijk. Eenmaalbinnen is er niets te merken van een combi, het was 90% BDSM! Niet ons ding, bij navraag voor andere muziek, was dit niet mogelijk, immers wordt de dansvloer nooit gebruikt om te dansen volgens de aardige jongen achter de bar. Mijn vrouw houdt er van lekker geneukt te worden, liefst door veel mannen, maar eerst wil ze altijd dansen. juist wegens de groot uitziende dansvloer op de website was Monique onze keus. Helaas zie je ons niet terug, jammer!


Zij is geil
23-08-2015 / 18:13
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 8
Restaurant 8

  Afgelopen zaterdag sinds 2 jaar weer eens bij Monique geweest en dat is erg goed bevallen. 
Deze keer een avond met alleen stellen ,wat op viel was de enorme variatie in leeftijden ,gewichten en types. 
Een paar erg mooie jonge mensen gezien ,mensen met een maatje meer ,oudere mannen met jongere meiden ,tis bij Monique net een doorsnede van de maatschappij. 
Boven de gehele avond door actie!!! 
In eerste instantie leek het er op dat veel stellen het vooral met elkaar deden ,maar ondanks onze wat terughoudende/onwennige opstelling zijn we tot 2 keer toe uitgenodigd met anderen mee te doen  
Eigenlijk ging het allemaal heel natuurlijk ,gemoedelijk en ontspannen . 
Eten was goed verzorgt ,geen sterren restaurant ,maar wel lekker en kwalitatief goed. 
Een ding missen we wel bij Monique: een lekker zwembad of bubbelbad. 
Verder een geweldige avond beleeft.


Jan Denise
21-08-2015 / 01:14
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 7

  Als alleengaande man ben ik op 16 mei jl. naar de Caribbean Party geweest. Het was er heel duk, maar wel gezellig druk. Club Monique is een fijne, en niet onbelangrijk, een hele schone club. Alles ziet er keurig uit; je kunt er bij wijze van spreken van de vloer eten. De ontvangst door Monique zelf was erg lief en ook de rondleiding door een andere dame (overigens ook een gast!) was zonder meer prima. Ik heb als alleengaande man aan zeker vier heerlijke, opwindende scenes mogen deelnemen en ik heb zelfs een dame (van een lief koppel) op me dooie gemak zitten/liggen beffen totdat ze in de 7e hemel zat. Ik als alleengaande man ben bij Club Monique behoorlijk(!) aan me trekken gekomen. Waar het vooral om draait, is de juiste houding van de alleengaande heer: stel je aan de dame/het koppeltje voor, maak 'ns een praatje met ze, ga nooit zomaar (dus ongevraagd) aan de dijen dan wel borsten van een dame zitten. Vraag éérst of je iets mag doen dan wel mag meedoen en áls dat mag, dan pas in actie komen, zeker als de mensen op het matras al met het voorspel bezig zijn. En NEE is natuurlijk NEE. Als je dit als alleengaande man in gedachten houdt, dan heb je beslist een topavond. Gisteren in een Belgische parenclub geweest met precies dezelfde instelling en vervolgens drie heerlijk langdurige bef/vinger-sessies gehad......Dus er is voor de alleengaande man m.i. van alles mogelijk. 
Verder tref je bij Club Monique een rustig publiek, lief barpersoneel en ook heel belangrijk: de muziek staat op zo'n volume dat je gewoon met elkaar kunt praten ipv schreeuwen. Het buffet is goed en na afloop van de avond kun je lekker op je dooie gemak douchen. Kortom: voor herhaling vatbaar!


Wim uit Zuid-Holland
11-06-2015 / 22:20
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 9

  Ik ben er denk ik 5 of 6 keer geweest en elke keer jankend weer naar huis gereden. Maar ja, als gescheiden man met een enorm libido blijf je toch telkens weer hopen. Volgens hun website komen er steeds meer single vrouwen, dit is blijkbaar om mannen te lokken, de enkele vrouwen die ik er gezien heb waren omgebouwde. Alleen maar stelletjes en mannen verder. Soms zag ik een vrouw die zich door iedereen liet betasten en neuken. voor mij kwam het nooit verder dan betasten. Gespierde luidruchtige mannen krijgen alle kans, een net en rustig iemand als ik mag toekijken en wordt zelfs opzij geduwd. Leuk hoor, kijken hoe anderen genieten terwijl je zelf al jaren alleen maar loopt te hunkeren, dat is gewoon heel erg pijnlijk. Leuk etablisement verder, naar beste kunnen ingedeeld, goeie bar ook, alleen je betaalt een heel dagsalaris en kunt er toch niet meer dan 2 drinken omdat je alleen maar met de auto weer naar huis kunt. En eten? nee, je komt daar niet om te eten. Ik ga er niet meer heen, het is gewoon zonde van mijn geld.


Ton uit Koedijk
15-02-2015 / 02:45
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 6

  Inmiddels was dit de 3e club waar we kwamen en we hebben hier echt een topavond gehad. Alleengaande mannen waren er niet en je merkt dat dit voor steeds meer stellen een reden is om een bepaalde club of avond te vermijden. Begrijpelijk dat deze groep mannen de kas goed spekt en voor wat extra vulling zorgt, maar naar mijn ervaring geeft dit meer overlast voor de meeste stellen, dan plezier voor de stellen die hier behoefte aan hebben. Wat ons opviel bij deze club was een kleinere groep senioren en mensen met overgewicht. Als je naar een parenclub gaat als jong stel, verwacht dan echt niet alleen maar knappe, gewillige mensen waarmee je ongeremde seks gaat hebben. Ze zijn er wel, maar in kleine clubs ga je al gauw weinig te kiezen hebben. Hier viel dat reuze mee en dat is een enorme plus als je dit toch al op wat jongere leeftijd aan het ontdekken bent. Verder kan ik dit bericht kort houden: we vonden gewoon weinig op deze club aan te merken en het soort mensen wat er komt vonden we een enorm pluspunt. Zelf komen we uit de randstad, maar voor clubbezoek vond ik de voornamelijke lokale (+/- 30km straal) bezoekers ontzettend leuke mensen om in deze setting tegen te komen! Ook vond ik dat er boven bijzonder veel actie was de hele avond door, het hield alleen tegen half 2 wel een beetje op. Kom dus niet te laat binnen en pas ook op dat het niet alleen een gezellige praatavond wordt als je ook met andere intenties komt. Wij komen hier zeker terug!


Stelletje
12-01-2015 / 01:09
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 8

  Hebben enkele maanden geleden via vrienden moniques ontdekt. Erg leuk en zeker aan te raden. Vooral de Caribische avond en discovery vinden we erg leuk. Monique is een erg lieve gastvrouw en de gasten die er komen lekker relaxed. Een praatje is zo gemaakt en een kontakt snel gelegd.


Joke en Kay
01-10-2014 / 16:45
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 9

  Als bisexuele man ben ik nu tweemaal naar de 'HoHeBi'-seks thema-avond geweest. Maar wat een teleurstellende ervaring. 
Niets ten nadele van de club of Monique zelf want de club is mooi, brandschoon, het eten is uitstekend, de bediening perfect en de ontvangst door Monique is uitermate ontspannen en vriendelijk. 
Hoewel de gelegenheid wordt geboden hebben de avonden echter nauwelijks met biseks uit te staan. 
Monique stelt op haar website weliswaar dat inmiddels ook steeds meer alleengaande vrouwen de stap durven te nemen voor een bezoek aan haar club maar op beide avonden ben ik in ieder geval er geen één tegen gekomen. 
Of Monique moet misschien de vrouwen bedoelen waarbij je als man, na enig aanschouwen, twijfel krijgt of dit wel werkelijk vrouwen zijn en waarbij je na enige tijd toch de bevestiging van je vermoedens krijgt. 
Nee, op dit soort avonden blijken er drie categorien mensen te komen. 
 
1. De gangmakers, oftewel de smaakmakers. 
Dit zijn de stellen, mannen, vrouwen die o.a. een show in SM weg geven (al bij binnenkomst), elkaar blijken te kennen en doorgaans de gehele avond actief vooral met elkaar bezig zijn. 
 
2. Stellen 
De weinige stellen die er komen, en dan bedoel ik de combinatie man/vrouw, zijn er vooral voor zich zelf, om gezien te worden, om de kat uit de boom te kijken en als ze het willen om het met elkaar te doen of eventueel met een stel dat ze ook kennen. Zo nu en dan laat een vrouw van een stel wat meer toe en laat zich door een ander betasten, maar dat is meer uizondering dan regel. 
 
3. Mannen 
En ja, dan de mannen. 
Wel als hetero man heb je er niets te zoeken want, zoals gezegd, alleen gaande vrouwen zijn er niet en als biseksuele man heb je alleen maar de keus uit mannen (al dan niet verkleed als vrouw) die doorgaans zoekend doelloos heen en weer lopen en zich daardoor uitermate passief opstellen. 
 
Het mag duidelijk zijn, hoewel de bedoeling van Monique goed is, deze thema-avonden zijn in ieder geval niet aan mij besteedt.


Ronald
08-09-2014 / 09:00
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  Na ruim een jaar gaan we toch weer terug naar Monique. Waarom? omdat het naar onze mening de beste club is van Nederland.


GupDan
21-08-2014 / 00:22
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  Aangekomen op vrijdag by Monique was het buiten erg druk omdat het afrekenen binnen heel lang duurt. Zou een 2de persoon erbij niet handiger zijn? Ik schrok wel van de prijs 90 euro voor een man. 10 euro duurder dan werd vermeld. Kreeg een rondleiding van 1 min. Binnen was het erg moeilijk om met andere in contact te komen, meerdere paren gaven aan te komen voor de paren en niet voor de mannen.Ik ben juist daarheen gegaan omdat single mannen wel worden toegelaten al betaal je daar erg veel voor. Het probleem is dat er bijna geen single vrouwen zijn ondanks de lage prijs van 15 euro.De mannen moeten de kosten dekken van paren en dames. Het is mij niet goed bevallen, weinig muziek, niet afsluitbare wc, dooie boel, geen sexs, geen gesprekken,geen bubbelbad en het eten op vrijdag is gewoon slecht zaterdag weet ik niet, schijnt wel goed te zijn. Vreemd dat op de site van Monique alleen maar positieve reacties staan. Ja Monique maakt het veel mooier dan het is en erg duur vergeleken met andere clubs die veel meer bieden.Ik wil eens kijken bij de showboat in zaandijk schijnen wel meer single vrouwen te komen en een stuk goedkoper voor de man.


eduward
18-07-2014 / 19:36
Hygiene 8
Gastvrijheid 4
Bar 4
Restaurant 1

  Wat een aanfluiting zeg we zien tientalle meisjes die er zouden zijn en gezelligheid. niets van meegekregen. Wel opdringerige mannen en veel ouderen. Personeel had er niet echt zin in behalve de dame op de foto en nieuwsberichten. Die als medewerker of eigenares gewoon naakt is. Ongewoon vinden wij en gaan daar niet meer heen.


Henk en Angelique
11-06-2014 / 15:30
Hygiene 8
Gastvrijheid 4
Bar 4
Restaurant 6

  Na in de afgelopen jaren al meerdere clubs hebben bezocht, hebben we nu voor het eerst Monique aangedaan. Mooie, gezellige en gastvrije club waar we nog wel eens naar teruggaan. Wellicht dat we volgende keer dan naar een parenavond en niet naar een bi-avond gaan. Wel leuk om eens mee te maken, we vinden het allebei lekker om een extra man erbij te hebben, maar het waren er wel heel veel. Toch ook nog met een heerlijk stelletje spontaan een full swap gedaan, was super!


2Snoepers
16-05-2014 / 16:46
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 7

  Absoluut onze favoriete club en met name vanwege de uiterst prettige sfeer. Niet al te groot en daardoor bijzonder overzichtelijk. Het publiek is over het algemeen vriendelijk. 
 
We hebben vele andere clubs bezocht waaronder de Fun4Two, Fata Morgana en Mystique en alleen Mystique komt in de buurt van Monique. De anderen zijn zijn te druk en bevolkt door teveel egotrippers die zichzelf geweldig vinden.


S&F
19-04-2014 / 19:29
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 7

  Gemoedelijke gezellige club, website reflecteert vrijwel precies de sfeer. Aandacht voor nieuwkomers, gastvrije beheerders. Op diverse thema avonden geweest, de 1 drukker als de ander. Gezellige bezoekers, veel leuke gesprekken gehad. Veel actie gezien en beleefd. Vrijdag bestaat t eten uit snacks e.d., de entree is dan ook lager. Zaterdag is het eten uitstekend, van alles wat. Maar wij komen niet om te eten, maar om van seks te genieten ;-) 
Bezoekers zijn naar onze mening verlegen te noemen, wat niet onprettig is. Alleengaande mannen proberen natuurlijk wel wat, de 1 wat onhandiger dan de ander. Maar ach, even duidelijk zeggen wat je wel of juist niet wil is tot nu toe afdoende gebleken. Wij vinden het n toppertje, zelfs een paar maal een vrijdag/zaterdag combi-entree gekocht, waarbij de vrijdag bijna voor niets is.  
Ja een VIP card is 1malig aan te schaffen, welke je na 2 bezoekjes al terugverdient hebt. Niks mis mee.  
 
Groetjes, Veertigplusjes (NH)


Veertigplusjes
29-01-2014 / 03:56
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  We zijn, na jarenlang fantasseren, op zaterdag 19 oktober eindelijk voor het eerst naar een parenclub geweest. Het werd Monique omdat dit door kennissen werd aangeraden. De gemoedelijke en ongedwongen sfeer zou ideaal zijn voor beginners. Mijn vrouw is 35 en ik 43. We waren niet de jongste. De meesten waren ergens in de 40 met een paar 30ers en mischien 1 50er. Voor ons gevoel was het er rustig maar we hebben geen idee hoe druk, druk is in een club. Beneden was het misschien net even te rustig terwijl we boven juist niet willen dat we ons tussen de anderen moeten persen dus daar kwam het prima uit. Het was een Franse avond en de muziek was er op aangepast. Het volume was prima, je hoefde je stem niet te verheffen en kon je gesprekspartner goed verstaan. Er werden ook single mannen toegestaan, dit werd ons bij binnenkomst, voor het afrekenen duidelijk verteld dus geen verrassingen achteraf. We hebben er verder weinig van gemerkt. We werden aangesproken door 1 man die naar onze mening teveel baco's op had. Dit had door het barpersoneel wel iets beter in de gaten gehouden kunnen worden. Maar echt lastig werd hij niet en na een paar minuten had hij door dat het 'm bij ons niet ging worden. Niet veel later droop hij bij een ander stel ook af wat er wel weer voor zorgde dat we met dat stel in gesprek raakte en we nog gezellig hebben gekletst. We waren die eerste avond niets van plan maar zouden ter plekke wel zien of er wat met anderen zou gebeuren. M'n vrouw voelde zich niet aangetrokken tot anderen dus hebben we alleen met elkaar sex gehad. Waarom er geen klik was kan zijn omdat het de eerste keer was, teveel spanning, het onbekende, het zou ook de eerste keer zijn dat we iets met een ander zouden doen sinds we elkaar hebben ontmoet. Niet iets waar je zomaar vanaf stapt. Met het stel klikte het opzich wel en we hebben uiteindelijk sex gehad in dezelfde ruimte als zij, en nog 2 andere stellen. In de parenkamer waar single heren alleen in kunnen kijken, maar niet naar binnen mogen. Het eten vonden we wat simpel. Dit is wel een groot verbeterpunt. We hadden meer keuze verwacht en de kwaliteit was te laag/simpel. Degene die ons rondleidde en uitleg gaf bediende ons later aan de bar. Deze vrouw uit het zuiden des lands was niet alleen erg vriendelijk maar ook erg aantrekkelijk om naar te kijken. Haar uitleg doet de nerveusiteit wel vervagen. Het is wellicht een rare combinatie, westfriese gemoedelijkheid en zuidelijk vriendelijkheid maar het werkt wel. Voor een eerste keer was het ons prima bevallen. Voor een volgende keer gaan we er weer heen alleen hopen we dat het dan iets drukker is, wat levendiger en beter eten. Elke avond is weer anders dus je mening geven over een club gebaseerd op 1 avond kan niet. Daarom zullen we na de volgende keer nogmaals verslag doen.


Beginnend_Clubstel
26-12-2013 / 17:17
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 5

  wij komen al vele jaren in club Monique , door de jaren heen heeft de club zich ontwikkeld tot een erotische uitgaans gelegenheid voor ieedereen.. 
Van man tot vrouw , van homo tot lesbienne , van transgender tot transseksueel . 
Voor ieders wens is er wel een avond , voor paren die echt alleen paren zoeken . 
voor sm/bdsm liefhebbers , voor mensen die graag bi gerelateerd bezig zijn.  
Op hun website vind je de juiste avond voor jou , er zit er vast wel 1 tussen. 
Onze voorkeur heeft de parenavond elke 2e zaterdag van de maand , alleen voor paren dus. 
deze avond komt in 2014 weer wat meer in de spotlight te staan hebben wij vernomen . 
Gisteren avond 14-12-2013 hebben wij weer eens zo'n parenavond meegemaakt. 
Wij hebben er weer enorm van genoten , van de gastvrijheid van de gemoedelijk sfeer. 
Maar ook van de diversiteit aan mensen , van slank tot dik van jong tot oud alles was er weer aanwezig. 
Ook hebben wij gemerkt dat er weer kei hard gewerkt wordt aan het imago van de parenavond. 
Het eten was weer prima verzorgd , er was weer ruime keus in warme en koude maaltijden. 
heerlijke toetjes tot aan een lekkere tosti aan toe . 
Al met al hebben wij weer een top avond gehad , wij zullen deze avond weer maandelijks gaan bezoeken in ieder geval. 
en hopen andere mensen enthousiast te kunnen maken om ook te gaan , of weer eens te gaan kijken. 
Wij blijven bij onze mening , na veel clubs te hebben gezien dat er geen club is met zo'n gemoedelijke sfeer als parenclub Monique. 
En de enige club waar zeer strak gehandhaafd wordt op drugs , dit wordt zeer streng gecontroleerd . 
dat hebben wij in nog geen andere club meegemaakt . 
Mochten er mensen zijn die wat willen , weten over club Monique ga gerust even naar ons profiel op chattijd en laat een berichtje of prive berichtje achter. 
dan zullen wij deze zo snel mogelijk beantwoorden .


Pee en Har
15-12-2013 / 16:04
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  Hoi allemaal, een prima club waar het heel gezellig is (meestal ligt dat ook aan jezelf). Actieve club veel leuke mensen ontmoet We gaan hier met veel plezier naar toe... komen binnenkort snel weer binnenwippen


p en p
09-12-2013 / 17:25
Hygiene 7
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 7

  Wij zijn op vrijdag 13-9-2013 geweest in parenclub Monique geweest. 
Leuke club, gezellig, hygiene goed. 
Wij hadden een hotelletje in de buurt, met de service dat we naar de club gebracht werden en ook weer netjes voor het hotel afgezet werden....super!!!! goed geregeld. 
Al met al een leuke avond/nacht gehad. 
Wij gaan zeker weer.... 
Gr 
Wij 



pretletters
16-09-2013 / 22:25
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 6

  Wat een onterecht gezeur hier over Monique. Iedereen begrijpt toch dat al die enen niet relevant zijn en 'e'en of meerdere personen gewoon zeer onterecht deze club onderuit proberen te halen. 
Wij zouden niet iedere keer vanuit brabant naar de kop van noord holland rijden als deze recenties echt zo zouden zijn. 
Jammer dat men niet gewoon een reeel oordeel kan geven.


Brabostel
26-08-2013 / 19:18
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 9

  Hmmmm, hieronder weer het zoveelste berichtje geschreven door Monique zelf.  
 
Als je alles zo overdrijft, andere clubs continue in een zwart daglicht stelt en bezoekers hun reële mening verkondigen die niet zo positief is. Bezoekers die andere clubs (veel) beter vinden dan club Monique. Ja dan moet je wel, wil je hier met positieve cijfers blijven scoren, steeds zelf stukjes schrijven met hoge waarderingcijfers. 
 
Monique ga zo door want anders beland je echt in een onvoldoende!


party players
10-08-2013 / 19:31
Hygiene 4
Gastvrijheid 4
Bar 4
Restaurant 4

  Komen hier alweer een aantal jaren met erg veel plezier. Iedere club heeft zo zijn voor en tegens, maar wij vinden het zielig als mensen allemaal enen geven en onwaarheden schetsen. Voor ons is Monique samen met Mystique nummero uno, maar iedereen mag daar anders over denken. 
Wij hebben er nog nooit Hazes muziek gehoord, helemaal geen Nederlandstalig overigens. Onze voorkeur gaat uit naar de Discovery of Caribische avond. Dit zijn twee hele drukke avonden die we niet willen missen. Maar ook de andere avonden voelen wij ons thuis. de laaste tijd hebben Hans en monique veel veranderd in de opzet van de avonden en dat zien wij ook zeer positief. Afgelopen vrijdag waren we op een avond met gratis nagelstyle, massage en make up. Heel leuk idee en iedereen was hier deze avond erg positief over. Ik Betty koos voor nagelversiering en mijn mannetje Leo voor een heerlijke ontspanningsmassage. Dit geheel kosteloos. 
Ook vinden wij het fijn dat er sinds kort een hohebi avond is. Hebben nog geen gelegenheid gehad om daar naar toe te gaan, maar gaan we zeker doen.  
Ieder het zijne en bij alle clubs lezen we positieve en negatieve berichten. Alleen jammer dat sommige mensen dit ongenuanceerd doen. Niet alleen bij Monique, maar ook bij andere clubs.


Leo en Betty
10-08-2013 / 14:44
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  Net hun site gelezen.Ik vind dat ze andere clubs nogal afkraken en hun eigen club ophemelen.De rest is niks, maar zij zijn dé perfecte en beste club.Die "reclame"maakt op mij een verkeerde indruk.Dat je,je eigen club aanprijs, ok.Maar druk andere clubs niet de grond in.


Karin
09-08-2013 / 15:26

  Monique's Parenclub is een tokkietent vol 55 plussers waar weinig gebeurd, verder is het er een takkeherrie met een vervelende en harde muziekdreun en geloof ons, nergens is het eten zo beroerd in een club als bij Monique. 
 
Bij Monique is alles net een stuk slechter als waar dan ook.  


ervaren swingers en clubbezoekers
07-08-2013 / 11:02
Hygiene 3
Gastvrijheid 3
Bar 3
Restaurant 3

  Wij komen al enkele jaren bij Monique op verschillende thema avonden, dus hebben wij al aardig wat inzicht wat deze club te bieden heeft. 
Zelf horen wij tot de categorie 40+. 
Het ontvangst door Monique is kort maar vriendelijk en kom je voor de eerste keer dan regelt Monique dat je door het personeel of ervaren bezoeker wordt rondgeleid door de club. 
De prijzen zijn scherp te noemen echter mag het wel wat duidelijker op de site gebracht worden. 
We kunnen ons voorstellen dat website bezoekers zich bekocht voelen met een hogere entreeprijs dan verwacht. 
De prijzen zoals genoemd zijn in principe de prijs na aanschaf van een VIP pas.  
Maar goed lezen door de bezoeker en een aanpassing van de website is wenselijk en voorkomt een hoop ergenis. 
Maar daarnaast zijn de prijzen, zeker voor stellen, heel laag te noemen. Probeer maar eens 6 uurtjes te stappen en wat te snacken voor hetzelfde bedrag. 
En ja het zijn wat simpele snacks op de vrijdag maar je komt daar voor ander vlees dan in een restaurant. 
Op zaterdag is het buffet goed te noemen. 
De kleedruimte is voldoende echter een eigen in te stellen codeslot ipv het gehannes met een sleuteltje wegbrengen en ophalen of ergens in je lingerie moeten verstoppen. 
De rookruimte is ruim en vaak erg gezellig alleen de afzuigcapaciteit, ivm de rook, is te laag waardoor het bij drukte het er flink blauw staat. 
De douches zijn schoon en fris. 
In de natte sauna missen wij wel een slang om de zitting af te kunnen spuiten zoals bij elke welness gewoon is. 
Helemaal gelet op het feit dat er ook andere activiteiten daar plaats vinden. 
De inrichting beneden is oke te noemen alleen voor een nieuwkomer(s) wellicht gelijk confronterend dat je gelijk door een half naakte meute moet lopen.  
Van de ontvangstruimte gelijk door kunnen naar de kleedruimte is dan prettiger echter houden Hans en Monique geen overzicht en raken kastsleutels zoek oid.  
Alhoewel de muziek meestal op een dusdanig niveau staat dat je niet je gesprekspartner de oren eraf moet schreeuwen is de muziekkeuze niet afgestemd op het thema of sfeer. 
Deze hoeft voor ons geen house of trance te zijn maar tijdens de discovery of bdsm avond om in de mood te komen is in het spel wel erg moeilijk als je mee kan zingen op andre hazes of andere meezing muziek. 
Leuk voor een normale kroeg maar niet tijdens het spel. 
Verder missen we de spelletjes die voorheen nog weleens werden georganiseerd om de gang er in te krijgen. Oa: vlagevecht, aardbeien happen, lapdance winnen. 
Ook leuk voor stellen die voor het eerst komen. 
Dit vraagt wat inventiviteit van de crew van Monique maar zij moeten het blijven zien als een uitdaging. 
Het is fijn om te zien dat er op bepaalde avonden stellen zijn die graag hun ding laten zien en open staan voor uitleg....Top!!! 
Publiek is over het algemeen 45+ maar we zien ook regelmatig jonge stellen en die weten elkaar ook te vinden. 
Op sommige avonden kan de verhouding van stellen en alleen gaande mannen uit de pas lopen maar met de komst van de ruimte die gereserveerd is voor stellen geeft deze een mogelijkheid om weg te duiken met je partner zonder extra ongewenste aanhangers. 
De lingerie van de alleenstaande heren zou wat ons betreft niet het predikaat hema of zeeman mogen hebben en ja Bjorn Borg is ook niet origineel meer. 
Wellicht een schone taak voor Monique om haar vaste clientele daar op een subtiele manier op te wijzen, het oog wil namelijk ook wat, daar waar de dames meestal aardig investeren in wat spannends. 
Als je van harde trance houd, een pilletje nodig vind om te relaxen in een club je alleen opgewonden raakt van mannen in schotse rokjes en meiden met maatje 36 dan is deze club niet voor jou/jullie bestemd. 
Hou je van een ongedwongen sfeer, gemoedelijkheid, hygiene en een leuke prijs voor een relaxte avond uit dat moet je het zeker eens proberen. 
Wij vermaken ons in ieder geval operbest.....is het niet met een ander stel dan zeker met ons eigen partner....een heerlijk avondje uit. 
 
Groetjes R en J 
 


R & J
03-08-2013 / 00:06
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  Alleen 2de zaterdag vd maand nog uitsluitend voor paren, rest gemengd, lees mannen die goedkoop aan hun trekken willen komen.


H&s
02-08-2013 / 06:23
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 6

  Club vol oude mensen waar geen enkele actie is.


D en K
11-07-2013 / 11:06
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Net even niet anders dus. 
Veel rukkende mannetjes en weinig opzienbarends


P&O
10-07-2013 / 16:50
Hygiene 7
Gastvrijheid 7
Bar 6
Restaurant 6

  Vertel ons maar eens waar staat geschreven dat de entree 55 euro is op de Discovery-avond, dat is nergens op de website te vinden en dat bedrag vroeg Monique, daarbovenop 20 euro voor een lidmaatschapskaartje. Het is gewoon een waardeloze club waar je wordt genept!


M & G
15-03-2013 / 10:23
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Ik snap niet dat hier andere clubs worden genoemd, volges mij gaat dit om een mening te geven over Club Monique. Zoals sommige hieronder schrijven dat Monique de positieve stukjes zelf schrijft klopt niet. Ook wij zijn bij Monique geweest en wij hebben ook een stukje geschreven. Wij vinden dat Monique zeker wel in de top 5 hoort. Sommige zeggen ook dat de prijs op de site niet klopt, nou ik kan u verzerkeren als u de site goed leest dan weet u precies wat u kwijt bent dus dat klopt niet.  
 
Maar gelukkig heeft ieder zijn eigen mening en laat een ieder ook zijn waarde. Waarom kraken sommige mensen een andere mening af, niet iedereen hoeft de zelfde mening te hebben over een club. Nee wij zijn niet 50+ maar 30+.


D&G
14-03-2013 / 20:17
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  De beste clubs zijn inderdaad Fun,Mystique en Fata.Maar b.v Innjoy krijgt weer goeie recensies omdat de club écht een doenersclub is, en voor weinig.Niet iedereen heeft een grote portemonee om die grote entree-prijzen te betalen, in deze tijd.


Elly
13-03-2013 / 15:22
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Club Monique staat zo hoog omdat bijna alle positieve stukjes hieronder door Monique zelf zijn geschreven!


geilstel
13-03-2013 / 12:29
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  snap niet dat Monique in de top 5 staat je kan je toch niet voorstellen dat deze club beter is dan de fun 4 two. Er horen hier maar drie clubs in de top drie en dat zijn de fata morgana en mystique en de fun4 two en de rest hangt er een beetje bij. Wij zijn 2 keer bij Monique s club geweest en vonden het eten degelijk. De leeftijd qua mensen ligt hier toch wel rond de 55jaar en hoger dus qua punten kan het niet dat deze club hier tussen staat


bert
11-03-2013 / 13:35
Hygiene 6
Gastvrijheid 3
Bar 3
Restaurant 1

  Nooit meer club Monique. 
 
- entree hoger dan op de website staat 
- slome sfeer 
- harde, vervelende muziek 
- vooral 55+ 
 
Ons zul je er niet meer zien. 


Renzo & Eileen
07-03-2013 / 14:05
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Nee, want dat is klantjes lokken.En als het dan tegenvalt komen ze nooit meer terug.


M&M
07-03-2013 / 12:47

  Aandikken en overdrijven is ook een kunst. 
 
Afgelopen vrijdag voor het eerst naar de Discoveryavondavond geweest. Het zou een bijzonder drukke avond worden. De dagen ervoor nog een mail gekregen van Monique: 
.................................................................................................................................................................................................................................................................. 
Aanstaand weekend hebben we op vrijdag weer onze zeer druk bezochte Discovery Party 
 
VRIJDAG 1 MAART 20.30-03.00 UUR 
 
Zoals jullie vast wel weten gaat het hier om een zeer druk bezochte avond. In Februari stond er voor opening al een dikke rij auto's voor onze poort te wachten en het parkeerterrein was na anderhalf uur helemaal vol. Misschien moeten we het volgende keer maar doorgeven aan de file berichten. 
..................................................................................................................................................................................................................................................................... 
 
Wie schetst onze verbazing toen wij er kwamen rond half 10 (dus een uur na openingstijd) en wij geen auto's zagen staan op de parkeerplaats. Wij dachten eerst dat ze gesloten waren. Pas op de parkeerplekken voor de ingang stonden auto's. Binnen was het ook niet druk en na ons zijn ook niet veel mensen meer binnengekomen. De zaak was gewoon enigszins gevuld. Meer niet. 
 
Tot onze verbazing bleken wij, als begin vijftigers, bij de jongste bezoekers te behoren. Het leek meer op een bijeenkomst in een bejaardensociëteit.  
De bezoekers zagen er uit als gebruikelijk in een plattelandsclub; Zeeman onderbroek met een pakje zware shag erin gestoken. Sommige mannen hadden zelfs een witte onderbroek en dito hemd aan. 
 
Dat het een wat ouder publiek was liet zich in de praktijk ook helemaal bewijzen. Meeste mensen zaten de hele avond op de banken te hangen. Beetje kijken.........Het leek wel of alle aanwezigen aan de antidepressiva waren. 
De enige actie kwam uit de geluidsboxen, die een constante en irritante luide dreun produceerden. Zo'n irritante herrie hebben wij nog nooit in een club gehoord. 
 
De entreeprijs is ook een kwestie van aandikken, de prijs aan de deur is echt anders dan op de website staat en zeker niet lager! Kun je niet maken vinden wij. 
 
Monique zou eens moeten stoppen met overdrijven en aandikken, dat doet haar zaak en klandizie geen goed! 


swingstel
04-03-2013 / 23:08
Hygiene 6
Gastvrijheid 2
Bar 6
Restaurant 3

  Ja duh, natuurlijk kloppen de foto's! Het zou wat worden als die niet waarheidsgetrouw zijn. Maar de prijzen willen nog wel eens "fluctueren"... Dat moet duidelijker. Ik ben het ook eens met het "schreeuwerige" afzeiken van andere clubs op de site ter meerdere eer en glorie van haar eigen club. Er is niks groters, beters, geilers of gemoedelijkers te vinden dan andere clubs (en dan bedoel ik Fata, Fun en Mystique. De rest mag de titel parenclub niet eens meer dragen vinden wij). Dus: Monique, ga eens uit van je eigen kracht en hou op met het irritante afzeiken van de andere clubs en promoot je cluppie op een positieve manier!! Dan blijf je zeker top de top 4 behoren. 
Ons oordeel over deze club. Zie de cijfers.


Guppies
03-03-2013 / 16:41
Hygiene 8
Gastvrijheid 6
Bar 7
Restaurant 4

  Wat op de site staat klopt ook volledig. Daarnaast de foto's die op de site staan kloppen ook helemaal. De werknemers zijn allemaal even vriendelijk en je mag alles vragen en ze nemen ook de tijd voor je. Alles is super netjes en onder de gasten is alleen maar respect voor iedereen. Als je iets niet wilt dan gebeurd dat ook absoluut niet. Wij hebben een super ervaring over Monique en ze overschreeuwt zichzelf absoluut niet. Wat een top tent.


D&G
03-03-2013 / 14:09
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  Monique overschreeuwt zichzelf. 
 
Volgens Monique is alles beter, betaalbaarder en leuker bij haar dan in andere clubs. Laat je niet in de maling nemen! Als er staat 45 euro entree op de website, vraagt Monique gewoon tien euro meer entree bij de deur op de vrijdag......en dan nog eens die 'lidmaatschapskaarten' van 10 euro per persoon!......Ook het eten is erg marginaal. Het goedkoopste van het goedkoopste, wij komen er echt niet voor culinaire hoogstandjes. Maar de magnetron hamburgers en broodjes worst, bah, vies, plastic!.......ook weinige 'verse' specialiteiten zijn van een zeer marginale kwaliteit.  
Het publiek op een discovery-avond is weinig anders dan overal op een paren-avond. De enkele travestieten en bdsm'ers zijn er alleen om de slome en niet actieve sferen te proberen te verdoezelen. 
Het enige opbeurende wat over Club Monique gezegd kan worden is dat het er schoon en netjes is. Niets bijzonders natuurlijk, maar er zijn genoeg clubs die ook daar maling aan hebben. 
 
Club Monique geen aanrader. 
Alleen de gangbangavonden in Monique zijn aan te bevelen, mits je van dat genre houd of dat eens wilt beleven.


swingers 2010
02-03-2013 / 13:02
Hygiene 8
Gastvrijheid 5
Bar 7
Restaurant 4

  Citeer:"Half sexclub half parenclub". 
Weekende parenclub door de weeks hoerentent. 
Aan paren alleen wordt niet genoeg verdient.De sex gericht alleen op mannen verdient nou eenmaal beter.


Nancy
05-01-2013 / 11:14

  Wij zouden ook een keer willen komen.Doen we ook.Maar voor ons is het nogal uit de buurt dus moeten we een overnachting erbij pakken.Wij zijn het er helemaal mee eens.De bonkende herrie, pilletjes,poedertjes en mensen die niet sexueel actief zijn maar zich druk maken welke DJ er die avond is.Zeggen ze dat men van drugs geil wordt, nee hoor, het heeft de clubs juist kapot gemaakt want ze doen helmaal niks meer als de hele avond op de dansvloer staan.


K en B
02-01-2013 / 10:54

  Wat een verademing is deze club. De manier hoe de bezoekers met elkaar omgaan is een verademing. Geen agressie, geen pilletjes en geen overheersende baskast die bij de meeste clubs op ontploffen staat. Men kan gemakkelijk een gesprek aangaan en zich verstaanbaar maken. 
Het eten is goed, de hygiëne is nergens beter te vinden en de gastvrijheid is top. Leuke gezellige dames achter de bar en altijd een woordje voor de gasten klaar. 
Het is een aanrader, maar zo te lezen en te horen op de avonden zelf denkt bijna iedereen daar zo over. We spraken tijdens een avond daar slechts één keer een stel die het niets vonden, maar die zochten meer een DJ met harde opzwepende muziek en dan zit je bij Monique verkeerd. Monique is meer een clubvoor swingers die komen voor een gezellige erotische avond uit waar je leuke contacten en sexcontacten kan op doen met andere swingers. 
De Discovery party is daar een echte aanrader en daar moeten jullie zeker eens naar toe! 
Ook in 2013 zullen we hier hee veel naar toe gaan. Het is voor ons de enige club waar wij onze draai nog kunnen vinden.


Swingers 30-32
01-01-2013 / 10:52
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Ambulance bij de club???????Wij hebben ook regelmatig mensen out zien gaan in clubs.(vandaar dat we naar de kleinere clubs gaan)Maar heb ook vaak genoeg gezien dat men diegene die onwel was geworden maar zelf met de auto naar het ziekenhuis of arts moet brengen, want men wil geen ambulance en verdere trubbel aan de deur.Zeker niet als het drugs betreft.Een écht ongeval ok, maar niet als er drugs gebruikt is.En dan denken de mensen nog dat het met drugs te maken heeft.


OK
03-12-2012 / 12:02

  Wij vinden Monique een prima club maar geen topclub zoals Fata of Fun. De site belooft veel maar de werkelijkheid is net ff anders. Na een beetje surfen staat vooral het afgezeik naar andere clubs ons tegen op hun website. Maar positief is dan wel weer de inrichting en de mensen die er komen. Eten mag wat beter en het swingersgevoel mist een beetje. Half sexclub/half parenclub. Niet alles was even schoon en de ontvangst matig. Eten was gewoontjes en bar dito. Maar ze zitten zeker in de top 4 qua publiek op de parenavonden. Tip: stop met goedkoop willen zijn. Andere clubs zijn misschien iets duurder maar bieden ook meer


clubgangers
02-12-2012 / 22:42
Hygiene 2
Gastvrijheid 3
Bar 3
Restaurant 2

  Zaterdag 10-11-12,hebben wij de eerste schreden op het swingers pad gezet,na uit gebreid het internet te hebben afgestruind kwamen wij uit bij Monique.Daar eenmaal aan gekomen dachten wat doen we hier?Het was wel erg rustig op de parkeerplaats,na enig overleg toch maar besloten om naar binnen gegaan,onder tussen blijkt dat er nog heel wat auto,s achter een heining gepakeerd staan,binnen worden we hartelijk welkom geheten door Monique,na de finaciele kant te hebben afgrond mag mijn vrouw nog ff dobbelen en wint een vrijkaart voor een special friday.We krijgen een uitgebreide rondleiding door het pand en gaan ons omkleden.Na een paar drankjes aan de bar zijn we naar boven gegaan en een bedstee betrokken,daar lagen nog maar een korte tijd met elkaar te rommelen als er nog een paar de bedstee binnen komt,en die zoeken al snel toenadering tot ons en al snel zijn we met ze 4en aan het sexen.Later nog wat te eten gehaald en nog een x de boven verdieping op gezocht.Er zijn wel een paar alleen gaande heren maar daar heb je geen last van nee is Nee,voor de rest is heet allemaal goed geregeld,voldoende handdoeken,condoom,s,leuke en vlotte bediening in de bar.Weet wel dat ze ons hier vaker gaan zien en niet alleen om de vrijkaart te verzilveren.K&G nog bedankt voor de leuke avond. 
gr K&A


nooitteoudomteleren
25-11-2012 / 13:03
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 7

  Wij komen hier al enkele jaren geregeld en vinden het leuk dat er nu iedere week iets anders is. Wij gaan vooral graag naar de Discovery (1e vrijdag van de maand) en naar de 4e zaterdag van de maand, maar gaan in november ook maar eens naar de derde zaterdag omdat er dan live muziek is. Wij raden jullie aan eens in de agenda te kijken want Monique is erg goed bezig met haar vaste thema weken. 
Zo blijft het voor ons na ruim 4 jaar dat wij deze club bezoeken ook iedere keer weer leuk en zullen we nooit snel uitgekeken raken op deze geweldige club. 
Wij gaan aanstaande vrijdag in ieder geval weer naar de Discovery, want die avond willen we zker geen enkele keer missen.


R en L
28-10-2012 / 14:17
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Na het lezen van alle positieve berichten zijn weook maar een keer bij Monique wezen kijken. De verhalen van niet te harde muziek en geen pilletjes e.d. stond ons juist heel erg aan. In diverse clubs hebben wij mensen out zien gaan en dat drukte voor ons toch iedere keer de avond. Wij zijn namelijk zelf niet zo en als we dan zien dat er weer eens iemand moet bijkomen of in een ambulance terecht komt hebben wij het wel gehad. Dat is voor ons dan ook de reden dat wij na het lezen van vele berichten toch maar eens de moeite hebben genomen om wat verder te rijden en naar monique te gaan. 
Nu kunnen we zeggen dat de rit zeker niet voor niets ie geweest en wij een top avond hebben gehad. De gastvrijheid was top, evenals het eten, de muziek en de mensen die er allemaal kwamen.  
Als jullie net als wij alle pillen troep helamaal zat zijn, kunnen wij ons aansluiten bij alle postieve berichten over Monique. Wij hebben onze weg naar een parenclub weer gevanden, maar dat zal voor ons alleen nog maar bij Monique zijn. 
Over twee weken gaan we de Discovery party daar proberen, want hebben daar veel over vernomen. Zien er nu dus al erg naar uit. 


Johan en Nelleke
23-09-2012 / 20:18
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  "Men voelt zich in de meeste clubs volledig onder de voet gelopen door trance-gangers die de gehele avond wappie rond lopen" lees ik... 
Misschien moet Monique eens voor zichzelf gaan praten en niet voor anderen gaan denken. Wij zijn zeer frequent clubbezoekers en wappen niet. Na ons bezoekje aan Monique waren we NIET ineens "verlost" van al die wappers hoor. Integendeel: het aantal mensen die een pilletje op hebben ligt even hoog/laag als alle andere clubs die we bezocht hebben (Fata, Fun, Mystique enz.). De prijs/kwaliteit verhouding is prima, maar als je iets meer betaalt zoals bv. bij de Fata of Fun dan krijg je ook daadwerkelijk méér voor je geld. Zeker als je voor de 1e keer komt dan betaal je ook nog extra voor lidmaatschap e.d.!! Wij voelden ons dus een beetje belazerd door de info op de website van Monique. Geef dan liever goede info i.p.v. andere clubs af te zeiken. Club Monique is niet slecht, maar voor ons zeker geen topclub. Hygiëne oke, Gastvrijheid matig, bar gemiddeld en restaurant (in vergelijking) karig. Jammer, we hadden er meer van verwacht.


Koplopertje
30-08-2012 / 10:45
Hygiene 7
Gastvrijheid 5
Bar 6
Restaurant 5

  inderdaad..vele met ons zijn er zo al zo klaar mee! zet wappers eens niet in zo,n hokje..net als of iedereen die wapt,dat ook in een club zou doen.pure onzin..gelukkig doet dat iedereen thuis ..hebben andere niets mee te maken ..wappen doe je met mensen die je vertrouwd en waar iedereen zich lekker voelt..en daarbij wapt iedereen op zijn eigen manier en heeft totaal niets met verslaving te maken .tenminste niet de wappers die t met beleid doen.. beter 1 pilletje..dan je vol zuipen met alchol!. maar suc6 ! doen jullie goed trek je eigen personeel maar na..inclusief


klaarmee
28-08-2012 / 00:41
Gastvrijheid 1

  Wij jong stel twintigers komen hier ongeveer een jaar. Wat ons opvalt is dat er de laatste tijd ook steeds meer jongere stelletjes komen. Natuurlijk is de veertig plus in de meerderheid, maar ook wij hebben hier de lastte tijd al heel wat leuke contacten gehad met jongere stelletjes. Wij vinden het erg fijn dat jong en oud hier door elkaar komt met respect voor elkaar. Wij vinden het fijn om te zien dat het ook zonder pillen, coke en ellende kan. Monique is een echte aanrader voor jong en oud die niets op hebben qua pillen en poedertjes.


Tom en bella
30-06-2012 / 22:53
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Afgelopen zaterdag waren we weer eens bij Monique. Het is voor ons een stukje rijden en dat doen we daar graag voor enkele keren per jaar. In de nieuwsbrief lazen we al over de prijsverlaging en wij snappen niet waarom andere clubs zoveel moeten rekenen terwijl ze bij Monique minstens hetzelfde bieden voor veel minder geld. 
We hebben weer een hele leuke avond beleefd en kunnen het iedereen aanraden. 
Heerlijk dat er nog een club bestaat zonder allemaal van die pillenslikkers, maar met gewone leuke stelletjes.


Smul stel
24-04-2012 / 19:11
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Fantastische club ! 
Ik heb al veel clubs in Nederland gezien, maar zelden (uitzondering: Mystique) zo mooi, schoon en gezellig als Monique !! 
Ik hou erg veel van seks, maar dan wel met contact en een praatje, daarom blijf ik meestal beneden. Dat is bij Monique geen probleem, overal zie je seks, zeker na tienen :) als iedereen een beetje gewend is. 
Monique, vier tienen voor jou... en tot heel gauw !!! 
je 'buurtjes' xxx


Jaap en Mella
11-04-2012 / 09:57
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Wij zijn zaterdag voor het eerst bij Monique geweest, daarvoor waren we al eens bij de fun geweest en een x of 5 bij Mystique. Monique is een mooie club en de rookruimte erg lux (nog nooit zo lux gezien 10+). Gezellige mensen en je legt er erg snel contact. Wij zijn zelf beide 35,maar de gemiddelde leeftijd ligt een stukje hoger (helaas). Dat is het enige minpunt. Het muziek is ook iets minder dan bij Mystique. Maar we komen zeker terug,dus jonge stelletjes kom massaal naar Monque, dan zijn wij er ook weer.


Lustkoppel
10-04-2012 / 23:09
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  Wij zijn hier nu voor de 5e keer geweest en zijn heel erg tevreden. Lage pijs en hoge kwaliteit. Voorl de discovery party vonden wij heel leuk en gezellig. 
 
Nu gaan we deze week de special vrijdag proberen in combinatie met de zaterdag. Leuke aanbieding. 


Ron en Angela
08-03-2012 / 22:11
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Na het lezen en horen van vele positieve berichten hebben wij besloten om ook hier maar eens heen te gaan. Voor ons best wel even rijden en wij kwamen altijd in diverse kleine clubjes bij ons in brabant en zijn ooit één keer naar de fun geweest. Bij de fun konden we geen enkel contact krijgen en was ieder heel op zichzelf of het groepje waar men bij hoorde. Omdat we toch nog eens een grote club wilde proberen hadden we de keus tussen fata of monique. De verhalen over de drugs en harde muziek bij fata besloot ons voor Monique te kiezen. en achteraf een goede keus. 
In tegenstelling tot fun was iedereen zeer open en was contact al snel gelegt. Iedereeen staat open voor een praatje en niet die vaste groepjes als bij fun. 
Het eten was goed, maar eigenlijk komen we daar niet voor. Wat ons vooral opviel is dat het overal heel schoon was en de mensen achter de bar erg klantvriendelijk waren. Het was overigens een hele mooie en ruim opgezette bar waar je niet hoeft te dringen voor om een dranje te bestellen. 
Wij zullen hier vast en zeker nog heel vaak naar toe gaan en kunnen het een ieder aanbevelen.


Genieters
14-02-2012 / 15:56
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Deze club bestaat al even en wij komen er geregeld. Wat een leuke avonden en steeds weer wat nieuws. Hebben genoten an het erotisch ganzenbord. Hoe verzinnen ze het. 
Tijdens de avond spreken wij en stellen waar wij mee praten vaak ons ongeloof uit over de lage prijs. Hoe doen ze dat met die lage prijs. Kan dat wel of zijn andere clubs gewoon te duur? 
Een dikke 10 van ons! 


Mixkoppeltje
25-01-2012 / 13:27
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Topclub! Eindelijk een echte parenclub!! Alles is perfect!! Houden zo!!


J&M
14-01-2012 / 21:49
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Wij vinden het inderdaad ook erg fijn dat ze nu alle zaterdagen open zijn. Een leuk idee die dobbel zaterdag waar je vijftig procent heb op een gratis entree. 
Ook komen wij geregeld op de britt angel night. Erg gezellig en een heel stuk drukker dan wat wij bij andere clubs op de vrijdag gewent zijn. 
Alles tot in de puntjes in orde en eindelijk eens een club waar ze andere muziek draaien dan de gehele avond harde dj house en trance. Je kan elkaar tenminste weer verstaan. 
Wij zullen deze club aan iedereen aanraden.


Jerry en Sas
16-11-2011 / 19:47
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  superclub, tegenwoordig alle zaterdagen open, ook op vrijdag hartstikke druk en gezellig, dikke aanrader!


fryskpearke
12-11-2011 / 10:44
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Mooie en schone club, kwamen wel eens op vrijdag, vinden wij wat te rustig geworden. Het eten is op vrijdag ook karig geworden. Monique is hartelijk, maar haar man is stug, dat haalt de gemiddelde gastvrijheid naar beneden.  
De website is amateuristisch, kan veel beter. De vele reclameboodschappen daarop waarbij andere clubs worden afgekraakt (niet waar, want we komen zowat overal) vinden wij niet leuk. Misschien komen we weer eens kijken hoe het nu is.


swingstel
05-09-2011 / 10:42
Hygiene 10
Gastvrijheid 5
Bar 8
Restaurant 5

  wij zijn zaterdag 20 augustus 2011 voor het eerst naar een parenclub geweest. We zaten te twijfelen tussen Monique en een andere club, maar uiteindelijk toch naar Monique gereden. Na een korte twijfel op de parkeerplaats toch naar binnen gegaan. Ontvangst was zeer vriendelijk en ondanks dat we niet wisten dat je er niet kan pinnen, wees Monique ons de weg naar de dichtsbijzijnde geldautomaat. Weer terug werden we weer even vriendelijk geholpen en we kregen een rondleiding door Britt. Wij voelden ons meteen op ons gemak, ondanks dat we voor de eerste keer waren. 
Na de rondleiding hebben we ons omgekleed in lingerie. Ik had gedacht dat ik me onzeker zou voelen, maar niks was minder waar. Er waren zeer verschillende mensen, jong, oud, dun, dik, lang, kort. Wij hebben boven lekker gekeken naar andere mensen en lekker met elkaar gevreeen waarbij we ook bekeken werden. Dat is toch heel erg opwindend. 
Helaas geen sexueel contact met andere mensen, maar misschien ook wel goed voor de eerste keer. 
Het is er netjes en schoon en overal genoeg condooms en afvalbakjes en ook ruimschoots genoeg lekkere grote handdoeken. 
Voor ons was het zeker voor herhaling vatbaar en hopelijk duur dat niet te lang voor we weer kunnen. 
 
groetjes G en S


G en S
24-08-2011 / 12:15
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  Wat een verslavende club!!!! 
Eenmaal geweest wil je niks anders meer, ik vindt het wel eens jammer dat ik Parenclub Monique niet eerder heb mogen vinden. 
In de kroeg kan je niet naar elkaar kijken.. voor je het weet heb je een boze partner tegenover je. 
 
Hier kan je gerust kijken en er zelfs nog wat leuks aan over houden! 
Ik ben laatst naar een club in Middenmeer geweest.. (Ik weet niet of ik namen mag noemen.. dus dan maar zo!) gelukkig zaten jullie dichtbij.. Er waren gewoon maar 2 stellen! en dat om 22.15! 
Dus nog bedankt voor de goede uitleg hoe ik bij jullie kon komen. Ivm. geen tom tom bij me! *Stom 
Fijn dat jullie zo afgelegen lagen. Beter dan midden in een winkelstraat. 
Gaf me toch een onprettig gevoel. 
 
Ik ben het persoon die onverzadigbaar lijkt.. en nu ook op de vrijdag komt. Ik pak graag zo veel mogelijk mannen (en vrouwen) 
Gangbang... Top avond bij Monique.. de grootste die er is!! Genoeg vrouwen en beperkt aantal mannen. Zo hebben alle mannen genoeg geile vrouwen om te &%^@% en wat genieten ze toch zichtbaar. 
Máár ik ben Te kieskeurig om aan die spannende avond mee te doen. Vandaar dat ik op vrijdag graag nu kom. 
Dus lekkere mannen willen jullie mijn lekker warme mondje om jullie lul heen voelen, of mijn natte kutje goed doorsmeren. Spreek me gerust even aan. Je krijgt op den duur wel door wie ik ben, Jonge meid van in de 20 en klein van stuk.. maar super geil! 
 
Verder wil ik nog even Hans en Monique zeggen dat ze een prachtige schone club hebben. Gezellig, sexy en vooral niet arrogant personeel. Het personeel is ook een leuk team om te zien. Goede band onderling en geen ge chagrijn. Laatste tijd ook weer héérlijke muziek jongens! 
 
Tot snel!!  
En dan weer heerlijk naar boven en dankbaar gebruik maken van de makkelijk te leggen contacten bij jullie. 
 
Pluim, Pluim, Pluim.


DR
21-08-2011 / 23:12
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Geen lang verhaal: Wij zijn heel erg tevreden over ons eerste bezoek afgelopen weekend. Wat een leuke, gemoedelijke club waar de tijd voorbij gaat als in de sneltrein. 
 
Echt schoon en hygienisch, lekker eten, leuke bediening en veel spanning op de tweede etage. Niet alleen maar matrassen maar juist ook afwisselende atributen (befbank, Sleng, Kabouterhuisje, gineacologenstoel) 
 
Monique, Hans en de andere leuek meiden: Wij komen graag weer terug


Zomaar een stel
10-08-2011 / 10:30
Hygiene 10
Gastvrijheid 9
Bar 7
Restaurant 8

  Gastvrijheid: 
 
Mijn vriendje en ik komen al jaren bij deze club. Als wij de mogelijkheid vinden dan komen we! Monique is een zeer, gastvrije dame. Je kan heel gezellig met haar praten, absoluut! Haar man Hans komt misschien wat stug over bij de meeste mensen, maar als je hem goed kent is hij eigenlijk best een gezellige vent! Totaal geen chagerijn! Denk dat veel mensen vergeten dat hij de (mede)eigenaar van de club is, waardoor hij veel moet regelen en in de gaten moet houden. Het is dus een hele serieuze man en misschien komt hij daarom over als een chagerijn? Nou ons boeit dat dus geheel niet!  
 
De dames achter de bar zijn leuke meiden, altijd sexy maar niet ordinair gekleed. Het leukste vind ik nog van hen dat ze je nemen zoals je bent en geen mening vormen over de dingen die je doet. Wat bezoekers meestal wél doen! Dat viel mij een keer erg goed op toen Charisma Gold in de club was, zowat niemand die iets tegen haar zei! Swingen is blijkbaar heel normaal, maar zodra je er geld mee verdiend ben je blijkbaar een viespeuk, waar je niks mee te maken wilt hebben? Beetje kromme gedachtes hoor... 
 
Dan Britt Angel... 
 
Dat is echt een hele toffe meid! Lief en aardig, met iedereen proberen een praatje te maken. Op de Britt Angelavond is zij een echte entertainer. Leuke items, leuke en geile shows. Coole paaldansact! Ik heb nog nooit iemand gezien die zulke sterke beenspieren heeft, denk dat ze je er mee kan fijnknijpen LOL. Als stripper vind ik dat ze verder gaat dan de meeste anderen die ik wel eens gezien heb, zij gaat wél helemaal bloot en laat erg veel zien. 
Britt geeft vaak de kans om met haar spannende dingen te doen, maar dat is op een ander tijdstip en alleen voor heren! Nou dat is prima, mijn Cor is daar nu 3x bij geweest en vind dat helemaal toppie! Ik hoef en WIL daar niet eens bij zijn, dat is iets van/voor hem en ik vertrouw hem daarmee 100%. Hoe iemand er dan bijkomt dat Britt op een chat ( terwijl ze niet eens tijd heeft om te chatten ) gezegd heeft om op de Britt Angelavond met hem van bil te gaan, terwijl zijn vrouw daarbij is, snap ik niet zo. Daar is die avond helemaal niet voor, daar zijn die middagen voor! Wil je dat niet of mag je dat niet, dan niet achteraf zeuren... 
 
Het eten... 
 
Op de vrijdagavonden is dat idd een beetje karig, maar dat intereseerd mij eigenlijk niet zo. Ik heb tenslotte al gegeten, dus wat kan mij het schelen dat je dan alleen een broodje worst of een slaatje krijgt? Ik kom voor andere dingen, een gezellige avond, lekker kleppen, eten komt vaak niet eens bij mij op! 
Op de parenavonden is het eten buitengewoon goed! Je mag dan wel geen biefstukje bakken, maar goed..het scheelt een berg stank! Gebakken vlees ruik je door een hele club, jakkes, ondanks sommige afzuigsystemen. Het eten is wél goed verzorgd, ziet er smakelijk uit, geen gaarkeuken voedsel zeg maar. Het vlees in de gerechten is van goede kwaliteit, niet taai of ranzige bijsmaak. Lijkt mij iig niet van de kiloknaller af te komen! 
Het gebak in de vitrines is altijd bijzonder geslaagd! Slagroom heeft een verse smaak! Blijkbaar heeft Monique een goede banketbakker gevonden! Helemaal top. 
De salades zijn ook altijd heerlijk van smaak, met verse groentes en fruit. Dat proef ik meteen, want ben een erg lastige eter qua salades! 
 
De hygiene... 
 
Wij zijn al bij diverse clubs geweest en deze club staat echt no.1 met het schoonhouden van ruimtes en sanitair. In sommige clubs stinken toiletten, bij deze club nog nooit vieze geuren geroken!  
Natuurlijk vind je wel eens een verdwaalde condoom, maar dat ligt niet aan de club, maar aan de bezoekers! Als deze niet de moeite nemen om dat ding ff weg te gooien in de vele prullebakjes, kan je daar niet op afgeven. Maar goed..dat schijnt in elke club voor te komen en vind ik erg onrespectvol en ronduit ranzig naar andere gasten én de club. Monique vertelde mij ooit dat ze zelfs gebruikte condooms vinden onder de loeizware matrassen, wat een ranzige mensen heb je toch!  
Ik vind het ook zo geweldig dat de douches niet afgesteld staan zoals je bij andere clubs wel ziet. Als je wilt kan je uren onder de douche staan zonder dat je telkens op een knop moet drukken. En heel belangrijk: geen schimmel op de tegels en plafond! 
Het stoombad is ook schoon en lekker heet. De sauna is klein, maar fijn. Maar ik kom niet voor de sauna LOL. Dan ga ik wel naar een welness toe tenslotte. 
 
Prijs: 
 
Hier steekt de club met schouders bovenuit! Vrijdagavond 45 euro als stel! Ga je ook nog de zaterdagavond erna dan is het 75 euro voor 2 avonden all in, zelfs 65 euro als je een vip kaart hebt! Je kan je helemaal lam zuipen 2 avonden voor 65/75 euro LOL.  
Ik snap niet hoe ze het kunnen doen! Sterke drank, goede kwaliteit eten, entertainment, gastoptredens van zangers/strippers...dat mis ik in andere clubs. 
 
Muziek: 
 
Oke, dit is een goeie! Ik hou niet van dance en trance, maar dat draaien ze in de meeste clubs. De muziek staat luid, maar dat staat het overal. En vaak zelfs nog harder! Ik stoor mij daar niet zo aan en kan me prima verstaanbaar maken. Gelukkig draaien ze vaker 'normale' nummers. 
 
Wappie... 
 
Heerlijk..een verademing! Geen drugs in de tent. Niet wappie op een matrassie, lekker normaal doen dan doe je al gek genoeg! 
 
Kortom...deze club staat bij ons hóóg in het vaandel. Wij kennen Monique en Hans niet persoonlijk, dus het is geen reclame wat je leest, maar slechts mijn ( onze ) mening. 
En bedenk: een club is alleen gezellig als je ook zelf gezellig bent. Als je samen besluit muurbloempje te blijven en je tegen niemand anders praat..ja dan heb je geen leuke avond! Dat ligt niet dan aan een club, maar aan jezelf! 
 
Gr. 
 
Joke en Cor



Joke en Cor
30-07-2011 / 12:50
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  zaterdag 18/6/2011 voor de eerste keer geweest ( goede rondleiding gekregen), was wel een stukje rijden, maar ZEER DE MOIETE WAARD om nog een keer een te gaan.  
Goede prijskwaliteits verhouding 
Zeer schone en relaxde club 
(nog nooit zo een schone wc gezien, dost er zelfs op te gaan zitten, complimenten) 
Veel actieve stellen en leuke dames achter de bar 
Buffet een 10 
en niet te geloven een wand vol met handdoeken ( grote) 
Boven genoeg spel ruimte`s. 
Nog een plus punt de kastjes voor je kleding/spullen, ze zijn echt ruim genoeg ( mooi gemaakt) 
Leuke avond gehad, zeker de reis waard. 
Veel club`s gezien, maar dit is een TOPPERTJE !!!!! 
Tot de volgende keer


stel 32-45
20-06-2011 / 22:52
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Hier wil ik toch even op reageren. Wij zijn zelf tot nu tevreden over de club geweest en komen om de zoveel tijd bij Monique. Monique zelf is een heel aardige dame. Hoe lang we ook niet geweest zijn, ze herkent ons altijd. Zo leuk. Nu hadden wij ook over de Britt Angel night gehoord en via de camchat had Britt gezegd tegen mij dat ik ook eens wat met haar kon doen als ik haar daar naar vroeg op zon avond. Mijn vrouw vondt dit prima zolang ze er maar bij mocht zijn. Dus wij met veel zin naar zo een avond. Vragen we haar ernaar.. zegt Britt dat ik me maar moet aanmelden voor 1 van haar ontvangst middagjes die ze in de club houdt. Droom in duigen, ben al lang fan van haar en afknapper voor de club. Dit mag dus niet van mijn vrouw, daar zij daar niet bij mag zijn. En wist ook niet dat de club meer deed dan swingen.  
 
We hebben achteraf er toch een leuke avond van gemaakt. Gellukig altijd wel mensen van onze leeftijd aanwezig, we zijn wat ouder vandaar. Lekker gegeten. 
 
Al met al wel een leuke avond.. maar met een rare nasmaak.  


Hans en Petra
09-05-2011 / 08:47
Hygiene 6
Gastvrijheid 1
Bar 5
Restaurant 7

  Wij komen al lange tijd bij parenclub Monique en hebben het er prima na onze zin! Bij binnenkomst word je erg vriendelijk begroet, bar personeel is vriendelijk en behulpzaam. De sleutels kan je daar inleveren, krijg je net zo vaak weer verstrekt als je zelf wil. Heerlijke grote handdoeken, condooms genoeg en afvalbakjes er bij. Je ziet er mensen in allerlei soorten en maten, iedereeen is er welkom. Hier word je niet afgewezen omdat je wat zwaarder bent. Wij vinden het eten lekker, toetjes buffet is zelfs heerlijk! Vind de mensen niet op dringerig, integendeel. Alles schoon, heerlijk stoombad. Wij vinden deze club een echte aanrader!!!!!!!!


Ruine
08-05-2011 / 12:46
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Vorige week naar de Brtt night geweest. Wij lazen in de nieuwsbrief over deze avnd dus ook maar eens kijken. Wat een leuke meid is die Britt. Leuke showtjes en vermaak tijdens de aqvond. Wat een goed idee van Monique. Wij gaan er zeker vaak naar toe en vooral op de vrijdag en dat vinden wij erg prettig.


Johan en Netty
05-05-2011 / 12:06
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  wij zijn laatst bij monique geweest maar wat is dat een ballentent geworden 
ten eerste maken ze valse reclame door te zeggen dat ze de goedkoopste club zijn met all in prijzen maar dat is niet waar  
het eten zou je nog niet aan je varkens willen voeren want dat doe je die beesten niet aan  
het nieuwe rookbeleid is te triest voor woorden en dan niet te spreken over de nieuwe regel van drankjes halen aan de bar  
de man van monique is een stuk chagrijn die als een doodgraver door die toko loopt  
er was een stel die een klacht had en er werd gezegd dat ze niet moesten zeuren en konden dus vertrekken want het geld hadden ze toch al binnen de sfeer was er ronduit waardeloos en de muziek staat zo hard dat je elkaar niet eens kan verstaan en boven lig je gewoon mee te dreunen  
wij zullen hier dus nooit meer een stuiver uitgeven en vinden deze clun geen aanrader meer


anonimous
24-04-2011 / 22:27
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  voor de eerste keer naar een parenclub geweest,waren heel gespannen.was een geslaagde zeer geslaagde avond,geen vooroordelen,geen opdringerige types.we waren op een alleen stellen avond.gaan zeker weer een keer heen.


j en v
20-04-2011 / 21:20
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 7

  Gemoedelijke club, goede prijs, gevarieerd publiek, leuke niet-ordi meiden achter de bar, goed buffet. alleen jammer dat muziek beneden zo kanoinhard staat en ook boven zo luid is te horen. Kamers aan het einde van de avond bloedheet.


Frans en Geraldine
02-04-2011 / 12:39
Hygiene 7
Gastvrijheid 8
Bar 7
Restaurant 8

  Wij komen geregeld bij parenclub Monique, maar afgelopen vrijdag was weer een toppertje. Voor het eerst werd er op deze avond de britt angel night gehouden en we waren erg benieuwd. Wat een geweldig idee, de hele avond door showtjes en vermaak. Die britt kan er wat van en is bovendien een hele leuke spontane meid. Wij hebben ons samen met britt heerlijk op de dansvloer vermaakt. 
Opvallend bij parenclub monique is dat het zo lekker gemakkelijk is om contacten te leggen. 
We zijn direct ook de zaterdag gegaan i.v.m. de weekend actie. Voor slechts 75 euro waren we dus het gehele weekend onder de pannen. Snappen niet hoe ze het ervoor kunnen doen.  
Wij kunnen het echt iedereen aanraden, want wat maken ze er veel werk van en wat hebben we het er altijd super fijn.


Kees en Evelien
22-03-2011 / 20:53
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Afgelopen vrijdag naar Monique's gereden. De avond had als thema Dutch gangbang. nette parkeerplaats, uit het zicht. Ontvangst aan de receptie, en een rondleiding door een van de dames. Een lekkere blondine in mooie lingerie. 
 
Na omgekleed te zijn eerst even drankje aan de bar, drie leuke meiden achter de bar 1tje toples met waanzinigge borsten. later de rst ook topless. En dat was erg goed om te zien. 
 
Vervolgens even een rondje gelopen, een echte gangbang avond. Meerdere vrouwen met een groepje mannen erom heen en dat de één na de ander. 
 
na het "sporten" even lekker douchen, turkse sauna. Beetje praten onder de douche leidde al gauw tot een beetje voelen massage en zo. 
 
Later een de bar met een koppel in contact gekomen. Ze stonden op hetpunt naar huis te gaan, maar zij ging toch nog even mee naar boven. Een heerlijk ervaring!! 
 
Daarna nog evenaan de bar gezeten , beetje drinken en naar huis. 
 
kortom: een topavond in een toptent. 
 
enige minpuntje. Ik had gehoopt dat Monique ook actief meedeed, maar ze was aan het werk.  
 
 


peugot
20-02-2011 / 15:08
Hygiene 9
Gastvrijheid 8
Bar 10
Restaurant 5

  deze club is nu sinds zo 'n 2,5 jaar onze vaste club  
en tot onze grote verbazing lezen wij in deze lijst een stel dat onze ervaring niet deelt . en dat mag , maar om nu alles een 1 te geven , komt niet echt geloofwaardig over wel ? 
maar goed allereerst over het voor een dichte deur staan , wij checken altijd een website van te voren waar we ook heen gaan . 
@@@@@@@@@@@ parenavond @@@@@@@@@@@@@ 
!!!!! de eerste en derde zaterdag van de maand !!!!!! 
maar wij persoonlijk denken dat dit koppel duidelijk bij de buren van de club naar binnen zijn gegaan . 
deze agrarier zal wel erg blij geweest zijn met het betaalde entree bedrag , inderdaad een buffet van suikerbieten zou ons ook niet smaken ? en inderdaad boeren schuren zijn over het algemeen niet de schoonste plekken. 
om over de erotische aktie in de schuren maar te zwijgen . 
inderdaad na een week werken zal de heer des huises wel niet zo bar veel zin in bezoek gehad hebben denken wij , dus die vriendelijkheid snappen we ook. 
nu onze mening : 
een club zoals er geen een is , drugsvrij , zeer gastvrij , een heerlijk relaxte sfeer 
voor ieder mens , van rubens tot mager van 18 tot 80 en dat is echt waar  
wij weten dat veel volle stellen moeite hebben met het bezoeken van een club , bij deze club wordt punt 1 een ieder geaccepteerd zoals hij is , plus dat er ook veel volle stellen komen . 
het personeel is vriendelijk naar eenieder ... maar kan niet op 3 plekken tegelijk zijn , wij hebben nog nooit op ons drankje hoeven wachten . 
kortom een topclub , met een heerlijke sfeer , en als je de actie zoekt is er actie voor eenieder ! 
maar voor 22 uur is boven inderdaad niet de drukste plek , de meeste mensen gaan eerst voor een bakkie koffie aan de bar en een lekkere inkomer. 
voor vragen / opmerkingen , klik ons profiel aan op ct en laat wat achter !  
graag wel nette reacties !  
 
NEE WIJ KRIJGEN GEEN GELD OF WAT DAN OOK VAN DEZE CLUB , WIJ DRAGEN DEZE EIGENAARS EEN HEEL WARM HART TOE , OMDAT ZE DAT ONS OOK AL 2 JAAR DOEN , EN ONS KENNIS HEBBEN LATEN MAKEN MET EEN HEERLIJK EROTISCHE AVOND UIT VOOR EEN SCHAPPELIJKE PRIJS. 
 
 


flevostelxl ( harold en petra )
29-11-2010 / 17:59
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Wij zijn afgelopen jaar verschillende keren naar club Monique geweest...De eerste keer gierden ons de zenuwen door het lijf, maar na binnenkomst en een rondleiding voelden wij ons er al prima thuis, ondanks het feit dat wij geen fotomodellen zijn. De bar en het buffet is prima, en het sanitair en de speelruimtes zijn ook prima voor elkaar, kortom een aanrader


R en C
25-11-2010 / 01:58
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Afgelopen zaterdag voor het eerst in Monique's club geweest. Wat een verschil, met de club, waar wij tot nu toe geweest zijn. Echt een verademing, als je gewend bent, aan publiek, dat onder invloed van pillen is. Leuke ontspannen sfeer beneden, waar je gewoon gezellig met elkaar kunt praten. En boven.....heel spannend. Nog niet alles gezien, zijn blijven hangen in de koeienkamer. Komen zeker snel weer. xxxxx


nadege en hans
24-11-2010 / 22:32
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 8

  Een leuke club waar we met veel plezier komen. Netjes, schoon en gezellig. 
Nog nooit iets van pillen, poeders en andere zaken gezien. 
Een aanrader dus.



Mark en Ellen
22-11-2010 / 22:05
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  Onze favoriete club, maar helaas niet naast de deur. Komen hier een paar keer per jaar en maken dan gebruik van de hotel service. Leuke meiden achter de bar en alles super schoon. Als wij dichterbij zouden wonen zouden we alleen nog maar naar Monique gaan.


Dutchswingstel
21-11-2010 / 16:54
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 9

  Eerst staan we voor een dichte deur (ze zijn slechts op bepaalde avonden open. Check de website zeggen ze dan...) en bij ons bezoek was het echt een amateuristische bedoeling. Eten zeer matig en iedereen "deed" wel alsof het leuk was maar eigenlijk had niemand het 100% naar z'n zin. Geen actieve stellen en veel woorden maar weinig wol. Actieruimtes waren niet netjes en personeel waarschijnlijk te druk met anderen om vriendelijk te doen.


Ketelbinkie
14-11-2010 / 19:27
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Wij komen nu zo'n twee jaar bij Monique en kunnen het iedereen aanraden. Voorheen alleen op de parenavonden, maar sinds kort hebben we ook de discovery op de eerste vrijdag van de maand ontdekt. Monique is een echte gastvrouw en samen met de dames achter de bar geeft zij je een zeer welkom gevoel. In deze club voelen we ons inmiddels echt thuis. Geen verbeelding, maar vriendelijke spontaniteit.


Swingcouple
01-11-2010 / 20:24
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Wij komen regelmatig bij Monique op de clubavonden. Een en al gezelligheid in een gezellige sfeer treffen we er altijd weer aan. 
We hebben in het verleden ook andere clubs bezocht echter vonden we daar niet wat we bij monique in de club wel vinden. De gezelligheid, het gevoel erbij te horen en niemand die maar een ander veroordeelt op zijn uiterlijk. Ook vinden we het toppie dat er geen drugs worden gebruikt in deze club en er zelfs ook strikt op wordt gelet. Het type wappie volk loopt hier dus gelukkig niet rond maar wel de mensen die echt op zoek zijn naar spanning, erotiek en gezelligheid met gelijkgestemde koppels. 
Het is er altijd netjes ens choon in de club en zelfs tussendoor in alle drukte op een parenavond zie je dat men zich bezighoudt alles netjes op orde te houden. Goed barpersoneel dat uiterst klantvriendelijk is en de gastvrouw Monique is een dame die zeer aardig is en de tijd uit trekt om de regels van de club uit te leggen en als ze hier zelf geen tijd voor heeft dan zijn er vriendelijke medewerkers in de club die dit voor haar doen. Onze rondleiding was perfect en we voelden ons dus gelijk thuis die eerste keer. Nu komen we er toch al geruime tijd en zelfs op hun discoveryavonden waar het altijd wat kinky kan en mag genieten we nog steeds met volle teugen ervan. Wat ons betreft alle lof voor deze club en we hopen er nog lang te mogen komen! Groetjes Chantal en Paul


Chantal en Paul
23-10-2010 / 20:01
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Wij zijn al behoorlijk wat clubs afgeweest, maar toen wij een jaar geleden voor het eerst bij Monique kwamen, hadden we meteen het gevoel; Ja dit is het. In sommige clubs hadden wij het idee dat we gekeurd werden.... ik (Christa) ben zelf wat voller en werd daar in andere clubs vaak op aangekeken. Mensen lieten me links liggen. Bij Monique maakte dat helemaal niet uit. Ik wordt volledig gerespecteerd, ondanks dat ik geen topmodel figuur heb. Wij gaan er nu steevast elke maand wel een keer naartoe. Het is altijd weer een feestje. Op zaterdag is er een uitgebreid buffet.... dus dat is altijd smullen. De sfeer is hartstikke gezellig. Dus zodra je dan je hapje en je drankje hebt gehad... is het hup naar boven en 7 van de 10 keer ... heb wij meestal wel een leuke swingdate. Ze hebben daar in de club ook GROTE handdoeken, niet dit kleine ondingen die je wel eens in andere clubs tegen komt. Is een verwennerij. Plus als je daar lekker bezig bent is het schoon. Wij hebben het wel eens gehad dat we in andere clubs in de condooms van een ander moesten liggen. Dat is bij Monique dus niet zo. Alles is op en top verzorgt. Ze hebben er ook een lekkere sauna en stoombad..maar meestal komen wij er niet aan toe daarin te gaan ;). Monique zelf is een hele attente gastvrouw. Ze wist bij de tweede keer nog wie we waren van de eerste keer en ze gaf ons zelf de eerste keer een rondleiding door de club. Jullie snappen het zeker al wel.... wij gaan nergens anders meer naar toe. 


Christa en Pieter
18-10-2010 / 13:44
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Hoi,wij zijn afgelopen zaterdag ook geweest,voor de 2de keer. 
Wij hebben een hele leuke tijd gehad met z'n tweetjes,wij zijn een wat voller stel,en inderdaad,je word hier goed geaccepteerd en in je waarde gelaten.Ik had alleen graag willen expimenteren met een vrouw,dat zat er helaas niet in(mischien de volgende keer),maar van deze kant ook wel wat verlegen,dus daarom ook niet gelukt,jammer! 
Wij vinden monique echt een topclub!


anoniem
04-10-2010 / 12:41
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  We zijn op 2 oktober 2010 voorhet eerst bij Monique geweesd. Echt bij binnenkomst al heel vriendelijk en een leuke dame die ons een rondleiding gaf.  
Alles keurig en netjes. Goed en lekker eten. Voor de vrouwen was er een mannelijke stripper. 
We hadden veel bekijks omdat er niet veel jonge stellen (we zijn 22 en 26 jaar) waren. Na een paar drankjes even naar boven gegaan om te rommelen... 
Leuk stel gezien die al langer in de club komt. Ze nodigde ons uit om mee te gaan op een groot bed. Wat hebben we een plezier beleefd.  
Echt een toffe club met heel vriendelijk personeel. Iedereen doet gewoon en je word in je waarde gelaten. 
Echt een aanrader. 
 
Volgende keer gaan we weer. 
 
xxx Kiara en Ron


Kiara en Ron
03-10-2010 / 05:19
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Echt onze club. Alle leeftijden, lekker eten, vriendelijk personeel en natuurlijk geweldige eigenaars. 
Zagen gister dat ze de prijs met 20 euro hebben verlaagd. Dat is natuurlijk mooi meegenomen, kunnen we nog vaker heen. 
Uiteraard vinden wij het leuk dat er nu eens ergens een prijs omlaag gaat i.p.v. omhoog, maar snappen niet waar ze het van doen. 
In ieder geval kunnen wij iedereen aanraden hier naar toe te gaan.


Jeff en Thea
09-09-2010 / 20:59
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Prima club, tenminste een club met veel meer ouderen dan ander clubs. 
Dus lekker jezelf wezen! 
En houd je niet van oudjes...?  
Dan lekker naar die andere clubs gaan! 
Monique.....Top Club!


Henk en Lydia.
28-08-2010 / 22:53
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 8

  leuke club 
komen er met regelmaat 
bar personeel is super gastvrouw en gastheer zijn zeer gezellige mensen 
het is echt een club waar je ook als volslanke mensen gewoon behandeld word 
kortom  
nette hygienische club met goed eten  
mooie optredens  
leuke dames achter de bar :P:P 
en een club waar we altijd wel paar keer naar terug zullen gaan


Henk & Natasja
18-08-2010 / 09:14
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Wij komen al jaren bij Monique. In het begin bezochten wij ook nog andere clubs, maar de kwaliteit bij Monique is de afgelopen twee jaar exeptioneel goed geworden. Wij kijken daarom niet meer verder. Ook prijzen wij de diversiteit van de verschillende avonden. Wij zijn laatst voor het eerst op de nieuwe discovery avond van Monique geweest en ook dat was helemaal top. Heel wat anders dan een gewone parenavond, maar erg leuk en gezellig. Het publiek is bij Monique gemengd van jong tot oud,al zien wij meer 35+ stellen en blijven de twintigers er wel wat achter. Het uitgebreide buffet op zaterdag is echt heelgoed, alleen jammer dat het op de vrijdag niet echt uitgebreid is. De muziek is gevarieerd en goed, tenminste niet de gehele avond harde trance. Verder is het er erg schoon en het barpersoneel leuk en vriendelijk. Hans en Monique hebben echt iets neergezet waar ze heel trots op mogen zijn.


Eva en Johan
21-05-2010 / 20:42
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  Als vaste gasten van fate en fun vernamen wij de afgelopen tijd steeds meer positieve geluiden over moniques. Vandaar zijn wij daar afgelopen zaterdag ook maar eens een kijkje gaan nemen en we moeten bekennen dat het ons daar erg goed is bevallen. Jammer dat we deze club niet eerder hadden ontdekt zeg. Wat ons ondermeer opviel is dat het geluidsniweau van de muziek zo stond dat je er elkaar gewoon kan verstaan zonder in elkaars oor te hoeven schreeuwen en dat maak je niet vaak meer mee. Ook het buffet was erg lekker en wij vonden het fijn dat er overal gegeten mocht worden. Bij fun en fata moeten we soms in de rij staan om een eet tafeltje te bemachtigen en kom je dus vaak niet aan eten toe. Dit is bij moniques dus goed opgelost. Aankomende zaterdag gaan wij weer en hopen dat het weer even zo goed zal bevallen als de afgelopen keer.


Jaqueline en Bram
18-02-2010 / 19:00
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  6 febr. 2010 
 
wat hebben wij genoten bij deze club. 
voor ons de eerste keer,dus ook met knikkende knieen naar binnen. Achteraf denk je waarom,er stond n.l. al een rij van paren die ook voor de 1e keer kwamen,dit gaf ons al een ontspannend gevoel.Dan kom je ook nog een stel tegen waar we het goed mee konden vinden(H&A).ook die willen we nogmaals bedanken om deze avond geslaagd te maken en we hopen jullie nogmaals tegen te komen in het najaar. 
 
als iemand nu nog twijfelt over deze club,neem dan het voordeel van de twijfel,het is echt de moeite waard,zeker vor nieuwe stellen.


K & N
08-02-2010 / 15:53
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Hoi genieters, 
 
een poosje gelden ben ik door een vriend uitgenodigd om een mee te gaan naar Monique's voor een speciale vrijdag avond, de discovery night. Wat een feest was dat en wat heb ik genoten. Allemaal vriendelijke en open mensen van divers pluimage en leeftijd. Geen moeilijk gedoe en voldoende te beleven. Ik kom zeker terug.


Ruud
02-02-2010 / 07:55
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  We komen hier nu ruim één jaar en moeten bekennen dat wij niet snel meer naar een andere club zullen gaan. Zijn voor deze tijd bij diverse andere grote clubs geweest, maar kunnen het nergens zo goed vinden als bij Monique. Wij zijn beide 32 jaar en vinden altijd voldoende stelletjes van onze eigen leeftijd. Natuurlijk zijn er ook oudere stellen, maar dat maakt het nu zo leu. Afgelopen vrijdag hebben we ook voor het eerst de discovery party bij Monique bezocht. Normaal komen we alleen op de paren avonden op zaterdag, maar voor de discovery maken we volgende maand weer tijd. Wij vinden dit weer een hele goeie zet van Hans en monique. 
Ga vooral zo door


Johan en Marijke
09-01-2010 / 17:31
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Hoi allemaal, een prima club waar het heel gezellig is (meestal en ligt ook aan jezelf). Actieve club waar sex belangrijker is dan dansen en modeshow(s). We gaan hier met veel plezier naar toe... wanneer kunnen we weer???


Horny666
13-07-2009 / 11:52
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Ja mijn eerste bezoekje aan parenclub Monique staat nog steeds op mijn netvlies. Een ware first class p.flim waarin ik de hoofdrol heb gespeeld. Zo zou je mijn nacht daar wel kunnen omschrijven, lekker aantrekkelijke mannen, goede sex, een warm welkom en natuurlijk als single vrouw een nacht vol aandacht en verwennerij. Ga zo door, ik kom snel weer langs.


Nicky
13-03-2009 / 23:33
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 7
Restaurant 6

  Zaterdag voor het eerst naar Monique's geweest. 
Uitermate tevreden over de prijs/kwaliteits verhouding. 
De Rokerslounge is inmiddels ook prima op orde, en voor de rest zijn er echt stellen in alle soorten en maten. 
 
Ik snap dan ook niets van sommige reacties waar 50 + wordt genoemd. Wellicht hebben zij dan een avond gehad met een voor hun ongunstige samenstelling. Want wij (28 en 23) hadden genoeg keuze .. 
 
Drank = voldoende keuze en All In... incl Champagne bar 
Buffet= Prima verzorgd en GOED warm of koud (afhankelijk van gerecht) EN uitgebreide keuze 
Personeel = Prima rondleiding en ze nemen echt de tijd voor je 
 
publiek = varieteit voldoende, leuk gekleed en aantrekkelijk voor ieders smaak 
 
Wij hebben een hotel in de buurt geboekt en waren samen met entree en vip-card 150 euro kwijt... 
Maar de volgende keer gaan we 2 avonden achter elkaar en dan betalen we nog maar 110 euro. Dus dan heb je 2 hele fijne dagen met eten en onderdak voor een hele nette prijs.



Spidey
24-02-2009 / 17:16
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  een reactie op MM 
Persoonlijk vind ik het belangrijk dat iedereen dat aantrekt waar hij/zij zich prettig bij/in voelt.... 
Zelf heb ik ook bh en slip aan. Ik heb een grotere maat en dan is er bij de pabo (die ik zéker ken, evenals lingeriezaken!) niet heel veel wat mij aanstaat qua stijl en prijs... 
Jammer dat jullie, als rokers, het zo ervaren hebben met de rookruimte...maar ik zou blij zijn dát er binnen gerookt kan en mag worden... 
Wij hebben prima ervaringen met deze club en zijn eind 30. Het restaurant krijgt een íets lager cijfer, maar dat komt omdat niet alles mijn smaak is, wát ze maken is zeker goed!


petra
01-02-2009 / 16:02
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  We zijn laatst naar een concurent van Monique geweest. ow, ow, ow, wat hebben we daar een spijt van gehad. 
Vorige week toch maar weer Monique opgezocht. Lekkere muziek en vriendelijk barpersoneel, en je wordt snel geholpen aan de bar. Onbeperkt drankjes, buffet, condooms (in elke ruimte) en je voelt en ruikt gewoon dat dit een hele schone en nette club is. 
Parenclub Monique heeft ook 1 hele grote minpunt: Ze zijn niet elke zaterdag open., en dat is jammer. 
 
Vinanda, een kusje vanmij ;-) 
 
 


swingersstel
26-01-2009 / 21:38
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  Afgelopen weekend voor het eerst bij Monique in Wieringerwerf geweest. 
Alhoewel het een goede club is, komen wij er niet meer. 
Dat zal ik even uitleggen: 
De club is goed omdat de faciliteiten goed en schoon zijn, het eten redelijk en er is wat entertainment. 
Maar wat wij minder vonden was dat 90% van de gasten op blote voeten rondloopt. Niet hygienisch en gevaarlijk.  
Verder worden wij als verstokte rokers in een rookruimte gestopt waar je niet naar buiten kunt kijken(behalve door de deur). Er wordt ook bij de rondleiding gezegd dat het niet de bedoeling is om de hele avond in de rookruimte te verblijven!!! 
Verder is er geen DJ maar muziek van een cd........ 
Wat wij verder negatief hebben ervaren is de kleding van de overige gasten. Omdat bijna iedereen op blote voeten loopt zie je weinig vrouwen met hoge hakken of laarzen. Verder draagt het gros van de mannen een short en ontbloot bovenlijf. De vrouwen BH met slipje.  
Vraag me af of de bezoekers daar weleens van PABO of een andere lingerie winkel gehoord hebben.  
Verder is de leeftijd gemiddeld boven de 50. Dit is echter niet negatief bedoeld, alleen informerend. Er heeft zich daar blijkbaar een klantenkring gevormd die al wat ouder is. Niks mis mee, maar niet ons ding. 
Conclusie:Zoek je een schone club waar je genoeg aan hebt om aan de bar te hangen en te neu... en je stelt geen eisen aan sfeer, mooie outfits en opzwepende muziek is dit voor je de juiste club.


MM
19-01-2009 / 20:46
Hygiene 8
Gastvrijheid 7
Bar 4
Restaurant 5

  gemiddeld


TH
19-01-2009 / 20:45
Hygiene 8
Gastvrijheid 7
Bar 4
Restaurant 5

  Zaterdag voor het eerst in pc monique geweest.  
Tjee, wat krijg je daar een boel waar voor je geld, en de entree is al zo laag.  
Prima keuken die aan al onze verwachtingen voldeed, prima sfeer, die uitermate relaxed is. Niks overdreven gedoe oid, maar gewoon lekker, ontspannend jezelf kunnen zijn in een zeer nette, schone en relaxde club. 
ik stem 4 keer met een tien, en dat is jammer, want hoger stemmen kan niet, deze cijfers hebben ze dubbel en dwars verdient


lekker stelletje
21-09-2008 / 16:49
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Dit is voor ons een perfecte club, de prijs-kwaliteitsverhouden is prima. Een club waarop het op een zaterdagavond zeer gezellig is, jammer van het ontbreken van een natwatergedeelte. Aanrading is zeker als je van ver komt een huisje te huren die op het terrein aanwezig is.


dick en angelique
21-07-2008 / 01:10
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 9

  Monique’s Parenclub.  
Zijn we een aantal keer geweest op de zaterdagen. 
Het was voor ons iets meer als 2 uur rijden . 
Maar het is het zekerst waard geweest. 
Een actieve club wat het net iets anders doet. 
Toen wij al die keren dat we deze club bezochten. 
Was er een gratis loterij van sieraden en diverse optredens 
Zangers, dansers en Sm shows enz en lekker druk. 
Er hangt een leuke goede sfeer met veel actieve stellen. 
De drankjes en versnaperingen je komt er niks te kort 
De aantree is gewoon goed en betaalbaar en je heb waar voor je geld. 
Deze club komen we zeker een keer terug  
 



penp
18-07-2008 / 14:00
Hygiene 9
Gastvrijheid 8
Bar 9
Restaurant 7

  een beetje bot om te vermelden dat trancegangers wappie rond lopen. 
WIJ ZIJN TRANCE GANGERS EN LOPEN NIET WAPPIE ROND. 
nu houd het ons tegen om eens langs te komen...slechte reclame voor jullie.!!!!


ronald en wilma
15-07-2008 / 11:20
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Geen enkele die er boven Monique kan, de sfeer alleen al. Laatste keer dat ik ben geweest was het echt wel (warboel) de warme avond/nacht. Laat me regelmatig eens goed gaan, dan speek ik niet van 1 kppl of 2 mannen. Die bewuste avond/nacht nam ik 5 man tegelijk de rest diende maar wat geduld oefenen. Ja, ben nogal warmbloedig. 
 
Els-l  



Els-l
03-07-2008 / 21:58
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Afgelopen zaterdag voor het eerst naar Monique's geweest. Heerlijke sfeer... lekkere muziek,lekker eten. En verder een geweldige avond/nacht gehad. Zeker voor herhaling vatbaar over 2 weken gaan we weer !! :-D



L&M
26-06-2008 / 22:28
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

 
 
 
Fata-Morgana (8.0)
Inn Joy (8.0)
Monique's Parenclub (8.0)
Mystique (8.0)
Club Organza (7.0)


Laatste 25 ervaringen:

club: Fun 4 Two
We waren keurig op tijd vanaf het hotel (10 minuutjes rijden) vertrokken maar de navigatiesystemen hadden wat moeite de juiste locatie te vinden. Om 2...
lees meer >>


club: PartyPlayers
We twijfelen. Een club of een bordeel. andere clubs zijn direct herkenbaar een parenclub dit is een verkapt bordeel. Vrouwen met munt en hoedje om te ...
lees meer >>


club: Drie Angel
Wij bezochten op een zaterdagavond Drie Angel. Het was er bijzonder rustig.... maar ondanks dat troffen we een leuk stel, en dat maakte veel goed. We ...
lees meer >>


club: Devils & Angels
woensdag geweest voor de 2 de keer . 
eerste keer op een zaterdag . 
zaterdag avond .geweldige avond .erg druk .en gezellig actief .goede muziek...
lees meer >>


club: Inn Joy
Weer een leuke gezellig avond gehad 14-07 op de donderdag Bi avond. 
Paar leuke stellen binnen die graag meerdere mannen lieten kijken maar ook mee...
lees meer >>


club: Fun 4 Two
Prettige club 
Al een aantal jaren komen wij bij Fun4Two. Na de wisseling van eigenaars hebben wij geen negatieve verandering ervaren. De club is n...
lees meer >>


club: Drie Angel
Als er 1 club is met een heel zwaar gecensureerd gastenboek is dan heb je hem bij deze club te pakken. Een kleine kern van ex Temptation gasten en een...
lees meer >>


club: Mystique
Afgelopen weekend weer eens naar Mystique geweest en we hebben genoten. Nadat mijn vrouw eerst met een donker gekleurde man sex had hebben we samen me...
lees meer >>


club: Devils & Angels
Ik kom regelmatig naar deze fantastische club en snap dan ook niets van de negatieve reactie's. En de eigenaren van dronkenschap beschuldigen gaat ech...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Zaterdag 18-6-16 geweest wat is dit een Zeer slechte club zeg, overal losse kabels en keuken al om 01 uur leeg geen eten meer te krijgen vanaf die ti...
lees meer >>


club: Drie Angel
Zijn hier in het verleden een paar keer geweest, was nooit druk maar toch gezellig. We houden ons hart vast nu Petra van de Temptation hier ook mee in...
lees meer >>


club: Amourette
Na een aantal jaren weer eens gaan kijken op de zaterdag bij amourete. Wat viel ons dit tegen zeg. 10 stellen en een aantal singel mannen. Totaal geen...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Leuk, al die recensies hier. 
Wij zijn laatst geweest naar PP, op een woensdag, om 15u: de hele weg stond helemaal vol met auto's. Daar hadden we n...
lees meer >>


club: Kasteel Waterloo
Tijdje geleden in deze club geweest. Veel vollere vrouwen daar. 
Helaas ook een overschot aan mannen.
lees meer >>


club: Mystique
Heb 2juni ( alleenstaande man ) een bezoek afgelegd. Het was super gezellig en actief. Mensen van alle leeftijden en zonder kapsones. Dus gang bang is...
lees meer >>


club: Devils & Angels
In onze vakantie's komen we hier regelmatig, echter omdat we er niet zo vaak komen dus zien we het ook in deze club een heel stuk rustiger worden.
lees meer >>


club: Inn Joy
Woensdag 25-5 zijn we met zijn 2e bij de Inn joy geweest. Het was die avond koppels voor koppels. Ze wisten niet of het druk zou zijn omdat dit pas de...
lees meer >>


club: Amourette
Sonja(blond, blauwe ogen, normaal postuur, d cup, 42jaar) en Theo(grijs, bruine ogen, normaal postuur , 55 jaar) op zaterdag 14 mei naar L`amourette g...
lees meer >>


club: Sameplace
We zijn er inmiddels 3x geweest en vinden het een heerlijk geil café. Soms wat te weinig actie, maar we hadden gelukkig elkaar. Heel netjes, vriendeli...
lees meer >>


club: Pleasure 2 Gether
We waren op een vrijdagavond in deze club ! We zijn een stel van middelbare lijftijd mijn man is bi en ik zelf hetero !! We kwamen al gauw aan ...
lees meer >>


club: Devils & Angels
Ben hier nu 2 keer op de woensdagavond milf avond geweest, moet helaas cocluderen dat de aanwezige stellen op deze avond alleen vermaak aan de bar heb...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Leuke club voor mensen die van sex houden in open ruimtes. Heerlijke geile zondag middag gehad. Geen last van opdringerige mannen of vrouwen, komen pa...
lees meer >>


club: Inn Joy
Afgelopen zaterdag zijn we hier voor de eerste keer geweest. Na wat grotere clubs te hebben aangedaan nu eens de Innjoy. 
We hebben onze ogen werke...
lees meer >>


club: Fun 4 Two
We zijn zaterdag in de fun geweest eerste indruk was heel goed t eten vonden wij matig en voor deze intree prijs zelfs slecht  
Na lekker gedanst t...
lees meer >>


club: Inn Joy
Op vrijdagavond zijn we er hartelijk ontvangen en geile kontakten gehad met andere stellen. leuke niet al te grote actieve doeners club.
lees meer >>

xxx to go Zelina Masturbator
€ 7.95 € 4.95
Shunga - Vanille & Chocolade Bodypainting
€ 17.95 € 11.75
Anal Fantasy - Anal Anchor Vibrator
€ 27.95 € 14.95
EasyGlide Waterbasis Glijmiddel 500 ML
€ 22.95 € 14.95
Penispomp No. 1
€ 24.95 € 17.95
Mimi Tepelstickers - Wit
€ 9.95 € 4.95
Lange Gekrulde Pruik - Zwart
€ 54.95 € 24.95
Ultimate P-Spot Milker - Prostaatvibrator
€ 99.95 € 39.95
Bliss Bliss Massage Gel
€ 14.95 € 6.95
The Realistic Cock Ultraskyn - 15 cm
€ 72.95 € 58.36