- Home
- Topclubs
- Clubs zoeken
- Chatten
- Afspreken
- Links
- Sex Shoppen
- Bingo / Poker
- Contact
  Ervaringen

 
Naam: 4 Fun
5.0
Adres: Haarstraat 20
Plaats: 5324 AN Ammerzoden
Provincie: Gelderland, Nederland
Telefoon: 073-5994884
Website: http://www.fourfun.nl

De Parenclub en erotisch cafe waar Amsterdamse gezelligheid samen met Brabantse gemoedelijkheid zorgen voor een ongekende sfeer,waar iedereen zich thuis voelt. Waar wacht u nog op? Laat u door ons verassen in Fourfun & Fantasy.  
 
Hopelijk mogen wij jullie snel ontvangen en een onvergetelijke avond bezorgen. 

Lees alles over 4 Fun >>


Voeg hier je eigen ervaringen met 4 Fun toe

  Wij zijn afgelopen zondag in Swingers Oase geweest en hebben het prima naar ons zin gehad. 
Het personeel ontvangt je vriendelijk en netjes, aan de bar wordt je direkt op een leuke manier verwelkomt. 
Er zijn veel leuke kamers wat kleine en wat grotere wat je de kans biedt om zowel voor drukte of wat relaxter discreet te kiezen. De aanwezige alleengaande mannen zijn hier niet opdringerig aanwezig wat een aangename sfeer geeft. 
Het is jammer dat veel mensen na enkele jaren al van eigenaar te zijn gewisseld en verbouwd nog steeds denken dat dit de oude 4-fun is. 
Het eten was goed en alles is erg schoon. 
Heerlijk bubbelbad, alleen de temperatuur van de douches duurt wat lang eer het warm is, meer aanmerkingen hebben wij dan ook niet. 
Wij komen hier zeker nog eens terug. 


Chris & Sonja
08-12-2015 / 15:22
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 8
Restaurant 8

  Swingersclub Oase is sinds ruim een jaar de naam van deze club. Met de nieuwe eigenaren Albert en Edwin heeft deze club een ware metamorfose ondergaan wat betreft gezelligheid in een erotische omgeving. Ook de zeer vriendelijk entreeprijzen trekken ons zeer aan. Weinig betalen voor all- inn drankjes en een heerlijk tapas buffet. Als stel heb je heel snel leuke contacten gelegd. Ook de aanwezige single mannen " kennen" de regeltjes en zijn niet opdringerig. Een jaar geleden waren wij nieuw in dit wereldje en dankzij Oase voelde wij ons al meteen helemaal thuis.


J&S
06-12-2015 / 22:41
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 9

  We hebben deze club inmiddels een aantal keren bezocht en zijn er zeer tevreden over. Huiselijke sfeer, lekker eten en zeer vriendelijk personeel dus zeker een aanrader voor stellen en singles die voor een schappelijke prijs een spannende avond of middag willen beleven. 
 
De club is inmiddels een jaar van naam veranders in Swingers Oase; dat mag hier wel eens aangepast worden!


R&D
02-09-2015 / 22:25
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  Op Hemelvaartsdag en op vrijdag de 22e j.l. in Oase geweest, zoals de club thans heet na verbouwing en 2,5 jaar leeg. Op aanraden van ander swingerstel hier geweest en ons zeer goed bevallen. De aanwezige mannen zijn niet storend op de achtergrond aanwezig en wachten op een wenk (zoals het hoort) Personeel vriendelijk en eten top, een schone club, en we laten het echt niet bij een 2e keer, ondanks dat we een uur moeten rijden, het is het zeker waard!


Rob & Henny
24-05-2015 / 10:08
Hygiene 10
Gastvrijheid 9
Bar 10
Restaurant 10

  Deze club is sinds oktober overgenomen door een andere eigenaar. Jammer dat alle oude informatie er nog op staat. De binnenkant is verbuwd. Voor 30 euro heb je als stel een leuke avond, met alles erop en eraan. De sfeer is gemoedelijk, Er is eten en een bubbelbad. Echte Brabantse gezelligheid. Kom eens langs, je krijgt er geen spijt van.


koekje
18-01-2015 / 00:05

  is die zaak niet allang opgeheven ? misschien eens tijd voor een update hier: naamsverandering van villa liberta en een nieuwe club in Well: COUPLES !!!


swingers4life
07-02-2014 / 15:44

  Wat een afgang was het laatste bezoek. Je betaald entree en krijgt er niks voor terug. Geen hapje en geen drankje. De eigenareresse vertelde dat ze anders niet rond kan komen. Dan kun je beter geen parenclub beginnen. De meiden die er toen rondliepen die je moet betalen waren ook niet naar mijn smaak. Daarna drankjes afrekenen en onverrichte zaken naar huis. Hier zien ze mij nooit meer. Vroeger was het beter


Rollebol
23-02-2013 / 15:57
Hygiene 6
Gastvrijheid 3
Bar 4
Restaurant 1

  4-fun is geen parenclub meer maar erotischcafe,beter gezegt een hoerenkast. 
gisteren geweest 35 euro entree en dan op einde nog een rekening van 30 euro. 
we hebben niets tegen betalen maar dan mag er wel wat tegenover staan iets te eten,buiten het ene bakje pinda,s op de bar en meer vermaak. 
heel jammer allemaal we kwamen er graag maar nu dus niet meerf&r
07-10-2012 / 12:45
Hygiene 3
Gastvrijheid 3
Bar 7
Restaurant 1

  wij zijn er pas geleden ook geweest , het ontvangst is oke , maar dan zit er een stel zij ( ziet er niet uit) sta daar tegen haar eigen vent aan te rijen , dan heb je nog zo`n afgekeurde hoer die voor 30euro op haar rug gaat liggen , boven is de ruimt wel oke om sex te hebben , maar je hebt daar van die ouwe vieze opdringerig mannetjes die menen als er een stel bezig zijn hun lul er ook in te douwen , gatver , plus de prijs voor stellen is van 35 euro na nu 50 euro op gelopen echt niet waardt


wim en barbara
01-03-2012 / 11:20
Hygiene 5
Gastvrijheid 6
Bar 5
Restaurant 3

  Zeer verouderde club waarvan de eigenaars duidelijk laten blijken er geen zin meer in te hebben. Naar handdoeken en condooms moet je regelmatig zoeken (niet handig als je net bezig bent). Ze interesseren zich ook niet in wat er plaatsvindt in de club. Als er maar geld binnenkomt. Het eten is zeer goedkoop en of te koud of het staat aan te branden.Toch niet de verantwoording van de gasten? Een aantal van hun "vaste "gasten hebben ook nooit begrepen wat parenclub betekent, zijn zeer opdingerig, hebben geen respect en proberen nieuwe mensen te overrompelen. Niet ons idee van een gezellig avondje uit.


Micky en Mouse
18-09-2011 / 19:12
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 2
Restaurant 1

  altijd actief snel contact kortom kei leuke club. en het is niet te vergelijken met een grote club zijn daar ook geweest, maar in deze club wordt bijna niemand uitgesloten hetro dik dun travo maakt niet uit wat je bent je wordt altijd opgenomen tussen de vaste bezoekers. en heel belangrijk het is heel actief dus er wordt veel geneukt.iedere zaterdag is er swingers avond kom maar eens kijken en goedkoper uit gaan kan haast niet 35 euro ook drank en eten en ze hebben een aktie iedere zaterdag dat je komt krijg je een lot en kun je een volledig verzorgde reis winnen kijk maar een op hun site gr en misschien tot ziens in ammmerzoden ries en therese


therese en richard
02-08-2010 / 20:21
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  Gastvrije kleinere club met goede prijs kwaliteitsverhouding... Met klein jacuzzi, ook afsluitbare kamers maar ook groot speelbed. Ook mannen en vrouwen alleen aanwezig .....


Lekker stel
10-03-2010 / 16:07
Hygiene 7
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 7

  Wij lezen hier de diverse reacties van mensen over deze club. Wij komen hier al enkele jaren en natuurlijk ook op de zaterdag. Het is een nette club waar hygiene hoog in het vaandel staat. Dit is bv goed te zien aan de altijd in ruime mate aanwezige schone handdoeken. 
V.w.b. de reactie over teveel betalen, dit kunnen wij ons niet voorstellen. Daarbij als een rekening niet klopt moet je niet hier klagen maar bij de eigenaar of de aanwezige mensen die achter de bar werken. 
Helaas is het echter zo dat als mensen in een club niet vinden wat ze zoeken hier de club maar in een slecht daglicht willen plaatsen. 
Bij jezelf te rade gaan is ons inziens een veel beter idee. 
 
Ons advies kom zelf eens kijken en geef een eerlijk oordeel.


Vaste bezoekers
10-03-2010 / 15:26
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 7

  wij , een stel einde 30 . 
2X op vrijdag en 2X op een zaterdag geweest . 
 
nog nooit z`n saai iets mee gemaakt ! 
Zwaar verouderde club , en vies . 
Ze maken prima reclame , maar zijn je entree geld ZEER zeker niet waard . 
 
erg jammer , was ooit een leuke club !wij-weer
09-01-2010 / 19:03
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  k ben ooit in 4 fun geweest,nooit meer.ik had 6biertjes gedronken en toe ik wegging kreeg ik eenrekening van 55 euro 
 
voor 10 bier en 3 whisy,terwij ik helemaal geen sterke drank drink.puur opichterij


ramon
18-12-2009 / 15:04
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Reactie op een vorige reactie hier: 
4fun heeft niets van doen met fun4two ... dus als je een club in een slecht daglicht wil zetten doe dat dan bij de juiste club... daarnaast oordeel je ergens over "naar horen zeggen": ga in beide clubs eens eerst kijken zou ik zeggen. Zo hebben wij zelf hele leuke ervaringen in fun4two en zeker op zondag zijn daar alle leeftijden en formaten mensen aanwezig ...


S&S
04-01-2009 / 18:04

  uit woorden wisseling in div. club,s waar wij komen horen we het nog steeds. 
een maatje meer is niet welkom in die klub (fun). 
zal die eigenaar nog in 40/45 leven? 
of heeft tie een snorretje? 
een maatje meer is ook een mens en die mensen kunnen ook gezellig zijn en neuken. 
het werd uit ervaring gesproken tegen ons van mensen die er niet welkom waren. 
een reden om niet heen te gaan dus ene er zijn club,s die de deuren open laten voor een maatje meer wees blij. 
........EEN GEZEGDE......


ronald en wilma
19-07-2008 / 15:33
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Wij komen meestal de laatste zaterdag van de maand op de parenavond en hebben altijd giga naar ons zin leuke lieve gezellige en lekkere mensen 
 
 
 
 


G&K
25-06-2008 / 15:49
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 9

 
 
 
Fata-Morgana (8.0)
Inn Joy (8.0)
Monique's Parenclub (8.0)
Mystique (8.0)
Club Organza (7.0)


Laatste 25 ervaringen:

club: Fun 4 Two
We waren keurig op tijd vanaf het hotel (10 minuutjes rijden) vertrokken maar de navigatiesystemen hadden wat moeite de juiste locatie te vinden. Om 2...
lees meer >>


club: PartyPlayers
We twijfelen. Een club of een bordeel. andere clubs zijn direct herkenbaar een parenclub dit is een verkapt bordeel. Vrouwen met munt en hoedje om te ...
lees meer >>


club: Drie Angel
Wij bezochten op een zaterdagavond Drie Angel. Het was er bijzonder rustig.... maar ondanks dat troffen we een leuk stel, en dat maakte veel goed. We ...
lees meer >>


club: Devils & Angels
woensdag geweest voor de 2 de keer . 
eerste keer op een zaterdag . 
zaterdag avond .geweldige avond .erg druk .en gezellig actief .goede muziek...
lees meer >>


club: Inn Joy
Weer een leuke gezellig avond gehad 14-07 op de donderdag Bi avond. 
Paar leuke stellen binnen die graag meerdere mannen lieten kijken maar ook mee...
lees meer >>


club: Fun 4 Two
Prettige club 
Al een aantal jaren komen wij bij Fun4Two. Na de wisseling van eigenaars hebben wij geen negatieve verandering ervaren. De club is n...
lees meer >>


club: Drie Angel
Als er 1 club is met een heel zwaar gecensureerd gastenboek is dan heb je hem bij deze club te pakken. Een kleine kern van ex Temptation gasten en een...
lees meer >>


club: Mystique
Afgelopen weekend weer eens naar Mystique geweest en we hebben genoten. Nadat mijn vrouw eerst met een donker gekleurde man sex had hebben we samen me...
lees meer >>


club: Devils & Angels
Ik kom regelmatig naar deze fantastische club en snap dan ook niets van de negatieve reactie's. En de eigenaren van dronkenschap beschuldigen gaat ech...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Zaterdag 18-6-16 geweest wat is dit een Zeer slechte club zeg, overal losse kabels en keuken al om 01 uur leeg geen eten meer te krijgen vanaf die ti...
lees meer >>


club: Drie Angel
Zijn hier in het verleden een paar keer geweest, was nooit druk maar toch gezellig. We houden ons hart vast nu Petra van de Temptation hier ook mee in...
lees meer >>


club: Amourette
Na een aantal jaren weer eens gaan kijken op de zaterdag bij amourete. Wat viel ons dit tegen zeg. 10 stellen en een aantal singel mannen. Totaal geen...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Leuk, al die recensies hier. 
Wij zijn laatst geweest naar PP, op een woensdag, om 15u: de hele weg stond helemaal vol met auto's. Daar hadden we n...
lees meer >>


club: Kasteel Waterloo
Tijdje geleden in deze club geweest. Veel vollere vrouwen daar. 
Helaas ook een overschot aan mannen.
lees meer >>


club: Mystique
Heb 2juni ( alleenstaande man ) een bezoek afgelegd. Het was super gezellig en actief. Mensen van alle leeftijden en zonder kapsones. Dus gang bang is...
lees meer >>


club: Devils & Angels
In onze vakantie's komen we hier regelmatig, echter omdat we er niet zo vaak komen dus zien we het ook in deze club een heel stuk rustiger worden.
lees meer >>


club: Inn Joy
Woensdag 25-5 zijn we met zijn 2e bij de Inn joy geweest. Het was die avond koppels voor koppels. Ze wisten niet of het druk zou zijn omdat dit pas de...
lees meer >>


club: Amourette
Sonja(blond, blauwe ogen, normaal postuur, d cup, 42jaar) en Theo(grijs, bruine ogen, normaal postuur , 55 jaar) op zaterdag 14 mei naar L`amourette g...
lees meer >>


club: Sameplace
We zijn er inmiddels 3x geweest en vinden het een heerlijk geil café. Soms wat te weinig actie, maar we hadden gelukkig elkaar. Heel netjes, vriendeli...
lees meer >>


club: Pleasure 2 Gether
We waren op een vrijdagavond in deze club ! We zijn een stel van middelbare lijftijd mijn man is bi en ik zelf hetero !! We kwamen al gauw aan ...
lees meer >>


club: Devils & Angels
Ben hier nu 2 keer op de woensdagavond milf avond geweest, moet helaas cocluderen dat de aanwezige stellen op deze avond alleen vermaak aan de bar heb...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Leuke club voor mensen die van sex houden in open ruimtes. Heerlijke geile zondag middag gehad. Geen last van opdringerige mannen of vrouwen, komen pa...
lees meer >>


club: Inn Joy
Afgelopen zaterdag zijn we hier voor de eerste keer geweest. Na wat grotere clubs te hebben aangedaan nu eens de Innjoy. 
We hebben onze ogen werke...
lees meer >>


club: Fun 4 Two
We zijn zaterdag in de fun geweest eerste indruk was heel goed t eten vonden wij matig en voor deze intree prijs zelfs slecht  
Na lekker gedanst t...
lees meer >>


club: Inn Joy
Op vrijdagavond zijn we er hartelijk ontvangen en geile kontakten gehad met andere stellen. leuke niet al te grote actieve doeners club.
lees meer >>

JimmyJane Pure UV Reinigingslamp + Form 2 Oplegvibrator
€ 139.95 € 72.95
Metallic Short - Paars
€ 19.95 € 9.95
Man's Best Waterbasis Glijmiddel - 150 ml
€ 12.95 € 7.95
Glazen Buttplug No. 23
€ 24.95 € 19.96
Collections - Luxury Kit
€ 69.95 € 59.95
Tenga Flip Zero Vibrerende Masturbator
€ 199.95 € 179.96
Realistische Dildo Zwart - 28,5
€ 47.95 € 38.36
Fleshlight Girls - Riley Reid Utopia
€ 64.95 € 57.00
Triple Pleasure Cockring Met Anaalkralen En Stimulator - Paars
€ 27.95 € 22.36
Danny Realistische Dildo
€ 29.95 € 19.96